... οξείδιο του σιδήρου, τα οποία συμβάλλουν επίσης στη λεπτή, πολύπλοκη γεύση του σε σύγκριση με το κανονικό επιτραπέζιο αλάτι. Εκτιμάται όχι μόνο ως συστατικό μαγειρικής αλλά και για τα υποτιθέμενα οφέλη για την υγεία του, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων μετάλλων όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το κάλιο που είναι ευεργετικά για τη διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής. Πέρα από τις μαγειρικές του...
...Ο σορβικός κάλιο είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, ασφαλές και μη τοξικό συντηρητικό τροφίμων. Αν και ο σορβικός κάλιο είναι ένα από τα πολλά συντηρητικά που υπάρχουν στην αγορά, είναι ένα από τα καλύτερα επειδή είναι αβλαβές και ευέλικτο. Ο σορβικός κάλιο παράγεται κυρίως με συνθετικό τρόπο.
Είναι μια άγευστη και άοσμη σκόνη. Σύμφωνα με την FDA, θεωρείται ασφαλές για χρήση επειδή...
...Το μπρόκολο είναι γνωστό για την πλούσια θρεπτική του αξία ενώ είναι χαμηλό σε θερμίδες. Είναι πηγή βήτα καροτίνης, βιταμίνης C, B6, φολικού οξέος και λουτεΐνης. Επιπλέον, περιέχει πολλά μέταλλα, όπως κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο. Αξίζει να εισάγετε αυτό το πολύτιμο λαχανικό στη διατροφή σας, ειδικά αν έχετε προβλήματα όρασης ή κάνετε πολύ αθλητισμό, καθώς είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή...
... είναι αποτέλεσμα θερμικής επεξεργασίας. Οι ψημένοι κόκκοι κολοκύθας είναι λιγότερο πολύτιμοι από τους μη ψημένους, αλλά έχουν πιο χαρακτηριστική γεύση.
Η κολοκύθα είναι μια πολύτιμη πηγή συστατικών και θρεπτικών ουσιών. Οι πρωτεΐνες, οι πολυφαινόλες, οι πολυσακχαρίτες και τα μέταλλα είναι ιδιαίτερα σημαντικά.
Η κολοκύθα χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα όπως το κάλιο, το μαγνήσιο...
...οι κάσιους μας προσφέρουν μια δόση απαραίτητων βιταμινών: A, D, E και K, καθώς και μετάλλων όπως: ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, χαλκό και σίδηρο. Οι κάσιους δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, βιταμινών και μετάλλων, αλλά και πρωτεϊνών. Επομένως, μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη προσθήκη στη διατροφή των ανθρώπων που εγκαταλείπουν καθημερινά το κρέας και τα ζωικά προϊόντα. Η χρήση των κάσιους είναι ιδανική για άλειμμα σε ψωμί και τηγανίτες, καθώς και για γλυκά, κέικ και μπισκότα.
...Κεράσι σε σοκολάτα.
Εκτός από το βούτυρο κακάου, η σοκολάτα περιέχει φυτικά λίπη. Συστατικά: γλυκό κεράσι 55% (κεράσια, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, άρωμα, συντηρητικό: σορβικό κάλιο), σοκολάτα 45% - ελάχιστη περιεκτικότητα σε κακάο 43% (ζάχαρη, μάζα κακάου, βούτυρο κακάου, φυτικό λίπος - φοινικέλαιο, σιτέλαιο, σάλ, πυρήνας μάνγκο - σε διάφορες αναλογίες, γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνες (από σόγια) και E476, άρωμα). Το προϊόν μπορεί να περιέχει γλουτένη (σιτάρι).
Σετ: Πόλεις
Πόλη: Κρακοβία...
...4,9% χουμικά οξέα
2,8% περιεκτικότητα οργανικού άνθρακα
1% κάλιο
9,0÷11,4pH
Αύξηση της απόδοσης και βελτίωση της ποιότητας των καλλιεργειών.
Βελτίωση της δομής του εδάφους. Αύξηση της διαθεσιμότητας θρεπτικών συστατικών για τα φυτά.
Αύξηση της φυτικής μάζας.
Ενίσχυση της ανάπτυξης του ριζικού συστήματος.
Αύξηση του μήκους των ριζών και ενίσχυσή τους (επιτρέποντας στο φυτό να απορροφά νερό από...
... βγαίνουν από τη μαρινάδα λίγο πριν το σερβίρισμα. Μπορείτε να τις ραντίσετε επιπλέον με ελαιόλαδο πρώτης πίεσης EXTRA VIRGIN "MANZANO" και τότε μπορείτε να εκτιμήσετε πλήρως τη γεύση τους. Οι ελιές αποτελούν επίσης νόστιμο συμπλήρωμα σε πιάτα. Προσθήκη σε κρέατα, αλλαντικά, ψάρια, ζυμαρικά, ριζότο, πίτσα, σπαγγέτι και σαλάτες. Οι ελιές είναι πλούσιες σε βιταμίνες της ομάδας B, προβιταμίνη A καθώς και βιταμίνες C και E, και σε ανόργανα στοιχεία - κυρίως φώσφορο, κάλιο και σίδηρο. Ταυτόχρονα είναι ελαφρώς εύπεπτες.
... εργοστάσιό μας βρίσκεται στη δυτική Πολωνία, κοντά στα γερμανικά σύνορα με πολύ καλή σύνδεση με την οδική υποδομή.
Τα αναλώσιμα αλκοτέστ Test&Drive είναι διαθέσιμα σε αρκετές φαρμακευτικές αλυσίδες στην Πολωνία. Οι αλυσίδες πρατηρίων καυσίμων Lotos και BP προσφέρουν το προϊόν μας. Πελάτες μας είναι η Polmos και άλλες βιομηχανίες αλκοόλ και βότκας.
Είμαστε παραγωγοί πιθανώς των καλύτερων, και κυρίως εντελώς αβλαβών για την υγεία αλκοτέστ Test&Drive. Τα αλκοτέστ δεν περιέχουν διχρωμικό κάλιο, μια τοξική και καρκινογόνο ένωση που χρησιμοποιείται σε παλαιότερες γενιές αλκοτέστ.