Προϊόντα για όργανο (477)

Αλάτι Ιμαλαΐων 500γρ - Αλάτι Ιμαλαΐων 500γρ

Αλάτι Ιμαλαΐων 500γρ - Αλάτι Ιμαλαΐων 500γρ

Το αλάτι του Χιμάλαϊ είναι το πιο καθαρό και υγιεινό αλάτι στη γη. Προέρχεται μόνο από ένα μέρος: τη ζώνη του ανατολικού Χιμάλαϊ στο Πακιστάν. Έχει χρώμα από λευκό έως ανοιχτό ροζ και σκούρο κόκκινο. Δημιουργήθηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια ως αποτέλεσμα της ξήρανσης των ωκεανών, και τα κοιτάσματά του βρίσκονται σε βάθος 400-600 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης. Το αλάτι του Χιμάλαϊ είναι πιο καθαρό και υγιεινό από το παραδοσιακό επιτραπέζιο αλάτι που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Περιέχει ένα σύνολο μακρο- και μικροστοιχείων. Το Himajalska Vivio είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: μικρή και κοκκώδη. Το αλάτι του Χιμάλαϊ χρησιμοποιείται πιο συχνά από το κοκκώδες στην κουζίνα, για να καρυκεύσει τα πιάτα. Το κοκκώδες αλάτι έχει την ίδια χρήση, αλλά λειτουργεί επίσης στο μπάνιο. Σε αυτή την περίπτωση, προσθέστε περίπου 10 γρ αλατιού ανά 1 λίτρο νερού στο μπάνιο. Μετά από ένα μπάνιο με αλάτι, συνιστάται μισή ώρα ξεκούρασης. Οι δοκιμές δείχνουν ότι καταναλώνουμε πάρα πολύ αλάτι.
Keto Κρέμα Αμυγδάλου 330g Anka Dziedzic - Vivio

Keto Κρέμα Αμυγδάλου 330g Anka Dziedzic - Vivio

Η Vivio, σε συνεργασία με την δημοφιλή influencer fitness Anka Dziedzic, ανέπτυξε μια φόρμουλα για μια εξαιρετική κρέμα κέτο με βάση τα αμύγδαλα. Η κρέμα δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά περιέχει κυρίως μηδενική επεξεργασμένη ζάχαρη. Τα συστατικά που περιέχονται στην κρέμα είναι της υψηλότερης ποιότητας, και η εισαγωγή τους σε μια βιώσιμη διατροφή και έναν ενεργό τρόπο ζωής είναι ευνοϊκή για την αύξηση της καθημερινής μας ευημερίας. Η κρέμα είναι κατάλληλη για άτομα με κετογονική διατροφή. Στην κετογονική διατροφή, η επιλογή προϊόντων βασίζεται σε απλές αρχές: όσο περισσότερα υγιή λιπαρά, συμπεριλαμβανομένων των ακόρεστων λιπαρών οξέων, τόσο το καλύτερο. Αποφύγετε τα πιάτα που περιέχουν υδατάνθρακες: η ποσότητά τους στη διατροφή πρέπει να παρακολουθείται και να προέρχεται κυρίως από επιτρεπόμενα λαχανικά και φρούτα. Είναι επίσης απαραίτητο να αναζητάτε προϊόντα με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Η κρέμα αμυγδάλου κέτο έχει μοναδική γεύση αμυγδάλου. Ετοιμάστηκε με υλικά υψηλής ποιότητας.
Ρέισι, μανιτάρι, μανιτάρια Ρέισι 10:1 50 γρ

Ρέισι, μανιτάρι, μανιτάρια Ρέισι 10:1 50 γρ

Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η κυρίαρχη ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι η εξάλειψη των επιπτώσεων του άγχους και η προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Ο Ρέισι αναπτύσσεται κυρίως σε νεκρά ή ζωντανά δέντρα και τους κορμούς τους. Οι περισσότερες φορές βρίσκεται σε φυλλοβόλα δέντρα, όπως οι βελανιδιές και οι φτελιές. Στο παρελθόν, αυτό το μανιτάρι αναπτυσσόταν μόνο σε φυσικές συνθήκες και ήταν πολύ ακριβό επειδή είναι πολύ σπάνιο. Για αρκετές δεκαετίες, καλλιεργείται εμπορικά, γεγονός που το καθιστά πιο προσιτό. Πολλές μελέτες έχουν διεξαχθεί όπου έχει αποδειχθεί η ικανότητα του Ρέισι να ρυθμίζει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, να σκοτώνει καρκινικά κύτταρα ή να αντιστρατεύεται την ανάπτυξη πολιτισμικών ασθενειών. Ο Ρέισι περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, μεταξύ άλλων. σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγγάνιο και γερμάνιο. Η παρουσία των λεγόμενων πολυσακχαριτών (βήτα-γλυκάνες) και τριγκενοσών, οι οποίες έχουν μεγάλη σημασία στη θεραπεία πολλών ασθενειών, είναι επίσης σημαντική.
Σπιρουλίνα 250mg 1000 δισκία + Χλωρέλλα 250mg 1000 δισκία

