Διαδικασία και Προέλευση
Αυτή η ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο είναι 100% ακατέργαστη φυσική ζάχαρη προερχόμενη από την Κολομβία. Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο παράγεται από ζαχαροκάλαμο. Ο χυμός αυτού του ζαχαροκάλαμου βράζεται, κρυσταλλώνεται, αλέθεται σε ζάχαρη και κοσκινίζεται. Η ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο λείπει ένα βήμα στη διαδικασία παραγωγής, καθώς δεν υφίσταται εκχύλιση.
Εκτός από αυτή τη καφέ/χρυσή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, υπάρχουν και άλλοι τύποι: λευκή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σκούρα καφέ ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Το χρώμα εξαρτάται από την ποσότητα της προστιθέμενης μελάσας.
Στη μεσαία εποχή, η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο ανήκε στα ακριβά και σπάνια μπαχαρικά. Η ακατέργαστη ζάχαρη μεταφερόταν σε μορφή ζαχαροκάλαμου στη Δυτική Ευρώπη και εκεί καθαριζόταν σε ζαχαροπλαστεία.
Χρήση
Η ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της ζάχαρης από παντζάρι. Είναι νόστιμη σε διάφορα πιάτα και ποτά.
Προέλευση και εξόρυξη
Αυτό το φυσικό επιτραπέζιο αλάτι παράγεται στις ακτές της Μεσογείου. Οι αλατοκαλλιέργειες βρίσκονται σε μεγάλα φυσικά πάρκα ή φυσικά καταφύγια, μακριά από τη βιομηχανία και τις μεγάλες πόλεις. Το θαλασσινό νερό διοχετεύεται μέσω αρχαίων καναλιών στις αλμυρές λίμνες.
Ο άνεμος και ο ήλιος αυξάνουν σταδιακά τη συγκέντρωση του αλατιού. Το αλάτι αρχίζει να κρυσταλλώνεται και βυθίζεται στον πυθμένα της αλατοκαλλιέργειας. Στη συνέχεια, το αλάτι συγκομίζεται με ειδικά εργαλεία. Μετά την εξόρυξη, το αλάτι ξηραίνεται και κοσκινίζεται σε διάφορα μεγέθη κόκκων.
Το μεσογειακό αλάτι είναι ένα καθαρό φυσικό προϊόν, ελεύθερο από χημικά και πρόσθετα. Σήμερα, η εξόρυξη αλατιού συνεχίζεται σύμφωνα με τις αρχαίες παραδόσεις στις μεσογειακές αλμυρές λίμνες. Οι περιοχές εξόρυξης είναι καταφύγια για ζώα και αποτελούν σημαντικό βιότοπο για πολλές απειλούμενες ειδών πουλιών και φυτών. Εδώ η εμπορευματοποίηση της εξόρυξης θαλασσινού αλατιού τώρα ...
Κατάλληλο για κάθε κοινό μοντέλο γκριλ αερίου.
Πρόκειται για μια φιάλη 8 κιλών ιδιοκτησίας με γέμιση υγρού αερίου. Η φιάλη είναι ιδανική, καθώς συνδυάζει το χαμηλό ύψος μιας φιάλης 5 κιλών με τη διάμετρο της φιάλης 11 κιλών.
Έτσι, ταιριάζει τέλεια κάτω από κάθε κοινό γκριλ αερίου και έχει 60% μεγαλύτερο όγκο από τη φιάλη 5 κιλών.
Ακριβώς όπως και με την κανονική φιάλη ιδιοκτησίας, που ονομάζεται επίσης φιάλη χρήσης, γίνεται πλήρης ανταλλαγή από γεμάτη σε άδεια. Η εφάπαξ τιμή αγοράς δεν επιστρέφεται κατά την επιστροφή της φιάλης.
Γιατί το λιναρόσπορο;
Ο λιναρόσπορος είναι πηγή του λιπαρού οξέος Omega 3 που ονομάζεται άλφα-λινολενικό οξύ, το οποίο βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα. Είναι η πιο άφθονη διατροφική πηγή αυτού του απαραίτητου λιπαρού οξέος. Επιπλέον, ο λιναρόσπορος περιέχει πρωτεΐνη, αρκετές βιταμίνες B και είναι πολύ πλούσιος σε μέταλλα όπως η θειαμίνη, το μαγνήσιο, το κάλιο και ο φώσφορος.
Εφαρμογές του λιναρόσπορου
Ο λιναρόσπορος είναι πολύ πλούσιος σε φυτικές ίνες. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε ροφήματα και υποκατάστατα γευμάτων για άτομα που γυμνάζονται πολύ ή θέλουν να πάρουν βάρος.
Ποιότητα Premium Άμυλο Καλαμποκιού Βιολογικό
Το Βιολογικό Άμυλο Καλαμποκιού από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει δημιουργηθεί με προσοχή και φροντίδα για τους ανθρώπους και τη φύση.
Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και της υψηλότερης ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που έχουμε επιλέξει προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται στην Ευρώπη και συχνά συσκευάζονται εκεί.
