...Μια τέλεια αρμονία μεταξύ της λεπτότητας του νουγκά και της έντασης της σοκολάτας. Αυτή η χειροποίητη πάστα για άλειμμα προσφέρει μια εξαιρετική γευστική εμπειρία, ιδανική για να απογειώσει τις φέτες σας, να συνοδεύσει τα επιδόρπιά σας ή απλά για ένα γευστικό διάλειμμα.
Αναφορά:502253
Βάρος (σε kg):0.22
Συσκευασία:12
ΦΠΑ:5.5%...
...Βιολογική πάστα αλειμμάτων που φτιάχνετε μόνοι σας
Καβουρδισμένα φουντούκια και ολόκληρες αμυγδαλές σε σκόνη, κομμάτια μαύρης σοκολάτας, σκόνη κακάο, ακατέργαστη καστανή ζάχαρη και τίποτα άλλο!
Για να παρασκευαστεί με γάλα ή φυτική εναλλακτική
Εύκολο και γρήγορο: 1 μόνο συστατικό προς προσθήκη
Χωρίς λάδι
Οδηγίες χρήσης
Για 210 γρ. τελικού προϊόντος:
Σε μια κατσαρόλα, ρίξτε 60 ml (=6 cl) γάλα ή...
...</strong>Ενεργειακή αξία 955kJ/290kcalΛίπος 11,3g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1,3gΥδατάνθρακες 22,9g εκ των οποίων σάκχαρα 13,3gΠρωτεΐνη 5,8gΦυτικές ίνες 5,6gΑλάτι 1,1g <strong>Χρήση</strong>Η Chocorella είναι κατάλληλη ως προϊόν για άλειμμα ψωμιού, καθώς και ως προσθήκη σε ψημένα προϊόντα και διάφορα είδη γλυκών. Η πάστα μπορεί να προστεθεί σε τηγανίτες και βάφλες. Υγιεινή εναλλακτική για τις δημοφιλείς σοκολατένιες κρέμες. <strong>Σημειώσεις</strong>Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία έως 20°C. Μετά το άνοιγμα, να φυλάσσεται στο ψυγείο και να καταναλώνεται εντός 48 ωρών.
...Είναι ένα προϊόν που προκύπτει από την άλεση κόκκων κακάου που έχουν προηγουμένως ξεφλουδιστεί και καβουρδιστεί, χωρίς την προσθήκη πρόσθετων ουσιών. Η πάστα που προκύπτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή βουτύρου κακάου και σκόνης κακάου.
ΟΦΕΛΗ
Το λικέρ κακάου περιέχει αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Το λικέρ κακάου χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολατών, βουτύρου κακάου και σκόνης κακάου.
MOQ: 20kg...
... συνέχεια στον ήλιο για μερικές ημέρες για να ζυμωθεί. Κατά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από έναν μύλο, για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου στη συνέχεια αλέθονται για 10 ώρες με μια πέτρα μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπολείμματα από το βούτυρο. Τα υπολείμματα αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη...
...Η Pasta de Almendra Repelada είναι ένα premium προϊόν που ξεχωρίζει για την απαλότητά του και τη λεπτή του γεύση. Παρασκευασμένη από προσεκτικά επιλεγμένα και αποφλοιωμένα αμύγδαλα, αυτή η πάστα είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για τις μαγειρικές τους δημιουργίες. Η κρεμώδης υφή της και η λεπτή γεύση της την καθιστούν ιδανική για χρήση σε μια ποικιλία συνταγών, από...
...8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
Κουτί με 12 συσκευασίες των 200g
Συσκευασία 12 τεμαχίων των 200g
Κουτί με 12 κομμάτια των 200g
Ref:0501292
EAN:8034125102259...
... είναι πολύ υγρή.
Επιλέγουμε να βάλουμε 78% φυστίκια και να ενισχύσουμε την υφή με άλλες υγιεινές λιπαρές ουσίες όπως το καθαρό βούτυρο κακάο και το λάδι MCT. Για να αυξήσουμε την πρόσληψη κολλαγόνου, εμπλουτίσαμε την αλοιφή φυστικιού με ένα πολυκολλαγόνο που περιλαμβάνει τύπους I, II, III, IV, V και X κολλαγόνου.
