...Η βιολογική μουστάρδα με μαύρη σκόρδο θα συνοδεύσει τα κρέατά σας, τα λαχανικά ή τη βινεγκρέτ.
Θα είναι επίσης ιδανική για τις μαρινάδες σας.
Μια μουστάρδα με χαρακτήρα, λεπτή και δυνατή με το όμορφο άρωμα μαύρου σκόρδου.
Θα βρείτε έμπνευση με τις ιδέες συνταγών μας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Βιολογική γαλλική μουστάρδα (σπόροι βιολογικής μουστάρδας, βιολογικό ξίδι, νερό, αλάτι) 90%
Βιολογικό μαύρο σκόρδο από το Gers 10%
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από το φως.
Κλείστε καλά το βάζο μετά τη χρήση. Αφού ανοιχτεί, διατηρείται στο ψυγείο και χρησιμοποιείται εντός 90 ημερών.
... αποκλειστικά γυναίκες που παρασκευάζουν αυτή τη μελάσα για προσωπική κατανάλωση και στη συνέχεια πωλούν απευθείας τα πλεονάσματα τους.
Ο συνδυασμός των διαφόρων ροδιών και η τεχνική μαγειρέματος, που είναι πιο ή λιγότερο γρήγορη, επιτρέπει να έχουμε μια μελάσα πιο ή λιγότερο ξινή/γλυκιά. Είναι μια τέχνη.
Χρήση :
Χρησιμοποιείται συχνά στην ιρανική και λιβανέζικη κουζίνα.
Στην κουζίνα, μπορεί να προστεθεί σε κρέας σε ζωμό, σε μια βινεγκρέτ, πάνω σε πουρέ από παστινάκι (ή άλλα ριζικά λαχανικά).
Δοχείο:20L...
...Η Μουστάρδα με Μέλι και Εστραγκόν είναι ένα εξαιρετικό καρύκευμα που συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με τη μοναδική γεύση του εστραγκόν. Αυτό το τέλειο μείγμα είναι ιδανικό για να αναδείξει τα πιάτα σας, είτε ως βινεγκρέτ, είτε ως μαρινάδα, είτε ως συνοδευτικό κρεάτων. Με καθαρό βάρος 250g, αυτή η μουστάρδα έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η λεπτή γεύση της...
...Βαλσαμικός ξίδι από την Πορτογαλία – Μπουκάλι 0,5 λίτρων
Γλυκό και αρωματικό, το βαλσαμικό ξίδι Caxeiro θα ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Είτε σε μείωση είτε σε βινεγκρέτ, είναι ο ιδανικός σύντροφος για όλα τα εκλεπτυσμένα πιάτα σας.
...Η Hema NUTRI είναι αφιερωμένη στην αγορά των σαλτσών και των βινεγκρέτ, είτε με είτε χωρίς σωματίδια. Εκμεταλλεύεται την αποδεδειγμένη εμπειρία της Hema, που αποκτήθηκε με την πάροδο των ετών, στον τομέα της πλήρωσης σύνθετων προϊόντων για μεγάλες διεθνείς ομάδες.
Διατίθεται σε διαμόρφωση Monobloc με μια καψουλοποιητή ή μια θερμοσφραγιστική μηχανή. Η πλήρωσης NUTRI μπορεί επίσης να συγχρονιστεί με μια κοπτική μηχανή λαιμού ή μια μηχανή πλυσίματος μπουκαλιών. Η διαμόρφωση Combi συνδυάζει την ανα blowing, την πλήρωση και την καψούλωση για μπουκάλια PET.
...Οι δημιουργικές μας ελαιόλαδες είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προσθέτουν στα πιάτα σας αυτό που τους έλειπε: μια νότα χαρακτήρα, μια πινελιά πρωτοτυπίας ή μια δόση κοσικής ταυτότητας. Γεμάτες γεύσεις, περιμένουν μόνο τη σύνθεση των ιδεών σας με την τεχνογνωσία μας. Το ελαιόλαδο λεμονιού ταιριάζει με κάθε τύπο πιάτου, ένα ψάρι, μια βινεγκρέτ..
Διατροφικές αξίες ανά 100 γ
ενέργεια...
... για να φτιάξετε μια βινεγκρέτ ή να απογειώσετε ένα κρέας.
Και για τους γλυκατζήδες... ανανεώστε τα κλασικά σας ενσωματώνοντας αυτό το σιρόπι στα πιο όμορφα επιδόρπιά σας: ρύζι με γάλα, κρέμες, panna cotta... όλα επιτρέπονται!
