Τα κοσμήματα Shyloh διανέμουν τη μάρκα Shyloh εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Εδραιωμένοι στην καρδιά του Παρισιού στη Γαλλία, σας υποδεχόμαστε στο showroom αλλά και online στο www.shylohpro.fr.
Προτείνουμε όμορφα και ανθεκτικά κοσμήματα καθημερινής χρήσης. Φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι υποαλλεργικά και το χρώμα των κοσμημάτων δεν αλλάζει με την πάροδο του χρόνου ούτε με την επαφή με το νερό.
Μετά τον πόλεμο, ο Pasquale Battista ιδρύει στην Cetara ένα μικρό εργαστήριο κονσερβών, κυρίως αντζούγιας, το οποίο διευθύνει με πάθος και περηφάνια μέχρι τη δεκαετία του '90. Ο δεσμός μεταξύ της επεξεργασίας της αντζούγιας και της Cetara έχει ιστορικές ρίζες και σήμερα, όπως και χθες, η παράδοση συνεχίζεται χάρη στα παιδιά του κυρίου Battista. Με την πάροδο του χρόνου, η γεύση του προϊόντος μας δ...
...Το Calvi Genoese Basil Pesto DOP παρασκευάζεται σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή της Λιγουρίας. Περιέχει ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, βασιλικό καλλιεργημένο στη Λιγουρία (Basilico Genovese DOP), κουκουνάρι, σκόρδο και Grana Padano. Σε σύγκριση με το σπιτικό πέστο, προστίθενται μόνο κιτρικό οξύ (οξυνιστής) και ασκορβικό οξύ (αντιοξειδωτικό). Δεν περιέχει κάσιους, φύτρο σιταριού ή άλλα...
...Αν σου αρέσει η μεσογειακή κουζίνα, τότε δεν μπορείς να παραλείψεις το αποξηραμένο βασιλικό μας. Η έντονη μυρωδιά σε μεταφέρει αυτόματα πίσω στη Μεσόγειο ή στις ημέρες των σπαγγέτι της παιδικής σου ηλικίας.
Ο βασιλικός είναι, εκτός από υλικά όπως το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το τυρί παρμεζάνα ή τους κουκουνάρι, ένα κύριο συστατικό για κάθε καλό πέστο. Αλλά όλοι το γνωρίζουμε και το αγαπάμε φυσικά από...
Η PASTA GIRARDI είναι μια οργανωμένη χειροποίητη επιχείρηση από το Πιεμόντε, ειδικευμένη από το 1997 στην καθημερινή παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής, ραβιόλι, λαζάνια και έτοιμων γκουρμέ πιάτων υψηλής ποιότητας για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (HORECA) και για τη λιανική πώληση, τόσο ανεξάρτητη όσο και οργανωμένη. Κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσοχής στην έρευνα και την επιλογή ...
Feréikos is based in Ancient Corinth, Greece and was founded in 2008 by sisters Maria and Penny Vlachou. Feréikos manages the end to end snail process, from the first soil analysis of the snail farm through its production until its delicious taste reaches your palate.
We oversee the global development of snail farming by providing education and know how coming from over 12 years’ experience in th...
... κρέατά σας!
Η μαρινάδα μας Oued-Amlil αποτελείται από σκόρδο και αρωματικά βότανα εξαιρετικής ποιότητας. Θα προσφέρει μια γαστρονομική πινελιά αντάξια των μεγάλων σεφ στα κρέατα τύπου αρνιού, μοσχαριού ή βοδινού. Ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη, θυμίζει συνταγές όπως η Maître d’hôtel ή οι σάλτσες για σαλιγκάρια. Εύκολη στη χρήση και έτοιμη προς χρήση, αυτή η μαρινάδα Oued-Amlil ξεχωρίζει για το πράσινο χρώμα της και τη γεύση τύπου βούτυρο-πέστο. Τα εστιατόρια, τα σνακ, τα fast-food και τα κρεοπωλεία που χρησιμοποιούν αυτήν
Αναφορά: ART0012...
... ηλιόσπορου: GEAC Dou Chonlai
Καρύδια του Περικορντ
Συμβουλές χρήσης
Το ιδανικό καρύκευμα για να συνοδεύσει ζυμαρικά, νιόκι, μπορεί να γεμίσει σολομό σε πακέτο ή να απλωθεί σε φρυγανιές με λαχανικά. Το απλώνουμε σε πίτσες, αλμυρές τάρτες, μπρουσκέτες ή το προσθέτουμε σε αλμυρές κέικ. Αυτό το πέστο μπορεί να προσαρμοστεί κατά βούληση!
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Ενέργεια: 171 kJ (41 kcal)
Λίπη: 3,2g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 0,4g
Υδατάνθρακες: 2,2g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 2g
Πρωτεΐνες: 0,7g
Αλάτι: 0,6g...
... και χρησιμοποιείται παγκοσμίως, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην ιταλική και γαλλική κουζίνα. Ο βασιλικός και η ντομάτα είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός. Γι' αυτό, ρίξτε λίγο πάνω στη σούπα ντομάτας. Επιπλέον, αυτό το πράσινο ιερό βότανο τα πηγαίνει καλά σε σούπες και σάλτσες, πέστο, τυριά, πιάτα με ψάρι και κρέας και σαλάτες. Γεύεται επίσης υπέροχα σε ένα τοστ. Η συμβουλή είναι να το προσθέσετε όσο το δυνατόν αργότερα για να διατηρήσετε τη γεύση όσο το δυνατόν περισσότερο.