Σπιρουλίνα 250mg 1000 δισκία + Χλωρέλλα 250mg 1000 δισκία

Εσπεριλίνα 250mg 1000 δισκία + χλωρέλλα 250mg 1000 δισκία - σετ - Η εσπεριλίνα είναι μια μπλε μικροάλγη που περιέχει μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης. Περιέχει περισσότερη χλωροφύλλη από άλλες φυτικές πηγές. Έχει επίσης 8 εξωγενή αμινοξέα και 10 ενδογενή, καθώς και τα πιο β-καροτενικά και νουκλεϊκά οξέα (DNA και RNA) από όλα τα ζωικά και φυτικά τρόφιμα. Επιπλέον, περιέχει λινολεϊκό οξύ, αραχιδονικό οξύ και βιταμίνες της ομάδας B. Η χλωρέλλα είναι μια μικροάλγη πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα, καθώς και εξωγενή αμινοξέα. Περιέχει επίσης χλωροφύλλη.
Χουρμάδες χωρίς κουκούτσι 1000γρ

Χουρμάδες χωρίς κουκούτσι 1000γρ

Οι χουρμάδες είναι μια πολύ υγιεινή διατροφική επιλογή. Είναι καλή πηγή διαιτητικών ινών, θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών. Περιέχουν βιταμίνες από τις ομάδες B, A, K και πολλά μέταλλα. Είναι μία από τις υψηλότερες πηγές καλίου. Τα θρεπτικά συστατικά στους χουρμάδες σχετίζονται με πολλά οφέλη για την υγεία. Οι πολυφαινόλες, ενώσεις που περιέχονται στους χουρμάδες, έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, το οποίο βοηθά στην πρόληψη πολλών ασθενειών και λοιμώξεων. Οι χουρμάδες παρέχουν κάλιο, ένα απαραίτητο ηλεκτρολύτη για το καρδιοαγγειακό σύστημα. Το κάλιο έχει γνωστή επίδραση στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Οι χουρμάδες έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και παρέχουν ίνες. Όλοι αυτοί οι τρεις παράγοντες υποστηρίζουν την κατανάλωση χουρμάδων για την υγεία της καρδιάς. Οι χουρμάδες είναι επίσης πλούσιοι σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο χαλκός και το μαγνήσιο. Επιπλέον, περιέχουν μαγγάνιο και σίδηρο. Το ασβέστιο είναι ένα σημαντικό μέταλλο, απαραίτητο συστατικό των οστών και των δοντιών και απαιτείται από το σώμα για τη συστολή των μυών.
Καφέ Ρύζι 1000γρ Vivio

Καφέ Ρύζι 1000γρ Vivio

Ο καστανός ρύζι είναι ένα ολόκληρο σι grain της φυλής Ορίζα σάτιβα, της ίδιας από την οποία προέρχεται το δημοφιλές λευκό ρύζι. Ο καστανός ρύζι καθαρίζεται από τις μη βρώσιμες εξωτερικές φλούδες, αφήνοντας την φλούδα, το πίτουρο και το έμβρυο ανέπαφα. Η γεύση του καστανού ρυζιού έχει μια λεπτή νότα καρυδιού, είναι λίγο πιο σκληρό από το λευκό, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μαγειρευτεί, αλλά έχει επίσης πολύ περισσότερες υγιεινές ιδιότητες από το καθαρισμένο λευκό ρύζι. Ο καστανός ρύζι έχει περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα, περιέχει πίτουρο πλούσιο σε φυτικές ίνες, έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη και πήζει πιο αργά. Είναι ιδανικό για άτομα που ενδιαφέρονται για τη γραμμή τους. Περιέχει κυρίως: φώσφορο, απαραίτητο για την οικοδόμηση οστών και δοντιών, κάλιο, υπεύθυνο, μεταξύ άλλων, για τη σωστή λειτουργία της καρδιάς, μαγνήσιο που μας προστατεύει από το άγχος, σίδηρο, απαραίτητο στη διαδικασία της κυτταρικής αναπνοής και χαλκό, ο οποίος, για παράδειγμα, φροντίζει για την κατάσταση του δέρματος και των μαλλιών μας.
MSM Σκόνη 500γρ

MSM Σκόνη 500γρ

Η σκόνη MSM είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα. Στη φύση, θα το βρούμε σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, τσάι, φρέσκο γάλα αγελάδας και προϊόντα δημητριακών. Δυστυχώς, είναι πολύ ευαίσθητο και εύκολα "καταστρέφεται" από το μαγείρεμα ή την παστερίωση. Το MSM είναι μια συντομογραφία για το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, μια οργανική ένωση θείου. Το MSM είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό συμπλήρωμα για το σώμα μας. Είναι μια λευκή, άοσμη σκόνη που διαλύεται πολύ καλά στο νερό. Το θείο είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση καλών συνθηκών, καθώς και για την ελαστικότητα του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων. Υποστηρίζει την παραγωγή χόνδρου και συνδετικού ιστού και είναι απαραίτητο για υγιείς τένοντες και αρθρώσεις. Παρέχει διαπερατότητα των κυτταρικών τοιχωμάτων για τα θρεπτικά συστατικά και την ικανότητα αποβολής των τοξινών. Μέτρηση - 2 ml) Διαλύστε σε 100 ml νερού ή γάλακτος προς κατανάλωση μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση μετά από ένα γεύμα, καταναλώστε αμέσως μετά την προετοιμασία.
Έλαιο τσαγιού 100 ml Vivio