Η βιολογική σήμανση σημαίνει 100% ελεγχόμενο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά είναι εγγυημένα ότι είναι απαλλαγμένα από κάθε είδους πρόσθετα όπως ζάχαρες και λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις σχετικά με τα φυτοφάρμακα.
Ψάχνετε για χονδρέμπορο ή εισαγωγέα Βιολογικού Αμύλου Καλαμποκιού;
Προσφέρουμε μια γκάμα χιλιάδων βιολογικών συστατικών που μπορούμε να προσφέρουμε είτε ως μεμονωμένα συστατικά είτε σε μίγμα. Εάν σας ενδιαφέρει η έννοια της ιδιωτικής ετικέτας μας, παρακαλώ επισκεφθείτε το www.vehgroshop.com/private-label.
Οι σπόροι ψύλλιου είναι οι σπόροι της φυλής Plantago ovata, που είναι εγγενής στην Ινδία. Οι σπόροι συλλέγονται με το χέρι, κοσκινίζονται και αποξηραίνονται προσεκτικά. Ο ινδικός σπόρος ψύλλιου περιέχει πολύτιμες διαλυτές φυτικές ίνες που διογκώνονται όταν έρθουν σε επαφή με υγρό. Οι βιολογικοί σπόροι ψύλλιου Golden Peanut 99% είναι ένα πιστοποιημένο προϊόν ποιότητας, στο οποίο δεν χρησιμοποιούνται τεχνητά λιπάσματα και φυτοφάρμακα. Οι βιολογικοί σπόροι ψύλλιου Golden Peanut προέρχονται αποκλειστικά από την περιοχή του Γκουτζαράτ, την μεγαλύτερη καλλιεργούμενη περιοχή της Ινδίας με 35% μερίδιο στην παγκόσμια παραγωγή ψύλλιου. Η υψηλή ποιότητα, η καθαρότητα και οι αισθητικές τους ιδιότητες οφείλονται στις ιδιαίτερα κατάλληλες συνθήκες για τη βιολογική καλλιέργεια στην περιοχή αυτή. Οι βιολογικοί σπόροι ψύλλιου Golden Peanut διατίθενται σε ποιότητα φαρμακοποιίας. Το προϊόν πληροί τις προδιαγραφές της αμερικανικής, βρετανικής και ευρωπαϊκής φαρμακοποιίας (USP, BP, Ph. Eur).
Η διαφορά μεταξύ "Βιο" και συμβατικού...
Βιολογικές Νιφάδες Πατάτας
Η πατάτα (solanum tuberosum) είναι ένα φυτό που αναπτύσσεται υπόγεια. Η πατάτα προέρχεται αρχικά από τη Νότια Αμερική, αλλά σήμερα καλλιεργείται σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Οι πατάτες κόβονται και αποξηραίνονται μετά τη συγκομιδή, αφήνοντας νιφάδες.
Πουρές Πατάτας
Οι νιφάδες πατάτας είναι επίπεδα κομμάτια αποξηραμένου πουρέ πατάτας. Οι πατάτες πρώτα βράζονται και στη συνέχεια πολτοποιούνται, μετά τις οποίες ισοπεδώνονται από μεγάλους κυλίνδρους σε ένα τύμπανο. Επειδή οι νιφάδες πατάτας αποξηραίνονται γρήγορα στην επιθυμητή περιεκτικότητα σε υγρασία, οι αποξηραμένες νιφάδες πουρέ πατάτας στη συνέχεια ξύνονται από το τύμπανο και περνούν μέσα από ένα κόσκινο μύλου.
Δεδομένου ότι οι νιφάδες απορροφούν εύκολα (κρύο) νερό, αυτές οι νιφάδες πατάτας χρησιμοποιούνται συχνά σε τρόφιμα. Το άμυλο πατάτας διατηρεί την υψηλή ικανότητα απορρόφησής του επειδή οι νιφάδες αποξηραίνονται γρήγορα.
Προέλευση
Αυτό το κρυσταλλικό αλάτι προέρχεται από την αλυσίδα αλατιού στο Πακιστάν. Η αλυσίδα αλατιού ανήκει γεωλογικά, αλλά όχι γεωγραφικά, στο ορεινό σύστημα των Ιμαλαΐων. Το κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένα φυσικό επιτραπέζιο αλάτι ηλικίας περίπου 250 εκατομμυρίων ετών. Χωρίς χημικές προσθήκες και/ή υγρά μέσα και εξορύσσεται όπως γίνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το αλάτι Ιμαλαΐων σχηματίστηκε πριν από περισσότερα από 250 εκατομμύρια χρόνια κατά την εξαφάνιση του αρχαίου ωκεανού. Συλλέγεται με το χέρι στις υψίπεδες του Θιβέτ. Παλαιότερα, το αλάτι από τα Ιμαλάια ονομαζόταν επίσης "αλάτι του βασιλιά", επειδή το αλάτι υψηλής ποιότητας πωλούνταν μόνο στην τοπική αριστοκρατία. Το ροζ χρώμα προέρχεται από τα μέταλλα που έχει απορροφήσει το αλάτι, όπως το χλωριούχο νάτριο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο.
