Το προϊόν προορίζεται για περιποίηση προσώπου και μαλλιών. Είναι ένα παχύ, διαυγές τζελ. Μια μοναδική συνδυαστική φόρμουλα συστατικών εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη και συμπληρωματική δράση. Δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια λύση υαλουρονικού οξέος 3% σε μορφή τζελ είναι ορός αναζωογόνησης, που εξερευνά και αναγεννά το πρόσωπο και τα μαλλιά. Ο μοναδικός συνδυασμός τριών τύπων μορίων δείχνει την ικανότητα να διεισδύει βαθιά στο δέρμα, χάρη στην οποία η περιποίηση είναι σε βάθος και μακροχρόνια. <ul> <li> Λειαίνει το δέρμα κατά μέσο όρο 27% </li> <li> Σφίγγει το δέρμα κατά μέσο όρο 5% </li> <li> Το προϊόν μειώνει το μήκος των ρυτίδων κατά μέσο όρο 5% και το βάθος τους κατά μέσο όρο 4% </li> </ul> Η δράση έχει επιβεβαιωθεί δερματολογικά. <strong> Σύνθεση: </strong> Αποσταγμένο νερό 96%, Υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ, 1,5% χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ, 1% συντηρητικά: γλυκονόλη, βενζοϊκό οξύ και <strong> Χρήση: </strong>
Ένα μείγμα αποξηραμένων λαχανικών, που περιλαμβάνει: καρότα, παστινάκι, σέλινο, κρεμμύδια και μαϊντανό. Πολύ αρωματικό, χωρίς την προσθήκη αλατιού ή συντηρητικών. Πιάτα με μοναδική γεύση και άρωμα. Είναι μια απαραίτητη προσθήκη σε κάθε κουζίνα. Έτοιμο σε έως 15 λεπτά.
Το γάλα καρύδας σχηματίζεται από την σάρκα της καρύδας και περιέχει βραχείας αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν θετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Το γάλα καρύδας της Wegane χαρακτηρίζεται από λευκό χρώμα και παχύρρευστη, κρεμώδη υφή. Έχει χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση καρύδας. Μερικές φορές συγχέεται με το νερό καρύδας. Στις ασιατικές χώρες, είναι ένα δημοφιλές συστατικό στην κουζίνα. Το πιο δημοφιλές είναι, μεταξύ άλλων, στην Ταϊλάνδη και την Ινδία. Στην Ευρώπη, μόλις αρχίζει να κερδίζει δημοτικότητα. Η καρύδα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποσότητα μετάλλων. Η μερίδα των 100 γρ περιέχει το 46% της ημερήσιας ανάγκης σε μαγγάνιο και το 13% σε φώσφορο. Το γάλα περιέχει επίσης μαγνήσιο, σίδηρο, σελήνιο, βιταμίνη C, νιασίνη, φολικό οξύ και βιταμίνες B.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα της καρύδας, η οποία πρώτα ξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρά κομμάτια. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες: C, E, K και η ομάδα B, μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (κομμάτια, τσιπ καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα ζωικής προέλευσης θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, αλλά αυτά που προέρχονται από την καρύδα είναι κατασκευασμένα από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να συσσωρεύονται στο σώμα με τη μορφή λίπους. Λειτουργικό κατάλληλο πεπτικό σύστημα. Θα βρείτε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεϊνών και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν την βασική ισορροπία του οξέος του σώματος. % RWS * ΛΙΠΑΡΑ 63G - 90%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 53g - 265% Υδατάνθρακες 5,9g - 3%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 5,9 g - 7% ίνες 2
Ο ρύζι γιασεμί είναι μια ποικιλία ρυζιού μακράς διάρκειας, που καλλιεργείται κυρίως στην Ταϊλάνδη και χρησιμοποιείται στην ασιατική κουζίνα. Εκτός από την Ταϊλάνδη, που είναι ο κύριος προμηθευτής της, το ρύζι γιασεμί καλλιεργείται αυτή τη στιγμή στο Καμπότζη, στο νότιο Βιετνάμ και στο Λάος. Μία από τις χαρακτηριστικές του ιδιότητες είναι ένα ελαφρώς αντιληπτό και γλυκό άρωμα που θυμίζει γιασεμί - από εκεί προέρχεται και το όνομά του. Έχει επίσης μια συγκεκριμένη γεύση, πολύ ελαφρώς γλυκιά, που μερικές φορές ονομάζεται μέλι. Το γιασεμί έχει πολλές θρεπτικές αξίες. Πρώτα απ' όλα, είναι μια εξαιρετική πηγή υδατανθράκων και πρωτεϊνών, και ταυτόχρονα έχει λίγα λιπαρά, γι' αυτό συχνά επιλέγεται από άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό ή την απώλεια βάρους. Μπορεί επίσης να καταναλωθεί από εκείνους που έχουν πεπτικά προβλήματα - το ρύζι