Από τρεις γενιές, η εκτροφή BRIER, που βρίσκεται στο Rochonvillers, αφιερώνεται με πάθος στη γεωργία και την κτηνοτροφία. Για πάνω από 20 χρόνια, είμαστε περήφανοι που σας προσφέρουμε κρέας από νεαρούς βοοειδείς, αναγνωρισμένο για την ανώτερη ποιότητά του, την απαλή υφή του και την εξαιρετική γεύση του.
Ως οικογενειακή επιχείρηση, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε κρέας ποιότητας που προέρχεται απο...
...Χαλάλ λουκάνικο βοδινού, φτιαγμένο χειροποίητα στην Ανδαλουσία. Ξήρανση και ωρίμανση υπό την επιρροή των ανέμων των βουνών.
Πώληση ανά κομμάτι / κουτί / παλέτα...
... των αστέρων σεφ. Ένα κομψό κρέας του οποίου η αργή ωρίμανση 30 ημερών ισορροπεί την έντασή του και τη γεύση του. Η ξηρή ωρίμανση σε ψυχρό θάλαμο ελέγχεται καθημερινά από κρεοπώλες, των οποίων η δεξιοτεχνία προσφέρει στο κρέας την μεταξένια υφή του που προαναγγέλλει την εκλεπτυσμένη γλυκύτητά του στο στόμα.
Η Grand Caractère έχει επιλέξει την διαφανή τεχνολογία Skin Pack για τις συσκευασίες της. Αγκαλιάζει το κρέας και σας επιτρέπει να δείτε το προϊόν σας απευθείας στο ράφι για να κάνετε την επιλογή σας με βάση τις προτιμήσεις σας: μαρμαράδα, χρώμα, σχήμα, … .
... αργά για αρκετές εβδομάδες.
Το Domaine du Cardona παρασκευάζει υγρό μέλι από μέλι γαρίγκα, με οινολογική μέθοδο και σε ορισμένες παρτίδες η ωρίμανση γίνεται σε πήλινες γλάστρες (σύγχρονες αμφορείς 160 l).
Το υγρό μέλι σερβίρεται παγωμένο, ζεστό και αρωματισμένο, συχνά χρησιμοποιείται σήμερα στην παρασκευή πολλών κοκτέιλ.
Χρησιμοποιείται επίσης στην κουζίνα για αποσυμπίεση (φουά γκρα) και σε μαρινάδες για την τρυφερότητα του κρέατος.
... τρίβονται στο χέρι με ξηρό αλάτι, στη συνέχεια ξηραίνονται αργά με σεβασμό σε μια παραδοσιακή ωρίμανση. Ωριμάζουν για περισσότερους από 9 μήνες, αποκαλύπτοντας έτσι όλη τους την υποκρισία.
ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιλογή των καλύτερων κομματιών για την παρασκευή των λουκανικών μας. Προερχόμενα από τον ώμο, το στήθος ή το ζαμπόν χοίρων, κυρίως από την περιοχή της Αωβέρνη ή των Ρονα...