Αυτό το αλάτι Ιμαλαΐων είναι λεπτό κρυσταλλικό αλάτι που δεν έχει υποστεί επεξεργασία και διατηρεί όλες τις καλές ιδιότητες που έχει το αλάτι. Τα περισσότερα άλατα που διατίθενται στην αγορά είναι επεξεργασμένα...
Καρύδι σε μορφή καρφίτσας
Η καρυδιά μεγαλώνει αρχικά στις Μολούκες. Ακόμα και σήμερα, περίπου τα δύο τρίτα όλων των γαρίφαλων συγκομίζονται στην Ινδονησία. Τα γαρίφαλα είναι οι αποξηραμένοι, ανθοφόροι μπουμπούκια του δέντρου. Το όνομα γαρίφαλο προέρχεται από το γεγονός ότι έχει τη μορφή ενός (συρμάτινου) καρφιού ή καρφίτσας.
Η συγκομιδή και η αποξήρανση των γαρίφαλων
Η συγκομιδή του γαρίφαλου είναι μια τεράστια εργασία. Κάποιος σκαρφαλώνει στο δέντρο και μαζεύει χειροκίνητα όλους τους, ακόμα μη ανοιγμένους, ανθοφόρους μπουμπούκια. Κάτω, η συγκομιδή ταξινομείται καλύτερα και στη συνέχεια οι μπουμπούκια απλώνονται και αποξηραίνονται στον τροπικό ήλιο.
Υγιεινές ιδιότητες του γαρίφαλου
Το γαρίφαλο είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά, σίδηρο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και τις βιταμίνες: C, B12, K και E. Τα γαρίφαλα χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της πέψης, την καταπολέμηση λοιμώξεων και την ενίσχυση των οστών.
Χρήση του γαρίφαλου
Το γαρίφαλο έχει τόσο ολόκληρο όσο και αλεσμένο μια ζεστή χειμερινή...
Ο Salspiro είναι ένας πρακτικός εισπνευστήρας που φέρνει την αναζωογονητική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα μιας σπηλιάς αλατιού στο σπίτι σας. Ο Salspiro είναι γεμάτος με περίπου 60-80g κρυστάλλων αλατιού Χιμάλαϊ από το Πακιστάν.
Εισπνευστήρας Αλατιού Salspiro
Ο Εισπνευστήρας Αλατιού Salspiro από την VehGro είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Τα (οργανικά) φυσικά προϊόντα που έχουμε επιλέξει προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται στην Ευρώπη και συχνά συσκευάζονται εκεί.
Η οργανική σήμανση σημαίνει 100% ελεγχόμενο οργανικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά είναι εγγυημένα ότι είναι απαλλαγμένα από κάθε είδους πρόσθετα όπως ζάχαρες και λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις σχετικά με τα φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.
Ψάχνετε για χονδρέμπορο ή εισαγωγέα του Εισπνευστήρα Αλατιού Salspiro;
Η VehGro είναι χονδρέμπορος του Εισπνευστήρα Αλατιού Salspiro
Προέλευση και ιστορία του ελαίου καρύδας
Το έξτρα παρθένο έλαιο καρύδας έχει λιπαρή δομή. Η σύγκριση του οργανικού ελαίου καρύδας με κάποιο άλλο φυσικό προϊόν είναι σχεδόν αδύνατη. Μερικές φορές η μυρωδιά μιμείται τεχνητά (και χημικά), αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το αυθεντικό.
Διαδικασία παραγωγής, συγκομιδή και επεξεργασία του ελαίου καρύδας
Το ψυχρής έκθλιψης έλαιο καρύδας εξάγεται απευθείας από τον καρπό. Το έλαιο καρύδας έχει λευκό χρώμα και μια μάλλον μυστηριώδη μυρωδιά.
Υγιεινές ιδιότητες του ελαίου καρύδας και εφαρμογές
Το έξτρα παρθένο έλαιο καρύδας είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και αυτό έχει προφανείς λόγους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το έξτρα παρθένο έλαιο καρύδας έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή έλαια στον κόσμο. Το οργανικό έλαιο καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αμέτρητους τρόπους: επεξεργασμένο σε πιάτα ή, για παράδειγμα, ως ένα υπέροχα χαλαρωτικό λάδι μασάζ. Το λίπος του ελαίου καρύδας έχει εντελώς διαφορετική δομή και σύνθεση από το λίπος που βρίσκετε σε τηγανητά σνακ ή σε γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέας. Co…
Τι είναι η σκόνη πρωτεΐνης από μπιζέλια;
Τα μπιζέλια, όλοι γνωρίζουν τα μπιζέλια: είναι μικρά, στρογγυλά και πράσινα. Οι περισσότεροι άνθρωποι τα αρέσουν και κάποιοι άνθρωποι τα αποφεύγουν. Η πιο γνωστή χρήση των μπιζελιών είναι στη σούπα μπιζελιών. Αλλά τα μπιζέλια χρησιμοποιούνται επίσης ως η βασική πρώτη ύλη για την παραγωγή σκόνης πρωτεΐνης από μπιζέλια. Μια σκόνη πρωτεΐνης είναι γεμάτη πρωτεΐνη. Οι αθλητές χρησιμοποιούν σκόνες πρωτεΐνης για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη των μυών τους. Οι μύες χρειάζονται πρωτεΐνη για να αναπτυχθούν και να ανακάμψουν. Και μία από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες πηγές φυτικής πρωτεΐνης είναι η σκόνη πρωτεΐνης από μπιζέλια.
