Προϊόντα για όργανο (853)

Βιολογική Ζάχαρη Φοινίκου Arenga

Βιολογική Ζάχαρη Φοινίκου Arenga

Τι είναι η ζάχαρη από φοινικόδεντρο Arenga; Η ζάχαρη από φοινικόδεντρο Arenga παρασκευάζεται από το νέκταρ του φοινικόδεντρου ζάχαρης (Arenga Pinnata). Το οργανικό νέκταρ Arenga διηθείται και εξατμίζεται μέχρι να κρυσταλλωθεί σε ζάχαρη. Η ζάχαρη από φοινικόδεντρο Arenga είναι λιγότερο γλυκιά από τη συνηθισμένη κρυσταλλική ζάχαρη. Η ζάχαρη από φοινικόδεντρο Arenga είναι υγιεινή Η ζάχαρη από φοινικόδεντρο Arenga περιέχει πολλές υγιεινές ουσίες. Περιέχει διάφορα μέταλλα, βιταμίνες, πρωτεΐνες και αμινοξέα. Υπάρχουν επίσης πολλοί αντιοξειδωτικοί παράγοντες σε αυτήν. Είναι καλύτερη από τη φυσιολογική ζάχαρη, λόγω του χαμηλότερου γλυκαιμικού της δείκτη (30-35).
Βιολογικό Έλαιο Καρύδας σε Έλαιο Ηλιάνθου

Βιολογικό Έλαιο Καρύδας σε Έλαιο Ηλιάνθου

Το βιολογικό λάδι/λίπος καρύδας είναι ένα λευκό, στερεό λίπος σε θερμοκρασία δωματίου και ένα διαυγές υγρό λάδι σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Το παρθένο λίπος καρύδας έχει έντονη μυρωδιά καρύδας. Περιέχει κυρίως κορεσμένα λιπαρά. Το λάδι καρύδας προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας και απορροφάται καλά. Το λίπος έχει ψυκτική δράση στο δέρμα λόγω του υψηλού σημείου τήξης του και είναι ιδανικό για την περιποίηση του ηλιακού εγκαύματος, του ερεθισμένου, ζεστού και ερυθρού δέρματος. Επίσης, στη φροντίδα των μαλλιών, το λάδι καρύδας προσφέρει θρέψη στο δέρμα και τα μαλλιά. INCI: Cocos Nucifera Oil / Helianthus Annuus Seed Oil Συστατικά: Λαυρικό οξύ: 15,0 - 40,0 % Παλμιτικό οξύ: 2,0 - 14,0 % Ελαϊκό οξύ: 12,0 - 37,0 % Λινολεϊκό οξύ: 13,0 - 41,0 %
Καφέ Αλεύρι Ρυζιού Χωρίς Γλουτένη Βιολογικό - Καφέ Αλεύρι Ρυζιού Χωρίς Γλουτένη Βιολογικό

Καφέ Αλεύρι Ρυζιού Χωρίς Γλουτένη Βιολογικό - Καφέ Αλεύρι Ρυζιού Χωρίς Γλουτένη Βιολογικό

Λίγη ιστορία για το Ρύζι Το ρύζι είναι το πιο σημαντικό διατροφικό προϊόν για τον πληθυσμό της Ασίας. Καλλιεργείται και καλλιεργείται εδώ και 13.000 χρόνια. Στην Κίνα καλλιεργείται το περισσότερο ρύζι, αλλά η Ταϊλάνδη είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας ρυζιού, ακολουθούμενη από το Βιετνάμ. Το ρύζι είναι ένα δημητριακό και υπάρχουν γενικά δύο τύποι: το ρύζι Japonica (κολλώδες και κοντό) και το ρύζι Indica (ξηρό και μακρύ). Από κάθε τύπο υπάρχουν ποικιλίες ρυζιού με διάφορα χρώματα, λευκό, καφέ, μαύρο και κόκκινο. Μόνο το λευκό ρύζι διαφέρει από τα υπόλοιπα, καθώς το λευκό ρύζι είναι μια πιο επεξεργασμένη έκδοση ενός από τα άλλα χρώματα. Στην παραγωγή του λευκού ρυζιού δεν αφαιρείται μόνο η εξωτερική φλούδα, αλλά και το στρώμα ίνας και ο σπόρος. Στην παραγωγή όλων των άλλων χρωμάτων ρυζιού διατηρούνται το στρώμα ίνας και ο σπόρος. Αυτές οι ποικιλίες ρυζιού ονομάζονται επίσης καστανό ρύζι. Αλεύρι ρυζιού από καφέ ρύζι Αυτό το αλεύρι ρυζιού είναι φτιαγμένο από καφέ ρύζι. Η εξωτερική σ…
Κόκκινη Πιπεριά Γλυκιά Σκόνη Λεπτή Χαμηλή Βλάστηση Βιολογική

Κόκκινη Πιπεριά Γλυκιά Σκόνη Λεπτή Χαμηλή Βλάστηση Βιολογική

Πιπεριά (Capsicum annuum) Η Κόκκινη Πιπεριά Εδέσματος Σκόνη Λεπτή χωρίς σπόρους είναι ένα προϊόν χωρίς σπόρους, που σημαίνει ότι έχει διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να σπαρθεί αυτό το προϊόν. Η Κόκκινη Πιπεριά Εδέσματος Σκόνη Λεπτή χωρίς σπόρους είναι επομένως μόνο για χρήση στην κουζίνα.
Βιολογική Σκόνη Μπαομπάμπ - Βιολογική Σκόνη Μπαομπάμπ

