Χρησιμοποιώντας τις πέντε αισθήσεις, αποστολή μας είναι η τοποθέτηση αποκλειστικών εμπορικών σημάτων. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τα εμπορικά σήματα που εκπροσωπούμε σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τη διανομή στην περιοχή σας.
Η οικογένεια προϊόντων Cabecita Loca είναι η γραμμή μας από premium ποτά, παρασκευασμένα μόνο με φυσικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, με βάση τα καλύτερα κρασιά, κυρίως...
... παλαίωσή του σε βαρέλι.
Στη γεύση: Στο στόμα είναι γλυκό, καλά δομημένο, βελούδινο και πολύ γευστικό.
Παλαίωση: Το Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot αφήνεται να ωριμάσει για 4 μήνες μέσα σε βαρέλια από αμερικανική και γαλλική δρυ.
... Chenin Blanc, Cabernet Franc και Chardonnay προσφέρει μια φυσαλίδα χαρακτήρα με εξαιρετική φρεσκάδα.
DEGUSTATION
Robe: Απαλό κίτρινο με πράσινες ανταύγειες, λεπτές φυσαλίδες
Nez: Η λεπτή αφριστική αίσθηση φέρνει αέριες αρωματικές νότες που αφήνουν μια εντύπωση φρεσκάδας: πράσινο μήλο...
...Σε αυτή την κατηγορία διατηρούμε το σύνθημά μας ποιότητα-τιμή-παρουσίαση-υπηρεσία.
Διαθέτουμε διάφορες ποικιλίες όπως Tempranillo, Cabernet, Merlot, Chardonnay και την τελευταία μας προσθήκη Sauvignon Blanc.
Οι μάρκες που σας παρουσιάζουμε είναι:
Castillo de la Vereda
Legado Anna
Puerto Madero
Όλες οι μάρκες σε φιάλη μπόρντο υψηλής, αν και το Castillo de la Vereda μπορεί να είναι συσκευασμένο σε φιάλη μπόρντο χαμηλής.
"Castillo de la Vereda"
"Legado de Anna"...
... παραμείνουν πολύπλοκες φρουτώδεις νότες από κεράσι, βανίλια και κακάο.
Φωτογραφία μη συμβατική - Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις συσκευασίας - επικοινωνήστε μαζί μας
Συνοδευτικά Πιάτα-Κρασιά: -Απεριτίφ -Μαγρέ του Πάπια -Κρέας σε...
...Κρασί που προέρχεται από ένα μείγμα σταφυλιών Negroamaro (50%), Cabernet (25%) και Syrah (25%) καλλιεργημένων σε αμπελώνες. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε.
Μετά από έξι μήνες σε βαρέλι, συνεχίζεται η ωρίμανση στη φιάλη.
Στη μύτη αναδύονται φρουτώδεις νότες από μύρτιλο, κόκκινο φραμπουάζ και κεράσι σε σιρόπι, με μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρίφαλο και πιπέρι, με έντονη βαλσαμική νότα.
Χάρη στην κομψότητα των τανινών του, ταιριάζει με ζυμαρικά με βάση το κρέας, όπως τα straccetti με ραγού από μοσχάρι, κρέατα στη σχάρα όπως μοσχάρι και παϊδάκια από αρνί.
...Εντατικός, φρουτώδης, χαμηλής οξύτητας λευκός οίνος από το Piwi Cabernet blanc
Περιγραφή: Εντατικός, φρουτώδης, χαμηλής οξύτητας · νέα, λευκή ποικιλία σταφυλιού που προήλθε από την οικογένεια Cabernet. Βραβευμένος με Χρυσό στο Διεθνές Βραβείο Οίνου PIWI 2021.
