... γαλακτοκομικών προϊόντων όπως γιαούρτι, ροφήματα με βάση το γάλα, υποκατάστατα τυριού, επιδόρπια, κρέμες για καφέ και τσάι και γάλα UHT.
Το SMP έχει διάρκεια περίπου 12 μηνών. Η ευχρηστία και η ροή του εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος σε διάφορους τομείς.
... και περιέχει πολλές θρεπτικές βιταμίνες και μέταλλα.
Η σκόνη μας περιέχει ένα μείγμα από 50% σκόνη φύλλων Moringa και 50% σκόνη φρούτων Amla.
Η Moringa θεωρείται πηγή ενέργειας και υποστηρικτική στη διαδικασία απώλειας βάρους - η Amla περιέχει 20 φορές περισσότερη βιταμίνη C από τις πορτοκαλιές.
Προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά σε ποιότητα ωμής τροφής
Χωρίς λακτόζη, χωρίς φρουκτόζη, χωρίς γλουτένη, χωρίς πληρωτικά και 100% vegan
Ιδανικό για ανάμειξη με γιαούρτι, smoothies ή χυμούς
Συνιστώμενη δοσολογία: Κατά βούληση 1 έως 2 φορές 2,5g σκόνης (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού) με υγρό.
...Σκόνη Λεκιθίνης Σόγιας
Η σκόνη λεκιθίνης σόγιας είναι ιδανική για χρήση σε smoothies, μούσλι ή γιαούρτι. Χάρη στην ιδιότητά της ως γαλακτωματοποιητής, χρησιμοποιείται επίσης στο ψήσιμο και το μαγείρεμα. Η λεκιθίνη παρέχει στον οργανισμό χολίνη και φώσφορο, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση πολλών σωματικών λειτουργιών, καθώς η καρδιά, το ήπαρ και το ανοσοποιητικό σύστημα ενισχύονται με την κατανάλωσή της.
... νιασίνη (βιταμίνη B3). Χάρη σε αυτήν, διεγείρει τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΚΟΝΗΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑ
Αυτό το φρούτο θεωρείται υγιεινός εναλλακτικός γλυκαντής και είναι εξαιρετικό για διαβητικούς. Βοηθά στην αύξηση του επιπέδου της αιμοσφαιρίνης στο αίμα, διεγείρει τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και είναι ένας εξαιρετικός φυσικός ενεργοποιητής. Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική (παγωτό, κρέμα, μαρέγκα, πουτίγκα, κρέμα και ζαχαρωτά) και ως αρωματική ουσία για milkshakes, γιαούρτι και μπισκότα.
MOQ:20kg...
... παρέχεται συνεχώς, ειδικά σε περιόδους αυξημένης ζήτησης. Κατά μέσο όρο, η ασερόλα περιέχει περίπου 1500 mg βιταμίνης C (έως 4000 mg) ανά 100 g φρέσκου βάρους, δηλαδή περίπου 30 φορές περισσότερη από το λεμόνι. Η φυσική βιταμίνη C που προέρχεται από την ασερόλα απορροφάται πιο εύκολα και είναι καλύτερα απορροφήσιμη από αυτήν που διατίθεται στα φαρμακεία σε μορφή δισκίων. Στη Βραζιλία, ο χυμός ασερόλας είναι πολύ δημοφιλής και χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα για την έλλειψη βιταμίνης C. Ενδιαφέρον είναι ότι σερβίρεται όχι μόνο για ενήλικες, αλλά και για παιδιά, σε γιαούρτι και κοκτέιλ.
... σβόλους για τουλάχιστον 1 λεπτό.
- Ρίξτε το έτοιμο μείγμα στη μηχανή Frozen Yogurt.
Συστατικά:
Ζάχαρη, Δεξτρόζη, Σκόνη γιαουρτιού, Μαλτοδεξτρίνη, Φρουκτόζη, Κιτρικό οξύ, Εμποτιστικό E 471, Καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη, Φυσική γεύση
Αλλεργιογόνα:
Γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα
Για την προετοιμασία στην παραγωγή παγωτού και για χρήση στη ζαχαροπλαστική. Μόνο για επαγγελματική επεξεργασία. Δεν επιτρέπεται η άμεση πώληση.
Ως χονδρέμπορος από 36 κιβώτια, θα σας προσφέρουμε ειδικές τιμές χονδρικής.
... ενσωματωθεί απλά στην καθημερινότητά σας. Προσθέστε τη σκόνη σε ένα ρόφημα, μούσλι ή γιαούρτι
και ανακατέψτε. Αφήστε το μείγμα να σταθεί για λίγα λεπτά μετά την ανάμειξη, ώστε η σκόνη να διαλυθεί πλήρως. Η μυρωδιά
θυμίζει ελαφρώς μανιτάρια, ενώ η γεύση είναι σχεδόν ουδέτερη.
Επιστημονικές βάσεις
Δεδομένα από πολλές μελέτες δείχνουν ότι η συμπλήρωση με
υδρολυμένο κολλαγόνο προάγει τις...