γιασεμί είναι εύπεπτο και δεν επιβαρύνει το στομάχι, αν και αφήνει μια αίσθηση κορεσμού. Το ρύζι είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και το πνεύμα. Η συνολική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τις επιπτώσεις του στρες και την προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Ο Reishi αναπτύσσεται κυρίως σε νεκρά ή ζωντανά δέντρα και τους κορμούς τους. Οι περισσότεροι βρίσκονται σε φυλλοβόλα δέντρα, όπως οι βελανιδιές και οι φτελιές. Στο παρελθόν, αυτό το μανιτάρι αυξανόταν μόνο σε φυσικές συνθήκες και ήταν πολύ ακριβό, καθώς είναι πολύ σπάνιο. Τα τελευταία αρκετές δεκαετίες, έχει εκτραφεί εμπορικά, γεγονός που το καθιστά πιο προσιτό. Πολλές μελέτες έχουν διεξαχθεί όταν αποδείχθηκε η ικανότητα του Reishi να ρυθμίζει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, να σκοτώνει καρκινικά κύτταρα ή να αντιστρέφει την ανάπτυξη των ασθενειών του πολιτισμού. Οι reishi περιέχουν πολλές βιταμίνες και μέταλλα, μεταξύ άλλων.
Το λάδι jojoba είναι μια ουσία που βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και των μαλλιών. Βοηθά στη διατήρηση ενός κατάλληλου επιπέδου ενυδάτωσης, καθιστά το δέρμα λείο και σφιχτό, ενώ τα μαλλιά είναι λαμπερά και δυνατά. Είναι ένα προϊόν που δεν φράσσει τους πόρους, γι' αυτό συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος. Το jojoba περιέχει σκευάσματα με βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητες, βιταμίνες A και E, λιπαρά οξέα, μυριστικό οξύ και φυτοστερόλες. Ενυδατώνει, ενυδατώνει και ενυδατώνει και λαδώνει το δέρμα και τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δέρματος. Το ξηρό δέρμα παράγει πολύ λίγο σμήγμα. Το λάδι jojoba θα αντικαταστήσει τέλεια αυτές τις ελλείψεις και θα αποτρέψει την ξηρότητα του δέρματος. Θα το θρέψει και θα το ενυδατώσει. Διατηρεί μια φυσική όξινη αντίδραση του δέρματος. Το λιπαρό δέρμα απελευθερώνει υπερβολικά το σμήγμα και είναι επιρρεπές σε σπυράκια. Το λάδι jojoba ρυθμίζει (αναστέλλει) την έκκριση σμήγματος. Σε πιτυρίδα, έκζεμα και ψωρίαση, έχει ενυδατική και καταπραϋντική δράση.
Ο σιρόπι βιολογικής αγαύης είναι ένα φυσικό προϊόν της βιολογικής γεωργίας. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει παχιά και σαρκώδη φύλλα, διατεταγμένα σε ροζέτα, καλυμμένα με αιχμηρές άκρες. Η αγαύη θα πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο λεπτή από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του σιροπιού αγαύης σκούρου είναι πιο έντονη, με μια νότα καραμέλας, σε σύγκριση με ένα ελαφρύ, λεπτό και πιο ουδέτερο σιρόπι. Ο λαχανικός αγαύης είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-υγρή μορφή. Οι φυτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως αντικατάσταση του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και έχει ευρεία χρήση στη μαγειρική. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> Βιολογικό σιρόπι αγαύης (Agave Salmeana) & NBSP; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία: 1253KJJ / 296Kcal - 15% RWS * FAC: 0G
Οι σταφίδες είναι γνωστές και χρησιμοποιούνται στη μαγειρική του κόσμου εδώ και αιώνες. Οι αποξηραμένες σταφίδες δεν είναι μόνο νόστιμες, αλλά και υγιεινές. Οι σταφίδες σουλτάν από άλλες ποικιλίες σταφίδας διακρίνονται για την εξαιρετική τους γλυκιά γεύση, η οποία απουσιάζει από την άλλη χαρακτηριστική ομάδα, που είναι οι ξινές ποικιλίες. Με τη βοήθεια του ηλιακού φωτός, στα σταφύλια που ωριμάζουν, η φυσική τους ζάχαρη, η φρουκτόζη, καταβυθίζεται, χάρη στην οποία οι σταφίδες μας χαρίζουν γλυκύτητα και μοναδική γεύση. Οι μονάδες περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου και φωσφόρου, που έχουν θετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή πολύτιμων βιταμινών: βιταμίνες A, C, E, B, καθώς και μικρο και μακροστοιχείων: κάλιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Οι σταφίδες περιέχουν πολύτιμες διαιτητικές ίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Περιέχουν επίσης: σίδηρο, χαλκό και βιταμίνες απαραίτητες για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.
