...Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα; Ξεκινάμε τις συζητήσεις στο τραπέζι με το πιο ευχάριστο θέμα - το φαγητό. Θυμηθείτε, δαγκώνουμε δύσκολα ή αμφιλεγόμενα θέματα με σνακ... χωρίς περιορισμούς. Το καλύτερο και της αρεσκείας όλων - φυστίκια με μπαχαρικά.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, Χωρίς γλουτένη, Vegan...
...Ανακαλύψτε τις μπαρκετίνες μας!
Ο χύμα που συσκευάζεται "φτιαγμένο στο σπίτι" από τον προμηθευτή σας φρούτων και λαχανικών.
ΜΠΑΡΚΕΤΙΝΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ = 100% ασφάλεια τροφίμων. Σεβασμός στα μέτρα προστασίας. 100% ορατότητα του προϊόντος.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ στη μονάδα μας στο Ρουνγκίς.
...Είτε ντυμένα με μια πλούσια σάλτσα ντομάτας, είτε ανακατεμένα σε ελαιόλαδο μεσκόρδο, είτε συνδυασμένα με φρέσκα λαχανικά, αυτές οι κλωστές σπαγγέτι από σκληρό σιτάρι και κουρκουμά παρέχουν μια ευέλικτη και γευστική βάση για τις αγαπημένες σας συνταγές. Υιοθετήστε την παραδοσιακή γοητεία των Σπαγγέτι Νο. 3, φτιαγμένων από αλεύρι σκληρού σίτου με μια πινελιά κουρκουμά, και αναβαθμίστε τις δημιουργίες...
...Γκάμα νέων σαλτσών: BBQ σάλτσα με μαύρο σκόρδο, Mango Chili πικάντικη και κανονική, Sweet Chili πικάντικη και κανονική, βαλσαμική σάλτσα για σαλάτες...
...{"Tips For Consumption":"Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση. Είναι ιδανικό ως ορεκτικό ή συνοδευτικό πιάτο, αλλά είναι επίσης ένα νόστιμο ορεκτικό.","Descriptions":"Είναι το αυθεντικό πιάτο των ψαράδων, φιλέτα μαριναρισμένης σαρδέλας (Sardinella Aurita) με πιπεριές και μεσογειακές πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι. Προσεκτικά επιλεγμένα, επεξεργασμένα και καρυκευμένα μεσκόρδο, μαϊντανό και ελαιόλαδο."}...
...Η παρμεζάνα με μελιτζάνες, επίσης γνωστή ως μελιτζάνες alla parmigiana ή απλά παρμεζάνα, είναι ένα πιάτο που βασίζεται σε τηγανητές μελιτζάνες και ψημένες στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, σκόρδο και ένα ή περισσότερα τυριά, συμπεριλαμβανομένων του παρμεζάνα και της μοτσαρέλας, σε βολικές ταψιά των 3,00 κιλών για 9/12 μερίδες. Κατεψυγμένο προϊόν έτοιμο προς χρήση.
...% φυσικό, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά.
Η José Lou έδωσε μια νέα και πικάντικη πινελιά σε ένα από τα πιο δημοφιλή πατέ της προσθέτοντας την Harissa, μια πικάντικη σάλτσα με βάση κόκκινες πιπεριές.
Σχεδιασμένο για να απλώνεται σε σάντουιτς και μπρουσκέτες, αλλά και για την παρασκευή σαλτσών, στιφάδων, κ.λπ…
Καθαρό βάρος: 120 γρ ή 220 γρ
Συστατικά: μαύρες ελιές ποικιλίας "Empeltre", πικάντικη κόκκινη πιπεριά, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, σκόρδο, κόλιανδρο, κύμινο.
...Επιλογή αλλαντικών και τυριών της ιταλικής παράδοσης. Προσούτο ωρίμανσης 30 μηνών, φιλέτο από λαιμό, σαλάμι με κόκκινο σκόρδο και τυριά πεκορίνο με μαύρη τρούφα, ελιές, πιπεριά και αγελαδινό τυρί. Έτοιμα προς απόλαυση ως σνακ ή για απεριτίφ με φίλους.
... περιλαμβάνεται στον κάδο
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ :
• Διατηρείτε σε δροσερό και ξηρό μέρος
• Σε ανάμειξη με την κανονική τροφή: 1 δόση 30 γρ. την ημέρα σε θεραπεία όλο το χρόνο (1 κιλό = 1 μήνας θεραπείας)
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ :
• Αποξηραμένο σκόρδο σε φλοκάκια...
...Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας σκόρδο.
Κύρια οφέλη:
- Διαθέτουμε δικά μας εδάφη με φυτείες
- Παραδόσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους
- Οποιοσδήποτε όγκος παραδόσεων (Κατόπιν παραγγελίας)...
... δεν ταιριάζει καλά με το ψάρι, αλλά είναι υπέροχο με θαλασσινά και είναι ιδιαίτερα έντονο στη μυρωδιά και τη γεύση του σε αρμονία με το αρνί.
Συστατικά
Αποξηραμένο σκόρδο
Χρήση για
Χρήση για την προετοιμασία σαλατών, ορεκτικών, σούπας, δεύτερων πιάτων.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 67,4
Λίπη (γ / 100γρ)… 0,13
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 5,33
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 327...
... ζυμαρικών Bongiovi Marinara είναι ένας δελεαστικός συνδυασμός από premium ντομάτες, βασιλικό, κρεμμύδια και σκόρδο, καθώς και τη σωστή ποσότητα ρίγανης και μαϊντανού – μια αμερικανική ερμηνεία ενός ιταλικού κλασικού.
Η σάλτσα ζυμαρικών Bongiovi Dad’s Original είναι ένα χορταστικό μείγμα από φρέσκα λαχανικά του κήπου. Ο βασιλικός, το σκόρδο, τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια καθώς και οι κόκκινες και πράσινες πιπεριές προσθέτουν μια συναρπαστική γεύση στην αγαπημένη σας ζυμαρικά. Η σάλτσα ζυμαρικών Bongiovi Arrabbiata είναι για εκείνους που αντέχουν λίγο πικάντικο στη ζωή τους.
...9-Kmark ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΧΑΡΚΙ
Ψητοί κεφτέδες, κεφτέδες για χάμπουργκερ, με λίγα λόγια, κάθε είδους κεφτέδες χρησιμοποιούνται στην παρασκευή κεφτέδων.
Συστατικά :
Περιέχει μαύρο πιπέρι, καυτερή πιπεριά, κόλιανδρο, ρίγανη, κύμινο, κόκκινη γλυκιά πιπεριά σε σκόνη, μπαχάρι, ψίχουλα ψωμιού, κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανό, αλάτι. Δεν περιέχει συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης.
...1 Σακουλάκι από σωλήνες καλαμαριών, σκόρδο, κρεμμύδι, γέμιση (κρέας ή ψάρι της επιλογής σας), αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, σάλτσα ντομάτας, ελαιόλαδο, "αϊόλι" και λευκό κρασί.
Συνιστούμε να αποψύξετε τους σωλήνες καλαμαριών κάτω από νερό ακριβώς πριν από την προετοιμασία σας. Γεμίστε τους σωλήνες με τη γέμιση της επιλογής σας και κλείστε την άκρη του σωλήνα με μια οδοντογλυφίδα.
Σοτάρετε το σκόρδο...
... σάλια! Τα μπαχαρικά και τα βότανα της Προβηγκίας φροντίζουν να αρωματίσουν απαλά τη συνταγή.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καρύκευμα, ως συμπλήρωμα σάλτσας, για τις παλέτες σας à la Diable, τα wok λαχανικών σας και κυρίως για τα κοτόπουλά σας!
Υλικά: ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αλσατίας 41% (νερό, σπόροι ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ξίδι, αλάτι, μπαχαρικά, φυσικά αρώματα, θειώδες νάτριο), μέλι IGP Αλσατίας 20%, χυμός λεμονιού, ξίδι, σκόρδο, αλάτι, τζίντζερ, βότανα της Προβηγκίας
Παρασκευάζεται στη Γαλλία
250 Ml
0 (Κλίμακα Scoville)...
...Ο ασβέστιο καρβίδιο στην καθαρή του μορφή είναι άχρωμο, αλλά τα τεχνικά του κομμάτια είναι γκρι ή καφέ. Αποτελούνται από περίπου 80-85% ασβέστιο καρβίδιο, ενώ το υπόλοιπο είναι οξείδιο του ασβεστίου, φωσφίδιο του ασβεστίου, θειούχο ασβέστιο και νιτρίδιο του ασβεστίου κ.λπ. Το ασβέστιο καρβίδιο εκπέμπει μια δυσάρεστη οσμή που μοιάζει μεσκόρδο παρουσία υγρασίας. Αντιδρά βίαια με το νερό.