...Βατόμουρα – γνωστά και ως "βασίλισσα των μούρων", μαγεύουν με την λεπτή γλυκιά γεύση τους. Η αποξηραμένη σκόνη βατόμουρου είναι πολυδιάστατη στη χρήση. Ενίσχυσε το μούσλι, το smoothie και το γιαούρτι σου ή δημιούργησε νόστιμο γάλα βατόμουρου. Ακόμα και στις δημιουργίες ψησίματος σου, η αποξηραμένη σκόνη βατόμουρου δεν πρέπει να λείπει. Χάρη στην επανασφραγιζόμενη σακούλα, η σκόνη φρούτου...
...
Γεύση και χρήση
Λόγω της ξινής γεύσης του, ο καρπός Camu Camu συνήθως δεν καταναλώνεται χύμα. Στη Νότια Αμερική, η σάρκα παραδοσιακά αναμειγνύεται σε έναν φυσικά γλυκανθέντα χυμό, και καθώς τα οφέλη του φρούτου έχουν γίνει γνωστά, έχει γίνει δημοφιλές για πασπάλισμα σε παγωτό, μαρμελάδα και γιαούρτι.
...Σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα απαλά αποξηραμένων σκόνηγιαούρτι σε premium ποιότητα, γλυκιά ή ξινή, αρωματική ή ήπια, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή κρεμώδη και σε βιολογική ποιότητα.
...
Ζάχαρη, φέτες μπανάνας (μπανάνα, ζάχαρη, λάδι, μέλι, αρωματική ύλη) (24%), βούτυρο κακάο (18%), σκόνη πλήρους γάλακτος, γαλακτοκομική ζάχαρη, σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος, γεύση γιαουρτιού (
Προέλευση
Η μπανάνα προέρχεται αρχικά από την Ασία. Σήμερα καλλιεργείται στην Αφρική, την Κεντρική και Νότια Αμερική. Οι φέτες μπανάνας παράγονται κυρίως στην Ασία.
... συμβάλλει στην μέγιστη επιθυμητή αξία της σκόνης ψησίματος. Το σημείο είναι ότι η σόδα ψησίματος θεωρείται ως η κύρια πρώτη ύλη για τη σκόνη ψησίματος. Χρησιμοποιείται επίσης ως πρόσθετο τροφίμων με τον κωδικό E500.
...Η βιταμίνη C σας με αναζωογονητική γεύση εσπεριδοειδών! Η σάρκα των φρούτων του δέντρου μπαομπάμπ στεγνώνει ήδη πάνω στο δέντρο και στη συνέχεια αλέθεται σε ένα θρεπτικό σκόνη.
- πλούσιο σε βιταμίνη C, σίδηρο & κάλιο
- για ποτά, smoothies, μούσλι, γιαούρτι & άλλα
Η βιταμίνη C συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από οξειδωτικό στρες. Η βιταμίνη C και ο σίδηρος συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης.
Βιολογική σάρκα μπαομπάμπ.
Για βιολογικά προϊόντα: DE-ÖKO-006...
... είναι φυσικά πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη A, η βιταμίνη E και επίσης σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Τα παραπάνω αποδεικνύονται από εργαστηριακά αποτελέσματα. Ιδανικό για προσθήκη σε διάφορες υγιεινές τροφές όπως: smoothies, γιαούρτι, χυμούς, ωμές μπάρες, ωμές πραλίνες; επίσης σε ψητά πιάτα ως αλεύρι γοφών τριανταφυλλιάς: τηγανίτες, cupcakes κ.λπ.
...Ιδιαίτερα ήπια ανθοκόκκοι από τη Λετονία
Για τους λετονικούς ανθοκόκκους μας, έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ήπια γεύση του κόκκου. Οι κόκκοι τείνουν συχνά να έχουν μια ελαφρώς πικρή νότα, αυτή η ποικιλία κόκκων από τα λουλούδια του λετονικού καλοκαιριού είναι ιδιαίτερα ήπια στη γεύση. Γι' αυτό, αυτή η ποικιλία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη ως πλούσια σε πρωτεΐνη επικάλυψη για μούσλι ή για γιαούρτι.
...½ κουταλάκι του γλυκού μέλι ακακίας, ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη αμυγδάλου, 1 κουταλάκι του γλυκού αντιγηραντικό λάδι αμυγδάλου και σανταλόξυλου ή γιαούρτι. Ευαίσθητο δέρμα: 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη, 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκια κρέμα ή αντιγηραντικό λάδι, 1 εκ. πολτοποιημένης μπανάνας. Δείτε τις συμβουλές μας για περισσότερες παραλλαγές... Μπορείτε επίσης να το κάνετε απολέπιση...
