... φαγόπυρο μπορεί να αλεστεί σε μύλο και έτσι η προκύπτουσα αλεύρι χρησιμοποιείται για ψήσιμο χωρίς γλουτένη, τηγανίτες και κρέπες. Στους χονδροί σπόρους θα βρούμε πολλή πρωτεΐνη, όπως πρωτεΐνες από όσπρια και φυτικές ίνες. Ο χυλός είναι πλούσιοςσε μαγνήσιο, έχει περισσότερα από τη μαύρη σοκολάτα. Ο χυλός περιέχει εξωγενείς αμινοξέα: λυσίνη που βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου που ενισχύει την...
...Η αλεύρι από μπιζέλια χρησιμοποιείται συχνά ως συστατικό σε ψωμί, κέικ, ζυμαρικά, καθώς και σε ορισμένα ζαχαρωτά προϊόντα, όπως ντόνατς και μπισκότα. Προσθέστε λίγο αλεύρι από μπιζέλια και το πιάτο θα αποκτήσει μια υπέροχη γεύση μπιζελιού και θα γίνει λίγο πιο υγιεινό. Τα μπιζέλια είναι πλούσια σε βιταμίνες C, B και PP, καθώς και σε μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, φώσφορο και ψευδάργυρο. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γρ.
... αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. dulcis, και την πικρή αμυγδαλιά, Prunus amygdalus var. amara, η τελευταία θεωρείται τοξική, λόγω της περιεκτικότητάς της σε κυανιούχο οξύ. Είναι ένας ελαιούχος σπόρος, δηλαδή πλούσιοςσε λιπίδια και συχνά ονομάζεται "ξηρός ελαιούχος καρπός".
Ean13:3701511703011
Référence:FarineAmandeBioProvence1...
...Το αλεύρι είναι μια πολύτιμη, πλούσια σε πρωτεΐνες ζωοτροφή, που προκύπτει κατά την παραγωγή φυτικών ελαίων μετά την πίεση και την εξαγωγή των σπόρων ελαίου. Μια πολύτιμη ζωοτροφή που περιέχει 36-38% ακατέργαστης πρωτεΐνης, αμινοξέα και μεθειονίνη, η οποία έχει θετική επίδραση στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των νεαρών ζώων. Είναι αναντικατάστατο ως πλούσιοςσε πρωτεΐνες πρόσθετος παράγοντας στην παραγωγή μιγμάτων ζωοτροφών για πουλερικά και την κτηνοτροφία. Περιέχει τις βιταμίνες E και B, φυτικές ίνες, φυσικές πρωτεΐνες, κάλιο, φώσφορο και άλλα μέταλλα.
...Ο σόργος επεξεργάζεται σε δημητριακά, αλεύρι και άμυλο, αλκοόλ. Η σκοπιμότητα καλλιέργειας του σόργου σε ξηρές και ημιξηρές περιοχές του πλανήτη οφείλεται στην ευελιξία και την υψηλή παραγωγικότητά του. Η πράσινη μάζα και ο σπόρος καταναλώνονται εύκολα από πολλές κατηγορίες ζώων εκτροφής. Ο σόργος δεν είναι μόνο μια καλλιέργεια υψηλής απόδοσης, αλλά είναι πλούσιοςσε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες...
... συστατικά: βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, και θεωρείται επίσης η τροφή με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Οι οργανοληπτικές ιδιότητες των ωμών, αποφλοιωμένων αμυγδάλων είναι τόσο ενδιαφέρουσες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους τομείς της κουζίνας. Τις συναντάμε στην αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική, στην παραγωγή ροφημάτων, τσαγιών και παγωτών, καθώς και στη συσκευασία ορεκτικών, σνακ, κυρίως και δευτερευόντων πιάτων. Μπορούν επίσης να καβουρδιστούν, να καραμελωθούν, να αλεσθούν σε σκόνη και σεαλεύρι, δείχνοντας έναν ευέλικτο χαρακτήρα.