...Φυσικό Αμύγδαλο με Φλούδα
Εμφάνιση και Υφή
Καφέ χρώμα με διάφορα μεγέθη διαθέσιμα;
Στερεά και τραγανή υφή.
Χρήση
Ιδανικό για διάφορους τύπους περαιτέρω επεξεργασίας, μούσλι, μπάρες πρωτεΐνης, σνακ.
... εξάγεται το λάδι. Η σόγια είναι μια πολύ ευχάριστη πηγή πρωτεΐνης και χρησιμοποιείται συχνά ως η κυρίαρχη πηγή πρωτεΐνης στις διατροφές των περισσότερων ζώων εκτροφής, συμπεριλαμβανομένων των ρυμουλκούμενων, των χοίρων, των πουλερικών και της υδατοκαλλιέργειας.
...Κονσέρβα πρωτεΐνης ρεβιθιού, χωρίς γεύση, χωρίς γλουτένη, vegan, παραγόμενο στη Γερμανία
Πρωτεΐνη ρεβιθιού, χωρίς γεύση
Το αλεύριπρωτεΐνης ρεβιθιού μας είναι μια πολύτιμη προσθήκη και νόστιμη εναλλακτική για νέες αναπτύξεις ή υπάρχοντα προϊόντα. Η απαλό κίτρινη πρωτεΐνη ρεβιθιού χωρίς γεύση έχει ξηρή και γλυκιά γεύση.
Χώρες προέλευσης: Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία
Εφαρμογές για όλα τα αλεύρια...
... ενσωμάτωση υψηλής πρόσληψης πρωτεΐνης από την κατανάλωση ψημένων ψωμιών, μάφινς, ψωμιού, smoothies υψηλής πρωτεΐνης κ.λπ. χρησιμοποιώντας τη σκόνη/αλεύρι κοτόπουλου μας έχει αναβολικές επιδράσεις, που σημαίνει ότι βοηθά στην οικοδόμηση μυών.
Η σκόνη κρέατος μας είναι 100% αφυδατωμένη. Το βράσιμο έχει το μειονέκτημα ότι καταστρέφει τα ένζυμα που χρειάζεται απολύτως το σώμα, μειώνει τη συγκέντρωση...
...Αυτή η ζυμαρική από σιτάρι είναι φτιαγμένη από επιλεγμένο αλεύρι σιταριού υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με ειδική τεχνολογία, διατηρώντας παράλληλα αρχαίες παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Ειδικές διαδικασίες παραγωγής διασφαλίζουν ότι κατά το μαγείρεμα, η ζυμαρική δεν κολλάει μεταξύ της ή δεν γίνεται πολτός, και διατηρεί τη γεύση και το κίτρινο χρώμα της. Η ζυμαρική δεν περιέχει καθόλου τεχνητά...
... για την εμπλουτισμένη μούσλι και επιδόρπια, καθώς και ως πρόσθετο πρωτεΐνης για αθλητές.
Το αλεύρι κάνναβης περιέχει πολύτιμα συστατικά, όπως πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και λιπαρά οξέα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6, τα οποία είναι ιδιαίτερα υγιεινά και εύπεπτα για τον ανθρώπινο οργανισμό.
ALDENTO: είναι ο συνδυασμός φρέσκου ζυμαρικού και πρωτεΐνης ζωικής προέλευσης.
ALDENTO, η βάση ενός υγιεινού και ισορροπημένου γεύματος:
Μια διατροφική εναλλακτική, εύκολη στην ενσωμάτωσή της στην καθημερινή ζωή. Γρήγορη στην προετοιμασία και φιλική προς το περιβάλλον.
Προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά:
Βιολογικά αυγά, βιολογική σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι Tenebrio Molitor (σκουλήκια αλευριού) που τρέφονται αποκλειστικά με βιολογικά φυτά.
Aldento, μια λύση για να ποικίλετε τη διατροφή σας:
Η οικογένεια, οι κουζίνες συλλογικών γευμάτων, τα γηροκομεία, τα εστιατόρια, οι αθλητές, ...
Η επεξεργασία πρωτεΐνης εντόμων περιλαμβάνει την επεξεργασία εντόμων και άλλων υλικών που απαιτούν ξήρανση ή άλλη μορφή διαχωρισμού στερεών και υγρών. Ξήρανση εντόμων τόσο για ανθρώπινη κατανάλωση όσο και για ζωοτροφή. Χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους ξήρανσης όπως η λυοφιλοποίηση και η θερμική ξήρανση, καθώς και μια επακόλουθη άλεση σε αλεύρι εντόμων και συσκευασία. Στη βιομηχανία, η ξήρανση που...
... γρύλους μέχρι μπάρες πρωτεΐνης από γρύλους. Η ιστοσελίδα μας προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς του αλευριού από γρύλους απευθείας μέσω της ιστοσελίδας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αγοράσετε μέσω του χονδρικού μας καναλιού. Ή αν απλώς θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς να προσθέσετε αυτό το superfood στη διατροφή σας, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.