Βιολογική Σκόνη Μπαομπάμπ - Βιολογική Σκόνη Μπαομπάμπ

Σκόνη μπαομπάμπ Ο μπαομπάμπ είναι ο καρπός του δέντρου μπαομπάμπ, το οποίο ονομάζεται επίσης Adansonia Digitata ή δέντρο του πιθήκου. Το τελευταίο όνομα οφείλεται στους πολλούς τύπους πιθήκων που ζουν από τους καρπούς του μπαομπάμπ. Το δέντρο μπορεί να ζήσει πολύ καιρό και είναι το μεγαλύτερο δέντρο στην Αφρική. Όχι μόνο ο καρπός είναι χρήσιμος για τη ζωή στην Αφρική. Σχεδόν όλα τα μέρη του δέντρου είναι χρήσιμα, γι' αυτό και ονομάζεται συχνά «Δέντρο της ζωής». Ένα ενδιαφέρον παράδειγμα είναι ότι χρησιμοποιεί τον κορμό του ως δεξαμενή νερού. Κατά την περίοδο των βροχών, το δέντρο του πιθήκου εξασφαλίζει επαρκή αποθέματα, ώστε να μπορεί να επιβιώσει τις ξηρές περιόδους. Ο κορμός στη συνέχεια χρησιμοποιείται από τον πληθυσμό ως κατάστημα, στάβλος για ζώα ή περίπτερο. Ο καρπός έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά. Επίσης, η σκόνη μπαομπάμπ είναι εξαιρετική πηγή ασβεστίου και πολύ πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα. Αφού ο καρπός επεξεργαστεί σε σκόνη, αποτελείται κατά περίπου 50% από ίνες (π…
Βιολογικό ολόκληρο κάρδαμο

Βιολογικό ολόκληρο κάρδαμο

Τι είναι το Καρδάμωμο; Τα φυτά καρδάμωμου (Elettaria cardamomum) αναπτύσσονται κυρίως σε υψηλότερες και σκιασμένες περιοχές κοντά σε τροπικά δάση με σχετικά υψηλές βροχοπτώσεις. Αυτές οι συνθήκες βρίσκονται κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία και την Κεντρική Αμερική. Το καρδάμωμο είναι επίσης γνωστό ως πράσινο καρδάμωμο και σχετίζεται με το τζίντζερ. Το καρδάμωμο έχει μια νόστιμη γλυκιά και πικάντικη μυρωδιά. Η γεύση του είναι παρόμοια με αυτή του βερβερίνου, του λεμονιού και του καμφορά. Οι κάψουλες αποξηραίνονται μετά τη συγκομιδή και γίνονται ματ πράσινου χρώματος. Έχουν μήκος 1,5 έως 2 εκ. Υγιεινές ιδιότητες σπόρων καρδάμωμου και εφαρμογές Το καρδάμωμο περιέχει πολλά μέταλλα όπως σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο και μαγγάνιο. 1 κουταλιά της σούπας περιέχει ήδη το 80% της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας μαγγανίου. Το καρδάμωμο χρησιμοποιείται σε πολλά πιάτα για να προσθέσει μια εκλεπτυσμένη γεύση, για παράδειγμα σε ψητό κιμά και μαγειρεμένες λουκάνικες. Είναι επίσης ένα κοινά χρησιμοποιούμενο μπαχαρικό σε πολλά ανατολικά και αφρικανικά πιάτα. Το καρδάμωμο έχει μια πολύ συγκεκριμένη γεύση. Αν χρησιμοποιήσετε υπερβολική ποσότητα, μπορεί να δώσει μια κυρίαρχη...
Πρωτεΐνη Σπόρου Λιναριού σε Σκόνη GD Ανοιχτό Κίτρινο 33% Βιολογικό - Αγοράστε Πρωτεΐνη Σπόρου Λιναριού σε Σκόνη GD Ανοιχτό Κίτρινο 33% Βιολογικό; | Χονδρική

Πρωτεΐνη Σπόρου Λιναριού σε Σκόνη GD Ανοιχτό Κίτρινο 33% Βιολογικό - Αγοράστε Πρωτεΐνη Σπόρου Λιναριού σε Σκόνη GD Ανοιχτό Κίτρινο 33% Βιολογικό; | Χονδρική

Ποιοτική Πρωτεΐνη Σπόρων Λιναριού GD ανοιχτό κίτρινο 33% ΒΙΟ Η Πρωτεΐνη Σπόρων Λιναριού GD ανοιχτό κίτρινο 33% ΒΙΟ από την VehGro είναι ένα βιολογικά πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτή την πιστοποίηση, γνωρίζετε ότι αυτό που αγοράζετε έχει δημιουργηθεί με προσοχή στον άνθρωπο και τη φύση. Η VehGro αντιπροσωπεύει προϊόντα που είναι υγιεινά και υψηλής ποιότητας. Τα (Βιολογικά) φυσικά προϊόντα που επιλέγουμε προέρχονται από διάφορες περιοχές του κόσμου. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται στην Ευρώπη και συχνά συσκευάζονται εκεί. Το σήμα ΒΙΟ σημαίνει 100% ελεγμένο βιολογικό και αξιόπιστο. Αυτά τα συστατικά είναι εγγυημένα ελεύθερα από οποιαδήποτε πρόσθετα όπως ζάχαρη, λιπαρά και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις για φυτοφάρμακα. Η ποιότητα των προϊόντων μας ελέγχεται τακτικά.
Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων - Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων

Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων - Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων

Περιγραφή: Ροζ κομμάτια αλατιού Χιμάλαγια Συστατικά: 100% αλάτι Χιμάλαγια - αλάτι βράχου - κρυσταλλικό αλάτι Οδηγίες χρήσης: Ροζ κομμάτια αλατιού Χιμάλαγια. Κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση ή ως διακόσμηση σε π.χ. αλατισμένο δωμάτιο ή αλατισμένη σπηλιά {{customVar code=himalayazout-nl}}
Ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο

Ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο

Διαδικασία και Προέλευση Αυτή η ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο είναι 100% φυσική ζάχαρη από την Κολομβία. Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο παρασκευάζεται από ζαχαροκάλαμο. Ο χυμός αυτού του ζαχαροκάλαμου βράζεται, κρυσταλλώνεται, αλέθεται σε ζάχαρη και κοσκινίζεται. Η ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο παραλείπει ένα βήμα στη διαδικασία παραγωγής, καθώς δεν είναι επεξεργασμένη. Εκτός από αυτή τη καφέ/χρυσή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, υπάρχουν και άλλοι διαφορετικοί τύποι: λευκή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σκούρα καφέ ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Το χρώμα εξαρτάται από την ποσότητα της προστιθέμενης μελάσας. Στη Μεσαία Εποχή, η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο ανήκε στις ακριβές και σπάνιες μπαχαρικές. Η ακατέργαστη ζάχαρη μεταφερόταν στη Δυτική Ευρώπη με τη μορφή ζαχαροκαλάμων και εκεί καθαριζόταν σε ζαχαροπλαστεία. Χρήση Η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της ζάχαρης από παντζάρι. Είναι νόστιμη σε διάφορα πιάτα και ποτά.
Βιολογική σκόνη χαρουπιού

Βιολογική σκόνη χαρουπιού

Προέλευση του Χαρουπιού Το χαρουπόσκοντο προέρχεται από το δέντρο χαρουπιά (Ceratonia siliqua), το οποίο απαντά κυρίως στην περιοχή της Μεσογείου. Το φυτό είναι γνωστό για τους λοβούς του με υψηλή θρεπτική αξία. Το χαρουπόσκοντο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του κακάου, καθώς οι γεύσεις είναι αρκετά παρόμοιες, το χαρούπι είναι μόνο πιο γλυκό και έχει μια ήπια γεύση ξηρού καρπού. Το δέντρο χαρουπιάς φτάνει μέχρι 15 μέτρα ύψος. Η κόμη του είναι πλατιά και ημισφαιρική, υποστηριζόμενη από έναν παχύ κορμό με τραχιά καφέ φλοιό και γερά κλαδιά. Το δέντρο χαρουπιάς καλλιεργείται σε μεγάλη κλίμακα, αλλά εξακολουθεί να αναπτύσσεται και άγρια σε ανατολικές μεσογειακές περιοχές. Οι χαρουπιές μπορούν να επιβιώσουν για μεγάλες περιόδους ξηρασίας, αλλά για να παράγουν καρπούς για το χαρουπόσκοντο, χρειάζονται 500 έως 550 χιλιοστά βροχής ετησίως. Επεξεργασία σε Χαρουπόσκοντο Το χαρουπόσκοντο παρασκευάζεται από τους σκούρους καφέ σπόρους στους λοβούς του δέντρου χαρουπιάς. Οι λοβοί φτάνουν μέχρι 20 εκ. μήκος και είναι περίπου...
Κίτρινη Αλεύρι Μουστάρδας Sinaps Alba Απολιπαρωμένο Βιολογικό

Κίτρινη Αλεύρι Μουστάρδας Sinaps Alba Απολιπαρωμένο Βιολογικό

Εδώ ο Αβραάμ βρίσκει τη μουστάρδα του! Η λευκή μουστάρδα ή κίτρινη μουστάρδα (Sinapis alba) είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια των σταυρανθών (Sinapis). Το φυτό προέρχεται πιθανότατα από μεσογειακές περιοχές, αλλά τώρα έχει διαδοθεί παντού. Καλλιεργείται ως πρώτη ύλη για μουστάρδα ή ως πράσινη λίπανση σε ένα ακαλλιέργητο κομμάτι γεωργικής γης. Οι εφαρμογές του σπόρου μουστάρδας Ολόκληρος ο σπόρος χρησιμοποιείται για την τουρσί λαχανικών (όπως τα αγγούρια) και ως σκόνη για την παρασκευή μουστάρδας (για χοντρή μουστάρδα συχνά σε συνδυασμό με κομμάτια σπόρων μουστάρδας). Οι σπόροι μουστάρδας περιέχουν σιναλβίνη, την ουσία που δίνει στη μουστάρδα την πικάντικη γεύση της. Αλλά στους κίτρινους σπόρους μουστάρδας υπάρχει λιγότερη σιναλβίνη από ότι στους μαύρους σπόρους μουστάρδας, με αποτέλεσμα οι μουστάρδες που παρασκευάζονται από κίτρινους σπόρους μουστάρδας να είναι συνήθως ήπιες στη γεύση. Απολίπανση; Ένα εύκολο έργο Αυτό το αλεύρι μουστάρδας έχει απολιπανθεί μέσω μιας ψυχρής διαδικασίας, με αποτέλεσμα να περιέχει μόνο έως 15% υπολειμματικό λίπος (σε σύγκριση με 20%...
Granulat Θαλασσινού Αλατιού Μεσογείου 1,6-4 mm