Η Vivio, σε συνεργασία με την δημοφιλή προπονήτρια και influencer Anka Dziedzic, δημιούργησε μια εξαιρετική κρέμα μπισκότων - μια λιχουδιά για τους λάτρεις των γλυκών. Η κρέμα βασίζεται σε κρέμα από ξηρούς καρπούς (φιστίκι) και μπισκότα σίτου. Τα φιστίκια που περιέχονται στην κρέμα μπισκότων είναι πλούσια σε πολύτιμες πρωτεΐνες και διαιτητικές ίνες. Επιπλέον, είναι επίσης πηγή υγιών λιπαρών, με τα ακόρεστα λιπαρά οξέα να κυριαρχούν. Αυτά περιλαμβάνουν κυρίως το λινολεϊκό οξύ (ωμέγα-6) και το μονοακόρεστο λιπαρό οξύ (ελαικό οξύ). Τα φιστίκια περιέχουν επίσης άλφα-λινολενικό οξύ από την οικογένεια ωμέγα-3. Τα φιστίκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες μετάλλων, όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο, κάλιο και σίδηρο. Η κρέμα που προστέθηκε βασίζεται σε αλεύρι σίτου και λάδι καρύδας. Το αλεύρι σίτου είναι μια καλή πηγή σύνθετων υδατανθράκων.
Οι νιφάδες μαγιάς μοιάζουν με ψίχουλα, παρασκευάζονται από ανενεργή μαγιά, μια φυσική πηγή βιταμινών B (B1, B2, B3 και B8), H και D και πολλών μικρο- και μακροστοιχείων. Έχουν γεύση που θυμίζει τυρί και είναι νόστιμες με ρίζες και όσπρια. Χρησιμοποιούνται συχνά στη μαγειρική από άτομα που ακολουθούν χορτοφαγική και vegan διατροφή. Οι νιφάδες είναι πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών που ρυθμίζουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και εμπλουτίζουν τη βακτηριακή χλωρίδα των εντέρων. Οι βιταμίνες της ομάδας B έχουν θετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών και ενισχύουν το νευρικό σύστημα.
<strong> Σύνθεση: </strong> μαγιά (Saccharomyces cerevisiae)
<strong> Διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> Ενεργειακή αξία 1387KJ / 331kcal - 17% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 5G - 7%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1,7 g - 9% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 9g - 3%, εκ των οποίων σάκχαρα 8 g - 9% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 49g - 98% ΙΝΕΣ 27g - 27g 0,5 g - 8% * RWS - Τρόφιμα
Η ινουλίνη είναι μια φυσικά εμφανιζόμενη πολυ-δημητριακή ουσία, η οποία δεν αφομοιώνεται από τον άνθρωπο, χάρη στην οποία λειτουργεί ως διαιτητική ίνα. Εμφανίζεται στις ρίζες και τους κονδύλους ορισμένων φυτών (ραδίκι, αχλάδι της Ιερουσαλήμ, αγκινάρα, κολλιτσίδα, κρεμμύδι, σκόρδο, μπανάνες), και τις περισσότερες φορές εξάγεται από το ραδίκι. Η ινουλίνη χαρακτηρίζεται από χαμηλές θερμίδες και λεπτή γλυκύτητα. Δεδομένου ότι είναι 10 φορές λιγότερο γλυκιά από τη ζάχαρη, συνήθως δεν χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της. Η ινουλίνη χρησιμοποιείται ως γέλη, πυκνωτική και σταθεροποιητική ουσία. Η ινουλίνη που προστίθεται σε τρόφιμα μειώνει την θερμιδική τους περιεκτικότητα, αναστέλλει την όρεξη και αυξάνει την αίσθηση κορεσμού. Χάρη σε αυτό, βελτιώνει τον έλεγχο της ποσότητας τροφής που καταναλώνεται. Λειτουργεί σε άτομα που ακολουθούν δίαιτες αδυνατίσματος. Η ινουλίνη λειτουργεί ως πρεβιοτικό, διεγείρει την ανάπτυξη φυσιολογικής εντερικής βακτηριακής χλωρίδας και έτσι έχει θετική επίδραση στην υγεία. <strong> Χρήση </strong> Καταναλώστε 20g την ημέρα - αναμείξτε τη σκόνη με περίπου 100-150ml κρύου νερού ή το αγαπημένο σας ρόφημα, ανακατέψτε καλά.