Χημικές...
...Το σκόρδο της αρκούδας βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου. Δρα προς τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και προλαμβάνει την αθηροσκλήρωση. Η χρήση του σκόρδου της αρκούδας είναι ένα από τα καλύτερα μέσα πρόληψης της αθηροσκλήρωσης και υποστήριξης της αποβολής βαρέων μετάλλων. Παρασκευάζεται σύμφωνα με παραδοσιακές αλχημικές αρχές, μια ολιστική διαδικασία που μεταδόθηκε από τον Παράκελσο.
Υποστηρίζει...
...Ο καλύτερος συνδυασμός για ένα σαμπουάν είναι αυτός που αποτελείται από Έλαιο Σκόρδου και Έλαιο Νιγέλας! Οι καθαριστικές τους ιδιότητες προσφέρουν ευλυγισία και όγκο στα πιο λεπτά και θαμπά μαλλιά. Το σκόρδο έχει πραγματική δύναμη να καθυστερεί την τριχόπτωση και να επιταχύνει την ανάπτυξή τους!
...Ο φρέσκος μας άνηθος πλένεται και κόβεται πριν καταψυχθεί με τη μέθοδο IQF. Αυτό το προϊόν, εύκολο στη χρήση, θα ενσωματωθεί τέλεια σε όλες τις παρασκευές σας, διατηρώντας πλήρως τα αρώματά του χάρη στη σακούλα ZIP.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 8 x 250 γρ = 2 κιλά...
...
Είναι ένα ετήσιο ή διετές φυτό που μπορεί να φτάσει τα 50 εκ. ύψος. Αγαπά ιδιαίτερα ένα ζεστό, ελαφρύ, ασβεστολιθικό έδαφος, πλούσιο σε χούμο και αναπτύσσεται στον ήλιο ή σε ημι-σκιά.
Καταναλώστε τον φρέσκο για να αρωματίσετε ψάρια, πουλερικά, σούπες, στιφάδο, φρέσκα και τηγανητά λαχανικά, σάλτσες με βάση την ντομάτα, γιαούρτι.
...ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΚΟΡΔΟΥ
Παρουσίαση: Συσκευασία 150 μαργαριταριών 500 mg
Σύνθεση: Λάδι σκόρδου, Παράγοντας επικάλυψης (Ζελατίνη και γλυκερίνη)
Οδηγίες χρήσης: Λάβετε 1 ή 2 μαργαριτάρια τρεις φορές την ημέρα...
... ξάδελφό του, το σκόρδο, έχει όμως μια χαρακτηριστική ιδιότητα που το καθιστά ιδιαίτερο: δεν περιέχει Αλλίνη. Αυτό του επιτρέπει να είναι εντελώς εύπεπτο και να μην αφήνει εκείνη την, μερικές φορές, δυσάρεστη μυρωδιά. Με λίγα λόγια, ένα σκόρδο που είναι κατάλληλο για φιλί.
Για να φτιάξουμε αυτή τη σάλτσα, χρησιμοποιήσαμε ολόκληρο το φυτό του αγκλιόνι από το λουλούδι μέχρι τον βολβό. Αποτέλεσμα είναι...
...Προάγει την Ανάπτυξη Μαλλιών: Το Argan Oil για τα μαλλιά & το Ginseng διεγείρουν τους θύλακες των μαλλιών για να ενθαρρύνουν την πιο ισχυρή και παχύτερη ανάπτυξη μαλλιών.
Μειώνει την Τριχόπτωση: Το Σκόρδο & το Ελαιόλαδο ενισχύουν τις ρίζες των μαλλιών, βοηθώντας στη μείωση της τριχόπτωσης.
Ενυδατώνει και Επισκευάζει: Το Argan Oil & το Ελαιόλαδο παρέχουν βαθιά ενυδάτωση και επισκευάζουν ζημιές...
...Το Τκεμάλι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γεωργιανής κουζίνας. Η σάλτσα παρασκευάζεται από βρασμένα βερίκοκα και διάφορα μπαχαρικά (π.χ. κόλιανδρο, άνηθο, σκόρδο). Ως κύριο συστατικό μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο οι ώριμοι όσο και οι ανώριμοι καρποί, γεγονός που οδηγεί σε κόκκινη ή πράσινη σάλτσα. Το Τκεμάλι σερβίρεται πολύ συχνά ως κρύα σάλτσα με πατάτες ή πιάτα με κρέας.