Συνοδευτικά πιάτα: Ψητές γαρίδες στον φούρνο με ελαιόλαδο, φρέσκος ταύρος με πράσινη σάλτσα. Καπνιστός πέστροφα ή πέστροφα Μυλλερίν. Λαχανόπιτα
Οινοποίηση: 24 ώρες εκχύλισης, ήπια πίεση, αυθόρμητη ζύμωση σε δρύινο βαρέλι, 12 μήνες ωρίμανσης με τις οινολάσπες, βιολογική αποδόμηση οξέος, εμφιαλωμένο με μόνο μία διήθηση.
... πρωτεύουσας Σαντιάγο. Η αμπελοκαλλιέργεια εδώ ασκούνταν ήδη από τα μέσα του 18ου αιώνα, αλλά το δυναμικό της δεν είχε ποτέ αξιοποιηθεί βιώσιμα. Έτσι, η Los Vascos εξελίχθηκε γρήγορα στον πιο γνωστό πρωτοπόρο για υψηλής ποιότητας κρασιά Colchagua και ξύπνησε την κοιλάδα από τον οινικό της ύπνο.
EAN: 7804360111009...
... πιο πλούσιες σε διαλυμένο οξυγόνο.
Μια πρόσφατη μελέτη με το ISVV (Μπορντό) επιβεβαιώνει ότι η διαδικασία Bucher Inertys μειώνει σημαντικά το διαλυμένο οξυγόνο στα κρασιά και τροποποιεί τον οργανωληπτικό τους χαρακτήρα.
Για τον Philippe Darriet, Καθηγητή, Διευθυντή της Μονάδας Έρευνας Οινολογίας ISVV Μπορντό: «Τα κόκκινα κρασιά πίεσης (Merlot και Cabernet Sauvignon) που παρασκευάστηκαν το 2014...
Η Bodegas Ibañesas ασχολείται με την εξαγωγή κρασιού και μούστου σε χύμα μορφή σε παγκόσμιο επίπεδο.
Δεν είμαστε μόνο μια οινοποιία, αλλά ένα οικογενειακό έργο με το οποίο εκφράζουμε τον τρόπο που ζούμε τη γη και το κρασί, το απολαμβάνουμε και το μοιραζόμαστε. Η οινοποιία μας εντάσσεται στην DO Manchuela.
Λευκά Κρασιά: Airén, Macabeo, Chardonay, Sauvignon blanc.
Ερυθρά Κρασιά: Cencibel, Cabernet Sauvignon, Garnacha, Merlot, Bobal, Monastrel και Syrah.
Ροζέ Κρασιά: Cencibel ή Tempranillo, Garnacha και Bobal.
Μούστοι: Θειωμένοι, Φρέσκοι οικολογικοί μούστοι.
...Οινοποιείο που ειδικεύεται σε ιταλικά κρασιά από την περιοχή του Βένετο. Οι πιο διάσημες ετικέτες μας είναι το αφρώδες λευκό κρασί "Tappo Corona" που ονομάζεται "Frizzantino Italiano", το Prosecco DOC και το Cabernet IGT "Campo Croce".
Ειδικευόμαστε επίσης στην προμήθεια κρασιού BAG IN BOX, με μια ευρεία γκάμα τόσο λευκών όσο και κόκκινων κρασιών εξαιρετικής ποιότητας.
Κονσερβοποιημένα κρασιά, μια κομψή εκδοχή αφρώδους λευκού, ροζέ και κόκκινων κρασιών που προορίζονται για νεανικό κοινό.
Παγκόσμια αποστολή.