Πώς παρασκευάζεται η σκόνη πρωτεΐνης από μπιζέλια;
Μετά τη συγκομιδή, τα μπιζέλια επιλέγονται, καθαρίζονται και υγροποιούνται. Η πρωτεΐνη εξάγεται μέσω μιας διπλής διαδικασίας διαχωρισμού: το υγρό πρωτεΐνης αποστάζεται και στη συνέχεια καθαρίζεται. Στη συνέχεια, ξηραίνεται, κοσκινίζεται, επιθεωρείται και συσκευάζεται για αποστολή. Η οργανική σκόνη πρωτεΐνης από μπιζέλια μας έχει περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη τουλάχιστον 80%.
Υγιεινές ιδιότητες σκόνης πρωτεΐνης από μπιζέλια
Η σκόνη πρωτεΐνης από μπιζέλια συνδυάζει όλα τα καλύτερα από τα μπιζέλια σε μια μακροχρόνια και εύκολη στη χρήση ...
Ποιοτικές κάψουλες μανιταριού Pompom Lionsmane Hericium BIO. Οι κάψουλες μανιταριού Pompom Lionsmane Hericium BIO της VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα μας παράγονται με σεβασμό στον άνθρωπο και τη φύση. Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και υψηλής ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται στην Ευρώπη και συχνά συσκευάζονται εκεί. Το βιολογικό σήμα ποιότητας εγγυάται 100% ελεγχόμενη βιολογική και αξιόπιστη καλλιέργεια. Αυτά τα συστατικά είναι επομένως εγγυημένα ελεύθερα από οποιαδήποτε πρόσθετα.
Προέλευση
Το κελτικό θαλασσινό αλάτι ονομάζεται επίσης "Sel de Guarande" και προέρχεται από τη Γαλλία. Το διάσημο θαλασσινό αλάτι Γκεραντ έχει συλλεχθεί για πάνω από 2000 χρόνια σύμφωνα με την αρχαία παράδοση από τους αλατιστές της Βρετάνης, Γαλλία. Αυτό το αλάτι είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο. Οι αλατοχώραφοι αποτελούνται από γκρι-μπλε πηλό. Αυτός ο πηλός προσφέρει σημαντικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία στον κρυστάλλο αλατιού και αυτό δίνει στο θαλασσινό αλάτι του Ατλαντικού το μοναδικό γκρι χρώμα και τη χαρακτηριστική γεύση του.
Γεύση και χρήση
Το κελτικό θαλασσινό αλάτι με τη δυνατή αλμυρή γεύση του είναι κατάλληλο για πολλά πιάτα. Λόγω της υψηλής υπολειμματικής υγρασίας του, δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε μύλο αλατιού. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το συνηθισμένο επιτραπέζιο αλάτι.
Κόκκινη πιπεριά σε κόκκους
Η κόκκινη πιπεριά σε κόκκους παρασκευάζεται από κόκκινες πιπεριές. Οι κόκκινες πιπεριές προέρχονται αρχικά από τη Νότια και Κεντρική Αμερική. Οι κόκκινες πιπεριές περιέχουν την ουσία καψαϊκίνη, η οποία καθιστά τις πιπεριές καυτερές, επομένως όσο περισσότερη καψαϊκίνη περιέχει η πιπεριά, τόσο πιο καυτερό είναι το κόκκωμα. Η καυτερότητα μετριέται σε SCU (κλίμακα Scoville). Αυτή η σκόνη έχει SCU 25000 και είναι επομένως μέτρια καυτερή.
Εφαρμογές για την υγεία
Η κόκκινη πιπεριά έχει αντιβακτηριακή δράση και βοηθά στην παραγωγή σάλιου και στη διαδικασία της πέψης. Η κόκκινη πιπεριά διαθέτει καλή ποσότητα βιταμίνης Α. Περιέχει ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε βιταμίνη C.
Χρήση της κόκκινης πιπεριάς σε κόκκους
Σε όλες τις πιπεριές, η πικάντικη γεύση αναδεικνύεται περισσότερο κατά το μαγείρεμα, ωστόσο, κατά το μαγείρεμα χάνονται οι πιο λεπτές αρωματικές νότες. Προσθέστε την στο τέλος.
Αυτό το βιολογικό αλεύρι λιναριού από καφέ σπόρους λιναριού είναι ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες αλεύρι με καλές ιδιότητες. Η χαρακτηριστική πικάντικη γεύση του εμπλουτίζει τα αρτοσκευάσματα κάθε είδους και προσθέτει μια ξηρή νότα σε smoothies, shakes ή bowls. Κατά το ψήσιμο, μπορείτε να αντικαταστήσετε περίπου το 20% του αλευριού σιτηρών με αλεύρι λιναριού.