Έλαιο τσαγιού 100 ml Vivio

Το λάδι από δέντρο τσαγιού έχει ευχάριστη και αρωματική οσμή. Παράγεται από φύλλα δέντρου τσαγιού που βρίσκονται στην Αυστραλία. Το όνομα του λαδιού, καθώς και το δέντρο από το οποίο παράγεται, δεν έχει καμία σχέση με το τσάι. Ο Καπετάνιος Κουκ, που, όπως οι αυτόχθονες, χρησιμοποίησε τα φύλλα του για να παρασκευάσει ένα ρόφημα, αντικαθιστώντας το τσάι. Η καλή επίδραση των φύλλων των δέντρων τσαγιού χρησιμοποιήθηκε από τους αυτόχθονες που τα χρησιμοποίησαν για να απολυμάνουν και να θεραπεύσουν πληγές. Σήμερα, αυτό το δέντρο καλλιεργείται σε μεγάλη κλίμακα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος για το αιθέριο έλαιο που προκύπτει από αυτή τη πρώτη ύλη, η οποία περιέχει περισσότερες από 90 δραστικές ενώσεις. Χαρακτηρίζεται από μια φρέσκια, βοτανική οσμή και ένα άχρωμο ή ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως ένα από τα πιο ισχυρά συστατικά κατά των ιών, των βακτηρίων και των μύκητων. Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, γι' αυτό συνιστάται για κρυολογήματα, γρίπη και καταρροή. Χρησιμοποιείται επίσης σε ιατρικά μασάζ, έχει ηρεμιστική δράση.
Πάστα ξηρών καρπών (φυστικοβούτυρο) Κρουστή 900γρ

Πάστα ξηρών καρπών (φυστικοβούτυρο) Κρουστή 900γρ

Η πάστα ξηρών καρπών, γνωστή και ως φυστικοβούτυρο, στην "τραγανή" εκδοχή της, δηλαδή με κομμάτια ξηρών καρπών. Παρασκευάζεται με 100% φυστίκι, επίσης γνωστό ως γη, χωρίς άλλες περιττές προσθήκες. Η αραχίδα, σε σύγκριση με άλλους ξηρούς καρπούς, ξεχωρίζει για την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Έχουν επίσης πολλή βιταμίνη B3, φυτικές ίνες και μέταλλα, ειδικά κάλιο. Είναι πηγή ακόρεστων λιπαρών οξέων. Η ροζ-κόκκινη φλούδα τους περιέχει πολυφαινόλες, τοκοφερόλες και φλαβονοειδή που έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> ψημένα φυστίκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 2527kj/609kcal - 30%RWS*Λιπαρά 49g - 70%Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 9.3g - 46%υδατάνθρακες 16g - 6%Συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 4g - 4%πρωτεΐνη 26g - 52%αλάτι 0.018g & lt; 1%*RWS - αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp ; <strong> Χρήση </strong> για άλειμμα σε σάντουιτς, τοστ, τηγανίτες και βάφλες.
Σταφίδες Σουλτάν 1000γ Vivio

Σταφίδες Σουλτάν 1000γ Vivio

Οι σταφίδες είναι γνωστές και χρησιμοποιούνται στη παγκόσμια κουζίνα εδώ και αιώνες. Οι αποξηραμένοι σταφίδες δεν είναι μόνο νόστιμοι, αλλά και υγιεινοί. Οι σταφίδες Σουλτάν από άλλες ποικιλίες σταφίδας διακρίνονται για την εξαιρετική γλυκιά γεύση τους, η οποία απουσιάζει από την άλλη ομάδα, που χαρακτηρίζει άλλες ποικιλίες αυτού του γκρουπ, την ξινή. Με τη βοήθεια του ήλιου, κατά την ωρίμανση των σταφυλιών, η φυσική τους ζάχαρη, η φρουκτόζη, κρυσταλλώνεται, χάρη στην οποία οι σταφίδες μας χαρίζουν γλυκύτητα και μοναδική γεύση. Οι δίσκοι περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου και φωσφόρου, που έχουν θετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα. Είναι πηγή πολύτιμων βιταμινών: βιταμίνες A, C, E, B καθώς και μικρο και μακροστοιχεία: κάλιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Στο πεπτικό σύστημα περιέχουν: σίδηρο, χαλκό και τις απαραίτητες βιταμίνες για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα.
Έλαιο μαύρου κύμινου 500ml

