... φρουτώδεις νότες.
Συνοδευτικά πιάτα:
Έχει αρκετή δύναμη για να υποστηρίξει ένα καλό πιάτο. Η συνοδεία φαγητού ταιριάζει επίσης με πιάτα που βασίζονται σε σπαράγγια, πουλερικά και κρεμώδεις σάλτσες. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 12-16° C.
... και κρύων πιάτων. Όλες οι αναλύσεις έχουν γίνει. Η Adel ALTAMIMI Food παρέχει κάθε είδους εγγύηση.
Αυτό το λάδι αντέχει σε θερμοκρασίες έως 240 °C. Η ικανότητα μαγειρέματος είναι 4 φορές μεγαλύτερη από άλλων φυτικών ελαίων. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε το πολύ 600 γρ. από αυτό το λάδι στο πιάτο όπου βάζετε 1 κιλό φυτικού ελαίου. Μπορείτε να τηγανίσετε τουλάχιστον 10 φορές σε θερμοκρασίες 160 - 180 βαθμών.
Μαγειρεύει γρήγορα μέσα και έξω από το υλικό. Η γεύση του δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα φυτικό λάδι. Θα το διαπιστώσετε όλα αυτά όταν το δοκιμάσετε.
Αναλογία οξύτητας: Μέγ. 0,5%...
... ζυμαρική που προσθέτει μια πινελιά κομψότητας σε οποιοδήποτε πιάτο. Είτε ανακατεύονται σε μια απλή σάλτσα ελαιολάδου και σκόρδου, είτε ενσωματώνονται σε κρεμώδη πιάτα ζυμαρικών, είτε χρησιμοποιούνται ως βάση για πλούσιες σάλτσες κρέατος, αυτά τα ζυμαρικά φετουτσίνι με σέσκουλο προσφέρουν μια ευχάριστη και υγιεινή εμπειρία φαγητού. Αγκαλιάστε τη ζωντανή και γευστική φύση της φετουτσίνι, φτιαγμένης...
...Αυτή η αλειφή με βάση τις πράσινες και τις μαύρες ελιές είναι ένα κλασικό πιάτο της μεσογειακής κουζίνας. Χρησιμοποιείται σε πιάτα ζυμαρικών, ως βάση για μια μπρουσκέτα ή μια βινεγκρέτ, απλά απολαμβάνεται πάνω σε ένα κομμάτι ψωμί ή για να προσθέσει γεύση σε σούπες και λαχανικά. Τα συστατικά που προέρχονται από βιολογική γεωργία επεξεργάζονται σε κρύες συνθήκες για να διασφαλιστεί μια αυθεντική...
...Διαμέτρους 28 και 23 εκ.
Οι σειρές από πιάτα από χαρτόνι και πλαστικό είναι κλασικές, θεματικές και για παιδιά με διάφορα σχήματα και χρώματα. Σειρές ποιότητας που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
...στο ουσιώδες: μια αλάνθαστη και χωρίς λάθη εκτέλεση για να απολαύσετε χωρίς αναστολές μια απλή, υγιεινή και νόστιμη κουζίνα. Σας οδηγεί να ανακαλύψετε σε αυτό το βιβλίο πιάτα που θα εντυπωσιάσουν με την απλότητά τους. Εγγυημένη προσβασιμότητα, με το πιάτο σας: ποτ-ο-φου, μπουργκινιόν, μπλανκέτ, αλλά και ριζότο, γκρατιν ντοφινουά ή τάρτα με μαροίλ, κ.λπ.
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Μετά από την καριέρα του ως κοινωνιολόγος, ο DORIAN NIETO άνοιξε το blog μαγειρικής του "Μα γιατί σας το λέω αυτό... doriancuisine.com" για να μοιραστεί
Αναφορά: BELSO17
Σε απόθεμα: 1 άρθρο
Γλώσσα: Γαλλικά...
...Το Osso Buco είναι ένα από τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα. Γεμάτο γεύση, αυτό το πλούσιο, αργομαγειρεμένο, «που πέφτει από το κόκαλο» κυρίως πιάτο είναι μια ειδικότητα εστιατορίου που μπορεί να παρασκευαστεί με μεγάλη επιτυχία στο σπίτι.
...Αναδείξτε την ιαπωνική κουζίνα με αυτά τα τυπικά ιαπωνικά πιάτα, κατάλληλα για να απολαύσετε σούσι, σα sashimi και τα σουβλάκια Yakitori. Το ορθογώνιο σχήμα και τα διακοσμητικά μοτίβα καθιστούν την ιαπωνική πορσελάνη πολύ κομψή. Αν είστε λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, μην καθυστερείτε να προσθέσετε αυτό το σετ στη συλλογή σας.