Η πάστα από φουντούκια παρασκευάστηκε με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνη C, A, K, φολικό οξύ, κάλιο, φώσφορο και ασβέστιο. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> ψημένα φουντούκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 2900kJ/702kcal - 35% RWS*λίπος*λίπος*λίπος*λίπος* 63g - 90% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 4.51g - 23% υδατάνθρακες 14.9g - 6% περιλαμβανομένων των σακχάρων 3.
Το χούμους είναι μια πάστα που στις χώρες προέλευσης παρασκευάζεται με βάση τα πιο κοινά ρεβίθια ή άλλα όσπρια, συχνά με βερίκοκα. Φαίνεται ότι προέρχεται από την Αίγυπτο, ενώ τώρα είναι πιο δημοφιλές στη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι παρασκευής χούμους και πολλές διαφορετικές προσθήκες για αυτή την νόστιμη και υγιεινή πάστα. Χούμους με κολοκύθα και τζίντζερ, παρασκευασμένο με βάση τα ρεβίθια, με προσθήκη κολοκύθας και ψητής καρότου και ταχίνι, χυμό λεμονιού, φρέσκο σκόρδο και αρωματικά μπαχαρικά είναι ένα υγιεινό σνακ και μια νόστιμη προσθήκη σε πιάτα. Είναι εξαιρετικό ως προσθήκη σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα, έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> Μαγειρεμένα ρεβίθια 43%, κολοκύθα 14%, ψητό καρότο 14%, νερό, πάστα σουσαμιού, χυμός λεμονιού, φρέσκο σκόρδο, θαλασσινό αλάτι, αλεσμένο πιπέρι, κάρυ, πιπέρι, τζίντζερ & nbsp; <strong> διατροφικές αξίες ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 5
Τα κάσιους είναι σπόροι ενός φρούτου δέντρου που ονομάζεται Δυτικός Νανοκαρπός ή κάσιους δυτικά. Είναι ξαδέλφια του μάνγκο και των φιστικιών και καλλιεργούνται σε πολλές χώρες της τροπικής ζώνης. Η απόκτηση κάσιους είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Τα κάσιους είναι μια πραγματική πηγή μετάλλων: μαγνήσιο, φώσφορο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό, σίδηρο, σελήνιο, κάλιο, ασβέστιο και βιταμίνες: οι βιταμίνες της ομάδας K1, E και B. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες της ομάδας B, τα κάσιους με μαγνήσιο έχουν θετική επίδραση, μεταξύ άλλων, στο νευρικό σύστημα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο σημαίνει ότι τα κάσιους έχουν θετική επίδραση στη διατήρηση κατάλληλης υγρασίας και στη διαχείριση ηλεκτρολυτών και αποφεύγουν την υπερβολική συσσώρευση υγρού στο σώμα (χάρη στην οποία μειώνουν το πρήξιμο στα πόδια, τα χέρια και το πρόσωπο, την κυτταρίτιδα του νερού κ.λπ.). Η περιεκτικότητα των κάσιους σε βιταμίνη E και ψευδάργυρο είναι σημαντική για όλους όσους ανησυχούν για την κατάσταση του δέρματός τους ή
Η βιταμίνη C, ή το ασκορβικό οξύ, είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα σε ελεύθερη μορφή. Η βιταμίνη C είναι ευρέως γνωστή και χρησιμοποιείται όχι μόνο στην ιατρική. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά: ως ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν παράγει βιταμίνη C, πρέπει να της παρέχουμε διατροφικά και διαιτητικά συμπληρώματα. Οι ελλείψεις βιταμίνης C μπορεί να οδηγήσουν σε μια σειρά συμπτωμάτων: αυξημένη τάση για κούραση, μυϊκό και αρθρικό πόνο, τάσεις μελανιάσματος, μαλακά και αδύναμα ούλα, μείωση της ανοσίας και, στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, σκορβούτο. Πώς σχετίζεται το σώμα μας; Η βιταμίνη C συνδέεται συχνότερα με το κρυολόγημα, όπου συνήθως σερβίρεται. Δυστυχώς, δεν εκπληρώνει τον προστατευτικό ρόλο όταν η λοίμωξη έχει ήδη αναπτυχθεί, ενώ η τακτική πρόσληψή της μειώνει τον κίνδυνο κρυολογημάτων και λοιμώξεων.