Απλώσιμη για ψωμιά με ξηρούς καρπούς
– Σάλτσα ντιπ για τα λαχανικά σας κατά τη...
...Εκχυλίσματα και Συμπυκνώματα - Συμπυκνωμένος Κακάο
Φυσικότητα: Φυσικό
Εμφάνιση: Υγρό; Πάστα
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: με ή χωρίς αλκοόλ
Διαλυτότητα: Αλκοόλ; Υδατοδιαλυτό...
...Η Nutella® είναι μια δημοφιλής πάστα κακάου με φουντούκια που γλυκαίνεται και χρησιμοποιείται συνήθως σε σάντουιτς, κέικ και άλλα γλυκά τρόφιμα. Είναι γνωστή για την υπέροχη γλυκιά και ξηνή γεύση της και δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ή συντηρητικά. Η πάστα για άλειμμα αποτελείται από διάφορα συστατικά, που περιλαμβάνουν ζάχαρη, φοινικέλαιο, φουντούκια, αποβουτυρωμένη σκόνη κακάου...
...Τα κουτιά μας αποτελούνται από μια ποικιλία σοκολατών: πραλίνες, γκανάς και πάστα αμυγδάλου. Επικαλυμμένα με μαύρη σοκολάτα 70% κακάο και σοκολάτα γάλακτος 36% κακάο. Για να προσφέρουμε εξαιρετικές σοκολάτες, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 200...
... γάλακτος (ζάχαρη, σκόνη ολόκληρου γάλακτος, πάστα κακάου, βούτυρο κακάου, σκόνη ορού γάλακτος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας E322, φυσική γεύση βανίλιας), 30% αμύγδαλα, 2% σκόνη κακάου
Προέλευση
Τα αμύγδαλα προέρχονται κυρίως από την Αμερική, τη Νότια και Δυτική Ευρώπη. Οι μεγαλύτερες περιοχές όπου καλλιεργούνται αμύγδαλα είναι η Καλιφόρνια, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Αυστραλία και η Χιλή. Η επικάλυψη τους με σοκολάτα γίνεται στην Ευρώπη.
...Ποτήρι 250g με πάστα σοκολάτας και γάλα
Και τι περιέχει;
Φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, βούτυρο κακάο), σκόνη σοκολάτας (ζάχαρη, κακάο) (26%), ζάχαρη, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη (14%), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλιέλαιου, άρωμα: βανιλίνη.
Αλλεργιογόνα υπό μεγεθυντικό φακό
Γάλα. Μπορεί να περιέχει ίχνη από φουντούκια.
Καλή συντήρηση, δεν είναι δύσκολη
Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από τη θερμότητα. Κλείστε καλά το βάζο μετά από κάθε χρήση.
Βάζο και καπάκι: να πεταχτούν με τα οικιακά απορρίμματα.
Εταιρεία με έδρα την Ισπανία, προϊόντα σχετιζόμενα με τρόφιμα και ποτά καθώς και γεωργικά προϊόντα. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΓΚΟΥΡΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Κρασιά, αλκοολούχα και μη, αλκοολούχα ποτά, ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, λάδι από σπόρους σταφυλιού, ιβηρικό ζαμπόν, σοκολάτα, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, τυρί, μαρμελάδα, φρούτα και λαχανικά, λεμόνια, πορτοκάλια, κακί περσίμον, σκόρδο, κρεμμύδια, όσπρια...
...Ολόκληρες και ψητές, σε πάστα, αλεύρι ή θρυμματισμένες, οι φουντούκια Rogelfrut είναι έτοιμες να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα.
Μονάδα πώλησης
Ολόκληρες ψητές φουντούκια, θρυμματισμένες και καραμελωμένες σε σακούλες κενών αέρος των 1 kg και 500 gr
Αλεύρι φουντουκιού σε σακούλες κενών αέρος των 500 gr
Πάστα φουντουκιού σε κονσέρβα των 5 kg ή πλαστικό κουβά των 10 kg...
