...Η ECOPROLIVE δημιουργεί το 2019 καρυκεύματα με PREBIOFENOL που συνδυασμένα μαεστρικά με τα καλύτερα μπαχαρικά του κόσμου, προσφέρουν μια μεσογειακή γεύση καθώς και διατροφική ισορροπία, καθώς είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, σίδηρο, προβιοτική ίνα και πρωτεΐνη.
Η ιδανική μίξη συστατικών για να χρησιμοποιηθεί σε ατελείωτους συνδυασμούς.
Συστατικά: Αλάτι πηγής, PreBIOfenol*, κουρκουμάς, σκόνη σκόρδου, μανιτάρι shiitake, μαύρο πιπέρι.
...Βάλτε φωτιά στα πιάτα σας και ξυπνήστε τις γεύσεις σας με αυτό το νόστιμο μείγμα αλατιού και μπαχαρικών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ψησίματα και μπάρμπεκιου.
Αναδείξτε τη γεύση των ψητών σας με το Αλάτι Γκρι Χιλή Μπάρμπεκιου. Ισορροπημένο μείγμα από πιπέρι καγιέν, πάπρικα, ντομάτες, ρίγανη και κύμινο, θα αναδείξει τη δυνατή γεύση του ψητού κόκκινου κρέατος και θα ντύσει τα λευκά κρέατα και τα ψάρια σας με μια μεξικανική πινελιά.
Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για:
Ως πασπάλισμα: μπάρμπεκιου, ψητά, ψητό κοτόπουλο.
SKU:SGCBBQ250...
...Το αλάτι Καραϊβικής είναι ένας θαυμάσιος ενισχυτής γεύσης, προσφέροντας αυτό το μείγμα καρυκευμάτων της Καραϊβικής (Αλάτι, κουρκουμάς, γλυκό πάπρικα, αποξηραμένο κρεμμύδι, σκόρδο, γαρίφαλο, κύμινο, μαύρο πιπέρι Penja).
Θα συνοδεύσει τα ψάρια σας, τα ψητά, το ρύζι και τα λαχανικά καθώς και τις πατάτες, προσθέτοντας μια εξωτική γεύση.
...Επικάλυψη ψωμιού Hela αλάτι και πιπέρι, πικάντικη και ξινή σε κουβά 5 κιλών.
Η επικάλυψη ψωμιού S&P προσφέρει στο προϊόν σας μια κλασική, νόστιμη νότα. Μια ιδιαίτερα γυαλιστερή και τραγανή επιφάνεια δημιουργείται από τη μαρινάδα καρυκευμάτων με βάση το λάδι, η οποία θα τραβήξει αμέσως την προσοχή των πελατών σας.
Ιδιαίτερα για προϊόντα αρτοποιίας έχουμε αναπτύξει περαιτέρω υγρές μαρινάδες για...
Η KingoFood πουλά προϊόντα ιταλικής εξαιρετικής ποιότητας. Αλλαντικά όπως η Finocchiona IGP, κρέατα πρώτης ποιότητας αρωματισμένα με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και άγριο μάραθο. Ή το πεκορίνο, ωριμασμένο σε σπηλιά, με έντονη γεύση. Και κρασί: Chianti Riserva - Camperchi - Πρώτη Επιλογή - D.O.C.G. Οι χρόνοι και οι τρόποι αποστολής των προϊόντων είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες. Έχουμε επιλέξει συγκεκριμ...
...Πάστα με φουά γκρα από πάπια 20 %
Πάστα του Σαββατοκύριακου, βάζο 175 γρ, 20 % φουά γκρα από πάπια. Παρασκευάζεται από ένα ΕΣΑΤ του Περικώρ (ίδρυμα βοήθειας για την επανένταξη ατόμων με αναπηρία). Συστατικά: λίπος και άπαχο κρέας και συκώτι χοίρου από το Νότιο Δυτικό ΙΓΠ, φουά γκρα 20 %, αλάτι, πιπέρι. Διαθέτουμε επίσης στην ίδια μορφή: Πάστα Βάσκου με πιπέρι Εσπελέτ, Πάστα εξοχής με φλοκ από τη...
