...Αυτή η λικέρ παρασκευάζεται με τα καλύτερα μούρα μαύρης σταφίδας. Αυτή, σε συνδυασμό με το Armagnac, της προσφέρει ένα λεπτό άρωμα που την ξεχωρίζει από τις παραδοσιακές λικέρ μαύρης σταφίδας. Καταναλώνεται μόνη της με πάγο ή ως απεριτίφ με κρασί λευκό απότη Γασκώνη.
ΒΑΡΟΣ: 1.3 κιλά
ΜΠΟΤΙΛΙΑ: Μπουκάλι 70cl
ΚΩΔΙΚΟΣ: 028...
...CEPAGE : Ugni blanc
SOL : Argilo-calcaire
ELABORATION :
Αφού ολοκληρωθεί η συγκομιδή, η σοδειά αρχικά οινοποιείται. Στη συνέχεια, το παραγόμενο κρασί αποστάζεται σύμφωνα με τη μέθοδο Charentaise, δηλαδή με διπλή απόσταξη. Αυτό το μείγμα αποτελείται από διάφορες eaux-de-vie της περιοχής μας, με την πιο νέα να έχει ωριμάσει τουλάχιστον 10 χρόνια σε δρύινο βαρέλι, μαζί με eaux-de-vie από Grandes...
...Ένα σιρόπι με μαύρη τρούφα από την Προβηγκία, που μας προσκαλεί να απολαύσουμε την τρούφα με διαφορετικό τρόπο!
Η Quintessence de truffes αποκαλύπτει με λαχτάρα όλη τη δύναμη και τον χαρακτήρα του Προβηγκιανού εδάφους για μια μοναδική γευστική εμπειρία γύρω από το διάσημο μαύρο διαμάντι!!
Συμβουλές γευσιγνωσίας:
Καταναλώστε το σε kir ως απεριτίφ συνοδευόμενο από ένα κρεμάν ή σαμπάνια ή ένα...
... να επιτρέπει την ανάδειξη της μοναδικότητας των κρασιών του νησιού της ομορφιάς σε όλη τηΓαλλία και τον κόσμο. Το 2004, αποχωρεί από την οικογενειακή επιχείρηση "Leccia" για να δημιουργήσει με τη σύζυγό του Sandrine την δική του ιδιοκτησία.
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Λευκό κρασί
Brut: 100% Vermentino
IGP: Νησί της Ομορφιάς
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2032
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C...
...\n\nΗ συμβουλή του οινολόγου: σερβίρεται στους 10°C\nΠοσοστό αλκοόλ: 11°\nΧρόνος παλαίωσης: πάνω από 10 χρόνια\nΣυσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl\nΚτήμα: Claude Quenard et Fils\nΠροέλευση: ΚρασίαπότηΓαλλία\nΠοικιλία: Jacquère\nΚαλλιέργεια: Βιοδυναμία\nΕτικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης"}...
...Το IDS DECK είναι πολύ αποτελεσματικό για τον καθαρισμό των σύνθετων λεπίδων. Η ισχυρή καθαριστική του δράση διασφαλίζει ότι η ξύλινη βεράντα παραμένει καθαρή, χωρίς να εμφανίζεται λεύκανση στην επεξεργασμένη επιφάνεια. Αυτό το προϊόν θα εξαλείψει όλους τους λεκέδες από λίπος, κρασί και τη βρωμιά της καθημερινής ζωής, καθώς και μούχλες και κηλίδες. Οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από την ομάδα...
... το χρώμα σας φρέσκο και φωτεινό.
Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, αυτή η μάσκα απολέπισης προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία φροντίδας που μετατρέπει τη ρουτίνα ομορφιάς σας σε μια στιγμή απόλαυσης. Η κρεμώδης υφή της και το φρουτώδες άρωμά της την καθιστούν ένα απαραίτητο προϊόν για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την υφή του δέρματός τους και να αποκτήσουν μια λαμπερή επιδερμίδα. Ενσωματώστε τη μάσκα απολέπισης "Essence de fruits" στη ρουτίνα φροντίδας σας για μια επιδερμίδα που είναι ορατά πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή.