Έλαιο μαύρου κύμινου 500ml

Το μέλι ή το μαύρο λάδι κύμινου είναι ελαφρώς πικρό στη γεύση και έχει έντονη, πικάντικη μυρωδιά. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη από το μαύρο κύμινο (Nigella sativa). Το λινολεϊκό οξύ, το οποίο περιέχεται στο λάδι μαύρου κύμινου έως 55%, είναι ένα ακόρεστο λιπαρό οξύ της ομάδας ωμέγα-6, το οποίο έχει θετική επίδραση στο δέρμα. Το ελαιικό οξύ είναι ένα μονοακόρεστο λιπαρό οξύ και είναι το πιο κοινό οξύ ωμέγα-9. Το EFA δεν ανήκει στα EFA - το ανθρώπινο σώμα είναι ικανό να παράγει αυτό το οξύ από άλλα λιπαρά οξέα. Το ελαιικό οξύ παίζει προστατευτικό ρόλο στην πρόληψη της αθηροσκλήρωσης και των καρδιοαγγειακών παθήσεων. Οι σπόροι μαύρου κύμινου είναι πλούσιοι σε πολλές πολύτιμες ουσίες και βιταμίνες. Η σύνθεση περιέχει κυρίως: θυμοκινόνη; βιταμίνη Ε και βήτα-καροτένιο, καθώς και βιταμίνες του συμπλέγματος Β; βιοτίνη - ανεκτίμητη για το δέρμα και τα μαλλιά, καθώς και για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος; πολύτιμα φλαβονοειδή και στερόλες και αλκαλοειδή σπάνια στη φύση; Πολλούς μεταλλικούς αλάτες - ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, ψευδάργυρο, φώσφορο και χαλκό.
Έλαιο Ευκαλύπτου - 30 ml

Έλαιο Ευκαλύπτου - 30 ml

Το έλαιο ευκαλύπτου έχει γίνει δημοφιλές πρόσφατα. Παράγεται από το πράσινο δέντρο και τον ψηλό ευκάλυπτο. Αυτό το φυτό έχει επιστημονικά ταξινομηθεί ως <em> eucalyptus globulus </em> και συχνά ονομάζεται <strong> knob eucalyptus, </strong> επίσης γνωστό ως <strong> eucalyptus pertinent. </strong> Είναι μια άχρωμη ουσία με χαρακτηριστική γεύση και οσμή. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις, αντισπασμωδικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Διεγείρει και έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Ο ευκάλυπτος έχει τα χαρακτηριστικά του αιθέριου ελαίου, αλλά σπάνια έχει χρησιμοποιηθεί στο μασάζ. Γνωρίζουμε λίγα πράγματα σχεδόν μέχρι τον 20ο αιώνα.
Τύπος 1850 αλεύρι Graham - 1 κιλό - Τύπος 1850 αλεύρι Graham - 1 κιλό

Τύπος 1850 αλεύρι Graham - 1 κιλό - Τύπος 1850 αλεύρι Graham - 1 κιλό

Ο Σλόπις είναι μια παλιά ποικιλία σίτου, που εκτιμάται λόγω των υγειονομικών του αξιών. Ήταν ξεχασμένος για πολύ καιρό και αυτή τη στιγμή ανακαλύπτεται ξανά. Η καλλιέργεια του ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Ήταν τροφή για μονομάχους και συμμετέχοντες στους Αγώνες. Έδινε δύναμη, φυσική κατάσταση και, σύμφωνα με ορισμένους, ακόμη και νοημοσύνη. Η ορθογραφία της ορθογραφίας θεωρείται πολύ υγιής. Ενισχύει την ανοσία, απομακρύνει τις τοξίνες και υποστηρίζει τη ροή του αίματος. Βοηθά στην φλεγμονή και τις αλλεργίες. Έχει θερμαντική δράση και βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται σε ψωμί για ψήσιμο, κέικ, μπισκότα, σπιτική ζυμαρικά, κεφτεδάκια ή κέικ τηγανίτας.
Ερυθριτόλη (erythhryrhol) 1000g

Ερυθριτόλη (erythhryrhol) 1000g

Η ερυθριτόλη είναι ένα γλυκαντικό που γίνεται ολοένα και πιο γνωστό και χρησιμοποιούμενο. Προέρχεται από μια ομάδα σακχαροαλκοόλων - τους πολυόλες, έχει μηδενική θερμιδική περιεκτικότητα και γλυκαιμικό δείκτη. Συνιστάται σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με διαβήτη ή σε δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Μοιάζει με τη συνηθισμένη λευκή ζάχαρη - κρυσταλλική, άοσμη, με παρόμοια γεύση. Στη φύση, απαντάται στη γύρη των λουλουδιών, στα φρούτα (αχλάδια, πεπόνια, σταφύλια), στα μανιτάρια του καπέλου, στα θαλασσινά, σε ζυμωμένα ποτά όπως το κρασί, καθώς και σε θαλάσσιες άλγες. Η ερυθριτόλη, που είναι διαθέσιμη στα καταστήματα, αποκτάται συχνά μέσω ζύμωσης γλυκόζης από διάφορα είδη ζυμών ή συντίθεται από ζυμώσεις γλυκερίνης αποβλήτων. Είναι εντελώς ασφαλής για χρήση στην κουζίνα και όχι μόνο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει αναγνωρίσει την ερυθριτόλη ως μια εντελώς ασφαλή προσθήκη τροφίμων.
Εξαγωνική χλωρίδα μαγνησίου 1000g Vivio