Είτε σε ψωμάκια χαμηλών υδατανθράκων είτε σε πρωτεϊνικό shake, ανακαλύψτε με το αλεύρι λιναριού ποικιλία συνταγών για μια ισορροπημένη διατροφή. Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη διατήρηση και αύξηση της μυϊκής μάζας καθώς και στη διατήρηση φυσιολογικών οστών.
Για βιολογικά προϊόντα: DE-ÖKO-006
Προέλευση: Γεωργία ΕΕ
Συσκευασία: Σακούλες 25 κιλών
Το δώρο της φύσης
Η γύρη των μελισσών είναι το τέλειο δώρο από τη φύση. Η γύρη μας συλλέγεται από μελισσοκόμους στην Ισπανία. Όταν συλλέγεται, ξηραίνεται απαλά για να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα θρεπτικά συστατικά. Η γύρη των μελισσών καλλιεργείται με σεβασμό προς τη φύση και ειδικά προς τη μέλισσα.
Οι μέλισσες αναμειγνύουν το νέκταρ με τη γύρη για να φτιάξουν μπάλες. Η γύρη περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά. Είναι μικρές, αλλά η θρεπτική τους αξία είναι μεγάλη. Περιέχουν φυτικές πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και όλα τα απαραίτητα αμινοξέα. Επιπλέον, θα βρείτε στη γύρη λιγότερους σακχάρες από ό,τι στο μέλι, για παράδειγμα.
Πόροι
Η γύρη των μελισσών είναι πολυανθική (πολλαπλών λουλουδιών) φυτικής προέλευσης, γεγονός που καθιστά αυτή τη γύρη υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που το χρώμα των κόκκων ποικίλλει. Η γύρη προέρχεται από περισσότερα από 120 διαφορετικά είδη φυτών και γύρης. Μόνο αυτοί οι τύποι γύρης μπορούν να συμβάλουν σε ένα ισορροπημένο διατροφικό προφίλ. Αυτή η γύρη των μελισσών είναι 100% φυσική και δεν περιέχει πρόσθετα…
Αυτή η ειδική μίξη βοτάνων είναι 100% καθαρή φύση, χωρίς πρόσθετα. Υψηλής ποιότητας μίγμα μπαχαρικών κάρυ, χαμηλής περιεκτικότητας σε μικροοργανισμούς, BIO κάρυ από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει δημιουργηθεί με προσοχή στον άνθρωπο και τη φύση. Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και υψηλής ποιότητας. Τα (βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται στην Ευρώπη και συχνά συσκευάζονται εκεί. Το σήμα BIO εγγυάται 100% ελεγχόμενη βιολογική παραγωγή και αξιοπιστία. Αυτά τα συστατικά είναι επομένως εγγυημένα ελεύθερα από οποιαδήποτε πρόσθετα όπως ζάχαρη, λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.
Διακοσμητικό άρωμα δωματίου.
Ανθική σύνθεση από καθαρά αιθέρια έλαια και φυσικά αρώματα.
Αυτό το καλοκαιρινό ανθικό άρωμα περιβάλλει το σπίτι σας με μια πολυτελή, αρωματική ατμόσφαιρα.
95% των συστατικών προέρχονται από βιολογική γεωργία.
Επαναγεμιζόμενο.
Η πολυτελής, αρωματική σύνθεση αρωμάτων από καθαρά αιθέρια έλαια και φυσικά αρώματα εκπέμπει μια κομψή ανθική νότα.
Δοσολογία
Ανοίξτε το γυάλινο φιαλίδιο και τοποθετήστε τα ξύλινα ραβδιά στο άρωμα. Μόλις τα ραβδιά απορροφήσουν πλήρως το άρωμα, θα απελευθερώσουν την κατάλληλη ποσότητα ευχάριστης μυρωδιάς στο δωμάτιο.
Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του αρώματος χρησιμοποιώντας περισσότερα ή λιγότερα ξύλινα ραβδιά.
Η ανατροπή των ραβδιών από καιρό σε καιρό ανανεώνει την ένταση του αρώματος.
αλκοόλη denat.
άρωμα
κιτρικό
λιμονένιο
λιναλόλη
γερανιόλη
κιτρονέλλο
ευγενόλη
κιτρικό κάλιο
Φτιαγμένο με πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά.
Συστατικό αιθέριων ελαίων.
Περιέχει Κιτρικό, Λιμονένιο και Λιναλόλη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις.
Διαθέσιμο σε: 200 ml
Προέλευση του Κορδιτσέψ
Ο Κορδιτσέψ είναι ένα γένος μανιταριών και ανήκει στο γένος Οφιόκορδιψ. Το όνομα Κορδιτσέψ προέρχεται από τα Αρχαία Ελληνικά και σημαίνει νυχτερίδα. Στα Λατινικά σημαίνει κεφάλι. Αυτό το μανιτάρι είναι παρασιτικό και αναπτύσσεται σε έναν ξενιστή. Οι ξενιστές στην περίπτωση του Κορδιτσέψ είναι έντομα και αρθρόποδα. Ο Κορδιτσέψ βρίσκεται πιο συχνά σε υγρά περιβάλλοντα.