Η βιταμίνη C, ή ασκορβικό οξύ, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε χαλαρή μορφή. Η βιταμίνη C είναι ευρέως γνωστή και χρησιμοποιείται όχι μόνο στην ιατρική. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στα καλλυντικά - ως ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν παράγει βιταμίνη C, επομένως πρέπει να της παρέχουμε συμπληρώματα διατροφής και τροφές. Οι ελλείψεις βιταμίνης C μπορεί να οδηγήσουν σε μια σειρά συμπτωμάτων: αυξημένη τάση για κόπωση, μυϊκούς και αρθρικούς πόνους, τάσεις μελανιάσματος, μαλακά και αδύναμα ούλα, μείωση της ανοσίας και σε πιο σοβαρές περιπτώσεις. Η βιταμίνη C συχνά συνδέεται με το κρυολόγημα, όπου συνήθως προσφέρεται. Δυστυχώς, δεν πληροί τον προστατευτικό ρόλο όταν η λοίμωξη έχει ήδη αναπτυχθεί, ενώ η τακτική πρόσληψή της μειώνει τον κίνδυνο κρυολογήματος και λοιμώξεων.
Η σπιρουλίνα είναι μια μπλε-πράσινη μικροάλγη από τη σειρά, η οποία περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης. Περιέχει περισσότερη χλωροφύλλη από άλλα φυτά. Έχει επίσης 8 εξωγενή και 10 ενδογενή αμινοξέα και την περισσότερη βήτα-καροτίνη και νουκλεϊκά οξέα (DNA και RNA) από όλες τις ζωικές και φυτικές τροφές. Επιπλέον, περιέχει λινολεϊκό οξύ, αραχιδονικό οξύ και βιταμίνες της ομάδας B. Η χλωρέλλα είναι μια μικροάλγη, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα, καθώς και εξωγενή αμινοξέα. Περιέχει επίσης χλωροφύλλη.
Αλεύρι από κάστανα, από όλα τα αλεύρια χωρίς γλουτένη, η υφή του μοιάζει περισσότερο με αλεύρι σίτου. Λειτουργεί πολύ καλά στην οικιακή ψησίματα κάθε είδους, γλυκά και αλμυρά. Η μυρωδιά του μοιάζει με ξηρούς καρπούς, και η γεύση του αλευριού μπορεί να έχει μια ελαφριά νότα. , φωσφόρος, μαγνήσιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β. <strong> Σύνθεση: </strong> βρώσιμα κάστανα <strong> διατροφικές αξίες ανά 100 γ </strong> ενεργειακή αξία 1563KJ / 371kcal - 19% RWS * Λίπος 3,4 γ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0γ - 0% Υδατάνθρακες 70γ - 27%, εκ των οποίων σάκχαρα 18γ - 20% πρωτεΐνη 7γ - 14% ίνες 16γ αλάτι 0,03γ < 1% * RWS - Αναφορά διατροφικής αξίας <strong> Χρήση </strong> λόγω της παρόμοιας δομής του, το αλεύρι κάστανου μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία το αλεύρι σίτου. Αυτό θα λειτουργήσει, μεταξύ άλλων, για: να φτιάξετε ψωμί, να ψήσετε κέικ, να φτιάξετε ζυμαρικά, να ετοιμάσετε κρέπες και διάφορους τύπους πίτας, να παχύνετε σούπες ή
Τα ρεβίθια είναι ρεβίθια ή μπιζέλια για τα μαλλιά, προέρχονται από μια ομάδα οσπρίων. Τα ρεβίθια είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και απαραίτητων αμινοξέων, επομένως μπορούν να αντικαταστήσουν το κρέας. Είναι πηγή σύνθετων υδατανθράκων και φυτικών ινών. Τα ρεβίθια παρέχουν στο σώμα πολλές βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών ποσοτήτων φωσφόρου, βιταμίνης B9, σιδήρου, ψευδαργύρου, μαγνησίου και καλίου. Περιέχουν επίσης ακόρεστα λιπαρά οξέα. Ο κόφτης είναι χαμηλός σε θερμίδες και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, και οι φυτικές ίνες που περιέχει βοηθούν στη μείωση των επιπέδων τριγλυκεριδίων και της «κακής» χοληστερόλης. Το ρεβίθι εκτιμάται ιδιαίτερα από τους vegans και όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Η αλεύρι ρεβιθιού σχηματίζεται από τα όσπρια και, επομένως, αυτό το αλεύρι χαρακτηρίζεται από μοναδική περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, ενώ η γεύση του μοιάζει με τη γεύση του ουμάμι. Ο γλυκαιμικός δείκτης αυτού του αλευριού είναι σχεδόν μισός από αυτόν του σιταριού και έχει μόνο 35.