Και για τους πεινασμένους που είναι απλώς περίεργοι... χρησιμοποιήστε το για να γλυκάνετε το γιαούρτι σας!
Σύνθεση: Έγχυση από χόρτο (νερό, χόρτο), ζάχαρη, χυμός λεμονιού από συμπυκνωμένο.
...Πάστα από πράσινες και μαύρες ελιές με ντομάτες.
Συστατικά :
Πράσινες και μαύρες ελιές 54%, πολτός ντομάτας 27%, ελαιόλαδο και διπλή συμπυκνωμένη ντομάτα 8%, κάππαρη, κρεμμύδια, βασιλικό, κρέμα αντσούγιας, αλάτι.
Χρήση :
Αυτή η ταπεναδέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ζυμαρικά, πίτσα ή ως συνοδευτικό λαχανικών, να ενσωματωθεί σε σάλτσα, ή ως συνοδευτικό λαχανικών, ψαριών ή λευκών κρεάτων.
Αναμειγμένη με βινεγκρέτ, είναι μια πρωτότυπη και καινοτόμος μορφή συνοδευτικού για σαλάτα.
Βάζο γυάλινο 180γρ...
... από το χρυσό του χρώμα. Αυτό το cognac VS της καθαρής παραδοσιακής Charentaise προσφέρει μια ζωντανή, φρέσκια και φρουτώδη νότα αχλαδιού. Ελαφρώς ξυλώδες και συνοδευόμενο από λουλουδάτα αρώματα, είναι ιδανικό για την παρασκευή κοκτέιλ.
ACCORD METS / COGNAC :
Απολαύστε το σε κοκτέιλ ή ως απεριτίφ με τόνικ ή ginger beer. Συνοδεύει τέλεια ένα σολομό gravlax, με βινεγκρέτ τζίντζερ και σούπρεμ γκρέιπφρουτ ροζ.
...Αποτελείται από 12 συστατικά για μια απαράμιλλη γευστική ισορροπία. Αυτή η βινεγκρέτ είναι ήπια, με χαρακτήρα. Αναγνωρίζεται από όλη την πελατεία μας ως μια σάλτσα που αναδεικνύει όλα τα πιάτα που την συνοδεύουν.
Διαστάσεις: 7,5 εκ. (διάμετρος) x 18 εκ. (ύψος)
Καθαρό βάρος: 533...
...Αυτή η αλειφή με βάση τις πράσινες και τις μαύρες ελιές είναι ένα κλασικό πιάτο της μεσογειακής κουζίνας. Χρησιμοποιείται σε πιάτα ζυμαρικών, ως βάση για μια μπρουσκέτα ή μια βινεγκρέτ, απλά απολαμβάνεται πάνω σε ένα κομμάτι ψωμί ή για να προσθέσει γεύση σε σούπες και λαχανικά. Τα συστατικά που προέρχονται από βιολογική γεωργία επεξεργάζονται σε κρύες συνθήκες για να διασφαλιστεί μια αυθεντική...
... προχωράτε σε αυτό το βιβλίο συνταγών, θα βρείτε 40 αλμυρές και γλυκές συνταγές, απλές, νόστιμες και πρωτότυπες: Panna cotta, μαρσμέλοου βανίλιας, burrata με ντομάτα, βινεγκρέτ εσπεριδοειδών με βανίλια, ντόνατς με κρέμα ζαχαροπλαστικής, chiffonnade ανανά με λεμονόχορτο.
Αναφορά: BELI05
Σε απόθεμα: 7 προϊόντα
Διαστάσεις: 128 Σελίδες - Fr
Γλώσσα: Γαλλικά...
...Αυτή η μουστάρδα έχει παρασκευαστεί με φύκια του Ατλαντικού και θα σας συνοδεύει κατά τη διάρκεια των γευμάτων σας, κυρίως με λευκά κρέατα, βινεγκρέτ και βάση σάλτσας.
Βάρος: 0,100 kg...
...Ο εστραγκόν, του οποίου το λατινικό όνομα (dracunculus) σημαίνει «μικρός δράκος», είναι ένα κόσμημα της γαλλικής κουζίνας! Είναι ιδιαίτερα γνωστός για την έντονη γεύση του που θυμίζει άνηθο και ελαφρώς καμφορά.