Granulat Θαλασσινού Αλατιού Μεσογείου 1,6-4 mm

Προέλευση και εξαγωγή Αυτό το καθαρό φυσικό επιτραπέζιο αλάτι παράγεται στις ακτές της Μεσογείου. Οι αλυκές βρίσκονται σε μεγάλους φυσικούς πάρκους ή φυσικά καταφύγια, μακριά από τη βιομηχανία και τις μεγάλες πόλεις. Το θαλασσινό νερό διοχετεύεται μέσω αιώνιων καναλιών στις αλυκές. Ο άνεμος και ο ήλιος αυξάνουν σταδιακά τη συγκέντρωση του αλατιού. Το αλάτι αρχίζει να κρυσταλλώνεται και βυθίζεται στον πυθμένα των αλυκών και στη συνέχεια συλλέγεται με ειδικά εργαλεία. Μετά την εξαγωγή, το αλάτι ξηραίνεται και κοσκινίζεται σε διάφορα μεγέθη κόκκων. Το θαλασσινό αλάτι της Μεσογείου είναι ένα καθαρά φυσικό προϊόν, χωρίς χημικά και πρόσθετα. Σήμερα, η παραγωγή αλατιού εξακολουθεί να πραγματοποιείται σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις στις αλυκές της Μεσογείου. Οι περιοχές εξαγωγής είναι καταφύγια για ζώα και αποτελούν σημαντικό βιότοπο για πολλές απειλούμενες είδη πουλιών και φυτών. Εδώ, η εμπορευματοποίηση της εξαγωγής θαλασσινού αλατιού συμβάλλει στη διατήρηση ενός μοναδικού παράκτιου τοπίου. Τα…
Αλάτι Kala Namak Λεπτό 0,3-0,5 mm - Αλάτι Kala Namak Λεπτό 0,3-0,5 mm

Αλάτι Kala Namak Λεπτό 0,3-0,5 mm - Αλάτι Kala Namak Λεπτό 0,3-0,5 mm

Τι είναι το Kala Namak Το Kala Namak είναι επίσης γνωστό ως Ινδικό Μαύρο αλάτι. Το αλάτι εξάγεται από μια μαύρη πέτρα, στις στοές στη βάση του Ινδικού Ιμαλαΐου. Μετά την άλεση, ελάχιστο από το μαύρο χρώμα παραμένει. Εφαρμογή του Kala Namak Αυτό το αλάτι είναι πολύ αγαπητό στους χορτοφάγους. Το αλάτι αυτό έχει, λόγω των θειούχων ιδιοτήτων του, μια μυρωδιά και γεύση που θυμίζει βραστά αυγά. Έτσι, οι χορτοφάγοι μπορούν να προσθέσουν τη γεύση των αυγών σε ένα πιάτο χωρίς να χρησιμοποιήσουν πραγματικό αυγό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως υποκατάστατο αυγού σε vegan μαγιονέζα ή σε τόφου. Το Kala Namak χρησιμοποιείται επίσης πολύ ως πρόσθετο σε κάρυ, τσάτνι και πασπαλίζεται σε τηγανητά πιάτα. Πηγαίνει επίσης πολύ καλά με πιάτα κοτόπουλου και ρυζιού.
Βιολογικές Σμέουρα Γκότζι

Βιολογικές Σμέουρα Γκότζι

Το Δέντρο Γκότζι Το Δέντρο Γκότζι είναι ένας θάμνος/δέντρο πάνω στο οποίο αναπτύσσεται το μούρο γκότζι και είναι εγγενές στην Κίνα. Αυτό το δέντρο εισήχθη στην Ευρώπη τον 18ο αιώνα. Οι μακριές καμπύλες κλαδιά έχουν αγκάθια. Τα φύλλα είναι γκρι-πράσινα και τα λουλούδια μωβ. Τα μούρα είναι περίπου 2 εκ. μακριά και έχουν πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα. Πριν αποξηρανθούν, είναι ζουμερά και σπάνε γρήγορα. Το δέντρο γκότζι μπορεί να αντέξει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, που κυμαίνονται μεταξύ -26℃ το χειμώνα και 40℃ το καλοκαίρι. Μετά από μια περίοδο ανάπτυξης 2 ετών, παράγονται τα πρώτα μούρα. Τα μούρα γκότζι καλλιεργούνται σε φυτεία κατά μήκος του ποταμού Κίτρινου στην Κίνα. Σε αυτή την περιοχή φυτεύονται 3000 δέντρα ανά εκτάριο, όπου αναπτύσσονται σε πλάτος. Τα δέντρα φτάνουν περίπου 1 μέτρο ύψος και παράγουν 1 κιλό μούρα γκότζι ανά σεζόν. Θρεπτικά συστατικά και χρήσεις Αυτά τα μούρα γκότζι είναι αποξηραμένα και 100% βιολογικά. Έχουν κόκκινο χρώμα και γεύση γλυκιά και ξινή. Με την αποξήρανση, τα μούρα γκότζι έχουν πολύ συγκεντρωμένα θρεπτικά συστατικά. Τα μούρα γκότζι είναι πλούσια σε αντιοξειδ...
Σκόνη Σκόρδου 1-2 mm Βιολογική

Σκόνη Σκόρδου 1-2 mm Βιολογική

Ίσως τόσο παλιό όσο οι πυραμίδες Το σκόρδο (Allium sativum) είναι ένα βολβώδες φυτό της οικογένειας των ναρκισσών και σχετίζεται με τα κρεμμύδια, τα πράσα και τα σχοινόπρασα. Οι παλαιότερες καταγραφές χρήσης του σκόρδου χρονολογούνται γύρω στο 1500 π.Χ., από την Αίγυπτο. Υγιεινές Ιδιότητες του Σκόρδου Το σκόρδο έχει αποδεδειγμένη χοληστερίνη και υποτασική δράση. Επίσης, έχει βακτηριοκτόνο δράση λόγω της παρουσίας αλικίνης στο σκόρδο. Υπάρχουν και άλλες επιδράσεις που αποδίδονται στο σκόρδο, αλλά δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία. Το σκόρδο είναι πλούσιο σε βιταμίνη B6, βιταμίνη C και τα μέταλλα Μαγγάνιο και Φώσφορο. Η Χρήση του Σκόρδου Το σκόρδο είναι ένα δημοφιλές βότανο σε μεσογειακές και κεντροευρωπαϊκές χώρες και χρησιμοποιείται τόσο φρέσκο όσο και σε μορφή σκόνης (ξηρό και θρυμματισμένο). Οι κόκκοι σκόρδου είναι εξαιρετικοί για χρήση σε σαλάτες. Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε στο λάδι στο τηγάνι όταν τηγανίζετε κρέας, ψάρι, θηράματα ή πουλερικά. Το σκόρδο είναι ένα βότανο με έντονη γεύση και άρωμα. Η μυρωδιά του είναι αποτελεσματική κατά των κουνουπιών σύμφωνα με έρευνες στο...
Βιολογική Κουρκουμάς Πούδρα Χαμηλής Ίνας - Βιολογική Κουρκουμάς Πούδρα Χαμηλής Ίνας

