Η Mont Reaga είναι μια οικογενειακή οινοποιία με χρόνια εμπειρίας, που βρίσκεται μεταξύ της Mota del Cuervo και του Belmonte, στην Κουένκα, Ισπανία. Οι ποικιλίες σταφυλιού που χρησιμοποιούμε είναι Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Sauvignon Blanc, Verdejo και Moscatel. Με αυτές τις ποικιλίες παράγουμε Νεαρά Κρασιά (Isola Blanco και Isola Tinto), Crianza (Tempo, La Esencia και Blanco...
... μοναδική ποικιλία κρασιού που ονομάζεται CLARET. Το Chateau de Val παράγει επίσης: "Cabernet Sauvignon", "Merlot", "Chardonnay", "Sauvignon Blanc" και "Cuvée". Όλα τα κρασιά μας παράγονται με παραδοσιακό τρόπο (φυσική παραγωγή σταφυλιών), υποχρεωτική ζύμωση και ωρίμανση σε αμερικανικά, γαλλικά και βουλγαρικά βαρέλια. Τα κρασιά του Chateau de Val εκτιμώνται παγκοσμίως και έχουν βραβευτεί με πολλές διακρίσεις σε διάφορους διαγωνισμούς. ΚΕΛΑΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ...
Παράγουμε αφρώδη και ήσυχα κρασιά PROSECCO DOC TV EXTRA DRY καταρχάς. Στη συνέχεια, παράγουμε λευκό αφρώδες κρασί ως BOLLICINE και κόκκινο αφρώδες κρασί ως RABOSO και ήσυχο κόκκινο κρασί ως CABERNET SAUVIGNON. Το CHARDONNAY είναι ένα άλλο είδος λευκού κρασιού που ταιριάζει πολύ με ψάρι. Όλα αυτά τα κρασιά είναι δικής μας παραγωγής και η εργασία γίνεται απευθείας από εμάς. Τα κρασιά μας...
Ο ξίδι του Ορλεάν, είναι ένας συνδυασμός τριών στοιχείων: της θερμοκρασίας, του αέρα και του χρόνου. Στην Martin Pouret, ένας άλλος παράγοντας μπαίνει στην εξίσωση, η ποιότητα των κρασιών που χρησιμοποιούνται ή πώς ένα κρασί γίνεται καλό ξίδι. Χρησιμοποιούμε μόνο κρασιά που προέρχονται από τις καλύτερες ποικιλίες του γαλλικού αμπελώνα, όπως αυτές της κοιλάδας του Λίγηρα (Cabernet franc, ...), του...
Μια αγροτική επιχείρηση που παράγει και πωλεί απευθείας τα Τυπικά Κρασιά της παραδοσιακής Βενετίας, όπως το Prosecco, το Raboso, το Refosco dal Peduncolo Rosso, καθώς και τα διεθνή Pinot Grigio, Pinot Bianco, Cabernet Franc και Merlot. Μια εξαιρετική προσοχή στη φροντίδα των λεπτομερειών σε κάθε φάση παραγωγής και εμπορίας εγγυάται ένα προϊόν απόλυτα ακεραιό και που εκπροσωπεί μια χαρακτηριστική περιοχή όπως αυτή της περιοχής του Caorle.
Παράγουμε δύο τύπους κρασιών, ένα κόκκινο πολύ δομημένο που προέρχεται από Barbera και Cabernet Sauvignon, και ένα λευκό Brut που προέρχεται από σταφύλια Pignoletto. Τα κρασιά μας προέρχονται από σταφύλια υψηλής ποιότητας από τους αμπελώνες μας, που καλλιεργούνται χωρίς ζιζανιοκτόνα και άλλα χημικά προϊόντα.