... και ανακάτεμα μέσων διαδικασίας χαμηλής έως υψηλής ιξώδους, καθώς και εξαιρετική μεταφορά θερμότητας.
Η αρθρωτή διάταξη του συστήματος polyclave επιτρέπει την αλλαγή ή αναβάθμιση για νέες εργασίες ανά πάσα στιγμή.
... ανάλογα με την ωριμότητα. Διαύγαση και ζύμωση σε βαρέλι. Άμεση ζύμωση σε βαρέλι, παλαίωση του μεγάλου κρασιού 18 μήνες σε βαρέλι (1/3 καινούργιο ξύλο) με ανακάτεμα των οινολάσπων.
Μάτι: κρυστάλλινο χρώμα, ανοιχτό χρυσό με πράσινες ανταύγειες.
Η συμβουλή του οινολόγου: σερβίρετε στους 10-12°C.
Ποσοστό αλκοόλ: 13,5%.
Χρόνος παλαίωσης: 25 χρόνια.
Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl.
Κτήμα: Domaine de Chevalier.
Προέλευση: Pessac-Léognan.
Χρονιά: 2017.
Καλλιέργεια: Λογική.
Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.
...Επαγγελματική κατσαρόλα για σοτάρισμα, τηγάνισμα και ανακάτεμα
Αντι-κολλητική επικάλυψη
Υπερ-ανθεκτική (Ειδική για εντατική χρήση)
Χερούλι από ανοξείδωτο ατσάλι που δεν αγγίζει τη θερμότητα
Τριπλή πάχος βάση
Αναφορά:713317
Συσκευασία:4 τεμάχια
Διάμετρος:24 εκ
Ύψος:5 εκ...
... ζύμωσης - Έλεγχος θερμοκρασιών στους 16° C - Ωρίμανση πάνω σε λεπτά οινολάσπης με ανακάτεμα - Μεταγγίσεις - Φιλτράρισμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε μικροοργανισμούς κατά την εμφιάλωση.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Εκφραστικός, λευκοί καρποί, πράσινο μήλο και νότες εσπεριδοειδών. Μια φρέσκια επίθεση, το στόμα έχει ωραία έκταση με νότες ώριμων φρούτων.
Συνοδεία: Σε τέλεια αρμονία κατά τη διάρκεια των απεριτίφ σας, θα ταιριάξει επίσης με θαλασσινά, κρύες ορεκτικές και πιάτα μακράς μαγειρέματος όπως...
...Διαθέσιμο!
Το MULTIVAR PROFI έχει σχεδιαστεί για τη τηγάνισμα ημιτελών προϊόντων σε λάδι με την επακόλουθη απομάκρυνση του από το προϊόν. Διατίθεται σε μεγέθη S, L, XL.
Η φριτέζα προορίζεται για:
• τηγάνισμα
• τηγάνισμα σε κενό
• ανάμειξη / ανακάτεμα (με την αγορά ειδικής συσκευής ανάμειξης)
Οφέλη:
• Απλή και εύκολη στη χρήση
• Δυνατότητα ρύθμισης και ρύθμισης θερμοκρασίας...
...Η Servi Doryl σχεδιάζει και κατασκευάζει την πιο ευρεία γκάμα δοχείων στην αγορά. Μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε τύπο προϊόντος και σε αυτοματοποιημένα ή χειροκίνητα εργαλεία κοπής και ανακάτεμα.
Οι δοχοί πήξης είναι επίσης κατάλληλοι για όλες τις μηχανοποιήσεις σας.
Γκάμα :
- Μικροδοχεία/στρογγυλά δοχεία, οβάλ δοχεία ή σχήματα προσαρμοσμένα στη φόρμα :
από 0,5 έως 5 λίτρα
- ½ σφαιρικά...
... χειριστής έχει στη διάθεσή του τέσσερα προγράμματα για την παραγωγή παγωτού και γρανίτας, με τη δυνατότητα επιλογής της υφής, των χρόνων (μόνο για γρανίτα) και των τύπων ανακάτεμα.
Ικανότητα / Παραγωγή: Κύκλος 2 έως 6 κιλά / 35 κιλά/ώρα
Τάση: Τριφασικό 400 T+N
Ικανότητα: 3.6 kw
Συμπυκνωτής: αέρας ή νερό
Ύψος: 142 εκ.
Πλάτος: 52 εκ.
Βάθος: 68+26 εκ.
Καθαρό βάρος: 255 κιλά...
... μπανιέρα από ανοξείδωτο χάλυβα 2.000 κιλών.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Μόλις φτάσει στο οινοποιείο, πηγαίνει κατευθείαν στον πιεστήριο και ζυμώνεται σε βαρέλια γαλλικής δρυός. Μεταφέρεται και ωριμάζει για 7 μήνες στο ίδιο βαρέλι με εβδομαδιαία ανακάτεμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Καθαρό, φωτεινό σχεδόν διαφανές χρώμα. Στη μύτη εμφανίζονται αρώματα από άνθη λίνδου, ξύλινες νότες και γκρέιπφρουτ. Αρωματικό και γευστικό, στο στόμα είναι στρογγυλό και ισορροπημένο με ευχάριστη επίγευση.