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η κυρίαρχη ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι η εξάλειψη των επιπτώσεων του στρες και η προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Οι μανιτάρια Σιτάκε <em>(lentinus edodes)</em>, στην Πολωνία γνωστά και ως Ιαπωνικά σκληρά, έχουν εξαιρετικές υγειονομικές ιδιότητες που χρησιμοποιούνται στην ιατρική εδώ και αιώνες στην Άπω Ανατολή. Σε αυτές τις περιοχές, τα μανιτάρια Σιτάκε ονομάζονται ακόμη και "Ελιξίριο της Ζωής", καθώς πιστεύεται ότι προσφέρουν στον άνθρωπο υγεία και ακόμη και μακροχρόνια ζωή. Δεν είναι περίεργο - αυτά τα καφέ και σάρκινα μανιτάρια με το καμπυλωτό καπέλο είναι ένας θησαυρός συστατικών που έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του σώματος. Όλοι έχουν καταγραφεί περιεχόμενο που μειώνει την πίεση του καλίου και καταπραΰνει τη νιασίνη (βιταμίνη B3), ειδικά οι αποξηραμένες. Υπάρχει επίσης ενισχυτική βιταμίνη D καθώς και ασβέστιο και φώσφορος.
Η βιοτίνη, ή βιταμίνη B7, που παράγεται από τη βακτηριακή χλωρίδα του εντέρου, είναι ένα θρεπτικό συστατικό απαραίτητο για τη σωστή μετατροπή της γλυκόζης. Για αυτόν τον λόγο, είναι εξαιρετικά σημαντική για τα άτομα που παλεύουν με τον διαβήτη. Επιπλέον, η βιοτίνη παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση λιπαρών οξέων και στον μεταβολισμό της λευκίνης, η οποία ανήκει στην ομάδα των εξωγενών αμινοξέων και επηρεάζει επίσης την κατάλληλη ανάπτυξη του σώματος και την κατάσταση του δέρματος. Τα συμπτώματα της ανεπάρκειάς της περιλαμβάνουν: <ul> <li> Υπνηλία </li> <li> Απάθεια </li> <li> Ευερεθιστότητα </li> <li> Άγχος και κατάθλιψη </li> <li> Απώλεια μαλλιών </li> <li> Μπορεί να παρατηρηθούν σπασμένα νύχια </li> <li> Επιπεφυκίτιδα </li> </ul> Η βιταμίνη B7 βρίσκεται σε κρέας (χοιρινό, μοσχάρι, πουλερικά), λάδι ηλιόσπορου, καθώς και σε φρούτα: μπανάνες, πεπόνια, γκρέιπφρουτ, σταφύλια και ροδάκινα. Οι τεχνολογικές διαδικασίες και η θερμική επεξεργασία προκαλούν μερική ή ολική κατανομή της βιοτίνης που περιέχεται σε τρόφιμα, λόγω
Ο Ακάι είναι οι καρποί της βραζιλιάνικης παλμής. Έχουν ένα όμορφο μωβ χρώμα, περιέχουν μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών, βιταμινών C, E, B1, B2, B3, φωσφόρου, ασβεστίου, καλίου, σιδήρου, πρωτεϊνών, ακόρεστων λιπαρών οξέων και πολυφαινολών. Ο ΑΚΑΪ είναι ένα αποτελεσματικό όπλο κατά των ελευθέρων ριζών που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά και εξωτερικά. Το εκχύλισμα των καρπών ακάι δημιουργεί μια προστατευτική στρώση στο δέρμα, κάνοντάς το να φαίνεται πιο υγιές. Το εκχύλισμα έχει ελαφρύ στυπτικό αποτέλεσμα και βοηθά στην επούλωση ήπιων βλαβών στο δέρμα. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> 90 % εκχύλισμα (10: 1) ακάι (euterpe oleracea), 10 % μαλτοδεξτρίνη & nbsp; <strong> Χρήση </strong> Συνιστώμενη ημερήσια δόση: 3-4 κουταλάκια του γλυκού φρούτου την ημέρα. Οι καρποί ακάι μπορούν να καταναλωθούν όπως επιθυμείτε, για παράδειγμα, με γιαούρτι ή κοκτέιλ λαχανικών και φρούτων. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση κατανάλωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορείτε να προσθέσετε στην αγαπημένη σας κρέμα ή βάλσαμο.
