...-ασβεστόλιθου για να προσφέρει ένα γεμάτο και σάρκινο κρασί, που εκπροσωπεί την αίγλη των κρασιών του Μπορντό.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΑΣΙΟΥ
Παραδοσιακή οινοποίηση σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
ΣΤΑΦΥΛΙΑ
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
ΓΕΥΣΗ
Λαμπερό σκούρο γαρνέτ χρώμα.
Φρουτώδης μύτη με αρώματα μαύρης σταφίδας, βατόμουρου και βερίκοκου.
Στρογγυλή, ισορροπημένη και επίμονη γεύση με ώριμες και ζεστές τανίνες.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ & ΚΡΑΣΙΟΥ
Να απολαμβάνεται με φιλέτο μοσχαριού, ψητό χοιρινό με δαμάσκηνα ή παλαιωμένο τυρί.
Σερβίρετε στους 18°C.
ΒΡΑΒΕΙΑ
2012: Χάλκινο Μετάλλιο στο IWC 2013.
... μεγάλους κλάδους της ονομασίας, του προσφέρει μια εξαιρετική πολυπλοκότητα. Μια ωρίμανση 12 μηνών σε προσεκτικά επιλεγμένα γαλλικά δρύινα βαρέλια από τις καλύτερες βαρελοποιίες, καθώς και μια τυπική μίξη, του εξασφαλίζουν μεγάλη ικανότητα παλαίωσης και αξιοσημείωτη ισορροπία.\n\nDégustation\nΈνα παλαιωμένο και πυκνό Πωγιάκ που αντιπροσωπεύει την τέλεια σύνθεση του εδάφους του Πωγιάκ. Ένα χρώμα...
...Ο Caciocavallo Reale είναι το μεγαλύτερο από τα τυριά που παράγονται από το Caseificio Pioggia, με αρχικό βάρος περίπου 6 κιλά. Μετά από ένα χρόνο ωρίμανσης, το τυρί φτάνει να ζυγίζει περίπου 4,8 κιλά. Παραγόμενο τους χειμερινούς μήνες, το Caciocavallo Reale προσφέρει μια μοναδική γεύση, συνοδευόμενο από ένα καλό κόκκινο κρασί όπως το Primitivo di Manduria. Αυτό το τυρί είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια πλούσια και σύνθετη γεύση, τέλειο για να εμπλουτίσει πιάτα και απεριτίφ.
...Το Brunello di Montalcino Riserva παράγεται μόνο σε εξαιρετικές χρονιές, που έχουν απονεμηθεί πέντε αστέρια. Σε αυτές τις χρονιές, το κρασί είναι πολύπλοκο και καλά δομημένο. Έτσι, όπως περιγράφεται στους Κανονισμούς Παραγωγής, χρειάζεται μεγαλύτερη περίοδο παλαίωσης για να εκφράσει καλύτερα όλα τα χαρακτηριστικά του.
...Χρώμα: ένα ελκυστικό κρασί ρουμπινί κόκκινο με ελαφρύ τοίχωμα από τούβλο.
- Αρώματα: έντονα αρώματα, τόσο πολύπλοκα που συνδυάζουν όλες τις τυπικές νότες παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια σε αρμονία με τις ώριμες φρουτώδεις νότες.
- Στόμα: νόστιμο και κομψό στο στόμα. Πλούσια φρουτώδη έκφραση με πολύ ώριμα φρούτα και γλυκούς τανίνες που ισορροπούν με τις καπνιστές νότες της παλαίωσης σε βαρέλια. Ένα στρογγυλό, δομημένο κρασί με μακρύ φινίρισμα, ιδανικό για να συνοδεύσει κόκκινο κρέας και παλαιωμένο τυρί.
...MORETUM παλαιωμένο σε βαρέλι, μπουκάλι από γρανίτη 75 cl, δηλαδή 23.20 €/l
Αυτό το μεσαιωνικό μοναστικό ποτό είναι σύγχρονο του Hypocras.
Ωστόσο, οι μοναχοί δεν είχαν πρόσβαση στα μπαχαρικά λόγω της κοινωνικής τους θέσης και του γεγονότος ότι αποδίδονταν στον Hypocras αφροδισιακές ιδιότητες.
Έτσι, χρησιμοποιούσαν το κρασί από τους αμπελώνες τους, το μέλι από τις κυψέλες τους και κόκκινα φρούτα...
...Το παλαιωμένο προβολόνε είναι ένα τυρί παλαιωμένο με ελαστική ζύμη, παραγόμενο αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα, παραδοσιακά επεξεργασμένο και διαμορφωμένο στο χέρι και που ωριμάζει για περίπου 9 / 12 μήνες.
Παρουσιάζεται σε κίτρινο χρώμα με πολύ παχύρρευστη υφή, σκληρό εξωτερικά και με πολύ έντονη και λίγο πικάντικη γεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί και σε φέτες ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί.
... παραγωγή όσο και στην εμφιάλωση, και σήμερα είναι μια πιστοποιημένη μονάδα (ISO 9001-2000) από τον Ιούνιο του 2003. Παράγει τις μάρκες Pedras Negras (λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί, γλυκό κρασί και τσίπουρο και παλαιωμένο τσίπουρο), Vale dos Barris (περιοχιακό κρασί Πενισούλα Σέτουμπαλ λευκό, κόκκινο και ροζέ), Adega de Palmela (ΠΟΠ λευκό, κόκκινο και κόκκινο Reserva), Adega de Palmela (ΠΟΠ Γενναιόδωρο Κρασί Μοσχάτο) και Palma (παλαιωμένο τσίπουρο). Σε συσκευασίες που κυμαίνονται από 0,06 έως 20L.