Πορτογαλία, Bragança
...Φυσικό Αμύγδαλο με Φλούδα Εμφάνιση και Υφή Καφέ χρώμα με διάφορα μεγέθη διαθέσιμα; Στερεά και τραγανή υφή. Χρήση Ιδανικό για διάφορους τύπους περαιτέρω επεξεργασίας, μούσλι, μπάρες πρωτεΐνης, σνακ.
Χαρτοφυλάκιο (5)
Γερμανία, Berlin
... εξάγεται το λάδι. Η σόγια είναι μια πολύ ευχάριστη πηγή πρωτεΐνης και χρησιμοποιείται συχνά ως η κυρίαρχη πηγή πρωτεΐνης στις διατροφές των περισσότερων ζώων εκτροφής, συμπεριλαμβανομένων των ρυμουλκούμενων, των χοίρων, των πουλερικών και της υδατοκαλλιέργειας.
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γερμανία, Alzenau
...Κονσέρβα πρωτεΐνης ρεβιθιού, χωρίς γεύση, χωρίς γλουτένη, vegan, παραγόμενο στη Γερμανία Πρωτεΐνη ρεβιθιού, χωρίς γεύση Το αλεύρι πρωτεΐνης ρεβιθιού μας είναι μια πολύτιμη προσθήκη και νόστιμη εναλλακτική για νέες αναπτύξεις ή υπάρχοντα προϊόντα. Η απαλό κίτρινη πρωτεΐνη ρεβιθιού χωρίς γεύση έχει ξηρή και γλυκιά γεύση. Χώρες προέλευσης: Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία Εφαρμογές για όλα τα αλεύρια...
Χαρτοφυλάκιο (12)
Ηνωμένο Βασίλειο, Widdington
... ενσωμάτωση υψηλής πρόσληψης πρωτεΐνης από την κατανάλωση ψημένων ψωμιών, μάφινς, ψωμιού, smoothies υψηλής πρωτεΐνης κ.λπ. χρησιμοποιώντας τη σκόνη/αλεύρι κοτόπουλου μας έχει αναβολικές επιδράσεις, που σημαίνει ότι βοηθά στην οικοδόμηση μυών. Η σκόνη κρέατος μας είναι 100% αφυδατωμένη. Το βράσιμο έχει το μειονέκτημα ότι καταστρέφει τα ένζυμα που χρειάζεται απολύτως το σώμα, μειώνει τη συγκέντρωση...
Χαρτοφυλάκιο (6)
Γερμανία, Stegaurach
... % κείμενο πρωτεΐνης μπιζελιού (πρωτεΐνη μπιζελιού, αλεύρι μπιζελιού), 5 % απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού, ΙΝΩΔΗΣ ΣΙΤΟΥ, ξίδι από καύσιμα, λάδι canola, πυκνωτικό μέσο: μεθυλοκυτταρίνη; άμυλο πατάτας, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, χωρίς γλουτένη ΑΛΕΥΡΙ ΒΡΩΜΗΣ, φλούδες σπόρων ψύλλιου, σκόνη λαχανικών (πράσο, κρεμμύδι, παστινάκι, λευκό λάχανο, σκόρδο, καρότο, ντομάτα), μπαχαρικά, ίνες μπιζελιού, σκόνη συμπυκνωμένου χυμού καρότου, επιτραπέζιο αλάτι, δεξτρόζη, εκχύλισμα μαγιάς, φυσικά αρώματα.
Χαρτοφυλάκιο (8)
Λιθουανία, Kaunas
...Αυτή η ζυμαρική από σιτάρι είναι φτιαγμένη από επιλεγμένο αλεύρι σιταριού υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με ειδική τεχνολογία, διατηρώντας παράλληλα αρχαίες παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Ειδικές διαδικασίες παραγωγής διασφαλίζουν ότι κατά το μαγείρεμα, η ζυμαρική δεν κολλάει μεταξύ της ή δεν γίνεται πολτός, και διατηρεί τη γεύση και το κίτρινο χρώμα της. Η ζυμαρική δεν περιέχει καθόλου τεχνητά...