Το λάδι κάνναβης είναι μη επεξεργασμένο λάδι. Χαρακτηρίζεται από μια πολύ αυθεντική γεύση, με μια ελαφριά νότα φουντουκιού και μια πικάντικη επίγευση. Το λάδι είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα EFA και περιέχει μια ιδανική αναλογία ωμέγα-6 προς ωμέγα-3, δηλαδή 3:1, χάρη στην οποία συμβάλλει στη ρύθμιση των λιπιδίων του σώματος και υποστηρίζει την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται σε αυτό έχει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, η Κ - υπεύθυνη για την καλή πήξη του αίματος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών και - συμβάλλει σε μια σωστή όραση, η D και η ομάδα Β - απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του σώματός μας. Η σύνθεση περιλαμβάνει: ασβέστιο, μαγνήσιο, θείο, κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και φώσφορο. Περιέχει επίσης χλωροφύλλη που βρίσκεται φυσικά στους σπόρους, η οποία έχει αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση. Το λάδι κάνναβης βελτιώνει τον μεταβολισμό, υποστηρίζει τη λειτουργία της καρδιάς, συμμετέχει στη δομή του ιστού.
Η ψυλλium γιαγιά, επίσης γνωστή ως μεσογειακή γιαγιά, είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε εντερικές παθήσεις. Βελτιώνει την εντερική βακτηριακή χλωρίδα, προσφέροντας προστασία και αντιφλεγμονώδη δράση.
3G - 10%
Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 1g - 5%
Υδατάνθρακες 13g - 5%
Συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων < 0.6g < 1%
Πρωτεΐνη 14g - 28%
Ίνες 51g
Σόλο < 0.01g < 1%
*RWS - Αναφορά τροφίμου
<strong> Χρήση </strong>
Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλium θα πρέπει να ρίχνονται σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήνονται για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να καταναλώνονται. Κατά την κατανάλωση του προϊόντος, θα πρέπει να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 1.5l.
Ο ρύζι γιασεμί είναι μια ποικιλία ρυζιού μακρού κόκκου, που καλλιεργείται κυρίως στην Ταϊλάνδη και χρησιμοποιείται στην ασιατική κουζίνα. Εκτός από την Ταϊλάνδη, που είναι ο κύριος προμηθευτής της, το ρύζι γιασεμί καλλιεργείται σήμερα στην Καμπότζη, στο νότο του Βιετνάμ και στο Λάος. Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η γλυκιά και ελαφρώς διακριτή αρωματική του μυρωδιά που θυμίζει γιασεμί: από εδώ προέρχεται και το όνομά του. Έχει επίσης μια συγκεκριμένη γεύση, πολύ ελαφρώς γλυκιά, που μερικές φορές αποκαλείται μέλι. Το ρύζι γιασεμί έχει πολλές διατροφικές αξίες. Καταρχάς, είναι μια εξαιρετική πηγή υδατανθράκων και πρωτεϊνών, ενώ ταυτόχρονα έχει χαμηλά λιπαρά, γι' αυτό και συχνά επιλέγεται από άτομα που ασκούνται ή προσπαθούν να χάσουν βάρος. Μπορεί επίσης να καταναλωθεί από εκείνους που έχουν πεπτικά προβλήματα: το ρύζι γιασεμί είναι εύπεπτο και δεν επιβαρύνει το στομάχι, αν και αφήνει μια αίσθηση κορεσμού. Το ρύζι είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη.
Η αλεύρι από κεχρί είναι φτιαγμένο από αλεσμένους σπόρους κεχρί, ένα από τα αρχαιότερα δημητριακά με πολλές υγιεινές ωφέλειες. Το κεχρί είναι ένα χωρίς γλουτένη δημητριακό και βασικό σχηματιστή, αποκαθιστά την ισορροπία του φυσικού όξινου-αλκαλικού περιβάλλοντος στο σώμα, το καθαρίζει, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και τους μύκητες. Το αλεύρι είναι εύπεπτο, μη αλλεργιογόνο, έχει μια ελαφρώς ξηρή γεύση και είναι πιο φθηνό από άλλα προϊόντα της κατηγορίας "Super Foods". Είναι πηγή διαιτητικών ινών, μαγνησίου, ακόρεστων λιπαρών οξέων, ψευδαργύρου και βιταμινών σιδήρου και Β. Το αλεύρι από κεχρί είναι μια πραγματική ένεση ευεργετικών ουσιών και μια σταθερή αποτοξίνωση για το σώμα. Το αλεύρι από κεχρί είναι επίσης πλούσια πηγή ινών, που τώρα είναι ευρέως γνωστό ως προϊόν που υποστηρίζει την απώλεια βάρους, καθώς ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα και επηρεάζει θετικά τη σταθεροποίηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Όλα αυτά μεταφράζονται σε αίσθηση κορεσμού και λιγότερες επιθυμίες. - 5% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.
