...Είναι ένα προϊόν που προκύπτει από την άλεση κόκκων κακάου που έχουν προηγουμένως ξεφλουδιστεί και καβουρδιστεί, χωρίς την προσθήκη πρόσθετων ουσιών. Η πάστα που προκύπτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή βουτύρου κακάου και σκόνης κακάου.
ΟΦΕΛΗ
Το λικέρ κακάου περιέχει αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Το λικέρ κακάου χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολατών, βουτύρου κακάου και σκόνης κακάου.
MOQ: 20kg...
... συνέχεια στον ήλιο για μερικές ημέρες για να ζυμωθεί. Κατά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από έναν μύλο, για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου στη συνέχεια αλέθονται για 10 ώρες με μια πέτρα μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπολείμματα από το βούτυρο. Τα υπολείμματα αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη...
... γάλακτος (ζάχαρη, σκόνη ολόκληρου γάλακτος, πάστα κακάου, βούτυρο κακάου, σκόνη ορού γάλακτος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας E322, φυσική γεύση βανίλιας), 30% αμύγδαλα, 2% σκόνη κακάου
Προέλευση
Τα αμύγδαλα προέρχονται κυρίως από την Αμερική, τη Νότια και Δυτική Ευρώπη. Οι μεγαλύτερες περιοχές όπου καλλιεργούνται αμύγδαλα είναι η Καλιφόρνια, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Αυστραλία και η Χιλή. Η επικάλυψη τους με σοκολάτα γίνεται στην Ευρώπη.
...Το σουσαμέλαιο είναι επίσης γνωστό με το όνομα ταχίνι και αποτελεί δημοφιλή συστατικό για το ψήσιμο και το μαγείρεμα από την ανατολική κουζίνα. Ας δώσουμε τώρα προσοχή στην μοναδική γλυκιά παραλλαγή του ταχινιού: Μπορείτε τώρα να αγοράσετε την πάστα σουσαμιού με κακάο.
...άμεσος χονδρικός εμπόριο δίκαιου εμπορίου, βιολογικής ζάχαρης από άνθη καρύδας και νέκταρ από άνθη καρύδας, καθώς και βιολογικών προϊόντων ωμού κακάου: ωμός κακάοπάστα/ποτό, ωκός κακάο σκόνη, ωκοί κακάο κόκκοι, βούτυρο κακάου και ωκοί κακάο νιφάδες. προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα βιολογικών και ωμών τροφίμων στην αγορά! διανέμουμε κυρίως για την Big Tree Farms, Ινδονησία. www.bigtreefarms.com www.bigtreefarms.de...