...Το σπάνιο αρνίσιο φιλέτο μας επεξεργάζεται με προσοχή για να προσφέρει ανώτερη γεύση και ποιότητα. Κάθε κομμάτι είναι τρυφερό και γεμάτο γεύση, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία. Είτε ετοιμάζετε ένα κλασικό πιάτο με αρνί είτε εξερευνάτε νέες συνταγές, το αρνί μας παρέχει την τέλεια βάση για μια ποικιλία γαστρονομικών δημιουργιών. Με έμφαση στην ποιότητα και τη γεύση, σας προσφέρουμε αρνί που ξεχωρίζει για την ανώτερη υφή και την πλούσια γεύση του. Η επιλογή αρνιού μας είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει εξαιρετική γεύση και ποιότητα.
Χαμόν και Ιβηρικά αλλαντικά.
Τα προϊόντα μας από την Ιβηρία είναι η αντανάκλαση του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσονται: η δασική περιοχή, ένα δώρο της φύσης όπου τα δείγματα μας μεγαλώνουν και αναπτύσσονται για να προσφέρουν τα καλύτερα ιβηρικά προϊόντα.
Στην Castro y González, προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η βιώσιμη ανάπτυξη αυτής της πηγής ζωής και είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι κάθ...
...Μηχανή συνδυασμού για παχιά και λεπτά: Η μηχανή απογύμνωσης AMS 533 TWIN είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την επεξεργασία κομματιών με παχιά τένοντες και δέρμα, όπως το χοιρινό φιλέτο, το χοιρινό στήθος, το μοσχαρίσιο ή το μοσχαρίσιο στήθος και το βραστό μοσχαρίσιοφιλέτο.
Πλεονεκτήματα
- Αφαίρεση τενόντων και δέρματος με μία μηχανή
- Ρόδες μεταφοράς TWIN και ειδικά συντονισμένες λεπίδες παρέχουν...
Η MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) έχει την έδρα της στο Γκουιχουέλο (Σαλαμάνκα) και ασχολείται, σχεδόν αποκλειστικά, με τη βιομηχανία του ιβηρικού χοίρου. Στόχος της ήταν να κατασκευάσει ένα σφαγείο με τμήμα κοπής και τήξης λιπαρών, που θα της παρείχε τη σφαγή και κοπή των χοίρων που χρειάζονταν οι βιομηχανίες της, καθώς και τη μετατροπή του μπέικον σε λίπος μέσω μιας διαδικασίας τήξης, ξεκινώντ...
...Πάρτε ένα ρολό από μοσχαρίσιο κρέας με κόκαλο και κόψτε το σε μπριζόλες. Αυτό σας δίνει ένα κομμάτι από ράβδο. Αν αφαιρέσετε το κόκαλο από την μπριζόλα, γίνεται φιλέτο σκότς. Όπως το φιλέτο σκότς, τα κομμάτια ράβδου είναι τρυφερά, γεμάτα γεύση και αποδίδουν καλύτερα όταν μαγειρεύονται σε τηγάνι, στη σχάρα ή κομμένα σε λεπτές φέτες για ένα τηγανητό μοσχάρι.
...Τουρνεντός παρασκευασμένο από φιλέτο βοδινού, κομμένο με πριόνι και καθαρισμένο, περιποιημένο και απολιπαρισμένο στο χέρι. Το προϊόν είναι κατεψυγμένο και συσκευασμένο κενό αέρος μεμονωμένα.
Βάρος: 4x80g...
Από μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική, προμηθευόμαστε προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, και της Άπω Ανατολής. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων μας είναι το Palm Kernal Oil, το Palm Oil, το Rapeseed Oil, το Soybean Oil, το Sunflower Oil, τα Blends, το Corn Oil, το Cottonseed Oil, το High Oleic Sunflower Oil, το Poultry, το Pork, το Beef, το Fi...
Η Agaras προμηθεύεται ζώα στη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία και την Πολωνία. Η χωρητικότητα του σφαγείου είναι 40 βοοειδή/ώρα και 120 χοίρους/ώρα. 30-40 τόνοι σφάγιων αποσπώνται στην αίθουσα κοπής κρέατος ανά βάρδια. Η εταιρεία εξάγει το 66% των προϊόντων της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το ISO 14001:2004, το παγκόσμιο πρότυπο BRC για την ασφάλεια τροφίμων και πληροί επίσης τα κ...
...Ως μοσχαρίσιο κρέας ορίζουμε τις θηλυκές αγελάδες που σφάζονται σε ηλικία 24-36 μηνών. Βασικά, πρόκειται για ζώα από τα οποία αναμένονται τυποποιημένη υψηλή ποιότητα κρέατος.
Κρέας
Μοσχάρι μπροστινών τεμαχίων
Πάχος ώμου
Πάχος ώμου - PAD
Λάθος φιλέτο
Λάθος φιλέτο - PAD
Κομμάτι σκαφών
Κομμάτι σκαφών - PAD
Κρέας μπροστινού ποδιού χωρίς κόκαλο
Μπροστινό πόδι με κόκαλο σε κομμάτι
Μπροστινό πόδι με...
Η Vleeswaren De Baets είναι μια εταιρεία με δύο κύριες δραστηριότητες:
- παραγωγή εκλεκτών αλλαντικών όπως σαλάμια, βραστά αλλαντικά και πατέ.
- κρεοπωλείο ειδικευμένο σε φρέσκα αλλαντικά και δικά του προϊόντα.
* Σαλάμια
Εκλεκτά αλλαντικά, χωριάτικο λουκάνικο, σαλάμι χωρίς σκόρδο, σαλάμι με σκόρδο, κοπανιστή, μπλόντ ή μπολονέζ…
* Βραστά αλλαντικά
Χοιρινό λουκάνικο, μοσχαρίσιο λουκάνικο, λουκάνικο μανιταριών, λουκάνικο για το μεσημεριανό…
* Πατέ
Πατέ για άλειμμα, χωριάτικο πατέ, εποχιακό πατέ…
* Αλμυρά προϊόντα
Αλατισμένο μπέικον, καπνιστό μπέικον, χοιρινό πόδι, φιλέτο Ανβέρς…...
...Είμαστε μια οικογενειακή παραδοσιακή βιομηχανία αλλαντικών, ειδικευμένη σε παραδοσιακούς και χειροποίητους βραστούς ζαμπόν,
ποιοτικά καπνιστά και αλμυρά προϊόντα με κορυφαίο το καπνιστό μοσχαρίσιοφιλέτο,
βραστούς λουκάνικους ποιότητας κρεοπωλείου,
προϊόντα κατά παραγγελία και προϊόντα προσαρμοσμένα αποκλειστικά για τον πελάτη.
Στις 31 Ιουλίου 2013 λάβαμε την ετικέτα αυθεντικότητας UNIZO για τα παραδοσιακά επαγγέλματα "Χειροποίητο στην Βέλγιο"...