...Αρμάρια ψυγείου για ωρίμανση, σε πόδια (τυπικά) ή ρόδες (προαιρετικά) από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 εσωτερικά και εξωτερικά (εκτός από τον πάτο, την πλάτη και την οροφή εξωτερικά), εκδόσεις 700, 1400, με πόρτες γυαλιού ή κλειστές. Διπλός ελεγκτής με αφιερωμένη κεντρική μονάδα και εσωτερικό αισθητήρα για τον έλεγχο της υγρασίας, Πάχος μόνωσης 90 mm, αξεσουάρ σειράς: 3 σχάρες inox GN2/1 και κιτ...
...Επαγγελματική μηχανή για την ωρίμανση του κρέατος, με γυάλινη πόρτα για άμεση παρακολούθηση της ωρίμανσης. Εξωτερική δομή από βαμμένο μαύρο μέταλλο, εσωτερικό από αντιβακτηριακό ABS, ηχητική ένδειξη για σήμανση βλαβών, ψύξη με αερισμό.
Τεχνικές προδιαγραφές
Διαστάσεις: 600x485x820h
Χωρητικότητα: 88lt
W: 140
V: 220...
... και την κομψή και μακράς διάρκειας επίγευση.
Είναι ένα κρασί που ταιριάζει εξαιρετικά με τις πιο εκλεκτές και εκλεπτυσμένες λιχουδιές. Ιδανικό για να συνοδεύσει τυριά μεγάλης δομής και γεύσης ή σημαντικά πιάτα κρέατος.
... γεύσεις της περιοχής μας, διατηρώντας με την πάροδο του χρόνου τις αξίες και τον σεβασμό προς την παράδοση.
Από την εμπειρία στην επιλογή και την κοπή του κρέατος, μέχρι την παρασκευή και την χειροποίητη δέσμευση, τα αλλαντικά μας παρακολουθούνται με προσοχή σε όλη τη διαδικασία παραγωγής μέχρι την ωρίμανση και τη συσκευασία.
Στην παραδοσιακή τέχνη των προϊόντων μας, μπορεί κανείς να ανακαλύψει όλη τη ζεστασιά και το άρωμα των ριζών μας.
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που μας συνοδεύουν και μας εμπνέουν ακόμη και σήμερα να βελτιώνουμε και να προχωράμε το Αλλαντοποιείο Μπιλάντσια.
... από αυτούς τους χοίρους που εκτρέφονται σε ελεύθερη βοσκή μεταφέρονται για μακρά ωρίμανση στην αρχαία κάβα του '500 που έχει σκαφτεί στα αρχαία τείχη της Radda in Chianti. Εξαιρετικά είναι επίσης: το ρολό γαλοπούλας, η αρνίσια και η πορκέτα που κόβονται έτοιμα για να απολαυστούν.
Η IFT srl προσφέρει λύσεις και εξοπλισμό για την ωρίμανση κάθε τύπου τυριού, εξοπλισμό για την επεξεργασία κρέατος και το κάπνισμα και την κατάψυξή του, σκελετούς για την ξήρανση ζυμαρικών, λαχανικών και φρούτων, εξοπλισμό για την προ και μετά ψησίματος του ψωμιού.
... καθιστούν κάθε προϊόν εξαιρετικά νόστιμο και γευστικό. Η παράδοση της επεξεργασίας χοιρινού κρέατος είναι παλιά τρεις γενιές. Η προσοχή στην αγορά, η ιδιαίτερη φροντίδα για την ποιότητα και την ωρίμανση, η γνησιότητα, μαζί με την γρήγορη και ακριβή εξυπηρέτηση, είναι τα δυνατά μας σημεία.
Η ARA Italy, ιδρυθείσα το 2007, συνεργάζεται με τεχνικούς και χειριστές με είκοσι χρόνια εμπειρίας στον τομέα της επεξεργασίας χοιρινού κρέατος και της βιομηχανικής αυτοματοποίησης γενικότερα, κατασκευάζοντας και εμπορεύοντας ειδικότερα εξοπλισμό για την επεξεργασία του χοίρου: μηχανές για την επεξεργασία φρέσκων προσούτων προς ωρίμανση, υδραυλικές εγκαταστάσεις με σταθερή (σύστημα) ή κινητή...