Εξαγωνική χλωρίδα μαγνησίου 1000g Vivio

Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοστοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, προλαμβάνει την υπερδραστηριότητα του αίματος ή τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφήσιμο. Απορροφάται μόνο από το 15-40% των τροφίμων, σπόρους, προϊόντα δημητριακών, δημητριακά, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικά από τα τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αναφερόμενα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος παρέχει την καλύτερη απορρόφηση.
500g Σπόροι μαύρου κύμινου vivio

500g Σπόροι μαύρου κύμινου vivio

Ο μαύρος κύμινο (Nigella sativa L.) ονομάζεται επίσης μαύρο κύμινο, μαύρο σουσάμι ή μαύρο κύμινο. Είναι ένα ετήσιο φυτό με μπλε ή λευκά άνθη. Οι μικροί μαύροι σπόροι του μαύρου κύμινου περιέχουν μια μεγάλη ποσότητα φυσικών συστατικών που βοηθούν στη φροντίδα του σώματος. Αυτό δεν είναι μόνο μια υγιεινή προσθήκη, αλλά και μια νόστιμη προσθήκη στα πιάτα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπαχαρικά για πολλά πιάτα, για παράδειγμα, ως πασπαλίσματα σε σαλάτες και κέικ, και το λάδι μαύρου κύμινου σε διάφορα πιάτα ή καταναλώνονται απευθείας. Στους σπόρους μαύρου κύμινου θα βρούμε ουσίες όπως: θιμοκινόνη, μια ένωση με ισχυρές αντι-αλλεργικές, αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες. Το φυτό είναι πλούσιο σε υγιή λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε και βήτα-καροτένιο, καθώς και βιταμίνες B, βιοτίνη, για υγιή δέρμα και μαλλιά, καθώς και για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και πολλές ανόργανες άλατα: ασβέστιο,
Καλλυντική πρώτη ύλη από λάδι κανέλας 100 ml Vivio - Καλλυντική πρώτη ύλη από λάδι κανέλας 100 ml Vivio

Καλλυντική πρώτη ύλη από λάδι κανέλας 100 ml Vivio - Καλλυντική πρώτη ύλη από λάδι κανέλας 100 ml Vivio

Το λάδι κανέλας είναι ένα αιθέριο έλαιο που προέρχεται από τη διαδικασία απόσταξης με ατμό της γκρίζας φλούδας ή των φύλλων του δέντρου κανέλας. Έχει μια πολύ ευχάριστη, έντονη και πικάντικη μυρωδιά. Τα αιθέρια έλαια που περιέχονται στην κανέλα έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του εγκεφάλου, τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Ο δινάμωνας έχει καταστροφική επίδραση στα βακτήρια και τους μύκητες, γι' αυτό χρησιμοποιείται ως παράγοντας για ερεθισμούς και δερματικές παθήσεις. <strong> Χρήση </strong> Το λάδι κανέλας είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σπιτικές καλλυντικές μάσκες για το δέρμα και τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία ως προστατευτικός παράγοντας κατά των τσιμπημάτων κουνουπιών. Ο κινναμωλός χρησιμοποιείται επίσης στην αρωματοθεραπεία και το μπάνιο. <strong> Σχόλια </strong> Αποθηκεύστε σε δροσερό μέρος. Μην εκθέτετε άμεσα στο ηλιακό φως. Για εξωτερική χρήση.
Βιολογικό μη επεξεργασμένο λάδι καρύδας 900 ml

Βιολογικό μη επεξεργασμένο λάδι καρύδας 900 ml

Το λάδι καρύδας είναι το λάδι της υψηλότερης ποιότητας από την πρώτη πίεση, ψυχρής έκθλιψης και μη καθαρισμένο. Προέρχεται από οικολογικές καλλιέργειες. Παράγεται από την πίεση της σάρκας του καρπού της καρύδας. Έχει μόνιμη σύσταση και λευκό χρώμα σε θερμοκρασία έως περίπου 26 °C. Κάτω από 26 °C, έχει ημι-υγρή σύσταση. Είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τηγάνισμα. Το 93% της σύνθεσης του λαδιού αποτελείται από κορεσμένα λιπαρά οξέα (λαυρικό, μυριστικό, παλμιτικό, στεατικό, καπρυλικό, καπρικό). Σε αντίθεση με τα ζωικά λίπη, αυτά είναι κορεσμένα λιπαρά με μέτρια μήκος αλυσίδας, τα οποία μετατρέπονται από το σώμα άμεσα σε ενέργεια και δεν συσσωρεύονται με τη μορφή λιπών ή καταθέσεων. Το υπόλοιπο 7% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα (ωμέγα-9 ελαικό και ωμέγα-6 λινολεϊκό). Αυτά τα συστατικά είναι που καθιστούν το λάδι τόσο πολύτιμο.
10 ml ελαίου μπεργαμότο