Η MAXIFRITES είναι χονδρέμπορος σε προϊόντα τροφίμων με βάση τις πατάτες. Σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων: φρέσκες προτηγανισμένες πατάτες, κατεψυγμένες και προτηγανισμένες πατάτες, κατεψυγμένες και προτηγανισμένες ειδικότητες πατάτας (τηγανητές, ριζόλες, παριζιάνες, με ή χωρίς φλούδα), κατεψυγμένες και προτηγανισμένες ειδικότητες πουρέ (πατάτες κροκέτες, πατάτες νουά, βάφλες, ρόστι, πα...
...Σχήμα: Διαθέσιμο ολόκληρο με κοτσάνι ή χωρίς.
Χρώμα: Κόκκινο.
Προετοιμασία: Κανονική με άλμη: Διατηρημένο σε διάλυμα άλμης.
Με ζάχαρη: Διατηρημένο σε διάλυμα ζάχαρης.
Μέγεθος: Μετριέται κατά διάμετρο, χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:
Μικρό: 25 έως 30 mm σε διάμετρο.
Μεσαίο: 30 έως 35 mm σε διάμετρο.
Μεγάλο: 35 έως 40 mm σε διάμετρο.
Οι μέθοδοι επεξεργασίας κερασιών διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο τους και την προοριζόμενη χρήση.
Συστατικά: Κεράσι, Νερό + Αλάτι, Οξέα (Οξικό Οξύ, Κιτρικό Οξύ, Ασκορβικό Οξύ, Γαλακτικό Οξύ) σε pH 4/7, Συντηρητικά (Χλωριούχο Ασβέστιο, Σορβικό Κάλιο)...
...Μια γκουρμέ στυλ πολύ νόστιμη και καυτερή σάλτσα τσίλι φτιαγμένη με ψητές πιπεριές καπία, αποξηραμένες καυτερές πιπεριές, σκόρδο, μέλι και αλάτι, που έχει ζυμωθεί για 1-2 εβδομάδες σε βαρέλια και στη συνέχεια μαγειρεύεται με μια πινελιά ντοματοπολτού και ξυδιού ως τελική πινελιά. Αυτή είναι η "ήπια" έκδοση της Σάλτσας Καυτερής Πιπεριάς Allezz. Είναι μια πολύ νόστιμη και μοναδική καυτερή σάλτσα...
...Ενδιαφέρεστε για τα καβουρδισμένα κάσιους με πιπέρι Espelette;
Τα καβουρδισμένα κάσιους με πιπέρι Espelette θα προσθέσουν μια ελαφρώς πικάντικη γεύση στα ορεκτικά σας.
Τα καβουρδισμένα κάσιους με πιπέρι Espelette καβουρδίζονται στο εργαστήριό μας στη Μασσαλία.
Συστατικά
- Κάσιους
- Αλάτι
- Άμυλο πατάτας
- Μείγμα μπαχαρικών
Η εταιρεία Croc'Ella είναι καβουρδιστής ξηρών καρπών στην περιοχή...
...Αναζωογονητική αλλά λεπτή, αυτή η μουστάρδα με ελαφριά πικάντικη γεύση και όλη τη γεύση του πιπεριού Espelette είναι πολύ αρωματική.
Ένας πραγματικός θρίαμβος ως συνοδευτικό για λευκά και κόκκινα κρέατα και ακόμη και για ψάρια σε πακέτο. Υπέροχη για να ενισχύσει σάλτσες, βινεγκρέτες, μαγιονέζες… και για να καλύψει κρέατα για ψήσιμο.
Συστατικά: Νερό, σπόροι μουστάρδας, ξίδι, συμπυκνωμένος ντομάτα (ντομάτα, αλάτι, οξυντικό: κιτρικό οξύ E330), αλάτι, ζάχαρη, σκόνη πιπεριού Espelette (1,3%), συντηρητικό: θειώδες νάτριο.
Διατίθεται επίσης σε κουβά 1,1kg.