... (σε πιο δροσερές κλιματικές ζώνες) ή τη συγκομιδή πριν από τις βροχές της ισημερίας. Είναι αρκετά γόνιμη ώστε να καλλιεργείται με κοντή κλάδευση, αλλά μερικές φορές παρουσιάζει μια ορισμένη εναλλαγή.
Στοιχεία περιγραφής...
...
ίσως ακόμη και αφροδισιακές του ιδιότητες! Το κτήμα του Καρδόνα προσφέρει εδώ την προσαρμογή του, διατηρώντας τη ιστορική συνοχή με: Μια επιλογή από τα καλύτερα κρασιά της περιοχής των Κορμπιέρ, το έντονα αρωματισμένο μέλι από γαρίγκα και μια επιλογή μπαχαρικών από την Ανατολή.
...1 Σακουλάκι από σωλήνες καλαμαριών, σκόρδο, κρεμμύδι, γέμιση (κρέας ή ψάρι της επιλογής σας), αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, σάλτσα ντομάτας, ελαιόλαδο, "αϊόλι" και λευκό κρασί.
Συνιστούμε να αποψύξετε τους σωλήνες καλαμαριών κάτω από νερό ακριβώς πριν από την προετοιμασία σας. Γεμίστε τους σωλήνες με τη γέμιση της επιλογής σας και κλείστε την άκρη του σωλήνα με μια οδοντογλυφίδα.
Σοτάρετε το σκόρδο...
... αλυσίδα από λεπτές φυσαλίδες. Η κομψή και λεπτή μύτη ανοίγει σε νότες από γλυκά φρούτα ροδάκινου. Η γεύση κυριαρχείται από το φρούτο.
ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΥΣΗΣ: Τα αρώματα αυτού του ποτού ταιριάζουν πολύ καλά με το χαβιάρι; ως απεριτίφ, μετά το δείπνο με το κέικ; κατά τη διάρκεια της νύχτας για τις γιορτές σας; σε νυχτερινό κέντρο ή για όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις με την οικογένεια ή στη δουλειά. Να καταναλώνεται γύρω στους 8°C.
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΕ: ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΤΟ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΟΙΝΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΦΡΩΔΗΣ ΣΑΡΝΟΝΝΑΪ, ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ + ΧΡΥΣΟΣ E175...
... της ημέρας, είτε για πρωινό, είτε για σνακ, είτε ως επιδόρπιο. Τα κανελόνι μας θα σας ενθουσιάσουν με τη γεύση τους, την τραγανή υφή τους και την ποικιλία των συνταγών που προσφέρουμε. (αλεύρι κάστανου, λεμόνι, φουντούκι, λευκό κρασί, γλυκάνισο κ.λπ...)
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, Λάδι ηλιόσπορου, Καραμελωμένα ψιλοκομμένα αμύγδαλα
Συντήρηση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος
Ενέργεια: 1959 kJ (467 kcal)
Λιπαρά: 19 g
Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 1,7 g
Υδατάνθρακες: 67 g
εκ των οποίων Σάκχαρα: 31 g
Πρωτεΐνες: 7,0 g
Αλάτι: 0,69 g...
...Ο σαφού είναι ένα φρούτο που είναι γνωστό για τη λιπαρή του σάρκα και τη μάλλον ξινή γεύση του. Αποξηραμένος, μπορεί να καταναλωθεί μόνος του ή με συνοδευτικά (μανιόκα, μπανάνα...).
Είναι ένα πολύ αγαπητό απεριτίφ που συνοδεύει το κόκκινο κρασί, ενώ ο σαφού ξεχωρίζει επίσης για τις πολλές του αρετές.
Καταναλώστε και εμπορευτείτε σαφού εκτός εποχής ζητώντας μια προσφορά τώρα.
...100% Βιολογικό κρασί*, συμπυκνωμένος και μαγειρεμένος χυμός σταφυλιού.
* Προϊόν από Βιολογική Γεωργία
Χωρίς Συντηρητικά, Χωρίς Αλλεργιογόνα
Μη Παστεριωμένο
Χρησιμοποιείται σε σα dressing, σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαρινάδες.