...Οι αμυγδαλές είναι ένα πολύ χρησιμοποιούμενο συστατικό σε διάφορες παραδοσιακές κουζίνες της περιοχής της Μεσογείου, ιδιαίτερα στην σικελική, στην σαρδηνιακή και στην απουλιανή κουζίνα, τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά πιάτα. Συλλέγονται με το χέρι και με ραβδιά (ευλύγιστα κοντά από 3 έως 5 μέτρα) κατά την περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου και χρησιμοποιούνται τόσο στην κουζίνα (πέστο alla trapanese...
Η Pioggia Store είναι μια ιταλική εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή και διανομή τυπικών τροφίμων της Πούλια, με έμφαση στην εξαγωγή προς διεθνείς αγορές και χονδρική πώληση. Χάρη σε μια προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, που προέρχονται αποκλειστικά από τοπικές καλλιέργειες και εκτροφές, εγγυόμαστε αυθεντικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Η γκάμα μας περιλαμβάνει φρέσκα τυριά όπως η mozzarella di bufala,...
...Ο φυστίκι δεν λυπάται: στα αλμυρά προσφέρει όλη την ποιότητά του, τη γεύση του, το έντονο χρώμα του, την αυθεντικότητα και τη φυσικότητά του…
Διαθέσιμο σε διάφορες γεύσεις: Πέστο Φυστικιού με Μανιτάρια Πορτσίνι; Πέστο Φυστικιού με Τρούφα; Πέστο Φυστικιού με Αλάτι Σικελίας.
...Χρήση: Εμβάπτιση σε λάδι, πέστο, χούμους, αϊόλι, τάπας, ως υποκατάστατο σκελίδων σκόρδου
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "Σκόρδο σε σκόνη Καλιφορνέζικο" ως διαφημιστικό μέσο ή δώρο. (Για αιτήματα, παρακαλούμε στείλτε email στο: info@gojundgoj.de)
Ευχαρίστως προσφέρουμε τα προϊόντα μας και ως ιδιωτική ετικέτα, σε μεγάλες συσκευασίες και για μεταπωλητές.
...Σκεφτείτε και δημιουργήστε στην Conserve Conti, αυτό το πέστο περιέχει παραδόσεις της Σικελίας που χρονολογούνται στο παρελθόν. Το "Φινόκιο" είναι ένα αυτόχθονο λαχανικό από την περιοχή του Έτνα, με μοναδική, έντονη και χαρακτηριστική γεύση, ιδανικό ως καρύκευμα για πρώτα πιάτα (ζυμαρικά με σαρδέλες). Συχνά χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα δεύτερο πιάτο ψαριού, αλλά είναι επίσης αξιέπαινο αν...
...Το πράσινο πέστο προέρχεται αρχικά από τη βόρεια Ιταλία, χαρακτηρίζεται από το πράσινο χρώμα του, που είναι ένδειξη της παρουσίας βασιλικού στη σύνθεσή του. Παραδοσιακά, το πράσινο πέστο συνοδεύει τα ζυμαρικά (φυσικά!), το ρύζι, τις πατάτες ή ακόμα και τη σούπα μινέστρε. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε πίτσες ή άλλο καρπάτσιο. Δοκιμάστε το!
Καθαρό βάρος: 0,180 KG
Χωρητικότητα: 0,180 KG...
...Αυτό το αρωματικό και νόστιμο πέστο είναι ιδανικό για την παρασκευή εξαιρετικών πιάτων ζυμαρικών. Απλωμένο σε φρυγανισμένο ψωμί ή σε κράκερ για την προετοιμασία νόστιμων ορεκτικών και σνακ.
Προσθέτει άρωμα και γεύση και στη σαλάτα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Φρέσκο βασιλικό τουλάχιστον 70%, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι σπόρων ηλίανθου, Parmigiano Reggiano (ΓΑΛΑ, αλάτι, ΠΗΚΤΙΝΗ) ΠΙΝΟΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ, αλάτι.
Συσκευασίες των: 190 γρ; 290 γρ; 950 γρ; 2.850 γρ.
...Η σάλτσα Πέστο είναι μία από τις πιο διάσημες σάλτσες στον κόσμο και ξεχωρίζει για την απίστευτη γεύση της βασιλικού.
Αυτή η αρωματική σάλτσα, με καταγωγή από τη Γένοβα, είναι ιδανική για να συνοδεύει κάθε είδους συνταγές, εκτός από την τυπική ζυμαρικά. Είναι επίσης κατάλληλη για να αρωματίσει κρέατα και ψάρια.
... γεύση. 100% vegan, αυτό το πέστο με ελιές δεν περιέχει τυρί ή άλλα ζωικά προϊόντα.
Πράσινες ελιές* (43%), ηλιέλαιο*, αποξηραμένες ντομάτες*, μαύρες ελιές* (7%), σκόρδο*, θαλασσινό αλάτι, ελαιόλαδο*, πιπέρι*, ξύδι αλκοόλης*. * : Προϊόντα που προέρχονται από βιολογική γεωργία...
Γεννημένη το 2013 με στόχο την ανάδειξη εξαιρετικών ιταλικών σπεσιαλιτέ, η Casa Di Cecco είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στο χονδρικό εμπόριο ιταλικών τροφίμων. Καθοδηγούμενοι από την αγάπη για τις παραδόσεις και τη γεύση των αυθεντικών γεύσεων, έχουμε επιλέξει για τις εκλεκτές τροφές και τις μεσαίες επιφάνειες, στη Γαλλία και διεθνώς, το καλύτερο της ιταλικής παραδοσιακής γαστρο...