Οι αμύγδαλοι είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο όχι μόνο χάρη στην εξαιρετική γεύση τους, αλλά κυρίως για την εξαιρετική περιεκτικότητα σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που είναι ωφέλιμα για την υγεία. Αυτό το προϊόν καταναλώνεται συχνά από άτομα που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή τους και στην εμφάνιση της σιλουέτας τους. Επιπλέον, επιλέγεται από άτομα που παλεύουν με υπερβολικό άγχος καθημερινά. Οι ψημένοι αλμυροί αμύγδαλοι έχουν παρασκευαστεί για τους λάτρεις των αλμυρών και υγιεινών σνακ. Δεδομένου ότι οι αμύγδαλοι είναι αρκετά θερμιδογόνοι, υποτίθεται ότι δεν θα πρέπει να καταναλώνουμε περισσότερα από 40 γρ. αμυγδάλων καθημερινά. <Span Class = "Apple-Space" Convertido " > </span> Οι αμύγδαλοι είναι ένας εξαιρετικός θησαυρός βιταμινών. Σε αυτούς βρίσκουμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες B, όπως: θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, φολικό οξύ και βιταμίνη B6. Επιπλέον, οι αμύγδαλοι παρέχουν στο σώμα μας πολύτιμες βιταμίνες E και A. Εκτός από το γεγονός ότι οι αμύγδαλοι μπορούν να προσφέρουν μια μεγάλη δόση ενέργειας και βιταμινών B (απαντούν
Ο φαρμακευτικός μαγνήσιος είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα σε ελεύθερη μορφή. Ο μαγνήσιος βοηθά στη διατήρηση της ηλεκτρολυτικής ισορροπίας, συμβάλλει στη διατήρηση ενός κατάλληλου ενεργειακού μεταβολισμού και στη διατήρηση υγιών οστών. Συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης κούρασης και της κόπωσης. Ο Μαγνήσιος Jabel είναι μια πολύ καλά απορροφήσιμη οργανική μορφή μαγνησίου. Περιέχει ένα μόριο μηλικού οξέος, στο οποίο συνδέονται δύο μόρια μαγνησίου. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργεί μια μεγάλη πηγή μαγνησίου και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα μηλικού οξέος. 3000mgw περιλαμβάνοντας: μαγνήσιο - 350mg - 93% RWS ** Αναφορά διατροφικών αξιών <strong> εφαρμογή </strong> περίπου 3 g (3 κουταλιές των 1g) του μείγματος συμπληρωμάτων με περίπου 100-150 ml κρύου νερού ή το αγαπημένο σας ρόφημα, ανακατέψτε καλά. Καταναλώστε αμέσως μετά την προετοιμασία. <strong> Σχόλια </strong> αποθηκεύστε σε μέρος μη προσβάσιμο σε μικρά παιδιά.
Το ρύζι γιασεμί είναι ένα είδος μακρύκοκκου ρυζιού, το οποίο καλλιεργείται κυρίως στην Ταϊλάνδη και χρησιμοποιείται στην ασιατική κουζίνα. Εκτός από την Ταϊλάνδη, η οποία είναι ο κύριος προμηθευτής του, το ρύζι γιασεμί καλλιεργείται αυτή τη στιγμή στην Καμπότζη, στο νότιο Βιετνάμ και στο Λάος. Ένα από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι η ελαφρώς αισθητή, γλυκιά μυρωδιά που θυμίζει γιασεμί - από αυτό προήλθε και το όνομά του. Έχει επίσης μια συγκεκριμένη, πολύ ελαφρώς γλυκιά γεύση, που μερικές φορές αναφέρεται ως μέλι. Το ρύζι γιασεμί έχει πολλές θρεπτικές αξίες. Πρώτα απ' όλα, είναι μια εξαιρετική πηγή υδατανθράκων και πρωτεϊνών, ενώ ταυτόχρονα έχει λίγα λιπαρά, γι' αυτό και συχνά επιλέγεται από άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό ή προσπαθούν να αδυνατίσουν. Μπορεί επίσης να καταναλωθεί από εκείνους που έχουν πεπτικά προβλήματα - το ρύζι γιασεμί είναι εύπεπτο και δεν επιβαρύνει το στομάχι, αν και αφήνει μια αίσθηση κορεσμού. Το ρύζι είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη. Είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνης Ε και καλίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, σιδήρου και φωσφόρου.