Χρησιμεύει επίσης για το σβήσιμο του ήπατος μοσχαριού, ως επικάλυψη σε γλυκά και φρουτοσαλάτες.
Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο επίσης σε μπουκάλι 25, 50 cl, κυβάκια 3-5-10 λίτρων, βαρέλι 220 λίτρων και σε κοντέινερ 1000 λίτρων κατόπιν παραγγελίας.
...Αυτή η οικογενειακή περιουσία ανήκει στην οικογένεια Souille de Pedro από το 1852 και βρίσκεται στο ανώτερο τμήμα του πεδίου των Mazeyres (Δυτικά του Chateau Le Pin).
Η Hermitages de Mazeyres ήταν το πρώτο κρασί που σερβιρίστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης διατλαντικής διάπλου στο πλοίο "FRANCE" προς τη Νέα Υόρκη το 1962.
...και διατηρούνται για εσάς με απόλυτη απλότητα. Φτιαγμένα μόνο με τη φρεσκάδα των εποχιακών λαχανικών, βρασμένα σε νερό, ξύδι και λευκό κρασί, και τοποθετημένα στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μόλις στεγνώσουν, σε ένα γυάλινο κουτί που δεν κρύβει τίποτα, γιατί για εμάς δεν υπάρχει τίποτα να κρύψουμε.
... των πολυτελών κρασιών είναι ήπια και σταδιακή ώστε να αποφευχθεί η χρώση των χυμών. Γίνεται σε πολλές φάσεις και οι μούστοι (χυμοί) είναι κατακερματισμένοι: συλλέγουμε ξεχωριστά την Cuvée (πρώτος χυμός, άρα ο καλύτερος) και την ταυτοποίηση (δεύτεροι χυμοί που προκύπτουν μετά την ανατροπή). Αυτή η σαμπάνια παρασκευάζεται αποκλειστικά από Cuvée. VR = κρασί αποθεματικό.","ASPECT GUSTATIF":"Η επίθεση είναι φρέσκια και η ισορροπία ζάχαρης-οξέος είναι τέλεια. Η γεύση είναι κρεμώδης, μαλακή και με όμορφη πυκνότητα. Επιτρέπει στα αρώματα να εκφραστούν πλήρως, δίνοντας ένα σαμπάνια σε πλήρη αρμονία."}...
...) + προσαρμογές 1 έως 6 χρώματα
Χωρητικότητα (λίτρα)
0.5-1-1.5-2.2-2.25-2.5-3-4.5-5-10-15-20-30L
Διαφορετικά καπάκια και βρύσες ανάλογα με τα συσκευασμένα υγρά
Ο BIB είναι απόλυτα ασφαλής για τα τρόφιμα, καθώς η μαλακή σακούλα και η βρύση πληρούν όλες τις απαραίτητες υγειονομικές απαιτήσεις.
Ο BIB εγγυάται τέλεια υγιεινή για το προϊόν, σε όλα τα στάδια, απότη συσκευασία του μέχρι την κατανάλωσή του:
Σύστημα...
...Βυθίστε το Mont d'Or στη κρύα νερό για ένα τέταρτο της ώρας, μέσα στη συσκευασία του.
· Δημιουργήστε μια τρύπα μερικών εκατοστών διαμέτρου στο κέντρο του τυριού μέχρι την κρούστα.
· Άλλη μέθοδος: περιτυλίξτε τη συσκευασία του Mont d'Or με αλουμινόχαρτο αφού έχετε σκάψει το κέντρο.
· Σε κάθε περίπτωση, ρίξτε λευκό ξηρό κρασίαπό το Jura.
...ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
Χαρακτηριστικά
Απεριτίφ από μούστο μήλου, απόσταγμα sagarno και 4% κόκκινο κρασί AOC Irouleguy απότη Χώρα των Βάσκων. Έχει περιεκτικότητα 17% Alc.vol.
Συσκευασία
Φιάλη 75 cl, με καπάκι βιδωτό.
Η άποψη του οινοποιού:
Ωραίο λαμπερό κοκκινωπό χρώμα. Οι μαλακοί τανίνες του μήλου προσφέρουν στρογγυλάδα και διάρκεια στο στόμα. Το Irouleguy αφήνει νότες από αποξηραμένη πιπεριά και...