Στην Κίνα, ο Κορδιτσέψ είναι ένα παραδοσιακά χρησιμοποιούμενο μανιτάρι, που αναπτύσσεται σε υψόμετρα 3000 έως 5000 μέτρων σε ορεινές περιοχές του Θιβέτ και της Κίνας.
Ο Κορδιτσέψ από τον οποίο παρασκευάζεται αυτή η σκόνη καλλιεργείται σε υποστρώματα, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούνται έντομα ως ξενιστές. Η σκόνη είναι γεμάτη με απαραίτητα αμινοξέα και διάφορες βιταμίνες και μέταλλα.
Συγκεκριμένες ιδιότητες του Κορδιτσέψ
Ο Κορδιτσέψ χρησιμοποιείται ευρέως από αθλητές για την προώθηση της αντοχής. Επιπλέον, ο Κορδιτσέψ μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης, να υποστηρίξει τη λειτουργία των νεφρών και του ήπατος, και να υποστηρίξει το καρδιοαγγειακό σύστημα.
Χρήση
Κορδιτσέψ…
Προέλευση
Το λεμονόχορτο, γνωστό και ως Σέρεχ, είναι ένα τροπικό φυτό από τη Νοτιοανατολική Ασία με έντονη εσπεριδοειδή γεύση και άρωμα. Το βότανο χρησιμοποιείται ευρέως στην ινδονησιακή, ταϊλανδέζικη, σουρινάμικη και βιετναμέζικη κουζίνα. Αυτή η σκόνη λεμονόχορτου προέρχεται από την Αίγυπτο.
Χρήση
Η αλεσμένη λεμονόχορτο (Cymbopogon citratus) χρησιμοποιείται ευρέως σε σούπες και κάρυ, αλλά ταιριάζει επίσης πολύ καλά με πουλερικά, βοδινό και ψάρι. Έχει μια φρέσκια-ξινή γεύση που προσθέτει βάθος σε πικάντικα ή γλυκά πιάτα. Η ξήρανση και η άλεση των στελεχών του φυτού παράγει μια μαλακή πράσινη σκόνη. Η αλεσμένη λεμονόχορτο είναι πιο συμπυκνωμένη και έχει πιο έντονη γεύση από τη φρέσκια λεμονόχορτο, οπότε προσέξτε την ποσότητα της σκόνης και προσθέστε την προσεκτικά στο πιάτο σας.
Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τσάι από λεμονόχορτο. Στην Κουρασάο, αυτό το τσάι απολαμβάνεται εδώ και δεκαετίες. Επίσης, ανανεώνει την αναπνοή σας σε μεγάλο βαθμό!
Προέλευση Μπρόκολου
Το μπρόκολο είναι ένα λαχανικό που σχετίζεται με το κουνουπίδι. Η λέξη μπρόκολο είναι ο πληθυντικός του ιταλικού όρου 'broccolo'. Το broccolo σημαίνει "η ανθισμένη κορυφή ενός λάχανου". Το μπρόκολο έχει τις ρίζες του σε πρωτόγονους πολιτισμούς που καλλιεργούνταν στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και πιθανότατα βελτιώθηκε μέσω τεχνητής επιλογής σε μια νότια ιταλική χερσόνησο ή στη Σικελία.
Διαδικασία Παραγωγής Σκόνης Μπρόκολου
Μετά την καλλιέργεια, οι καλές ιδιότητες του μπρόκολου συγκεντρώνονται και επεξεργάζονται σε σκόνη μπρόκολου. Η σκόνη έχει σκούρο πράσινο χρώμα και μια λεπτή και ελαφρώς πικάντικη γεύση μπρόκολου.
Υγιεινές Χαρακτηριστικές Ιδιότητες Μπρόκολου
Το μπρόκολο έχει υγιεινές χαρακτηριστικές ιδιότητες που μπορούν να συμβάλλουν στην υποστήριξη του σώματος. Το μπρόκολο περιέχει σχετικά υψηλή συγκέντρωση φυτικών ινών, βήτα-καροτίνης, ασβεστίου και βιταμίνης C, αυτές οι θρεπτικές ουσίες έχουν σημαντικές λειτουργίες για την υποστήριξη του σώματος από μέσα, όπως η πέψη, κ…
Κόλιαντρος (Coriandrum sativum)
Κόλιαντρος Heel kiemarm Βιολογικός από την VehGro. Τον κόλιαντρο τον γνωρίζουμε στην Ολλανδία και ως ketoembar. Είναι ένα δημοφιλές καρύκευμα στην ινδική, ασιατική, λατινοαμερικανική και βόρεια αφρικανική κουζίνα. Για τη γεύση του φρέσκου κόλιαντρου μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες. Πιθανώς τα γονίδιά σας καθορίζουν αν ανήκετε στους λάτρεις ή στους μισούντες του κόλιαντρου. Ωστόσο, οι μισούντες τα φύλλα του κόλιαντρου σχεδόν όλοι βρίσκουν τη γεύση του σπόρου κόλιαντρου πολύ ευχάριστη! Και αυτό είναι καλό, γιατί ο κόλιαντρος είναι γεμάτος βιταμίνες και μέταλλα! Φυλάξτε σε ξηρό και σκοτεινό μέρος και αποφύγετε την άμεση ηλιακή ακτινοβολία.