...Κρέμα κακάο, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και μέλι 400 γρ. Χωρίς γλουτένη. - Προσφορά! Κρέμα σοκολάτας και μελιού με ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας.
Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές, χωρίς γλουτένη, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς προστιθέμενα υδρογονωμένα λίπη.
Κρέμα παρασκευασμένη με παραδοσιακό τρόπο, κατασκευασμένη στην Ισπανία.
Βάζο γυάλινο 400 γραμμάρια.
Κρέμα ιδανική για κατανάλωση σε...
... έχουμε επιλέξει ειδικά για σένα. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάου, Nibs κακάου, Πάστα κακάου, Σκόνη κακάου, Βούτυρο κακάου, Επικαλύψεις σοκολάτας
Επιλεγμένες προελεύσεις: Βενεζουέλα, Μαδαγασκάρη, Εκουαδόρ, Γκάνα, άλλες προελεύσεις
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, λιανοπωλητές και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://cacaovenezueladelta.com/...
... η μέθοδος tempering έχει το όνομα "μετάξι". Η χρήση του "μετάξι" είναι πολύ βολική, ειδικά όταν tempering μικρών ποσοτήτων σοκολάτας, όταν χρειάζεται να tempering λίγο, αλλά συχνά.
Πρέπει να βάλετε στον επωαστήρα κρύο ή ζεστό βούτυρο κακάο. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία και αφήστε το για 12-24 (ή περισσότερες) ώρες μέχρι να συμβεί η μαγεία και το βούτυρο να μετατραπεί σε μια παχύρρευστη πάστα - ιδανική για προσθήκη στο προϊόν.
...Ως εναλλακτική στη ζαχαρόπαστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την Πάστα Σοκολάτας για μοντελοποίηση - Σοκολάτα.
Με το νόστιμο άρωμα σοκολάτας, είναι εύκολη στην επεξεργασία, οι δημιουργίες σας θα κολλούν επίσης εύκολα χωρίς πρόσθετα.
Συστατικά: Ζάχαρη, Σιρόπι γλυκόζης, Βούτυρο κακάο, Άμυλο πατάτας, κακάο 22-24%, νερό, γαλακτωματοποιητής E422 και E415, συντηρητικό E202, άρωμα.
Πιθανές ίχνη...
...Σχεδιάστηκε για μικρές βιοτεχνίες σοκολάτας. Η μηχανή αποτελείται από έναν άνω θρυμματιστή και έναν κάτω μύλο. Ο άνω θρυμματιστής θρυμματίζει όλους τους ξηρούς καρπούς ή τους κόκκους κακάου σε μικρότερα κομμάτια και τα μεταφέρει στον κάτω μύλο. Ο κάτω μύλος αλέθει τους θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς ή τα θρυμματισμένα κακάο σε μια παχύρρευστη πάστα. Οι ταχύτητες του άνω θρυμματιστή και του κάτω μύλου μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά. Η ταχύτητα του μύλου επηρεάζει άμεσα την υφή του τελικού προϊόντος.
...Το σουσαμέλαιο είναι επίσης γνωστό με το όνομα ταχίνι και αποτελεί δημοφιλή συστατικό για το ψήσιμο και το μαγείρεμα από την ανατολική κουζίνα. Ας δώσουμε τώρα προσοχή στην μοναδική γλυκιά παραλλαγή του ταχινιού: Μπορείτε τώρα να αγοράσετε την πάστα σουσαμιού με κακάο.
... γίνει σκόνη κακάο. Η πάστακακάο και το βούτυρο κακάο που προέρχεται από την πίεση αναμειγνύονται και έτσι αποκτούμε τη σοκολάτα. Για τη μαύρη σοκολάτα, προστίθεται ζάχαρη; στη συνέχεια σκόνη γάλακτος για τη σοκολάτα γάλακτος.