...Μια γλυκόξινη σάλτσα εμπνευσμένη από την Ινδία, φτιαγμένη υπέροχα από τη μάρκα Encona. Ως λάτρεις των πικάντικων/γλυκών γεύσεων, μας γοητεύει αυτή η γλυκιά και νόστιμη κρεολική σάλτσα που συνοδεύει πιάτα με ρύζι, πουλερικά και λαχανικά. Η ισορροπία μεταξύ πολτού μάνγκο, φρούτων του πάθους και πιπεριού Habanero είναι τέλεια ελεγχόμενη! Συστατικά: Νερό, πολτός μάνγκο, σιρόπι ζάχαρης, πολτός πιπεριού (Habanero, νερό, αλάτι, οξικό οξύ), συμπυκνωμένος χυμός φρούτου του πάθους, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, άρωμα. Παρασκευάζεται στην Αγγλία 142 Ml 3 000 (Κλίμακα Scoville)...
...Συστατικά:
- Σπόροι μουστάρδας *
- Ξύδι αλκοόλης*
- Ακατέργαστο αλάτι
- 2,5 % σκόνη πιπεριού Espelette
- Νερό
- *Προϊόντα βιολογικής γεωργίας
Συμβουλές χρήσης:
Αυτή η μουστάρδα με πιπέρι Espelette είναι ιδανική για να ενισχύσει σάλτσες και βινεγκρέτ.
Θα προσθέσει γεύση σε κρέατα και ψάρια.
Απλώστε την στις ψητές σας σούβλες, ροστμπίφ και αρνί για να διατηρήσετε την τρυφερότητά τους.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε βάζο 100 γρ. & 200 γρ.
...Αληθινό σύμβολο της γαστρονομίας της Νορμανδίας, οι παραδοσιακές τρίπες έχουν επαναστατηθεί ώστε να σας προσφέρουν μια εκδοχή με γεύσεις από χόρτο.
Σχεδιασμένη από τον σεφ Hubert Nobis, αυτή η συνταγή είναι και πάλι το αποτέλεσμα μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ, του εργαστηρίου μεταποίησης "les Gorronnaises" και εμάς.
Από το 1988, η οικογένεια Cousin παρασκευάζει διάφορα προϊόντα αλλαντικών στο εργαστήριό τους στο Gorron, με στόχο να προβάλλει πάντα την παράδοση.
Συστατικά: Στομάχια και πόδια βοδιού, καρότα, λευκό κρασί, κρεμμύδια, νερό, αλάτι, πιπέρι, χόρτο...
...
Ρολό επίδεσου και άλλα παρόμοια υλικά στη ιατρική βιομηχανία
Φρούτα και λαχανικά τοποθετημένα σε πιάτο
Συσκευασίες σετ τσαγιού (συμπεριλαμβανομένου κουταλιού, πακέτου τσαγιού και ζάχαρης) ή άλλες παρόμοιες συσκευασίες σετ (αλάτι, πιπέρι, χαρτοπετσέτες, οδοντογλυφίδες κ.λπ.)...
...Συστατικά: Πιπεριά, Κρεμμύδι, Πιπέρι, ΜΟΥΣΤΑΡΔΟΠΟΥΛΟ, Ρίγανη, Κύμινο, Σκόρδο, Μαϊντανός, Θαλασσινό αλάτι
Χρήση: Τσεβαπτσίκι, Σουβλάκι, Ψήσιμο, Σάλτσες
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "Μπαχαρικό Τσεβαπτσίκι" μας ως διαφημιστικό υλικό ή δώρο. (Για αιτήματα, παρακαλούμε στείλτε email στο: info@gojundgoj.de)
Ευχαρίστως προσφέρουμε τα προϊόντα μας και ως ιδιωτική ετικέτα, σε μεγάλες συσκευασίες και για μεταπωλητές.
...Πέταλα καλαμποκιού, λάδι φουντουκιού, φουντούκια Cervioni, ροζ αλάτι Ιμαλαΐων, μαύρο πιπέρι
Αλλεργιογόνα: φουντούκια, ίχνη γλουτένης
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ
Ιδανικό για πανάρισμα κρέατος, ψαριού ή τυριού και μπορεί επίσης να πασπαλιστεί στις σαλάτες σας.