Βρώμη Βιολογική: Η βρώμη προέρχεται από το φυτό βρώμης (Avena sativa). Το φυτό έχει ύψος περίπου 1,2 μέτρα. Η βρώμη είναι εγγενής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Ασία και καλλιεργείται ως δημητριακό από το 7000 π.Χ. Οι νιφάδες βρώμης περιέχουν πολλούς υδατάνθρακες και πρωτεΐνες και είναι επομένως ένα ευρέως διαδεδομένο προϊόν για την προετοιμασία ενός πρωινού.
Διαδικασία παραγωγής βρώμης: Μετά τη συγκομιδή, ο κόκκος βρώμης πλένεται αρχικά και απομακρύνεται η φλούδα, καθώς αυτά τα εξωτερικά φύλλα του κόκκου δεν είναι βρώσιμα. Στη συνέχεια, οι κόκκοι θερμαίνονται και κόβονται σε κομμάτια. Τα κομμένα κομμάτια ενώνονται και σχηματίζουν τις νιφάδες βρώμης.
Υγειονομικές ιδιότητες των νιφάδων βρώμης: Οι νιφάδες βρώμης περιέχουν πολλές φυτικές ίνες και έχουν ευεργετική επίδραση στο πεπτικό σύστημα. Επιπλέον, οι νιφάδες βρώμης περιέχουν πολλούς αργούς υδατάνθρακες, οι οποίοι εξασφαλίζουν ότι το σώμα βιώνει ενέργεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Προέλευση του φαγόπυρου
Οι νιφάδες φαγόπυρου προέρχονται από το φαγόπυρο (Fagopyrum esculentum), ένα φυτό που ευδοκιμεί σε πολλές χώρες του κόσμου. Το φαγόπυρο έχει λευκά έως ροζ άνθη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρωινό, είναι κατάλληλο για το ψήσιμο μπισκότων, περιέχει πολλούς υδατάνθρακες και είναι εύπεπτο. Πιστεύεται ότι το φαγόπυρο προέρχεται αρχικά από την Κίνα και καλλιεργήθηκε εκεί για πρώτη φορά γύρω στο 1000 π.Χ. Στον 15ο αιώνα, το φαγόπυρο εισήχθη επίσης στην Ευρώπη. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το προϊόν μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω άρθρο.
Φαγόπυρο.
Επεξεργασία νιφάδων φαγόπυρου.
Οι αποφλοιωμένοι σπόροι του φυτού φαγόπυρου πλένονται καλά και τοποθετούνται σε πιατάκια. Στη συνέχεια, οι σπόροι βλασταίνουν για 24 έως 48 ώρες ή μέχρι να αναπτυχθεί πλήρως ο βλαστός.
Προέλευση: Το ρύζι είναι βασική τροφή για περισσότερους από τους μισούς ανθρώπους στον κόσμο. Η πλειονότητα καλλιεργείται και καταναλώνεται στην Ασία. Το ρύζι καλλιεργείται εδώ και περισσότερα από 10.000 χρόνια. Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικές ποικιλίες ρυζιού και καλλιεργείται σε όλες τις ηπείρους. Επεξεργασία σε πρωτεϊνική σκόνη: Μετά τη συγκομιδή, το ρύζι αλέθεται σε αλεύρι ρυζιού. Στη συνέχεια, αναμιγνύεται με νερό και το ένζυμο α-αμυλάση για να υδρολυθεί το ρύζι, έπειτα φιλτράρεται, ξηραίνεται και κοσκινίζεται σε μια λεπτή σκόνη. Αυτή η σκόνη πρωτεΐνης ρυζιού παρασκευάζεται μόνο από το ενδοσπέρμιο του κόκκου ρυζιού, καθώς εκεί αποθηκεύεται η πλειονότητα της πρωτεΐνης. Πρωτεΐνη: Εκτός από το νερό, η πρωτεΐνη είναι ένα κύριο συστατικό των μυών. Μετά την άσκηση, οι μύες αναρρώνουν και γι' αυτό απαιτούν πρώτες ύλες όπως αμινοξέα (δομικά στοιχεία της πρωτεΐνης). Αυτή η σκόνη είναι γεμάτη αμινοξέα και έχει περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη άνω του 80%.
Η διαφορά μεταξύ των Φλοιών Βρώμης, Νιφάδων Βρώμης, Βρώμης και Αλευριού Βρώμης
Η διαφορά έγκειται στο βαθμό επεξεργασίας της βρώμης. Οι φλοιές βρώμης προέρχονται από το εξωτερικό στρώμα του κόκκου βρώμης. Οι νιφάδες βρώμης είναι επίπεδοι κόκκοι βρώμης, η βρώμη είναι κομμένες νιφάδες βρώμης και το αλεύρι βρώμης είναι ο κόκκος βρώμης που έχει αλεστεί σε σκόνη.
Αλεύρι Βρώμης Χωρίς Γλουτένη, και καλή εναλλακτική για το αλεύρι σίτου.
Συγκρίσιμη ως προς την εφαρμογή, το μεγάλο πλεονέκτημα του αλευριού βρώμης σε σχέση με το αλεύρι σίτου είναι ότι είναι χωρίς γλουτένη και πολύ υγιεινό.
