... ψησίματος και μαγειρικής. Χρησιμοποιείται συνήθως για την παρασκευή μπισκότων, κέικ, γλυκών και άλλων προϊόντων αρτοποιίας, χάρη στην λεπτή υφή και την υψηλή περιεκτικότητα γλουτένης του. Η EG Export & Import είναι ένας αναγνωρισμένος προμηθευτής αλευριού σίτου από την Madhya Pradesh, διασφαλίζοντας ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και καθαρότητας.
Το αλεύρι γενικής χρήσης παράγεται στη...
...Το αλεύρικριθαριού είναι μια λεπτή σκόνη που προέρχεται από ολόκληρους κόκκους κριθαριού. Προσφέρει μια ξηρή γεύση και είναι καλή πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και μετάλλων. Αυτό το πολυλειτουργικό αλεύρι χωρίς γλουτένη χρησιμοποιείται συχνά στην αρτοποιία, προσφέροντας μια υγιεινή εναλλακτική λύση στο αλεύρι σίτου.
Το αλεύρικριθαριού μπορεί να ενσωματωθεί σε διάφορες συνταγές, όπως ψωμί...
...
Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας σιτάρι, το αλεύρι Gyermelyi smooth έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει συνεπή απόδοση και εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι ένα απαραίτητο συστατικό τόσο για ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες όσο και για επαγγελματίες σεφ, προσφέροντας αξιοπιστία και ποιότητα σε κάθε σακούλα. Με το αλεύρι Gyermelyi smooth, μπορείτε να ανεβάσετε το ψήσιμο και τη μαγειρική σας σε νέα ύψη και να ευχαριστήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας με νόστιμες σπιτικές λιχουδιές.
... βλαστημένος κόκκος ξηραίνεται (μαλτάρεται) σε θερμοκρασίες 35-50°C. Σε αυτές τις σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες, τα ένζυμα παραμένουν ενεργά.
Στη συνέχεια, ο ξηρός κόκκος δημητριακού μπορεί να αλεσθεί σε αλεύρικριθαριού ή να θρυμματιστεί, εάν, για παράδειγμα, προορίζεται για την παραγωγή εκχυλίσματος κριθαριού...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Το VG Titans W65-M Textured Wheat Protein είναι ένα ευέλικτο, φυτικής προέλευσης προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει την υφή του κρέατος. Φτιαγμένο από premium πρωτεΐνη σιταριού και αλεύρι σιταριού, αυτό το ξηρό προϊόν είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας φυτικών πιάτων. Τα μεσαίου μεγέθους κομμάτια του και η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη το καθιστούν ιδανικό συστατικό...
... ευρεία γκάμα συνταγών, από ψωμί και γλυκά μέχρι σάλτσες και σάλτσες κρέατος.
Το Καθαρό Αλεύρι Σίτου μας είναι διαθέσιμο σε διάφορες επιλογές συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων σακουλών 1 κιλού, 3 κιλών, 25 κιλών και 50 κιλών, καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες μικρής κλίμακας όσο και τις ανάγκες μεγάλης κλίμακας. Το αλεύρι είναι χαμηλό σε λιπαρά και δεν περιέχει πρόσθετα, καθιστώντας το μια υγιεινή επιλογή...
...θρυμματισμένων ζωοτροφών σε πελέτες, κριθαριού, βρώμης και παρόμοιες διαδικασίες.
Τομείς Εφαρμογής
◾ Σε μύλους αλευριού: Για εργοστάσια επεξεργασίας σιταριού, καλαμποκιού και παρόμοιων δημητριακών
◾ Σε εργοστάσια ζωοτροφών: Για τον τελικό διαχωρισμό των παρασκευασμένων ζωοτροφών, καλαμποκιού, θρυμματισμένων ζωοτροφών σε πελέτες, κριθαριού, βρώμης και για την αφαίρεση των υπολειπόμενων χονδροειδών υλικών μετά την άλεση και παρόμοιες διαδικασίες.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Η χοντρή κριθάρινη κασά είναι ένα είδος κασάς που παρασκευάζεται από σπόρους κοινού κριθαριού. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς κασάδες στην Πολωνία. Ονομάζεται επίσης και σπασμένη κασά.
