Βυθισμένες στις ρίζες του αμπελώνα του Μπορντό, η Maison Le Star, με 5 κάστρα και σχεδόν 600 εκτάρια αμπελώνων, είναι σήμερα μια σημαντική αναφορά στο Μπορντό. Ιδρύθηκε το 2016 μετά τη συγχώνευση δύο ιστορικών οίκων εμπορίας, και διευθύνεται από τον Guillaume Brochard, λάτρη του κρασιού και επιχειρηματία προερχόμενο από τον τομέα της πολυτέλειας.
Η Maison Le Star συνδυάζει μια σύγχρονη προσέγγιση...
...CÉPAGES : 35% Merlot ; 15% Cabernet Sauvignon; 50% Cabernet Franc
2016 : WINE ENTHUSIAST : 90/100 : « Δώδεκα μήνες σε ξύλο και πλούσιοι τανίνες συνδυάστηκαν για να δώσουν σε αυτό το κρασί έναν ισχυρό και δομημένο χαρακτήρα. Ένα ζουμερό υπόβαθρο γεύσεων από μαύρη δαμάσκηνο και η οξύτητα θα συνεχίσουν πιθανώς να δίνουν σε αυτό το κρασί μια νότα φρεσκάδας ακόμη και καθώς ωριμάζει. Πιείτε αυτό το...
...κομψά, πολύ ελκυστικά, τα κόκκινα κρασιά των Côtes de Bourg είναι γενναιόδωρα, γεμάτα σώμα, αρωματικά και διαθέτουν μια τανική δομή που τα καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλα για παλαίωση.","Cépages":"Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)","Producteur":"Μάρκα AG Vins","Formats et conditionnements":"Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2020","Alcool":"14,5% vol."}...
...Ιστορία: Το Château Brane-Cantenac είναι ένα κτήμα που βρίσκεται στους αμπελώνες του Μπορντό, στην ονομασία Margaux. Ιδιοκτησία 75 εκταρίων, φημισμένο για τα κομψά και εκλεπτυσμένα κρασιά του. Το BriO de Cantenac είναι το δεύτερο κρασί του Château Brane-Cantenac, που βρίσκεται στην καρδιά της ονομασίας Margaux.
Ποικιλίες: 29% Cabernet Sauvignon, 62% Merlot, 9% Cabernet Franc
Οινοποίηση...
...Γαλλική Ονομασία
Cabernet franc N
Χρήση
Ποικιλία σταφυλιού για κρασί
Φαινολογία
Εποχή εκβλάστησης: 5 ημέρες μετά το Chasselas.
Εποχή ωρίμανσης: 2η εποχή, 2,5 έως 3 εβδομάδες μετά το Chasselas.
Τεχνολογικές δυνατότητες
Οι τσαμπίδες είναι μεσαίου μεγέθους και οι καρποί είναι μικρού μεγέθους. Αυτή η ποικιλία επιτρέπει την παραγωγή αρωματικών κρασιών ποιότητας και μέσης παλαίωσης. Αντίθετα, οι...
...{"Volume:100ml":"Όγκος: 100ml","La marque Calvin Klein":"Η μάρκα Calvin Klein","Eternity Moment personnifie les premières sensations de l’amour, du bonheur et d’un sourire franc et sincère. Ce parfum très romantique de l’année 2004 interprète avec beaucoup de modernisme l’eau de parfum légendaire Eternity sortie dans les années 80 !":"Το Eternity Moment προσωποποιεί τις πρώτες αισθήσεις της...
...Saint Emilion Grand Cru
Συγκέντρωση :
Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc
Δυνατότητα παλαίωσης :
Περίπου 20 χρόνια
Οινοποιήσεις :
Χειρονακτική συγκομιδή, τα σταφύλια απομακρύνονται από τα κοτσάνια και στη συνέχεια ταξινομούνται με μπάνιο πυκνότητας. Ακολουθεί μια προζυμωτική εκχύλιση σε κρύο για μία εβδομάδα, και η αλκοολική ζύμωση διάρκειας 10 ημερών κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιούνται ανυψώσεις και πατήματα. Εκχύλιση και στη συνέχεια πίεση πριν από την ωρίμανση 15 μηνών: 60% σε νέα βαρέλια και 40% σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές inox.
Οινολόγος :
Thomas Duclos...
... force de détermination en 1961.
Présent dans l’industrie de l’entreprenariat depuis 35 ans, il a gagné des millions de dollars grâce à son style direct et franc, en motivant des milliers de personnes à perfectionner leur réseau et leur carrière professionnelle dans plus de 20 pays dans le monde.
En plus d’être un conférencier émérite, il a été administrateur d’université et doyen de deux écoles d’administration. Il a aussi été professeur de psychologie et de sociologie.
... αλλαντικών ή κατά τη διάρκεια του γεύματος με πουλερικά και κόκκινο κρέας.
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: 100% Cabernet-franc
AOC: Chinon
Φυλάξη: Έτοιμο προς κατανάλωση από τώρα και μέχρι το 2028
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14-16°C...
