Κατασκευή μηχανών και δεξαμενών από ανοξείδωτο χάλυβα για την οινολογία. Παροχή ολοκληρωμένων οινοποιείων με υπηρεσία «κλειδί στο χέρι». Σχεδίαση και κατασκευή μη τυποποιημένων δεξαμενών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ακόμη και στον τόπο εγκατάστασης. Υλοποίηση δεξαμενών για αποθήκευση, οινοποίηση, αυτόματη οινοποίηση, συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, θερμική ανταλλαγή και αυτοματοποιημένη διαχείριση οινοποίησης, δεξαμενές υποδοχής σταφυλιών, ανυψωτικά και μεταφορείς κοχλία και ταινίας, σκάλες και γέφυρες, σωληνώσεις, αντιδραστήρες και πρωτότυπα από ανοξείδωτο χάλυβα.
Η Αγροτική Εταιρεία Le Mire di Refrontolo παράγει εξαιρετικό Prosecco DOGC. Prosecco ιδιοκτησίας όπου, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποίησης, γίνεται η ήπια πίεση και η ζύμωση του μούστου σε δοχεία με ελεγχόμενη θερμοκρασία και στη συνέχεια σε αυτόκλειστες δεξαμενές για την παραγωγή αφρού. Ιδιοπαραγωγή και γευσιγνωσία. Στη κορυφή της ανηφόρας των MIRE στην τοποθεσία Refrontolo, η οικογένεια...
Η RTB srl δραστηριοποιείται στον τομέα της οινολογίας και της οινοποίησης και προσφέρει πλήρη προμήθεια προϊόντων και εξοπλισμού για οινοποιεία, όπως:
- Εξοπλισμός για οινοποίηση,
- Μεμβράνες και εγκαταστάσεις διαχωρισμού τανγκενσιαλ,
- Συστήματα και κασέτες για φιλτράρισμα και μικροφιλτράρισμα,
- Προϊόντα και βοηθήματα οινολογίας,
- Δεξαμενές αποθήκευσης από ατσάλι,
- Δρύινες κάβες για παλαίωση και ωρίμανση,
- Αντίστροφη όσμωση, σταθεροποίηση, αποαλκοολποίηση.
Η GIMAR είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στην παραγωγή συστημάτων για οινοποίηση και αποθήκευση. Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με δεξαμενές από fiberglass και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην παραγωγή πατενταρισμένων δεξαμενών και συστημάτων οινοποίησης από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και στον σχεδιασμό λύσεων ειδικά μελετημένων για μικρούς και μεγάλους παραγωγούς κρασιού.
... εκτάρια μεταξύ αμπελώνων και ελαιώνων, τοποθετημένων σε καλά στραγγιζόμενα και ηλιόλουστα εδάφη, όπου οι ποικιλίες μας, Σαν Τζιόβεζε, Καναϊόλο και Τρεμπιανό, έχουν μέγιστη απόδοση περίπου 50 κιλά σταφυλιών ανά εκτάριο. Η προσεκτική κλάδευση, η οινοποίηση σε τσιμεντένιες δεξαμενές πρώτα και σε δρύινες βαρέλια μετά, είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που κάνουν το κρασί μας ένα μεγάλο κρασί. Από τις πρώτες γουλιές θα μαγευτείτε από τα αρώματα, τη μαλακότητα και τη στρογγυλότητα αυτού του νέκταρ που είναι καρπός της αγάπης μας για τη γη μας και για την δύσκολη τέχνη της οινοποίησης.