Βάρος: 2.000 γρ
Διαστάσεις: 30 × 30 × 7 εκ
Πιάτα σούσι: 20*12.8*2.8 εκ (Μ*Π*Υ)
Πιάτο βουτιάς: 9*6*2 εκ (Μ*Π*Υ)
Κινέζικες ραβδώσεις: 22.5 εκ
Στηρίγματα ραβδώσεων: 5.2*1.4*1.5 εκ (Μ*Π*Υ)...
... ανεβάσουν τα κανονικά σας πιάτα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μέσα από τις συνταγές μας, εδώ συζητάμε πώς μπορείτε να δώσετε μια νόστιμη ανατροπή σε τρία παραδοσιακά πιάτα.
ΠΙΤΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ
Αυτή είναι ίσως μία από τις πιο αγαπημένες comfort food, που αρέσει σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μια κρεατώδης βάση, καλυμμένη με μια επικάλυψη, είναι αρκετή για να σας κάνει χαρούμενους και πεινασμένους. Η...
...Μικρές σφαίρες ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.
Οι σφαίρες ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας προσθέτουν μια αισθητική και πολυτελή πινελιά στα πιάτα, καθώς η εμφάνισή τους ως μαργαριτάρια ελαιολάδου ή χαβιάρι ελαιολάδου προσφέρει μια πρωτότυπη διακοσμητική λεπτομέρεια. Σκάζουν στο στόμα μας με κάθε μπουκιά, προκαλώντας μια απροσδόκητη υφή και γεύση που αναμειγνύεται με τα υπόλοιπα συστατικά. Η υφή τους μετατρέπει κάθε πιάτο σε μια μοναδική εμπειρία για τις αισθήσεις, καθώς ξεκινά με την όραση, συνεχίζει με την αίσθηση στο στόμα και κορυφώνεται με τη γεύση.
...Οι άνθρωποι παντού θεωρούν το Κους-Κους ως πρεσβευτή της βορειοαφρικανικής κουζίνας και την επιτομή της εκλεπτυσμένης τέχνης της μεσογειακής μαγειρικής. Με την πλούσια παράδοσή του, το κους-κους παραμένει ένα από τα πιο ελκυστικά και μυστηριώδη πιάτα στον κόσμο.
Στην Αμερική, το κους-κους συνήθως θεωρείται ως συνοδευτικό πιάτο, ένα άμυλο που βρίσκεται στο πλάι του πιάτου. Αλλά στη Βόρεια Αφρική...
...Το κάρυ είναι μια ονομασία που δίνουμε στους συνδυασμούς μπαχαρικών που χρησιμοποιούνται ως προετοιμασία για πιάτα, να μην συγχέεται με το φύλλο κάρυ, το οποίο είναι μπαχαρικό από μόνο του.
Αυτός ο συνδυασμός μπαχαρικών περιέχει συστατικά που θα δώσουν μια γλυκιά, πικάντικη και έντονη γεύση στο πιάτο σας, χάρη στους σπόρους μουστάρδας, την πιπεριά, το πιπέρι και το τζίντζερ.
Αν είστε λάτρεις...
...Νεζ: Κυρίαρχο άρωμα φράουλας, μαύρης σταφίδας με μια πινελιά μπαχαρικών.
Μπουκιά: Ταυτόχρονα γευστική με νότες κόκκινων φρούτων και δομημένη χάρη στο Tannat.
Αυτή η κουβέ θα σας συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια του γεύματος. Μπορείτε να την συνοδεύσετε με πιάτα από μια πιατέλα ορεκτικών, μια σαλάτα ή ένα πιάτο κρέατος, κάρυ λαχανικών, τυριά ή ακόμα και με ψητά.
Αφήστε την να αεριστεί για λίγο...
...Οι κασονσέι (ή κασοντσέλι) είναι ένα από τα πιο γνωστά πιάτα της κουζίνας της Μπεργκάμο. Αυτό το πιάτο με γεμιστά ζυμαρικά δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιηθούν τα υπολείμματα από χοιρινό και βοδινό κρέας. Το προϊόν εμπλουτίστηκε με την πάροδο των χρόνων με την προσθήκη στη γέμιση: αμaretto, σταφίδες και φλούδα λεμονιού.
Οι “Casonsèi de la Bergamasca” του Pastificio Davena είναι πιστοποιημένοι με το σήμα “Bergamo Città dei Mille... Sapori” που εκδίδεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο.
Διαθέσιμα σε συσκευασίες των 250g και 500g...