Βιολογική Κουρκουμάς Πούδρα Χαμηλής Ίνας - Βιολογική Κουρκουμάς Πούδρα Χαμηλής Ίνας

Τι είναι ακριβώς η Κουρκουμά; Η Κουρκουμά είναι ένα φυτό της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας που ανήκει στην οικογένεια των τζίντζερ. Από τη ρίζα του φυτού παράγεται η κουρκουμά ή κίτρινη ρίζα (curcuma longa). Ως μπαχαρικό, η Κουρκουμά έχει ήπια πικρή γεύση και κατατάσσεται ψηλά στη λίστα των superfoods. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι η κουρκουμά περιέχει μια βασική έλαιο που αποτελείται κυρίως από τα λεγόμενα 'σεσκιτερπένια'. Οι διάφοροι τύποι 'σεσκιτερπενίων' έχουν αμέτρητα θετικά αποτελέσματα στο σώμα μας.
Βιολογικά Κόκκοι Φλούδας Λεμονιού 1-3 mm - Να αγοράσετε Βιολογικά Κόκκοι Φλούδας Λεμονιού; | Χονδρική | VehGroshop

Βιολογικά Κόκκοι Φλούδας Λεμονιού 1-3 mm - Να αγοράσετε Βιολογικά Κόκκοι Φλούδας Λεμονιού; | Χονδρική | VehGroshop

Προέλευση: Η σκόνη από φλούδες λεμονιού παρασκευάζεται από τη φλούδα του λεμονιού. Το λεμόνι είναι ένας καρπός του λεμονόδεντρου (Citrus Limonum). Το λεμόνι προέρχεται αρχικά από την Ασία, αλλά σήμερα είναι διαδεδομένο στη Μεσόγειο και στην Αμερική. Αυτή η σκόνη φλούδας λεμονιού προέρχεται από τη Χιλή. Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν έως και 10 φορές περισσότερα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από τον χυμό του λεμονιού. Θρεπτικά συστατικά και χρήση. Η σκόνη φλούδας λεμονιού περιέχει τις βιταμίνες A και C, καθώς και μέταλλα όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Επιπλέον, η φλούδα λεμονιού περιέχει επίσης κάλιο και βήτα-καροτένιο. Το κόκκωμα έχει μια ξινή-φρέσκια γεύση, αλλά δεν μυρίζει τόσο έντονα όσο οι φρέσκες φλούδες λεμονιού. Κατά το ξεφλούδισμα ενός λεμονιού, είναι σημαντικό να ξεφλουδίσουμε μόνο το μέρος της φλούδας που είναι κίτρινο. Η λευκή στρώση από κάτω περιέχει πολλές πικρές ουσίες.
Ολόκληρος Βιολογικός Κάρδαμος Με Φλούδα

Ολόκληρος Βιολογικός Κάρδαμος Με Φλούδα

Κάρδαμο (Elettaria cardamomum) Το κάρδαμο αναπτύσσεται σε τροπικές περιοχές, κυρίως στα ορεινά της Ινδίας και των γύρω χωρών. Το μπαχαρικό σχετίζεται με το τζίντζερ και χρησιμοποιείται συχνά σε ινδικά και μεσανατολικά πιάτα. Οι κάψουλες είναι πράσινες και περιέχουν μαύρους σπόρους που απελευθερώνουν τα αρώματα. Το κάρδαμο έχει μια νόστιμη γλυκιά και πικάντικη μυρωδιά. Η γεύση του κάρδαμου Το κάρδαμο έχει φρέσκια γεύση, σαν το βερμπαμόντο, το λεμόνι και το καμφορά, με μια υποψία ευκαλύπτου. Όταν χρησιμοποιείται, απελευθερώνει μια νόστιμη, λουλουδάτη γεύση. Το μπαχαρικό γρήγορα γίνεται κυρίαρχο, οπότε μην το παρακάνετε. Τι μπορείτε να κάνετε με το κάρδαμο Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με το κάρδαμο. Προσθέστε το σε ένα στιφάδο ή κάρυ, χρησιμοποιήστε μια κουταλιά του γλυκού σε καρότο κέικ ή σε άλλες νόστιμες συνταγές.
Κομμάτια Αλατιού Χαλίτη Ιμαλαΐων 2-5 εκ.

Κομμάτια Αλατιού Χαλίτη Ιμαλαΐων 2-5 εκ.

Ιστορία του Αλάτων Χαλίτη Ο αλάτων χαλίτης είναι ένα ακατέργαστο και καθαρό ορυκτό αλάτι από τα Ιμαλάια και παραδοσιακά εξορύσσεται με το χέρι στο Πακιστάν. Το αλάτι στα Ιμαλάια είναι ένα κατάλοιπο μιας αρχαίας θάλασσας. Με την πάροδο των αιώνων, το νερό αυτής της αρχαίας θάλασσας εξατμίστηκε και άφησε πίσω του καθαρό, ακατέργαστο αλάτι. Ο χαλίτης αποτελείται από αλάτι και πολλά επιπλέον ορυκτά και ιχνοστοιχεία. Το όνομα του χαλίτη προέρχεται από την ελληνική λέξη 'άλς' που σημαίνει θαλασσινό νερό, αλάτι. Το αλάτι ήταν πολύτιμο αγαθό για τους Ρωμαίους και χρησιμοποιούνταν ως καρύκευμα, αλλά και ως καλλυντικό. Διαδικασία παραγωγής κομματιών αλάτων Χαλίτη Ιμαλαΐων Αυτά τα κομμάτια αλάτων χαλίτη Ιμαλαΐων προέρχονται από το Ορυχείο Αλατιού Khewra, το μεγαλύτερο από τα συνολικά 5 ορυχεία στις πρόποδες του Ιμαλαϊκού όρους, που ονομάζεται Saltrange. Τα κομμάτια επιλέγονται επί τόπου για την ποιότητά τους. Στη συνέχεια, το αλάτι Ιμαλαΐων αλέθεται και συσκευάζεται αμέσως ώστε να είναι ελεύθερο από πρόσθετα. Είναι το διαμάντι ανάμεσα στα άλατα και είναι κρυσταλλ…
Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο - Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο

Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο - Βιολογικό Μπλοκ Βούτυρου Κακάο

Ιστορία και προέλευση Ο κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών και οι κόκκοι κακάου ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν τον κακάο στην Ευρώπη. Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη. Ο κόκκος κακάου είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάου του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
Κομμάτια Χουρμά 4-8 mm Βιολογικά

Κομμάτια Χουρμά 4-8 mm Βιολογικά

Προέλευση της χουρμάδας Η χουρμάδα είναι ένας καρπός με κουκούτσι της χουρμαδιάς (Phoenix dactylifera), που μπορεί να καταναλωθεί φρέσκος ή αποξηραμένος. Οι καρποί με κουκούτσι είναι καρποί με σκληρό, πέτρινο πυρήνα ή σπόρο. Η χουρμάδα είναι κυλινδρικός καρπός, μήκους 5 έως 7 εκατοστών. Οι χουρμάδες αναπτύσσονται σε μεγάλες τσαμπιά σε αυτά τα δέντρα και συγκομίζονται τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Περίπου 30 χουρμάδες μπορούν να αναπτυχθούν σε αυτά τα τσαμπιά και μεταξύ 20 και 150 κιλών χουρμάδων μπορούν να συγκομιστούν ανά δέντρο. Η καλλιέργεια ξεκίνησε στη Μέση Ανατολή πριν από περίπου 3.000 χρόνια. Οι χουρμαδιές προτιμούν ένα ξηρό κλίμα με υγρό έδαφος. Υπάρχουν έως και 400 ποικιλίες χουρμάδων. Αυτά τα αποξηραμένα κομμάτια χουρμάδας από το Πακιστάν είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο. Οι αποξηραμένοι χουρμάδες είναι πλούσιοι σε βιταμίνες A και B, σίδηρο, μαγνήσιο και φώσφορο. Χρήση Τα κομμάτια χουρμάδας μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ και στην κουζίνα, οι χουρμάδες συνδυάζονται καλά με ξηρούς καρπούς και τυρί κρέμα. Επίσης, αυτά τα κομμάτια μπορούν να επεξεργαστούν σε επιδόρπια και με διάφορα πιάτα κρέατος και ψαριού.
Σκόνη Μανιταριού Κόμη Λιονταριού Βιολογική - Σκόνη Μανιταριού Κόμη Λιονταριού Βιολογική

Σκόνη Μανιταριού Κόμη Λιονταριού Βιολογική - Σκόνη Μανιταριού Κόμη Λιονταριού Βιολογική

Πουρίκσβαμ Πούδρα: Lion’s Mane Hericium Βιολογικό Η πούδρα Lion’s mane προέρχεται από ένα μανιτάρι με την ιδιαίτερη ονομασία ‘lion’s mane’ (χαίτη λιονταριού). Στα ελληνικά, το μανιτάρι είναι γνωστό ως Πουρίκσβαμ. Παρ' όλα αυτά, δεν χρειάζεται να περιμένετε ότι δικαστές θα πάνε στο δικαστήριο με κάτι τέτοιο στο κεφάλι τους. Θέλετε να αγοράσετε πουρίκσβαμ; Ρίξτε μια ματιά και στις ονομασίες Lion’s mane, erinaceus και hericium. Αυτοί οι όροι χρησιμοποιούνται ο καθένας για αυτό το ιδιαίτερο μανιτάρι σε σχήμα πον-πον. Η γεύση της πούδρας Lion’s mane <p…
Βιολογική Σκόνη Ροδακινιάς

Βιολογική Σκόνη Ροδακινιάς

{"What You Should Know About Rose Hips":"Τι Πρέπει να Γνωρίζετε για τους Καρπούς Ροδόδεντρου\nΟ καρπός ροδόδεντρου είναι ο σαρκώδης ψευδής καρπός ενός ροδανθού. Ανάλογα με το είδος και την ποικιλία του ροδανθού, το χρώμα μπορεί να είναι κόκκινο, πορτοκαλί, μωβ ή μαύρο.\n\nSomething about Rosehip Cultivation\nΚατά τη συγκομιδή των καρπών ροδόδεντρου για διάφορες χρήσεις, συνήθως αφήνονται στον θάμνο μέχρι μετά τον πρώτο παγετό, γεγονός που τους δίνει ένα ωραίο φωτεινό κόκκινο χρώμα και τους μαλακώνει κάπως. Οι υπόλοιπες ανθοφορίες κλαδεύονται και ο καρπός ροδόδεντρου κόβεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στη βάση των διογκωμένων σφαιρικών καρπών του θάμνου.\n\nHealthy properties Rosehip\nΟι καρποί ροδόδεντρου είναι πλούσιοι σε βιταμίνη C και περιέχουν επίσης βιταμίνες A, B1, B2. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα για την επίδραση των καρπών ροδόδεντρου στη μείωση του πόνου από αρθρίτιδα.\n\nWhat to use rosehip powder?\nΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σκόνη καρπού ροδόδεντρου σε ένα ποτήρι χυμό, γιαούρτι ή νερό. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό συστατικό για την παρασκευή ενός υγιεινού smoothie ή shake superfood."}
Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Σκόνη Λεπτή 0,3-0,5 mm