10 ml ελαίου μπεργαμότο

Το έλαιο μπεργαμότου είναι ένα αιθέριο έλαιο που προέρχεται από την φλούδα των πορτοκαλιών μπεργαμότου, ενός διασταύρωσης μεταξύ πικρού πορτοκαλιού και λεμονιού. Συνδέεται κυρίως με το τσάι Earl Grey που χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, κάνοντάς το άρωμα του αέρα όμορφο και ταυτόχρονα απολυμαίνοντάς το, αφήνοντας μια φρέσκια εσπεριδοειδή μυρωδιά στο δωμάτιο. Το έλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται κυρίως για την ανακούφιση από τις νευρικές εντάσεις, το άγχος, τη φλεγμονή του δέρματος ή του λαιμού. Επιπλέον, έχει αντισηπτικές και αντιϊικές ιδιότητες. Χρήσιμο στη φροντίδα του έρπητα, της φλεγμονής του δέρματος, του λειχήνα, της ακμής και της σμηγματόρροιας. Αναμειγμένο με φυτικό έλαιο, υποστηρίζει την επούλωση πληγών και την αναγέννηση του δέρματος. Συνιστάται κυρίως για λιπαρό δέρμα με τάση προς ατέλειες και ρύπανση. Θα είναι επίσης τέλειο για μασάζ και στην αρωματοθεραπεία.
Εξαγωνικό χλωριούχο μαγνήσιο 1000g Vivio

Εξαγωνικό χλωριούχο μαγνήσιο 1000g Vivio

Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιολογικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, κυκλοφορικού, πεπτικού, οστικού συστήματος, προλαμβάνει την υπερδραστηριότητα του αίματος ή τον σχηματισμό πέτρων στα νεφρά, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα αφομοιώσιμο. Απορροφάται μόνο από το 15-40% των τροφών, τα δημητριακά, τα προϊόντα δημητριακών, το καστανό ρύζι, τα αποξηραμένα φρούτα, τα φρέσκα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και η σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για όσους η διατροφή τους δεν είναι πλούσια στα προαναφερθέντα προϊόντα, η συμπλήρωση μπορεί να είναι απαραίτητη. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος παρέχει την καλύτερη απορρόφηση.
Αλεύρι αμυγδάλου 500γρ

Αλεύρι αμυγδάλου 500γρ

Η αμυγδαλόσκονη σχηματίστηκε 100% ως αποτέλεσμα της άλεσης σπάνιων αμυγδάλων. Έχει χαρακτηριστική γεύση αμυγδάλου και είναι πολύ χορταστική. Περιέχει φυσικά ακόρεστα λιπαρά οξέα, πολλή πρωτεΐνη, σίδηρο και βιταμίνες E και B. Δεν περιέχει γλουτένη. Έχει χαμηλό IG και είναι πολύ λιγότερο θερμιδική από το αλεύρι σίτου. Η αμυγδαλόσκονη συνιστάται για άτομα σε δίαιτα χωρίς γλουτένη. , 52g - 75% περιλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 3.95g - 20% υδατάνθρακες 18.67g - 7%, περιλαμβανομένων των σακχάρων 4.63g - 5% πρωτεΐνη 21.4g - 43% ίνες 9.9g αλάτι 0.048g < 1% * RWS - αναφορά τροφίμου αξίας &nbsp; <strong> χρήση </strong> Η αμυγδαλόσκονη είναι κατάλληλη για πολλά πιάτα, κυρίως για γλυκά πιάτα: τηγανίτες, μάφιν, βάφλες, γλυκά ομελέτες, διάφορους τύπους ψησίματος. Μπορεί επίσης να είναι προσθήκη σε κρέατα. Δεδομένου ότι μπορείτε να την καταναλώσετε ωμή, είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κοκτέιλ, μούσλι και νιφάδες πρωινού. &nbsp; <strong> Σημειώσεις </strong> Αποθηκεύστε σε ξηρό και δροσερό μέρος, σε σφιχτά κλεισμένη συσκευασία.
Καβουρδισμένο φαγόπυρο 1000g

Καβουρδισμένο φαγόπυρο 1000g

Les gruau sont une excellente alternative aux pâtes, aux pommes de terre ou au riz. Naturellement, la protéine de sarrasin ne contient pas de gluten, et pourtant elle a des propriétés collantes. Cela en fait un ajout courant au pain sans gluten. Le sarrasin est fait d'un pistolet, rôti est soumis à la torréfaction. Cela se fait principalement pour lui donner un nouvel arôme intéressant. Le sarrasin brut peut être broyé dans un broyeur et donc la farine résultante est utilisée pour les pâtisseries, les crêpes et les crêpes sans gluten. Les gruaus de sarrasin rôtis et les malades ont des quantités comparables de valeurs nutritionnelles, avec un peu moins de rôti, ce qui est causé par le processus de rôtissage. Dans la bouillie, nous trouverons beaucoup de protéines, qui sont des chiffres comme les protéines des légumineuses et des fibres. Il contient des acides aminés exogènes: lysine qui améliore l'absorption du calcium qui renforce l'immunité et le tryptophane nécessaires à la production.
Νιφάδες Ζύμης 200γρ Vivio