Υγιεινές Ιδιότητες Αλευριού Βρώμης Χωρίς Γλουτένη
Η βρώμη περιέχει πολλές πρωτεΐνες και λιπαρά, περισσότερα ακόμη και από άλλα δημητριακά. Περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά και καλά μέταλλα όπως σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο, καθώς και πολλές βιταμίνες B1. Οι ίνες βρώμης μπορούν να μειώσουν τη χοληστερόλη στο αίμα σας. Η βρώμη περιέχει επίσης λίγο λάδι, το οποίο αποτελείται κατά 80% από ακόρεστα λιπαρά οξέα.
Μαύροι σπόροι chia: Το φυτό chia προέρχεται από τη Νότια και Κεντρική Αμερική, όπου καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά πριν από περισσότερα από 4000 χρόνια. Οι Αζτέκοι, οι Μάγια και άλλες ινδιάνικες φυλές χρησιμοποίησαν εκτενώς αυτό το σημαντικό καλλιεργούμενο φυτό. Οι σπόροι chia καταναλώνονταν ολόκληροι, αλέθονταν σε αλεύρι ή πιέζονταν για να απελευθερώσουν ένα πλούσιο, θρεπτικό λάδι για την παραδοσιακή ιατρική. Η σύνθεση του σπόρου chia τον καθιστά ιδανική πηγή ενέργειας που απελευθερώνεται αργά, με περισσότερη πρωτεΐνη και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από οποιαδήποτε άλλη φυτική τροφή. Χαρακτηριστικά του σπόρου chia: Ο σπόρος chia περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά και διάφορα μέταλλα. Οι σπόροι chia περιβάλλονται από διαλυτές ίνες και μπορούν να απορροφήσουν έως και 7 φορές το βάρος τους σε νερό, δημιουργώντας ένα κολλώδες ζελέ. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει πώς η chia μπορεί να ικανοποιήσει την όρεξη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς οι σπόροι διογκώνονται σε μέγεθος για να γεμίσουν το στομάχι.
Τι είναι το Kala Namak
Το Kala Namak είναι γνωστό και ως Ινδικό Μαύρο Αλάτι. Το αλάτι εξάγεται από μια μαύρη πέτρα, στις λατομείες στη βάση των Ινδικών Ιμαλαΐων. Μετά την άλεση, παραμένει λίγο από το μαύρο χρώμα.
Εφαρμογή του Kala Namak
Αυτό το αλάτι είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των χορτοφάγων. Το ροκ αλάτι έχει μια μυρωδιά και γεύση που θυμίζει βραστά αυγά λόγω των θειούχων ιδιοτήτων του. Αυτό επιτρέπει στους χορτοφάγους να προσθέσουν τη γεύση των αυγών σε ένα πιάτο χωρίς να χρησιμοποιήσουν πραγματικό αυγό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως υποκατάστατο αυγού σε vegan μαγιονέζα ή με τόφου. Το Kala Namak χρησιμοποιείται επίσης ευρέως ως πρόσθετο σε κάρυ, τσάτνι και πασπαλισμένο σε τηγανητά πιάτα. Ταιριάζει επίσης πολύ καλά με πιάτα κοτόπουλου και ρυζιού.
Μάκα, η πηγή μιας αυτοκρατορίας
Η μάκα μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί ως το 'ντόπινγκ' των Ίνκας: μπορείς να χτίσεις μια ολόκληρη αυτοκρατορία με αυτήν. Η μάκα είναι ένα ριζικό λαχανικό, που αρχικά μεγαλώνει στο Περού. Η μάκα καλλιεργούνταν κυρίως σε αφιλόξενα εδάφη, τα οποία αποδείχθηκαν ακατάλληλα για τις περισσότερες άλλες καλλιέργειες.
Καλλιέργεια μάκας σε υψηλά υψόμετρα
Το ιδιαίτερο με τη μάκα είναι ότι καλλιεργείται σε υψόμετρα άνω των 3.500 μέτρων. Οι πολεμιστές των Ίνκας χρησιμοποιούσαν την καλλιέργεια για να αισθάνονται πιο δυνατοί. Λέγεται επίσης ότι η μάκα προλαμβάνει τη γήρανση, αυξάνει την ανοσία και βελτιώνει τη λίμπιντο. Έτσι, η μάκα είναι παρόμοια με το φενγκρέεκ.
Η γεύση της μάκας
Η μάκα έχει γεύση σαν ένα μείγμα ξηρών καρπών και βουτύρου καραμέλας. Στη ωμή μάκα, η ξηρή γεύση είναι έντονη, ενώ στη ξηρή μάκα κυριαρχεί μια πιο γήινη γεύση. Η οργανική σκόνη μάκας είναι καλή για χρήση ως ενισχυτής γεύσης, συμπεριλαμβανομένων των χυμών, με κακάο και γάλα ξηρών καρπών.
Ιδιότητες της μάκας
Οι δραστικές ουσίες στη σκόνη της μάκας περιλαμβάνουν αμινοξέα, τα οποία παίζουν κρίσιμο ρόλο στην ...