Ροζ Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων Σκόνη Λεπτή 0,3-0,5 mm

Προέλευση κρυσταλλικού αλατιού Χιμάλαϊ Αυτό το κρυσταλλικό αλάτι προέρχεται από την αλυσίδα αλατιού στο Πακιστάν. Η αλυσίδα αλατιού ανήκει γεωλογικά, αλλά όχι γεωγραφικά, στο ορεινό σύστημα των Ιμαλαΐων. Το κρυσταλλικό αλάτι Χιμάλαϊ είναι ένα φυσικό επιτραπέζιο αλάτι που είναι περίπου 250 εκατομμυρίων ετών. Αλάτι χωρίς χημικά πρόσθετα και ροές που εξάγεται όπως γινόταν εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το κρυσταλλικό αλάτι Χιμάλαϊ σχηματίστηκε πριν από περισσότερα από 250 εκατομμύρια χρόνια κατά την εξαφάνιση του αρχαίου ωκεανού. Συλλέγεται με το χέρι στα υψίπεδα του Θιβέτ. Το αλάτι από τα Ιμαλάια παλαιότερα ονομαζόταν "αλάτι του βασιλιά" επειδή το πολύ υψηλής ποιότητας αλάτι πωλούνταν μόνο στην τοπική αριστοκρατία. Το ροζ χρώμα προέρχεται από τα μέταλλα που έχει απορροφήσει το αλάτι, όπως το χλωριούχο νάτριο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Αυτό το αλάτι Χιμάλαϊ είναι λεπτό κρυσταλλικό αλάτι που δεν έχει υποστεί επεξεργασία και διατηρεί όλες τις καλές ιδιότητες που έχει το αλάτι. Οι περισσότερες από τις διαθέσιμες στην αγορά αλάτες έχουν υποστεί επεξεργασία, γεγονός που έχει πλύνει...
Προϊόν Βιολογικής Πρωτεΐνης Παντζαριού Premium - Προϊόν Βιολογικής Πρωτεΐνης Παντζαριού Premium

Προϊόν Βιολογικής Πρωτεΐνης Παντζαριού Premium - Προϊόν Βιολογικής Πρωτεΐνης Παντζαριού Premium

Ρόδινα Παντζάρια Σκόνη Premium Βιολογική Η σκόνη από ρόδινα παντζάρια είναι η σκόνη από το ρόδινο παντζάρι, αυτό είναι προφανές. Η σκόνη παντζαριού είναι πιθανώς κάτι άγνωστο για πολλούς, αλλά έχει περισσότερα να προσφέρει από ό,τι νομίζετε. Ρόδινα παντζάρια: δεν τα βρίσκουν όλοι νόστιμα. Για τη γεύση μπορεί να γίνει συζήτηση. Αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι το γεγονός ότι τα παντζάρια είναι εξαιρετικά υγιεινά. Η σκόνη παντζαριού είναι εξίσου υγιεινή με το φρέσκο ρόδινο παντζάρι. Τα ρόδινα παντζάρια είναι, όπως αναμενόταν, ξαδέλφια των ζαχαρότευτλων, αλλά με πολύ λιγότερες θερμίδες. Τα ρόδινα παντζάρια είναι ένα είδος ρίζας. Κάποτε ήταν λευκά, αργότερα απέκτησαν το κόκκινο χρώμα. Αυτό το κόκκινο χρώμα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο, καθώς λερώνει τα ρούχα και είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Γιατί να αγοράσετε σκόνη ρόδινων παντζαριών; Η σκόνη παντζαριού έχει σημαντικές θρεπτικές αξίες. Περιέχει μεταξύ άλλων πλήθος μετάλλων και βιταμινών. Σκεφτείτε το κάλιο, το μαγνήσιο, το σίδηρο και τον φώσφορο. Επιπλέον, τα ρόδινα παντζάρια περιέχουν πολλές ίνες, κ…
Κατεψυγμένα Σμέουρα Βιολογικά - Κατεψυγμένα Σμέουρα

Κατεψυγμένα Σμέουρα Βιολογικά - Κατεψυγμένα Σμέουρα

100% κατεψυγμένα βιολογικά σμέουρα. Συσκευασμένα σε επανασφραγιζόμενη σακούλα. Χρειάζονται έως 900 g φρέσκων φρούτων για την παραγωγή 100 g κατεψυγμένων βιολογικών σμέουρων.
4-Υδροξυκουμαρίνη - 4-Υδροξυκουμαρίνη; 1076-38-6; Φαρμακευτικό Ενδιάμεσο; Ενδιάμεσο Ροδεντοκτόνου

4-Υδροξυκουμαρίνη - 4-Υδροξυκουμαρίνη; 1076-38-6; Φαρμακευτικό Ενδιάμεσο; Ενδιάμεσο Ροδεντοκτόνου

4-Υδροξυκουμαρίνη ανήκει στην ομάδα των κουμαρινικών παραγώγων. Το ενδιάμεσο προϊόν χρησιμοποιείται στη φαρμακευτική και γεωργική βιομηχανία. Χρησιμοποιείται κυρίως για αντιπηκτικά όπως η βαρφαρίνη και για ροδενοκτόνα. Όνομα: 4-Υδροξυκουμαρίνη Αριθμός CAS: 1076-38-6 Χρήση: Ενδιάμεσο προϊόν βαρφαρίνης Χρήση 2: Ροδενοκτόνο Συνώνυμο: 4-Υδροξυ-2H-χρωμ-2-όνη Συνώνυμο 2: 4-Κουμαρίνη Συνώνυμο 3: Βενζοτετρωνικό οξύ
Εξαιρετικό Παρθένο Έλαιο Καρύδας Ψυχρής Έκθλιψης Βιολογικό - Αγοράστε Εξαιρετικό Παρθένο Έλαιο Καρύδας Ψυχρής Έκθλιψης Βιολογικό; | Χονδρική