Κρασί: Λευκό κρασί
Έτος φύτευσης: 1948
Ποικιλία: Viura 100%
Αλκοολικός βαθμός: 13,5º
Παραγωγή: 1.632 φιάλες...
... χρησιμοποιήσετε
Μια κουταλιά της σούπας ζελατίνης ρίχνεται σε ένα ποτήρι κρύου βρασμένου νερού, διατηρείται για 40-60 λεπτά για να φουσκώσει, στη συνέχεια θερμαίνεται, χωρίς να βράσει, με συνεχές ανακάτεμα μέχρι να διαλυθεί και φιλτράρεται. Στο ποτήρι του διαλύματος ζελατίνης προστίθενται 2-3 φλιτζάνια ζωμού ή σιρόπι και ψύχεται. Επιτρέπεται η αύξηση της δόσης ζελατίνης για να αποκτηθούν ζελέ με πυκνότερη σύσταση.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 87,2
Λίπη (γ / 100γ)… 0,4
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 0,7
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 353,6...
...{"VINIFICATION":"Άμεση πίεση και ζύμωση με έλεγχο θερμοκρασιών – ανακάτεμα των οινολάσπων στο τέλος της ζύμωσης.","DÉGUSTATION":"Απαλή κίτρινη απόχρωση με πράσινες ανταύγειες. Στη γεύση, αναδύονται αρώματα εσπεριδοειδών (λεμόνι, γκρέιπφρουτ) και φυτικών αρωμάτων (φύλλα δάφνης, γιασεμί). Ιδανικό ως απεριτίφ, συνοδευόμενο από σαλάτες ή ψητά ψάρια. Αυτό το κρασί σερβίρεται ιδανικά μεταξύ 8°C και 10°C."}...
Στις 1 Ιανουαρίου 1988, ιδρύθηκε η rubitec ως ατομική επιχείρηση. Η μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία πραγματοποιήθηκε στις 1 Ιανουαρίου 1990.
Η Rubitec AG από την αρχή της δραστηριοποίησής της ασχολείται με την ανάπτυξη και κατασκευή απαιτητικών προϊόντων για τη χημική και φαρμακευτική βιομηχανία. Το 1995, όταν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δικού μας κτιρίου, προστέθηκε η εσωτερική παραγωγή των προϊό...
...Θα φέρουμε πλήρη εξοπλισμό (παέγια για 10/12 μερίδες, καυστήρα αερίου, μαχαίρια, ξύλινες επιφάνειες κοπής, σπάτουλες για ανακάτεμα, σπάτουλες για σερβίρισμα, πετσέτες κουζίνας, εργαλεία κοπής, δοκιμής του ζωμού και μαγειρέματος) και όλα τα υλικά τους (κρέας, ψάρι, λαχανικά, λάδι, αλάτι, σαφράν, νερό... όλα), ώστε σε ομάδες 10/12/14 ατόμων να αρχίσουν να ετοιμάζουν τις παέγιες υπό την καθοδήγηση...
...Ο οριζόντιος αφυγραντήρας Sanidry ανήκει στην κατηγορία των αφυγραντήρων τύπου τύμπανο με ανακάτεμα μέσω περιστροφικών λεπίδων στο εσωτερικό του.
Ο σχεδιασμός του είναι υγιεινός, με επιφάνεια θέρμανσης μεγιστοποιημένη στις λεπίδες, τον άξονα και το σώμα του αφυγραντήρα, εξασφαλίζει την αφυδάτωση κάθε είδους υγρών προϊόντων, κρυσταλλικών, αμόρφωτων ή ζυμών, σε μια διαδικασία υπό κενό. Ο Sanidry της Bachiller είναι ο ιδανικός βιομηχανικός αφυγραντήρας για τις διαδικασίες αφυδάτωσης προϊόντων που απαιτούν ειδική και ευαίσθητη μεταχείριση.
Η ystral είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη, οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα της μηχανικής και κατασκευής εγκαταστάσεων. Η εστίασή μας είναι στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξατομικευμένων μηχανών ανάμειξης, διασποράς και επικάλυψης σκόνης, καθώς και ειδικών εγκαταστάσεων ανάμειξης, διασποράς και επικάλυψης σκόνης για τη ρευστομηχανική τεχνολογία. Επιπλέον, οι διαδικασίες μας περιλαμβάνουν την εμο...
...Ο πιθανώς καλύτερος shaker στον κόσμο
Κορυφαίος συνδυασμός χωρίς κόσκινο ή μπάλα!
Διαθέσιμο και με το λογότυπό σου - απλά ρώτησε
• Χωρητικότητα: 700ml
• Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
• Μέτρηση με όγκο
• Ιδανική λεία επιφάνεια στο εσωτερικό και στρογγυλεμένος πάτος
(μοναδική τεχνολογία Circle) που εγγυάται 100% ικανοποίηση κατά το ανακάτεμα χωρίς τη χρήση κόσκινου, μπάλας κ.λπ.