... έντονο από άποψη φρουτώδους γεύσης, αγαπιέται στο τραπέζι από την πλειοψηφία των γεύσεων, ακόμη και από τα παιδιά.
Τέλειο ωμό σε κάθε είδους πιάτο: σαλάτες, ψάρι, λευκό κρέας, σούπες οσπρίων, λαχανικά. Σε ψητό κρέας, θαλασσινές σαλάτες, σάλτσες και γαλακτώματα. Στο μαγείρεμα χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλτσών, ντιπ και τηγανητών.
...Οι μαύροι τζαλαπένιο, γνωστοί ως «μαύρες σφαίρες», είναι όμορφοι και έχουν γλυκιά γεύση, ενώ διαθέτουν την ίδια καυτερή γεύση με τα κανονικά τζαλαπένιο.
Πλούσιοι σε βιταμίνη A, C και κάλιο, προσφέρουν μια παραδοσιακή γεύση σε όλα τα αγαπημένα σας πιάτα. Τα τζαλαπένιο μπορούν επίσης να καταναλωθούν φρέσκα ή γεμιστά με τυρί, για παράδειγμα.
Καπνιστά και αποξηραμένα, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να αρωματίσουν κάθε πιάτο, όπως σάλσα και τσίλι με ντρέσινγκ.
...Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την κονσέρβα για να απολαύσετε ένα νόστιμο και γρήγορο πιάτο. Τα κονσερβοποιημένα ψάρια είναι μια εξαιρετική επιλογή για δεύτερο πρωινό ή δείπνο. Είναι επίσης ιδανικά ως προμήθειες για ταξίδια, κυρίως λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής τους και του γεγονότος ότι δεν χρειάζεται να διατηρούνται στο ψυγείο. Αν προτιμάτε άλλα πιάτα, θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία επεξεργασμένων κρεάτων σε πολλές νόστιμες παραλλαγές.
...Οι φακές είναι θρεπτικές, εύπεπτες και ωφελούν το σώμα λόγω των πολλών θρεπτικών συστατικών τους. Πολλά διαφορετικά πιάτα μπορούν να παρασκευαστούν με φακές. Αλλά το πιο γνωστό πιάτο είναι και παραμένει η παραδοσιακή σούπα φακής. Η IMARTI διακρίνεται για τα φυσικά προϊόντα της στην υψηλότερη ποιότητα. Οι φακές μας, όπως όλα τα προϊόντα IMARTI, δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία με τοξικές ή άλλες...
... κατά την κοπή.
Τα βιολογικά κρεμμύδια ψημένα ψήνονται χωρίς λίπος και παραμένουν ελαφριά, διευκολύνοντας την ενσωμάτωσή τους στα πιάτα. Για να αξιοποιηθεί το άρωμα στο μέγιστο, τα ψητά κρεμμύδια θα πρέπει να προστεθούν στο τέλος της διαδικασίας μαγειρέματος ή να πασπαλιστούν πάνω από το έτοιμο πιάτο.
...Ανακαλύψτε τον γευστικό κόσμο του Εστιατορίου Le Petit Rungis που βρίσκεται στην Τουλόν, όπου κάθε πιάτο αφηγείται μια ιστορία και η ζεστή ατμόσφαιρα σας προσκαλεί σε ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι.
Η διαφημιστική μας εταιρεία είναι περήφανη που δημιουργεί συναρπαστικές δημοσιεύσεις για τα κοινωνικά δίκτυα, αναδεικνύοντας τα νόστιμα πιάτα και την μοναδική ατμόσφαιρα αυτού του καταστήματος. Από...
... Λεμονιού.
Μετά την προετοιμασία, τα καταψύχουμε και τα συσκευάζουμε με κενό αέρος.
Προσφέρουμε 2 τύπους συσκευασίας: με πιάτα αλουμινίου και χωρίς πιάτα αλουμινίου.
Το πιάτο αλουμινίου είναι ένα ειδικό πιάτο που έχει μικρές κοιλότητες για κάθε κέλυφος και μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στον φούρνο. Είναι πολύ δημοφιλής τύπος σερβιρίσματος και πώλησης σαλιγκαριών online. Μπορούμε να τα παραδώσουμε χωρίς τη σήμανση μας, ώστε να μπορείτε να βάλετε τη δική σας μάρκα.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση!
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο φρουτώδες ελαφρύ με αρώματα ώριμης ελιάς που παραπέμπουν σε κίτρινο μήλο ή στον καρπό της αμυγδαλιάς.
Έχει μια απαλή και λεπτή γεύση, λιγότερο επίμονη σε σύγκριση με άλλα λάδια.