... Chenin Blanc, Cabernet Franc και Chardonnay προσφέρει μια φυσαλίδα χαρακτήρα με εξαιρετική φρεσκάδα.
DEGUSTATION
Robe: Απαλό κίτρινο με πράσινες ανταύγειες, λεπτές φυσαλίδες
Nez: Η λεπτή αφριστική αίσθηση φέρνει αέριες αρωματικές νότες που αφήνουν μια εντύπωση φρεσκάδας: πράσινο μήλο...
...Δυνατό κρασί με στέρεες τανίνες και αρώματα από μαγειρεμένα φρούτα. Πολύ παλιές αμπελώνες σε χαλίκια. Μπορεί να καταναλωθεί στην νεότητά του.
Δημοσίευση: DOMAINE DAMIEN LORIEUX
Ονομασία: BOURGUEIL
Περιοχή: VAL DE LOIRE
Χρώμα: Κόκκινο
Ποικιλίες: 100% CABERNET FRANC
Τρόπος καλλιέργειας: Λογική γεωργία
Περιεκτικότητα: 75cl
Βάρος: 1 kg
Χρονιά: 2020
Χαρακτήρας: ελαφρύ / φρουτώδες...
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir.
TERROIR : Αργιλώδες-αμμώδες.
VINIFICATION ET ELEVAGE : Σταφύλια που συλλέγονται προσεκτικά στο χέρι σε κασόνια. Οινοποίηση σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο. Φερμουί και παλαίωση σε οινολάσπες για 12 μήνες σε κελάρι.
APPELLATION : AOP Crémant de Loire.
NOTES DE DEGUSTATION : Λεπτές φυσαλίδες που κοσμούν ένα ροζ σολομό. Αρωματική μύτη με φρουτώδεις και ανθικές νότες. Φρέσκια, φρουτώδης και κομψή γεύση.
ACCORD METS/VIN : Γιορτινά απεριτίφ, κοκτέιλ, τάρτα φράουλας.
TEMPERATURE DE SERVICE : Μεταξύ 7 και 9°C.
Κουτί με 6 φιάλες των 75cl...
... στο Saint Estèphe, 4η κλάση
- Le Moulin de Gassac, η αφετηρία της φήμης του εδάφους Aniane
στο Languedoc.
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
Cabernet Sauvignon 40 %
Grenache 40 %
Syrah 13 %
Merlot 4 %
Cabernet Franc 3 %
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Ένα λεπτό και ευαίσθητο άρωμα, ώριμα αρώματα κόκκινων φρούτων, με την κερασιά να ξεχωρίζει.
Στο στόμα, υπάρχουν έντονες νότες κακάου με μια πολύπλοκη επίγευση αρωμάτων καπνού.
Το στόμα χαρακτηρίζεται από τον πλούτο του, τις λεπτές και μεταξένιες τανίνες του; μια πολύ ωραία ισορροπία και κυρίως η
επίμονη γεύση του.
...Ένα κομψό και ισχυρό κόκκινο κρασί.
Προερχόμενο από ένα μείγμα με κυρίαρχο το Cabernet-Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc και Petit Verdot, η cuvée "Tradition" είναι η Prestige cuvée του κάστρου.
Μετά από μια κλασική οινοποίηση του Μπορντό με μακρά εκχύλιση, τα κρασιά ωριμάζουν πλήρως σε καινούργιες δρύινες βαρέλες για 12 έως 18 μήνες.
Έτσι, αποκαλύπτονται νότες βανίλιας, καβουρδισμένων και...
Η LEMON AND CO είναι επιχειρηματίες από την περιοχή Franc-Comté και Haut-Saône που δημιούργησαν το 2021 την PASSION DE L’HABITAT. Η εταιρεία είναι εξειδικευμένη στην υποστήριξη της ανακαίνισης, της αναβάθμισης και της εξοικονόμησης ενέργειας των κατοικιών στις περιοχές της Franche-Comté.
Η τεχνική ικανότητα της υπηρεσίας μας προμηθειών πιστοποιεί τους καλύτερους κατασκευαστές από την περιοχή και...
... ισχυρές νότες κόκκινων φρούτων καθώς και μια μοναδική ισορροπία. Αυτό επιτρέπει σε αυτά τα κρασιά να εκτιμώνται από τα πρώτα τους χρόνια, αλλά και να μπορούν να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα κόκκινα κρασιά παράγονται σε 25 εκτάρια, που αποτελούνται κυρίως από Merlot, αλλά και από Cabernet Franc και Cabernet Sauvignon. Οι εκτάσεις Sauvignon Blanc και σύντομα Semillon είναι αφιερωμένες στην παραγωγή του λευκού μας κρασιού.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
... μια παραδοσιακή μίξη του Μπορντό: Merlot (40%), Cabernet Franc (35%), Cabernet Sauvignon (25%).
