...Προέλευση
Το ρύζι είναι βασική τροφή για περισσότερα από τα μισά μέλη του παγκόσμιου πληθυσμού. Η συντριπτική πλειοψηφία καλλιεργείται και καταναλώνεται στην Ασία. Το ρύζι καλλιεργείται εδώ και περισσότερα από 10.000 χρόνια. Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικές ποικιλίες ρυζιού και καλλιεργείται σε όλες τις ηπείρους.
Επεξεργασία σε σκόνη πρωτεΐνης
Αφού συγκομιστεί το ρύζι, αλέθεται σε αλεύρι ρυζιού...
...Οι φακές μας είναι κορυφαίας ποιότητας και προσφέρουν μια εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για μια υγιεινή διατροφή. Οι φακές μας είναι πολυλειτουργικές και είναι ιδανικές για μια ποικιλία πιάτων.
Είτε σε σούπες, σαλάτες είτε ως συνοδευτικό – οι φακές μας είναι μια νόστιμη και θρεπτική προσθήκη σε κάθε γεύμα. Διατίθενται σε διάφορες ποικιλίες για να καλύψουν τις γαστρονομικές σας προτιμήσεις. Εμπιστευθείτε την ποιότητα των φακών μας για να εμπλουτίσετε τα πιάτα σας.
... εξάγεται το λάδι. Η σόγια είναι μια πολύ ευχάριστη πηγή πρωτεΐνης και χρησιμοποιείται συχνά ως η κυρίαρχη πηγή πρωτεΐνης στις διατροφές των περισσότερων ζώων εκτροφής, συμπεριλαμβανομένων των ρυμουλκούμενων, των χοίρων, των πουλερικών και της υδατοκαλλιέργειας.
...Κονσέρβα πρωτεΐνης ρεβιθιού, χωρίς γεύση, χωρίς γλουτένη, vegan, παραγόμενο στη Γερμανία
Πρωτεΐνη ρεβιθιού, χωρίς γεύση
Το αλεύριπρωτεΐνης ρεβιθιού μας είναι μια πολύτιμη προσθήκη και νόστιμη εναλλακτική για νέες αναπτύξεις ή υπάρχοντα προϊόντα. Η απαλό κίτρινη πρωτεΐνη ρεβιθιού χωρίς γεύση έχει ξηρή και γλυκιά γεύση.
Χώρες προέλευσης: Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία
Εφαρμογές για όλα τα αλεύρια...
... για την εμπλουτισμένη μούσλι και επιδόρπια, καθώς και ως πρόσθετο πρωτεΐνης για αθλητές.
Το αλεύρι κάνναβης περιέχει πολύτιμα συστατικά, όπως πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και λιπαρά οξέα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6, τα οποία είναι ιδιαίτερα υγιεινά και εύπεπτα για τον ανθρώπινο οργανισμό.