Ανάλογα με τον τρόπο επεξεργασίας, η χοντρή κριθάρινη κασά είναι κασά που προέρχεται από καθαρισμένο, αποφλοιωμένο και κομμένο σπόρο, αλλά δεν έχει γυαλιστεί. Ανάλογα με τον βαθμό θρυμματισμού, διακρίνουμε τη...
...Αυτό το όμορφο χρυσό αλεύρι παρασκευάζεται παραδοσιακά σε πέτρα, προσθέτοντας τοπικό σιτάρι υψηλής πρωτεΐνης για να ενισχύσει την παρασκευή ψωμιού σας.
Το αλεύρικριθαριού μπορεί συνήθως να χρησιμοποιηθεί σε κρέπες ή σε κανονικό ψήσιμο, όπου μπορείτε να αντικαταστήσετε έως και το 30% του αλευριού σίτου με κριθάρι.
Barley Flour 5kg...
Στη Naturell AB έχουμε κάνει τη βιολογική τροφή πρότυπο. Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου τα 100 % βιολογικά τρόφιμα είναι το πρότυπο. Ως ειδικοί στα βιολογικά τρόφιμα προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Έτσι, σιγά-σιγά έχουμε γίνει η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των βιολογικών τροφίμων. Αλλά κάνουμε πολύ περισσότερα από το να πουλάμε απλώς βιολογικά τρόφιμα χονδρικής. Έχουμε μόνο 100 % βιολογικά ...
...Η αλεύρικριθαριού είναι ένα από τα παλαιότερα, φυσικά μέσα ψησίματος και ένα παραδοσιακό συστατικό στα αρτοσκευάσματα. Αυτό το προϊόν κριθαριού χρησιμοποιείται κυρίως για να βελτιώσει τη διαδικασία ζύμωσης και τις ποιότητες ψησίματος. Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο από τον χονδρέμπορο August Töpfer & Co σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές από ανοιχτό έως σκούρο, με ή χωρίς ενζυματική δραστηριότητα.
...), σταφίδες (11%), ηλιέλαιο, ζάχαρη, αυγά, μαγιά, γλουτένη, αλάτι, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας (μη ΓΤΟ), εκχύλισμα κριθαριού, άρωμα: βανίλια.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί σουσάμι και γαλακτοκομικά προϊόντα
Συσκευασία: περίπου 14 τοστ με σταφύλια ανά κουτί
Καθαρό βάρος: 200g
Διατροφικά χαρακτηριστικά:
Μέση διατροφική αξία ανά 100g
Ενεργειακή αξία: 1732 kJ ή 421 kcal
Λιπαρά: 10.5 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 5.1 g
Υδατάνθρακες: 68.8 g
εκ των οποίων σάκχαρα: 5.1 g
Διαιτητικές ίνες: 4 g
Πρωτεΐνες: 10.7 g
Αλάτι: 1.2g...
...ΤΕΡΡΙΝΑ ΔΑΣΙΚΗΣ ΒΛΑΧΑΣ. 100γρ Όχι, όχι και όχι! Σας το εγγυόμαστε, δεν υπάρχει κρέας σε αυτό το όμορφο βάζο, μόνο καλά φυτικά συστατικά και ένα μείγμα μανιταριών με λεπτή ένταση. Κλείστε τα μάτια, είστε στη μέση του δάσους.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: λάδι καρύδας (35%), νερό, πρωτεΐνες σόγιας, βιολογική μαγιά μπύρας, μανιτάρια, μουστάρδα, λάδι κανόλα, αλάτι, άγαρ άγαρ, βιολογικό αλεύρι chia, βιολογικό tamari, μαύρο πιπέρι, ξίδι xeres, μπαχαρικά, σκόρδο, συμπυκνωμένη ντομάτα, μισό κριθαριού, κρεμμύδια.