Εξαιρετικό Παρθένο Έλαιο Καρύδας Ψυχρής Έκθλιψης Βιολογικό - Αγοράστε Εξαιρετικό Παρθένο Έλαιο Καρύδας Ψυχρής Έκθλιψης Βιολογικό; | Χονδρική

Το Έξτρα Παρθένο Έλαιο Καρύδας έχει μια λιπαρή δομή. Το ψυχρής έκθλιψης έλαιο καρύδας εξάγεται απευθείας από τον καρπό. Το έλαιο καρύδας έχει λευκό χρώμα και μια μάλλον μυστηριώδη οσμή. Είναι σχεδόν αδύνατο να συγκριθεί το βιολογικό έλαιο καρύδας με κάποιο άλλο φυσικό προϊόν. Μερικές φορές η οσμή μιμείται τεχνητά (και χημικά), αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το αυθεντικό. Γιατί να αγοράσετε έλαιο καρύδας; Το έξτρα παρθένο έλαιο καρύδας είναι πολύ δημοφιλές και αυτό έχει προφανείς λόγους. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το παρθένο έλαιο καρύδας έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή έλαια στον κόσμο. Το βιολογικό έλαιο καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αμέτρητους τρόπους: επεξεργασμένο σε πιάτα ή, για παράδειγμα, ως θαυμάσιο χαλαρωτικό λάδι μασάζ. Το λίπος του ελαίου καρύδας έχει εντελώς διαφορετική δομή και σύνθεση από το λίπος που βρίσκουμε σε τηγανητά σνακ ή σε γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέας. Περισσότερες πληροφορίες για το Έξτρα Παρθένο Έλαιο Καρύδας μας.
Πρωτεΐνη Σπόρου Κάνναβης ΕΕ Βιολογική - Πρωτεΐνη Σπόρου Κάνναβης ΕΕ Βιολογική

Πρωτεΐνη Σπόρου Κάνναβης ΕΕ Βιολογική - Πρωτεΐνη Σπόρου Κάνναβης ΕΕ Βιολογική

Πρωτεΐνη Σκόνη Χάννα Η πρωτεΐνη χάννα, ή αλλιώς σκόνη πρωτεΐνης χάννα, παρασκευάζεται από σπόρους χάννα. Η χάννα είναι μια εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης σε σχέση με ζωικές πηγές όπως το κρέας. Η χάννα είναι μια βιολογική σκόνη πρωτεΐνης. Τα συμπληρώματα πρωτεΐνης όπως η σκόνη πρωτεΐνης χάννα παρασκευάζονται από συμπυκνώματα, με περισσότερη πρωτεΐνη και λιγότερους υδατάνθρακες και λιπαρά από το αρχικό προϊόν. Τι καθιστά τους σπόρους χάννα superfood; Οι σπόροι χάννα είναι superfood επειδή είναι γεμάτοι μαγνήσιο και σίδηρο. Μια κουταλιά σπόρων χάννα ισοδυναμεί με 50 γραμμάρια σπανάκι όσον αφορά την ποσότητα σιδήρου. Όλοι όσοι αντιμετωπίζουν ανεπάρκεια σιδήρου θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά την πρωτεΐνη χάννα. Το λάδι σπόρων χάννα είναι επίσης πολύ υγιεινό, ενώ τα φύλλα του φυτού είναι βρώσιμα. Οι σπόροι χάννα δεν είναι τυχαία καταχωρημένοι ως superfood. Η σκόνη πρωτεΐνης χάννα είναι πλούσια σε διάφορα απαραίτητα λιπαρά οξέα, σε βιταμίνη Ε, καθώς και στα μέταλλα κάλιο, νάτριο, φώσφορο, θείο, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και ψευδάργυρο. Σταγόνες αίματος…
Βιολογική Σκόνη Arrowroot

Βιολογική Σκόνη Arrowroot

Εξαιρετικά αρχαίες ρίζες Η αραρούτα ή αραρούτα (Maranta arundinacea) είναι ένα μεγάλο, πολυετές φυτό του γένους Maranta και βρίσκεται σε τροπικά δάση. Η αραρούτα καλλιεργούνταν ήδη από τους ανθρώπους πριν από 11.000 χρόνια. Η αραρούτα είναι επίσης το όνομα του εύκολα εύπεπτου αμύλου από τους ριζώματα. Η σκόνη αραρούτας είναι εξαιρετικός συνδετικός παράγοντας για κρεμώδεις σάλτσες και γλάσες με ουδέτερη γεύση. Η Καλλιέργεια της Αραρούτας Οι ρίζες συλλέγονται ένα χρόνο μετά τη φύτευση. Περιέχουν περίπου 23% άμυλο. Πρώτα πλένονται και στη συνέχεια αφαιρείται η χαρτώδης επιφάνεια. Στη συνέχεια πλένονται ξανά, στεγνώνουν και αλέθονται σε πολτό. Το γαλακτώδες υγρό που προκύπτει φιλτράρεται για να εξάγει μια σκόνη αμύλου. Εφαρμογές σκόνης αραρούτας Η σκόνη αραρούτας χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλτσών. Χρησιμοποιήστε τη μισή ποσότητα αραρούτας από (κανονικό) αλεύρι στη συνταγή. Η ακριβής ποσότητα που απαιτείται ποικίλλει ανάλογα με την επιθυμητή πυκνότητα της σάλτσας. Η αραρούτα είναι εύκολη στην πέψη.