Νιφάδες Ζύμης 200γρ Vivio

Οι νιφάδες ζύμης μοιάζουν με ψίχουλα ψωμιού, παρασκευάζονται από ανενεργή ζύμη, μια φυσική πηγή βιταμινών B (B1, B2, B3 και B8), H και D και πολλών μικρο- και μακροστοιχείων. Έχουν μια αυθεντική γεύση καρυδιού και τυριού, ταιριάζουν πολύ καλά με ρίζες και όσπρια. Χρησιμοποιούνται συχνά στην κουζίνα από άτομα με vegan και χορτοφαγικές δίαιτες. Οι νιφάδες είναι μια πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών που ρυθμίζει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και εμπλουτίζει τη βακτηριακή χλωρίδα των εντέρων. Οι βιταμίνες της ομάδας B έχουν θετική επίδραση στην κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών και ενισχύουν το νευρικό σύστημα. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> ζύμη (Saccharomyces cerevisiae) & nbsp; <strong> θρεπτική αξία ανά 100G </strong> ενεργειακή αξία 1387kJ /331kcal - 17%RWS*λίπος 5G - 7%συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 1.7g - 9%υδατάνθρακες 9G - 3%συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 8G - 9%πρωτεΐνη 49G - 98%Ίνες 27GS 27GS - 5G - - 8%*RWS - Αναφορά τροφίμων και nbsp; <strong> χρήση </strong>
Ξύλινες κιβωτοειδείς κατασκευές, - Ξύλινο κιβώτιο, Πολωνία, κατασκευαστής.

Ξύλινες κιβωτοειδείς κατασκευές, - Ξύλινο κιβώτιο, Πολωνία, κατασκευαστής.

Κουτί από πεύκο φτιαγμένο από στενές σανίδες. Βάση από HDF ή κόντρα πλακέ. Διαστάσεις: 41 x 30 x 18 εκ. ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 6113 – φυσικό
ΒΙΟ Πράσινο Τσάι Matcha Σκόνη 100Γ

ΒΙΟ Πράσινο Τσάι Matcha Σκόνη 100Γ

Το matcha είναι πράσινο τσάι σε σκόνη, των ιδιοτήτων του οποίου είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τελευταία, αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα στην Πολωνία. Αυτό το τσάι θεωρείται το πιο υγιεινό από όλα τα είδη πράσινου τσαγιού. Όπως και το πράσινο τσάι, το matcha προέρχεται από το φυτό Camellia sinensis. Ωστόσο, αναπτύσσεται διαφορετικά και έχει μοναδικό προφίλ θρεπτικών συστατικών. Οι αγρότες καλλιεργούν το matcha καλύπτοντας τα φυτά τσαγιού 20–30 ημέρες πριν από τη συγκομιδή, ώστε να αποφευχθεί η άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό αυξάνει την παραγωγή χλωροφύλλης και αμινοξέων και δίνει στο φυτό πιο σκούρο πράσινο χρώμα. Μετά τη συγκομιδή, οι μίσχοι και οι φλέβες των φύλλων τσαγιού αφαιρούνται και τα φύλλα αλέθονται σε λεπτή σκόνη που είναι γνωστή ως matcha. Το matcha περιέχει θρεπτικά συστατικά από ολόκληρο το φύλλο τσαγιού, με αποτέλεσμα να έχει περισσότερη καφεΐνη και αντιοξειδωτικά από ό,τι συνήθως συναντάται στο πράσινο τσάι. Μελέτες σχετικά με το matcha και τα συστατικά του έχουν ανακαλύψει μια σειρά από οφέλη, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του ήπατος, να προάγει την υγεία της καρδιάς και ακόμη και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.
Nutadella κρέμα ξηρών καρπών Anka Dziedzic 300g Vivio

Nutadella κρέμα ξηρών καρπών Anka Dziedzic 300g Vivio

Η Nutadella ιδρύθηκε σε συνεργασία με τη Vivio από την Άνκα Ντζέντιτς. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τις κρέμες σοκολάτας, δεν περιέχει ζάχαρη ή φοινικέλαιο. Οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες καθιστούν το προϊόν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, γεμάτο πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Η κρέμα περιλαμβάνει λίπος καριτέ, φουντούκια, κακάο και ερυθριτόλη ως γλυκαντικό. Το καριτέ (γνωστό και ως βούτυρο καριτέ ή βούτυρο shea) το συνδέουμε με την περιποίηση του σώματος, ωστόσο. Το λάδι καριτέ δίνει στην κρέμα μια παρόμοια κρεμώδη, μεταξένια υφή όπως το φοινικέλαιο, αλλά είναι καλύτερο λόγω της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος που κινδυνεύει από την εξαφάνιση ειδών. Το καριτέ χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λύση του βουτύρου από τους βέγκαν και, σε αντίθεση με το βούτυρο αγελάδας, έχει έως και 50% περισσότερα ακόρεστα λιπαρά οξέα. Περιέχουν βιταμίνη Ε, γνωστή ως "βιταμίνη της νεότητας και της γονιμότητας." Περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, καλίου, ασβεστίου και φωσφόρου.
Φέτες αμυγδάλου 250γρ