... λίτρων από γαλλική δρυ για τουλάχιστον 10 χρόνια για ένα XO, 6 χρόνια για ένα VSOP και 2 χρόνια για ένα VS.
Μετά τη συγκομιδή, η σοδειά αρχικά οινοποιείται. Στη συνέχεια, το παραγόμενο κρασί αποστάζεται σύμφωνα με τη μέθοδο Charentaise, δηλαδή με διπλή απόσταξη. Οι συνθέσεις Boyard αποτελούνται από διαφορετικά αποστάγματα που προέρχονται 100% από το νησί της Ολερόν.
...Μοντέλο: RV30
Κατηγορίες: Θέρμανση υγρών, Κινητοί θερμοσίφωνες για νερό ή λάδι, Κινητοί θερμοσίφωνες για μπάνιο
κινητός θερμοσίφωνας για νερό, λάδι και κρασί,
Περιγραφή: Κυκλώνας θέρμανσης από νικελωμένο χαλκό που χρησιμοποιείται για τη θέρμανση ενός υγρού. νερό, λάδι, καύσιμο
Εγκατάσταση: Κάθετη τοποθέτηση, το θερμαντικό τμήμα πρέπει να είναι πλήρως βυθισμένο
Σύνδεση: 230 V μονοφασικό, 230 V τριφασικό, 400 V τριφασικό προς διευκρίνιση.
ειδικά προϊόντα κατόπιν αιτήματος...
... τρόπος για να εμβαθύνετε τις πολιτιστικές σας γνώσεις ενώ απολαμβάνετε φανταστικά γαλλικά κρασιά. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας για να συμπεριλάβετε μια πιατέλα τυριών ή αλλαντικών για να συνοδεύσετε το ποτό σας.
• Δοκιμάστε έξι κρασιά από διαφορετικές περιοχές της Γαλλίας, όπως Bordeaux, Sancerre και Σαμπάνια
• Μάθετε τις καλύτερες τεχνικές γευσιγνωσίας από τον ειδικό σας οδηγό
• Ανακαλύψτε πώς παρασκευάζεται η Σαμπάνια και τι την κάνει τόσο ξεχωριστή
• Δοκιμάστε γαλλικό τυρί και ποιοτικά αλλαντικά για να συνοδεύσετε το κρασί σας (αν επιλεγεί η επιλογή)...
... το κοκτέιλ ετοιμάζοντάς το με διάφορους τρόπους. Θέλαμε ένα Negroni προσβάσιμο όπου η πικράδα είναι ελεγχόμενη, όπως και η αίσθηση της ζάχαρης. Με τη βοήθεια ενός αρώματος και ακολουθώντας τη φιλοσοφία μας όπου η παρασκευή βασίζεται στη σύνθεση και όχι απλώς στη συναρμολόγηση, ξεκινήσαμε από ένα Pineau des Charentes, από ένα γαλλικό premium τζιν στο οποίο έχουν μαριναριστεί φυτά, μπαχαρικά και εσπεριδοειδή που επιλέχθηκαν προσεκτικά για την ποιότητά τους.
...Η πάστα κεφαλής χοίρου απότη Φάρμα της Ρουσσ είναι ιδανική για τα ορεκτικά και τα απεριτίφ σας. Είναι μια ειδικότητα της κουζίνας του χοίρου. Η κεφαλή βράζεται σε ένα κοντό ζωμό στον οποίο προσθέτουμε βιολογικό λευκό κρασί για να του δώσουμε μια πολύ ευχάριστη αρωματική γεύση.
...Η ERGYVEINE περιέχει εκχύλισμα από κάστανο, κόκκινο κρασί και γλυκό τριφύλλι, τα οποία βοηθούν στη μείωση της αίσθησης των βαριών ποδιών και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το σελήνιο, ο χαλκός και το μαγγάνιο βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Οι πολυφαινόλες (OPC στα σταφύλια) ολοκληρώνουν τη φόρμουλα.
Η ERGYVEINE μπορεί να συνιστάται σε περιπτώσεις βαριών...