...Ανάμεσα στα γαλακτοκομικά προϊόντα, παρουσιάζουμε πολλές κατηγορίες προϊόντων. Ορισμένα προέρχονται από πρώτες ύλες σε μορφή σκόνης, όπως βούτυρο, μασκαρπόνε, κρέμα και γιαούρτι, ενώ άλλα προέρχονται από ενδιάμεσες φάσεις τεχνολογικών διαδικασιών, όπως το βουτυρόγαλα (υποπροϊόν της επεξεργασίας του βουτύρου). Ο ορός γάλακτος (υπόλειμμα της διαδικασίας τυροκόμησης) είναι διαθέσιμος σε μορφές σπρέι...
...Κρέμα φουντουκιού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ (gluten free) ιδανική για να γαρνίρετε και να προσθέσετε γεύση στον καφέ σας, στα γλυκά σας, στο γιαούρτι και στο παγωτό.
Ανακινήστε πριν από τη χρήση.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ζάχαρη, φυτικό λάδι (ηλιέλαιο, φοινικέλαιο), φουντούκια (8%), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, άπαχο κακάο 10-12% βουτύρου κακάου, λακτόζη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, άρωμα, φυσικό άρωμα βανίλιας, αντιοξειδωτικό: εκχύλισμα δεντρολίβανου. Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων ξηρών καρπών.
... γενική ευημερία ενός ατόμου. Χρήσεις: καταναλώνεται σε σκόνη. Η γύρη μελισσών μπορεί να χρησιμεύσει ως τέλειο συμπλήρωμα για σχεδόν όλα τα γεύματα. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο μούσλι ή το γιαούρτι για πρωινό, σε διάφορα ποτά (π.χ. διαλυμένη σε ένα smoothie, γάλα ή νερό), προστιθέμενη ως καρύκευμα σε σαλάτες ή αναμειγμένη στη ζύμη που χρησιμοποιείται για γλυκά. Ένα κουταλάκι του γλυκού (περίπου 5-10 γρ.) την ημέρα βοηθά να παρέχει τα ευεργετικά αποτελέσματα για τη γενική σας ευημερία.
Συσκευασία: 250γρ, 500γρ, 1000γρ και χύμα.
...Οι σκόνες DairyBasic Instant Yogo και Instant Custard έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζουν εύκολα ένα νόστιμο γαλακτοκομικό σνακ. Απλά ανακατεύοντας τη σκόνη σε νερό, το προϊόν γίνεται παχύ και κρεμώδες.
Προετοιμασία: Γεμίστε ένα μπολ με νερό, προσθέστε τη σκόνη instant, ανακατέψτε με κουτάλι, αφήστε το να ξεκουραστεί για 2 λεπτά για να αποκτήσει την κατάλληλη υφή, απολαύστε το instant yogo ή custard.
Γεύσεις: Βανίλια, Σοκολάτα, Φράουλα, Μπανάνα...
... τον σπόρο μέσω μιας ειδικής διαδικασίας και αλέθεται σε λεπτή σκόνη. Η σκόνη σπόρων ψύλλων έχει τουλάχιστον 8 φορές μεγαλύτερο όγκο διόγκωσης από τους ολόκληρους σπόρους. Η σκόνη καταναλώνεται συνήθως διαλυμένη σε νερό ή αναμεμειγμένη με μούσλι ή γιαούρτι.
Η σκόνη σπόρων ψύλλων 95% έχει αριθμό διόγκωσης τουλάχιστον 70 ml/g. Αυτή η ένδειξη περιγράφει την ικανότητα των φυτικών ινών να...
... ένα μπισκότο σοκολάτας με 3 δημητριακά (σίκαλη, καλαμπόκι, βρώμη) για ένα πρωινό Ka'ré με σοκολάτα! Νέα συνταγή για την κρέμα φουντουκιού: χωρίς φοινικέλαιο!
Συστατικά:
Δημητριακά* (ρύζι*, καλαμπόκι*), κρέμα φουντουκιού*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, πίτουρο ρυζιού*, σκόνη κακάο* άπαχη, αλάτι.
* 100% των γεωργικών συστατικών προέρχονται από βιολογική γεωργία
Προέλευση: ΕΕ και εκτός ΕΕ
Αλλεργιογόνα: Γλουτένη και ξηροί καρποί. Πιθανές ίχνη σόγιας, σουσαμιού, γάλακτος και φιστικιών
Συσκευασία: σακούλα 375 γρ
Συμβουλές χρήσης: Καταναλώστε με γάλα, γιαούρτι, πουρέ φρούτων... ή όπως είναι.
...για την αύξηση της ξηρής ουσίας κατά την παραγωγή γιαούρτης ώστε να αποκτηθεί ένα πιο κρεμώδες ή πιο σταθερό γιαούρτι
Η σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος BIO παράγεται από παστεριωμένο γάλα μέσω ήπιου αφυδατωτικού διαδικασίας ψεκασμού στην Αυστρία.
Αποθήκευση: σε ξηρό και σε θερμοκρασία δωματίου, ελάχιστη διάρκεια ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής σε κλειστή συσκευασία
περιέχονται αλλεργιογόνα: γάλα/γαλακτόζη (λακτόζη)...