Φέτες αμυγδάλου 250γρ

Οι φέτες αμυγδάλου, όπως και τα αμύγδαλα, είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, γι' αυτό έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιεινά ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι ένα αναγκαίο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα γνωστό αντιοξειδωτικό, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, καθαρίζοντας τις φλέβες και προλαμβάνοντας τις καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω της σύνθεσης ασβεστίου, μαγνησίου, μαγγανίου, χαλκού, βιταμίνης Κ, πρωτεΐνης και ψευδαργύρου. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες B, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> θρεπτική αξία ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 2489kJ/602kcal - 30% RWS* λιπαρά 50,6g - 72% περιλαμβανομένων των α
Αλεσμένος λιναρόσπορος 1000g Vivio

Αλεσμένος λιναρόσπορος 1000g Vivio

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των σπόρων λιναριού είναι γνωστές εδώ και πολλούς αιώνες. Οι σπόροι περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες B, βιταμίνη E και K, αλουμίνιο και χολίνη, μακρο- και μικροστοιχεία: φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και σελήνιο. Εκτός από το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, επηρεάζει τέλεια την υγεία του πεπτικού συστήματος, καταπραΰνοντας τις ασθένειες που σχετίζονται με έλκη στομάχου, υπεροξέωση, καούρες. Βελτιώνει την εντερική περισταλτική και βοηθά στην απομάκρυνση των επιβλαβών τοξινών από το σώμα. Οι σπόροι λιναριού δείχνουν καταπραϋντική δράση και ενυδατώνουν την βλεννογόνο. Ένα από τα πιο υγιεινά έλαια πιέζεται από τους σπόρους λιναριού. Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 3,7 γρ - 18% υδατανθράκων 29,1 γρ - 11%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 1,5 γρ - 3% πρωτεΐνης 18,5 γρ.
500g Σπόροι μαύρου κύμινου Vivio

500g Σπόροι μαύρου κύμινου Vivio

Ο μαύρος κύμινο (Nigella sativa L.) είναι επίσης γνωστός ως μαύρο κύμινο, μαύρο σουσάμι ή μαύρο κύμινο. Πρόκειται για ένα φυτό που ανθίζει για ένα χρόνο με μπλε ή λευκά άνθη. Οι μικροί σπόροι του μαύρου κύμινου είναι μια πληθώρα φυσικών συστατικών που βοηθούν στη φροντίδα του σώματος. Δεν είναι μόνο μια υγιεινή προσθήκη, αλλά και νόστιμη στα πιάτα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπαχαρικά για πολλά πιάτα, για παράδειγμα ως αντι-αλλεργικό, αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες, αντιβακτηριακό και αντιμυκητιασικό. Το φυτό είναι πλούσιο σε υγιή λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε και βήτα-καροτένιο, καθώς και σε βιταμίνες B, βιοτίνη - για υγιή δέρμα και μαλλιά, καθώς και για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και πολλών ανόργανων αλάτων - ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, ψευδάργυρο, φώσφορο και μεταξύ 0% υδατάνθρακες 31g - 12%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 20g - 40% ίνες 31g 0g - 0% * RWS - Διατροφική αξία αναφοράς.
Κάσιους 1000γρ (2x 500γρ)

Κάσιους 1000γρ (2x 500γρ)

Τα κάσιους είναι σπόροι ενός φρούτου δέντρου που ονομάζεται Δυτικός Καρπός ή Δυτικό Κάσιους. Είναι ξαδέλφια του μάνγκο και των φιστικιών και καλλιεργούνται σε πολλές χώρες της τροπικής περιοχής. Η απόκτηση κάσιους είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Τα κάσιους είναι μια πραγματική πηγή μετάλλων - μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγγανίου, χαλκού, σιδήρου, σεληνίου, καλίου, ασβεστίου και βιταμινών - K1, E και βιταμινών της ομάδας B. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες της ομάδας B και μαγνήσιο, τα κάσιους έχουν θετική επίδραση, μεταξύ άλλων, στο νευρικό σύστημα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο σημαίνει ότι τα κάσιους έχουν θετική επίδραση στη διατήρηση σωστής διαχείρισης νερού και ηλεκτρολυτών και προλαμβάνουν την υπερβολική συσσώρευση νερού στο σώμα (χάρη στην οποία μειώνουν το πρήξιμο των ποδιών, των χεριών και του προσώπου, το νερό κυτταρίτιδας κ.λπ.). Η περιεκτικότητα των κάσιους σε βιταμίνη E και ψευδάργυρο είναι σημαντική για όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την κατάσταση του δέρματός τους ή έχουν προβλήματα ακμής - η τακτική κατανάλωση κάσιους μειώνει την λιπαρότητα του δέρματος και έτσι την τάση για...