... ισχυρές νότες κόκκινων φρούτων καθώς και μια μοναδική ισορροπία. Αυτό επιτρέπει σε αυτά τα κρασιά να εκτιμώνται από τα πρώτα τους χρόνια, αλλά και να μπορούν να διατηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα κόκκινα κρασιά παράγονται σε 25 εκτάρια, που αποτελούνται κυρίως από Merlot, αλλά και από Cabernet Franc και Cabernet Sauvignon. Οι εκτάσεις Sauvignon Blanc και σύντομα Semillon είναι αφιερωμένες στην παραγωγή του λευκού μας κρασιού.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
...Chardonnay, Sauvignon Blanc και Moscatel de Alejandría για λευκή σταφύλι, όλα στην Άνω Ανδαλουσία, στο Δάρο, Γρανάδα, Ισπανία. Οι αμπελώνες εκτείνονται στις παρυφές του Εθνικού Πάρκου Σιέρα Νεβάδα, του Φυσικού Πάρκου Σιέρα de Huétor και του Φυσικού Πάρκου Σιέρα de Baza. Τα κρασιά είναι 100% δική μας παραγωγή. Ανήκουμε στην Ισπανική Ένωση Οινοτουρισμού, στην εκστρατεία Wine in Moderation - Art de...
... μια παραδοσιακή μίξη του Μπορντό: Merlot (40%), Cabernet Franc (35%), Cabernet Sauvignon (25%).
Τα κρασιά του Château Brande-Bergère έχουν διακριθεί πολλές φορές (χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι, World Wine Award από το Decanter, αξιολόγηση από τους καλύτερους κριτικούς κρασιού και αναγνώριση από τα καλύτερα εστιατόρια, όπως το Arpège στο Παρίσι, τρία αστέρια Michelin).
Η διάσημη Βρετανίδα κριτικός...
... Chardonnay για τα λευκά κρασιά και περίπου 75 εκτάρια με κόκκινες ποικιλίες (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) για τα κόκκινα κρασιά και το κόκκινο Pineau. Οι αμπελώνες μας εκμεταλλεύονται από άνδρες και γυναίκες, των οποίων η μέση ηλικία κυμαίνεται γύρω στα 42 χρόνια, κάτι που είναι σχετικά νέο και προοιωνίζει όμορφες προοπτικές εξέλιξης.
... ποικιλίες, όπως Negroamaro, Malvasia nera, Verdeca, bianco d’Alessano, Moscato, Aleatico, Primitivo, υπάρχουν επίσης κρασιά με πιο διεθνή χαρακτήρα όπως Chardonnay, Pinot, Sauvignon, Cabernet, Merlot. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα εκτός από τις ευρωπαϊκές αγορές, και στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Σιγκαπούρη, στον Καναδά, στη Βραζιλία, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, στην Κίνα, στο Χονγκ Κονγκ κ.λπ. Η μέση ετήσια παραγωγή είναι περίπου 2,5 εκατομμύρια φιάλες.
... επιτυχώς αυτές των κορυφαίων γάλλων και ιταλών οινοπαραγωγών.
Εκτός από τα γνωστά παραδοσιακά κρασιά Merlot, Cabernet Sauvignon, Shiraz, προσφέρουμε επίσης κρασιά από ποικιλίες αμπελιών που χρονολογούνται από πριν 5.000 χρόνια από την εποχή των Θρακών, όπως Gamza, Shiroka Melnischka Rebe, Mavrud, Pamid, Roter Muskat και Dimyat (λευκό κρασί).
Το Domaine du Ry d’Argent είναι ένα αμπέλι που προσφέρει βελγικά κρασιά «νέου στυλ»: κρασιά πιπεράτα, πικάντικα και ορισμένα ελαφριά, φρουτώδη. Βασισμένο κοντά στη Ναμούρ, στο Μποβές, αυτό το αμπέλι είναι φυτεμένο με διάφορες ποικιλίες (Solaris, Regent, Cabernet-Jura) και εκτείνεται σε έναν υπέροχο νότιο λόφο, που αξίζει να επισκεφθείτε!...
... άρχισαν να δημιουργούν μίγματα από cabernet sauvignon, cabernet franc και merlot, που μοιάζουν εκπληκτικά με τα Médoc... Η syrah αποδίδει πολύ καλά, αλλά χρησιμοποιείται ακόμα σπάνια. Ομοίως, οι ευγενείς λευκοί ποικιλίες (chardonnay, sémillon, sauvignon) φαίνεται να έχουν βρει εδώ έναν από τους εκλεκτούς terroirs τους. Βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, οι αμπελώνες της κοιλάδας McLaren είδαν τα πρώτα...