Χαρτοφυλάκιο (23)
Γερμανία, Niederkrüchten
... για την εμπλουτισμένη μούσλι και επιδόρπια, καθώς και ως πρόσθετο πρωτεΐνης για αθλητές. Το αλεύρι κάνναβης περιέχει πολύτιμα συστατικά, όπως πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και λιπαρά οξέα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6, τα οποία είναι ιδιαίτερα υγιεινά και εύπεπτα για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Χαρτοφυλάκιο (93)
Πολωνία, Wrocław
...απομονωμένη πρωτεΐνη μπιζελιού, υφασμένη πρωτεΐνη μπιζελιού, απομονωμένη σόγια, συμπυκνωμένη σόγια, υφασμένη σόγια, αλεύρι σόγιας, συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, WPC, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, WPI, κολλαγόνες πρωτεΐνες. 6.BŁONNIKI: Psyllium Husk, φυτικές ίνες σίτου, φυτικές ίνες μπαμπού, φυτικές ίνες μπιζελιού, φυτικές ίνες σόγιας, φυτικές ίνες πατάτας, φυτικές ίνες FIBREN αντι...
Χαρτοφυλάκιο (6)
Βέλγιο, Liège
ALDENTO: είναι ο συνδυασμός φρέσκου ζυμαρικού και πρωτεΐνης ζωικής προέλευσης. ALDENTO, η βάση ενός υγιεινού και ισορροπημένου γεύματος: Μια διατροφική εναλλακτική, εύκολη στην ενσωμάτωσή της στην καθημερινή ζωή. Γρήγορη στην προετοιμασία και φιλική προς το περιβάλλον. Προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά: Βιολογικά αυγά, βιολογική σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι Tenebrio Molitor (σκουλήκια αλευριού) που τρέφονται αποκλειστικά με βιολογικά φυτά. Aldento, μια λύση για να ποικίλετε τη διατροφή σας: Η οικογένεια, οι κουζίνες συλλογικών γευμάτων, τα γηροκομεία, τα εστιατόρια, οι αθλητές, ...
Πορτογαλία, Faro
... Αμυγδάλου και Πάστα Κάσιους; - Μπάρες Φρούτων και Ξηρών Καρπών (Φιστίκι & Μπανάνα/Καρύδι & Κακάο/Κάσιους & Κράνμπερι); - Ξηροί Καρποί Ψημένοι (Φιστίκι, Αμύγδαλο και Κάσιους); - Νιφάδες Βρώμης χωρίς γλουτένη και Αλεύρι Βρώμης χωρίς γλουτένη;...
Χαρτοφυλάκιο (2)
Δανία, Sønderborg
Η επεξεργασία πρωτεΐνης εντόμων περιλαμβάνει την επεξεργασία εντόμων και άλλων υλικών που απαιτούν ξήρανση ή άλλη μορφή διαχωρισμού στερεών και υγρών. Ξήρανση εντόμων τόσο για ανθρώπινη κατανάλωση όσο και για ζωοτροφή. Χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους ξήρανσης όπως η λυοφιλοποίηση και η θερμική ξήρανση, καθώς και μια επακόλουθη άλεση σε αλεύρι εντόμων και συσκευασία. Στη βιομηχανία, η ξήρανση που...
Ηνωμένο Βασίλειο, Bolton
... γρύλους μέχρι μπάρες πρωτεΐνης από γρύλους. Η ιστοσελίδα μας προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς του αλευριού από γρύλους απευθείας μέσω της ιστοσελίδας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αγοράσετε μέσω του χονδρικού μας καναλιού. Ή αν απλώς θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να προσθέσετε αυτό το superfood στη διατροφή σας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play