Τα κρασιά του Château Brande-Bergère έχουν διακριθεί πολλές φορές (χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι, World Wine Award από το Decanter, αξιολόγηση από τους καλύτερους κριτικούς κρασιού και αναγνώριση από τα καλύτερα εστιατόρια, όπως το Arpège στο Παρίσι, τρία αστέρια Michelin).
Η διάσημη Βρετανίδα κριτικός...
... Chardonnay για τα λευκά κρασιά και περίπου 75 εκτάρια με κόκκινες ποικιλίες (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) για τα κόκκινα κρασιά και το κόκκινο Pineau. Οι αμπελώνες μας εκμεταλλεύονται από άνδρες και γυναίκες, των οποίων η μέση ηλικία κυμαίνεται γύρω στα 42 χρόνια, κάτι που είναι σχετικά νέο και προοιωνίζει όμορφες προοπτικές εξέλιξης.
... ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι οι Merlot, Cabernet-Sauvignon και Cabernet-Franc, με μέση ηλικία 25 ετών και επωφελούνται από μια πολύ λογική πυκνότητα φύτευσης. Το Château αναζητά για τα κρασιά του μια ισορροπία μεταξύ φρούτων, μπαχαρικών και ξύλου. Τα κρασιά του Château CANTINOT είναι κομψά και διαθέτουν μια τανική ευκαμψία.
Το κάστρο HOSTENS PICANT διαθέτει έναν λοφώδη αμπελώνα 42 εκταρίων στην περιοχή του Μπορντό. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται για το κόκκινο κρασί είναι οι Merlot και Cabernet franc, ενώ για το λευκό κρασί είναι οι Sémillon, Sauvignon και Muscadelle. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα για την καλλιέργεια του αμπελιού και όλες οι εργασίες στον αμπελώνα γίνονται με το χέρι. Τα κρασιά του κάστρου HOSTENS PICANT διατίθενται στη Γαλλία και για εξαγωγή.
Η εταιρεία DINAMIC EMBALLAGES ειδικεύεται στη μετατροπή πλαστικών υλών μέσω έγχυσης και εξώθησης – ανα blowing.
Έγχυση καπακιών και πλαστικών καψουλών τυποποιημένων. Μελέτη, ανάπτυξη, έγχυση καινοτόμων και σχεδιαστικών πλαστικών κομματιών κάθε τύπου: αρωματοποιία και καλλυντικά, αυτοκινητοβιομηχανία, κατασκευές, φωτισμός και συνδέσεις, συσκευασία και άλλοι τομείς. Συσκευασία για την φαρμακοποιία.
Βρίσκεται στο Μεντόκ κοντά στο Μπορντό, το Château BARATEAU ειδικεύεται στην παραγωγή κόκκινων κρασιών. Το Château διαθέτει ένα αμπέλι 24 εκταρίων, με τις ποικιλίες που υπάρχουν να είναι το Cabernet Sauvignon, το Cabernet Franc, το Merlot και το Petit Verdot. Ως εγγύηση ποιότητας, το Château βραβεύεται τακτικά σε διάφορους εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Το Château BARATEAU είναι στην κορυφή των καλύτερων της ονομασίας.
Βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, πιο συγκεκριμένα στο τμήμα του Tarn, το κτήμα LES VIGNES DE GARBASSES παράγει κρασιά υπό την ετικέτα Vin de Pays des Côtes du Tarn. Οι αμπελώνες του κτήματος προορίζονται κατά 85% για την παραγωγή κόκκινου κρασιού και κατά 15% για την παραγωγή λευκού κρασιού. Οι ερυθρές ποικιλίες είναι οι Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc και Sauvignon, καθώς και 2...
Οι ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΣΕΓΚΟΥΡ εκπροσωπούν μια συνεταιριστική κάβα του Μπορντό. Το σύνολο των αμπελώνων των αμπελουργών της Κάβας του Μονσέγκουρ εκτείνεται σε σχεδόν 1300 εκτάρια κόκκινου και 100 εκτάρια λευκού. Στους αμπελώνες βρίσκονται οι εξής ποικιλίες: Merlot, Cabernet Franc και Cabernet Sauvignon για τις κόκκινες ποικιλίες και Sauvignon, Sémillon και Muscadelle για τις λευκές...
Το CHATEAU VIEUX CHEVROL είναι ένα οικογενειακό αμπέλι έκτασης 21 εκταρίων. Το château διαθέτει την ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης LALANDE DE POMEROL. Οι ποικιλίες σταφυλιών είναι 80% Merlot, 10% Cabernet Franc και 10% Cabernet Sauvignon.
Το CHÂTEAU LA GORCE που βρίσκεται στο Médoc διαθέτει αμπελώνα 45 εκταρίων. Ο αμπελώνας αποτελείται από ευγενείς ποικιλίες, εκ των οποίων το 45% είναι Cabernet Sauvignon, το 50% Merlot και το 5% Cabernet Franc. Η ιδιοκτησία παράγει δύο κρασιά: το CHÂTEAU LA GORCE και το CHÂTEAU CANTELOUP. Τα παραγόμενα κρασιά είναι υψηλής ποιότητας.