... ενός οινολόγου. Τα παραγόμενα κρασιά πωλούνται υπό την επωνυμία "TERROIR DE LAGRAVE". Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα λευκών, κόκκινων και ροζέ κρασιών σε AOC GAILLAC και Côtes du Tarn. Οι κόκκινες ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι οι Fer-Servadou, Braucol, Duras, Cabernet sauvignon, Merlot, Syrah και Gamay. Οι λευκές ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι οι Loin de l’Oeil, Mauzac και Sauvignon.
... τελευταία ιδιοκτησία που αποκτήθηκε είναι το Château Moulin de Cassy.
Ο αμπελώνας COMPAGNET βρίσκεται στην περιοχή της Ελεγχόμενης Ονομασίας Προέλευσης Μεντόκ και στην περιοχή της Ελεγχόμενης Ονομασίας Προέλευσης Bordeaux Blanc Sec. Έτσι, ο τομέας παράγει έξι διαφορετικά κρασιά, εκ των οποίων πέντε είναι κόκκινα AOC Μεντόκ και ένα λευκό AOC Bordeaux Blanc Sec. Οι αμπελώνες που προορίζονται για την...
... ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι οι Merlot, Cabernet-Sauvignon και Cabernet-Franc, με μέση ηλικία 25 ετών και επωφελούνται από μια πολύ λογική πυκνότητα φύτευσης. Το Château αναζητά για τα κρασιά του μια ισορροπία μεταξύ φρούτων, μπαχαρικών και ξύλου. Τα κρασιά του Château CANTINOT είναι κομψά και διαθέτουν μια τανική ευκαμψία.
Από το 2012 προσφέρουμε σε εστιατόρια και επιχειρήσεις εστίασης στην Ευρώπη μια μεγάλη ποικιλία από νότιοαμερικανικά κόκκινα και λευκά κρασιά από τα πιο σημαντικά οινοποιεία της Αργεντινής, της Χιλής και της Ουρουγουάης. Ειδικευόμαστε στην προσωπική συμβουλευτική και διαθέτουμε κρασιά από τις πιο εμβληματικές ποικιλίες όπως Malbec, Torrontés, Bonarda, Tannat, Cabernet Sauvignon και πολλά άλλα...
... επιφάνεια του αμπελώνα είναι επίσης φυτεμένη με λευκές ποικιλίες: Sauvignon Blanc και Sémillon, όλες φυτεμένες σε εδάφη από χαλίκια, σε συνδυασμό με άμμο και αργιλώδεις υποστρώσεις. Εφαρμόζουμε μια λογική καλλιέργεια που σέβεται το περιβάλλον. Τα κρασιά μας είναι αυθεντικά και αντικατοπτρίζουν τον τόπο όπου τα παράγουμε, τον βόρειο Μεντόκ, καθώς και την τεχνογνωσία μας. Τα μέλη της ομάδας μας εργάζονται μαζί με έναν κοινό στόχο: να εξάγουν όλο το δυναμικό της γης μας, για να παράγουν 5 cuvées με προσωπικότητες.
Το κάστρο HOSTENS PICANT διαθέτει έναν λοφώδη αμπελώνα 42 εκταρίων στην περιοχή του Μπορντό. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται για το κόκκινο κρασί είναι οι Merlot και Cabernet franc, ενώ για το λευκό κρασί είναι οι Sémillon, Sauvignon και Muscadelle. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα για την καλλιέργεια του αμπελιού και όλες οι εργασίες στον αμπελώνα γίνονται με το χέρι. Τα κρασιά του κάστρου HOSTENS PICANT διατίθενται στη Γαλλία και για εξαγωγή.