Ο εστραγκόν ανήκει στις αρωματικές βοτάνες, τα αρώματά του συνδυάζονται θαυμάσια με τα αυγά, τα κρέατα, τα ψάρια και ενισχύουν τις περισσότερες σάλτσες: μπεσαμέλ, ταρτάρ, μαγιονέζα, βινεγκρέτ, σάλτσα ντομάτας ή ακόμα και αρωματισμένο βούτυρο.
Επιτρέπει την αρωματοποίηση του ξυδιού απλά τοποθετώντας ένα κλαδάκι μέσα στη φιάλη. Σε έγχυση, είναι γνωστός για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.
...Ο μαύρος πιπέρι σε σκόνη είναι ένα πολύ εκτιμημένο μπαχαρικό με την καυτερή και πικρή γεύση του, γνωρίζει μια ποικιλία χρήσεων στην κουζίνα.
Χρήσεις του μαύρου πιπεριού σε σκόνη στην κουζίνα:
Το προσθέτουμε σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα, σε όλες τις συνταγές: σούπες, κρέατα, λαχανικά, βινεγκρέτ, σάλτσες.
Συνδυάζεται πολύ καλά με: αρωματικά αλάτια, τζίντζερ, κάρδαμο, σκόρδο, κύμινο, λεβάντα...
... βινεγκρέτ είναι ιδανική για να ντύσετε τις σύνθετες σαλάτες σας, τα ωμά λαχανικά και τα καλοκαιρινά πιάτα. Συνδυάζεται υπέροχα με μια ποικιλία συστατικών, όπως φρέσκα λαχανικά, φρέσκα βότανα, θαλασσινά και πουλερικά. Πριν τη χρησιμοποιήσετε, ανακινήστε καλά το μπουκάλι για να αναμειχθούν τα συστατικά και να απελευθερωθούν όλα τα αρώματα.
Για εμάς, η ποιότητα είναι προτεραιότητα. Φροντίζουμε να επιλέγουμε υλικά υψηλής ποιότητας, προερχόμενα από βιολογική γεωργία, για να διασφαλίσουμε μια υγιεινή και νόστιμη βινεγκρέτ.
Αναφορά: AR805804
Περιεκτικότητα: 250ml...
...Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη B, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο και κάλιο
Διευκολύνει την πέψη. Προάγει τη μείωση της ζάχαρης στο αίμα και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης.
Κατανάλωση: μαγειρεμένο, το σαρκώδες μέρος των φύλλων καθώς και η καρδιά χωρίς το άχυρο απολαμβάνονται συνοδευόμενα από σάλτσες ή βινεγκρέτ.
...81 % Βιολογικό λευκό κρασί*
- 19 % Μειωμένος βιολογικός πολτός σταφυλιού
* Προϊόν που προέρχεται από τη Βιολογική Γεωργία
Χωρίς Συντηρητικά, Χωρίς Αλλεργιογόνα
Μη Παστεριωμένο
Χρησιμοποιείται σε βινεγκρέτ, σαλάτες, ωμά λαχανικά και μαρινάδες.
Αυτό το λευκό βαλσάμικο θα συνοδεύσει τα ορεκτικά σας, τα πιάτα κρέατος ή ψαριού.
Η ισορροπημένη γεύση του ταιριάζει σε όλες τις ζεστές ή κρύες...
Η SAUCES ET CREATIONS ειδικεύεται στην παραγωγή σαλτσών (για ζυμαρικά, κρέας, ψάρι, βινεγκρέτ), σούπες (βελουτέ, πολτοποιημένες, γκασπάτσο) και αλειφόμενων προϊόντων. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα σαλτσών συσκευασμένων σε δοχεία (μινιόν, μπολάκια και σωληνάρια, σακουλάκια και διπλά σακουλάκια, sticks και βάζα, squeezes, σακούλες, κουβάδες και δοχεία, containers και big bag) με εύκολη ανοίγμα...
Η καινοτομία και ο σεβασμός προς τις γαστρονομικές παραδόσεις της Γαλλίας είναι σήμερα, όπως και χθες, οι δύο κατευθυντήριες αρχές του οίκου DELOUIS. Για να τις εφαρμόσει, ο οίκος DELOUIS διαθέτει το δικό του εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης. Γάλλος κατασκευαστής μουστάρδας, καρυκευμάτων και αρωματικών. Εφευρέτης του ξυδιού από φρέσκιες φράουλες. Το 1991, ο οίκος DELOUIS εφηύρε την πρώτη μαγιονέζα χωρίς συντηρητικά. Κατασκευαστής εμβολιασμένων βινεγκρέτ με μουστάρδα παλιάς σχολής ή μουστάρδα Dijon.