Ιδρύθηκε το 1966 στην Γκαζιαντέπ, είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της με υψηλές τεχνολογικές επενδύσεις και ποιοτική παραγωγή που δίνει σημασία στην ανθρώπινη υγεία. Αγοράστηκε από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ÖZGÜÇLÜ το 2005, αναπτύσσει προϊόντα με καινοτόμες προσεγγίσεις κάνοντας παραγωγή με τα υψηλότερα τεχνολογικά συστήματα του κόσμου στις εγκαταστάσεις της με κλειστό χώρο 49.000 τ.μ., που έχει κατασ...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Παραγωγή
...):
Ομάδα A: φτιαγμένα από αλεύρι σκληρού σίτου ανώτερης, πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.
Ομάδα B: φτιαγμένα από αλεύρι μαλακού γυαλιστερού σίτου ανώτερης και πρώτης κατηγορίας.
Ομάδα C: φτιαγμένα από αλεύρι ψησίματος σίτου ανώτερης και πρώτης κατηγορίας.
Οι σκληρές ποικιλίες σίτου έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε γλουτένη και χαμηλότερη περιεκτικότητα σε άμυλο από τις μαλακές. Τα ζυμαρικά που...
Η Sudem Pastacılık είναι μια εταιρεία που εδρεύει στην Αντάλια/Τουρκία και παράγει τα πιο ποιοτικά προϊόντα από το 2006, εξάγοντας τα προϊόντα της στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες. Από χθες μέχρι σήμερα, παράγουμε χειροποίητα αρτοσκευάσματα και ειδικά γλυκά χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές ψησίματος και υλικά υψηλής ποιότητας. Μεταξύ των ειδικών προϊόντων μας περιλαμβάνονται Μίγματα Ψωμιού, Μίγ...
... όλη τη γεύση του μείγματος αλεύρι σίτου και ψητού κριθαριού. Ένα ψωμί που σίγουρα είναι φτιαγμένο για τους λάτρεις των δημητριακών. Επιπλέον, οι σπόροι σουσαμιού είναι πλούσιοι σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (καλά λιπαρά για τον οργανισμό, όπως τα ωμέγα 3 και ωμέγα 6), που βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και στην πρόληψη καρδιοαγγειακών παθήσεων. Είναι επίσης εξαιρετική πηγή βιταμίνης B1. Ο...
...Είμαστε ο άμεσος προμηθευτής διαφόρων γεωργικών προϊόντων όπως φρέσκες πατάτες, χρυσές πατάτες, κίτρινες πατάτες, σιτάρι και αλεύρι.
Οι φρέσκες πατάτες που εξάγουμε καλλιεργούνται, επιλέγονται, συγκομίζονται και επεξεργάζονται προσεκτικά. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις πατάτες απευθείας από τα ολλανδικά χωράφια ή οι πατάτες αποθηκεύονται για μελλοντική επεξεργασία. Η ποιότητα των πατατών...
...Τα ζυμαρικά παρασκευάζονται από τα βασικά συστατικά: αλεύρι σίτου, αλεύρι βρώμης, αλεύρι σίκαλης, αλεύρικριθαριού, νερό και αλάτι. Όλες οι θρεπτικές και ευεργετικές ιδιότητες των δημητριακών παραμένουν αμετάβλητες. Λόγω της πορώδους υφής τους, τα ζυμαρικά απορροφούν τις γεύσεις ενός ζωμού. Μαγειρεύονται γρήγορα, γεγονός που εξοικονομεί σημαντικά χρόνο.
Σύγχρονος εξοπλισμός, πλήρως...
...Πλήρης βρώμη 66%, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, ηλιέλαιο, ρύζι, ολικής αλέσεως σιτάρι, αλάτι, σιρόπι ρυζιού, αλεύρι σίτου, σιρόπι κριθαριού.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας, φιστικιών ή ξηρών καρπών. Η προέλευση του οφείλεται στον Ελβετό γιατρό Maximilian Bircher-Benner (στην πραγματικότητα, στα ελβετικά γερμανικά αυτό το προϊόν ονομάζεται birchermuesli, από το όνομα του γιατρού και το muesli που...