Ιδανικό για οποιοδήποτε πιάτο; προσαρμόζεται ιδιαίτερα σε πιάτα μέτριας δομής όπως: ορεκτικά και βλαστάρια ραπανάκι, φάβες και πικραλίδες, λευκά κρέατα, ατμισμένο ψάρι, σαλάτες, κ.λπ…...
...Καπνιστή κόκκινη πάπρικα που προέρχεται από την Ισπανία. Η πάπρικα έχει ένα μοναδικό άρωμα και προσφέρει στο πιάτο μια πολύ εκλεπτυσμένη και κομψή γεύση. Η καπνιστή πάπρικα παρασκευάζεται από απλή ώριμη πάπρικα. Αρχικά, οι καρποί της ξηραίνονται και στη συνέχεια καπνίζονται. Συνδυάζεται καλά με ψητά πιάτα, ψητές πατάτες, ρύζι και λαχανικά, καθώς και με καπνιστά κρέατα. Βολικό καπάκι...
...Παρέχουμε (Τροφοδοτικά) πιάτα με βούρτσισμα, αλλά και χωρίς βούρτσισμα σε PP TSG ή PU. Ρωτήστε απλά για την τεράστια ποικιλία μας. Θα βρούμε και θα παράγουμε το κατάλληλο πιάτο για εσάς!
Χρειάζεστε πιάτα TSG ή πιάτα PU; Ρωτήστε απλά για την τεράστια ποικιλία μας από άμεσα διαθέσιμα πιάτα!
Κατασκευή υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένων μενού και φακέλων δωματίων για την ανώτερη γαστρονομία και φιλοξενία. Εξατομικεύσιμο και με γρήγορη αλλαγή σελίδας. Θήκες και σετ μαχαιροπίρουνων.
... γεύση σε όλα σας τα πιάτα.
Ιδέα συνταγής: Τάρτα με σχοινόπρασο και τυρί κατσίκας
Συστατικά:
1 ζύμη τάρτας
200 γρ. φρέσκο τυρί κατσίκας
4 αυγά
200 ml κρέμας
1 κουταλιά της σούπας κομμένες φύλλες σχοινόπρασου
Αλάτι και πιπέρι, κατά προτίμηση
Προετοιμασία:
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180°C (350°F).
Τοποθετήστε τη ζύμη τάρτας σε μια φόρμα και τρυπήστε την με ένα πιρούνι.
Θρυμματίστε το φρέσκο τυρί κατσίκας πάνω από τη βάση της τάρτας.
Αναφορά: AR805132
Ean13: 3760306805132...
... προϊόν είναι ιδανικό για να διευρύνετε την γκάμα των οικολογικών επωνυμιών, των καταστημάτων χύμα, των εκλεκτών παντοπωλείων ή των βιολογικών σούπερ μάρκετ. Ανάλογα με το έργο σας, μπορούμε να κατασκευάσουμε επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες τροφίμων σε διάφορα μεγέθη για να προσαρμοστούν σε διάφορα πιάτα.
Μικρό δοχείο ή Μπολ (11-16 εκ.)
Πιάτο Σούπας ή Μικρό Σαλάτι (18-23 εκ.)
Μεγάλο Σαλάτι (24-27 εκ.)...
...Για ένα καθαρό πιάτο, χωρίς να ρυπαίνουμε τον πλανήτη!
Φυσικά πλούσιο σε φυ glycerin.
Ένα σαπούνι πιάτων που αποτελείται από λάδι καρύδας και λάδι ηλιόσπορου, για έναν αποτελεσματικό και ήπιο καθαρισμό.
Η σόδα, με τις καθαριστικές, αντιοσμωτικές και απορρυπαντικές ιδιότητες, θα κάνει αυτό το σαπούνι απαραίτητο στην κουζίνα σας.
Ένα σαπούνι για καθημερινή χρήση στα πιάτα!
Τα Petit Savons κατασκευάζονται χειροποίητα, οπότε τα χρώματα και οι μορφές μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με τις παρτίδες.
...Η ρόκα έχει φύλλα με έντονη γεύση και αρωματική γεύση. Είναι ένα ιδανικό συνοδευτικό για πιάτα κρέατος και/ή ψαριού. Συνοδεύει επίσης καλά και άλλα λαχανικά, και προσθέτοντας γαρίδες και σολομό μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό κυρίως πιάτο. Την καλλιεργούμε με παραδοσιακές μεθόδους που ακολουθούμε και ενημερώνουμε τον καταναλωτή για όλη την παραγωγική διαδικασία, τηρώντας πλήρως τα πρότυπα ποιότητας της Ιταλίας και της Ευρώπης.