• εύκολο στον καθαρισμό
• υπέροχος σχεδιασμός...
...Χρωματιστό, υψηλής κάλυψης Colorgel με καλλυντικό νεον-χρωστικό σε premium ποιότητα. Εφαρμόζεται εξαιρετικά λεπτά ή μπορεί να ξύνεται.
Χρωματιστό Colorgel με καλλυντικό νεον-χρωστικό σε premium ποιότητα. Εφαρμόζεται εξαιρετικά λεπτά ή μπορεί να ξύνεται.
• Βέλτιστη κάλυψη ήδη με την πρώτη εφαρμογή
• Εφαρμόζεται πολύ λεπτά
• Δεν τρέχει ή θολώνει
• Οι χρωστικές δεν καταβυθίζονται, εξοικονομώντας χρόνο από την ανακάτεμα
• Κατάλληλο για ζωγραφική με πινέλο
Τόπος παραγωγής: Γερμανία...
...Ανακάτεμα με το πάτημα ενός κουμπιού
Πλεονεκτήματα:
■ ανακάτεμα με το πάτημα ενός κουμπιού
■ αποτελεσματική ανάμειξη της λάσπης
■ μόνιμη εργασία στην περιοχή της επιπλέονσης
■ Softstarter για ήπια εκκίνηση της μηχανής
■ ισχυρός άξονας μετάδοσης κίνησης έως Ø 95 mm
■ διπλή σφράγιση με κασέτα σφράγισης
■ όλα τα μέρη που βυθίζονται στο μέσο είναι από ανοξείδωτο χάλυβα
■ ανάλογα με το σχήμα της δεξαμενής, δεν απαιτείται διαχωριστικός τοίχος...
Αυτόματη διαχείριση της μετατροπής του γάλακτος σε τυρί (εργασία σε καζάνι): θέρμανση, ωρίμανση, πήξη, κοπή, ανακάτεμα. Προσαρμοσμένη παραγωγή τυριού από μικρή έως μεγάλη χωρητικότητα.
Είμαστε ο ικανός σας συνεργάτης όταν πρόκειται για μηχανές για τις βασικές διαδικαστικές λειτουργίες ανάμειξης, ζύμωσης και ανακάτεμα.
Διπλοί Ζ-ζυμωτές, πλανητικοί αναμικτήρες, γρήγοροι αναμικτήρες...
..."Όπως ένα ψάρι στο νερό"
- Ανακάτεμα, Κυκλοφορία, Αερισμός -
Νερό και ενέργεια: τα βασικά στοιχεία του μέλλοντος. Η OLOID Solution GmbH προσφέρει μια προηγμένη τεχνολογία για την επεξεργασία λυμάτων και την επεξεργασία υγρών μέσων. Οι μηχανές χρησιμοποιούνται ως αναμικτήρες, μίκτες και αεριστές επιφανείας. Αυτή η τεχνολογία ανακάτεμα και αερισμού βασίζεται σε τρισδιάστατη και παλμική κίνηση και...
Το Choc-o-lait είδε το φως της ημέρας στις αρχές του 2004 και είναι μια νέα έννοια σοκολατούχου γάλακτος. Όπως οι περισσότερες καλές ιδέες, η έννοια είναι η απλότητα καθαυτή: ένα ξύλινο ραβδί με μια πραγματική, βελγική σοκολάτα Callebaut στο άκρο του. Ένα λεπτό ανακάτεμα σε μια κούπα ζεστού γάλακτος και έχεις μια υπέροχη αυθεντική σοκολατούχο γάλα. Η επιλογή ενός τέλειου τετράγωνου κομματιού...
... DJs που απολαμβάνουν να προσθέτουν ήχο, προσφέρουμε σχεδόν 300 διαφορετικούς τύπους Μικροφώνων και αξεσουάρ μικροφώνων και εκατοντάδες προϊόντα Παραγωγής Μουσικής, ιδανικά για μίξη, κοπή, συμπίεση, ανακάτεμα, ξύσιμο και δείγμα!
...κ.λπ.
Ανάλογα με την εφαρμογή, χρησιμοποιούνται διάφορα συστήματα ανάμειξης και
δοσομέτρησης. Αυτά περιλαμβάνουν κυρίως
Ανακάτεμα - Ομογενοποίηση, δυναμική (κινητή)
ανάμειξη και στατική ανάμειξη. Στην
τροφοδοσία υλικών κυρίως: αντλίες εμβόλου, εμβολο-
δοσομετρητές, αντλίες μεμβράνης, αντλίες γραναζιών και
αντλίες κοχλία.
Συσκευές τραπεζιού
Παραγωγή θέσεων εργασίας χειροτεχνίας με τραπέζι...
Η Mervers είναι ειδικός σε βιομηχανικές συσκευές ανάμειξης, συσκευές ανακάτεμα και μίκτες. Ασχολούνται με τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη συντήρηση και τη συναρμολόγηση των μηχανών.