...Ημιτελές προϊόν με φυσική μαγιάγια την παραγωγή μπαγκέτας με υψηλή και κανονική ανάπτυξη, με λεπτή και τραγανή κρούστα.
Μορφή: 25 κιλά
Δοσολογία: 100%...
...Ο Ρότζερ προετοιμάζει το Ψωμί Ειδικής Τοστιέρας με ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή όλων των συστατικών. Οι αλεύρες επιλέγονται για τις οργανοληπτικές και γευστικές τους ποιότητες, αλλά το μυστικό των Μπισκότων Ρότζερ προέρχεται επίσης από το ψήσιμο. Στη φόρμα του, η ζύμη μπορεί να φουσκώσει ελεύθερα, επιτρέποντας έτσι στους σπόρους να απελευθερώσουν όλη τη γεύση του τοστιού από το παρελθόν.
Ψωμί...
... και τα κόβει πριν τα βάλει στον φούρνο.
Αφήστε τη ζύμη ψωμιού με τυρί σαφράν να έχει πολιτισμό προζυμιού αντί γιαμαγιά:
– παρέχει πιο γεμάτη γεύση
– είναι εύπεπτη
– έχει 50% έως 100% καλύτερη απορρόφηση μετάλλων (π.χ. Μαγνήσιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο)
– έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές σχετικά με τα ραβδιά τυριού σαφράν, στείλτε μας email ή καλέστε μας.
... πυκνωτικά. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για κατανάλωση από σχεδόν όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού, ιδίως από χορτοφάγους, βίγκαν και όσους αποκλείουν τα αυγά, τη γλουτένη, το γάλα ή το άμυλο από τη διατροφή τους. Η σειρά "Ρύζι+φαγόπυρο" περιλαμβάνει 4 προϊόντα: το πολυλειτουργικό μείγμα "Ρύζι+φαγόπυρο", "Ρύζι+φαγόπυρο" για μπισκότα και μάφιν, "Ρύζι + φαγόπυρο" με φύκια και ηλιόσπορους και "Ρύζι+φαγόπυρο" με ντομάτες και βότανα. Αυτό το μείγμα είναι πιο κατάλληλο για το ψήσιμο μπισκότων, μάφιν και άλλων γλυκών ζαχαρωτών.
Βάρος: 700 γρ.
...25 KG Σακούλα Kraft. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στην επιφάνεια εργασίας) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
... σιτάρι και κομψή οξύτητα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ:
Για τους πιο παραδοσιακούς, ταιριάζει τέλεια με γερμανικό φαγητό, όπως λουκάνικα ή πρέτσελ. Για τους πιο τολμηρούς, συνδυάζεται με πικάντικα πιάτα όπως ταϊλανδέζικη κουζίνα. Ψάρια και θαλασσινά. Φρέσκιες σαλάτες με εσπεριδοειδή.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Νερό, κριθάρι, κριθάρι, λυκίσκος και μαγιά.
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:
Κριθάρι και σιτάρι...
...Ο ζωτικός γλουτένη σίτου είναι η φυσική πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι. Μια μικρή ποσότητα που προστίθεται σε συνταγές ψωμιού με μαγιά βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της ζύμης. Ο ζωτικός γλουτένη σίτου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει μια χορτοφαγική υποκατάστατο κρέατος που ονομάζεται σεϊτάν.
...Οι βάσεις για πίτσες προέρχονται από την επεξεργασία μιας ζύμης με απλά και λίγα υλικά: σιμιγδάλι σκληρού σίτου, άμυλο πατάτας, λεκιθίνη σόγιας, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, αλάτι, μαγιά, νερό. Περιέχει γλουτένη, σόγια.
Πίτσα απλή στην προετοιμασία και στο ντύσιμο με περιορισμένο αριθμό μπαχαρικών που εξαρτάται μόνο από τη φαντασία.
Η μορφή είναι στρογγυλή, επεξεργασμένη χειροποίητα και...
... λευκό ψωμί με μαγιά ή να δώσει ζωή σε ένα δυνατό και σκούρο ψωμί ολικής άλεσης.
Ακόμα και σε ειδικά αλεύρια όπως, κάστανο, ρεβίθι, φακή, φαγόπυρο, teff, αλεύρι σόγιας κ.λπ. το μπαχαρικό είναι μια πραγματική προσθήκη.
...Υποκατάστατα αυγών
Η γκάμα μας από υποκατάστατα αυγών είναι μια ανώτερη, 100% φυσική επιλογή για όλα τα είδη ψωμιού, ψωμάκια, καφέ κέικ, σκληρά ψωμάκια, γλυκά ψωμάκια, ντόνατς με μαγιά, έτοιμα προς σερβίρισμα και τις περισσότερες ποικιλίες μπισκότων.
Προσφέρουμε επτά διαφορετικούς τύπους προϊόντων "Βίγκαν ψωμί".
Τα αυγά βρίσκονται σχεδόν παντού, ή τουλάχιστον αυτή είναι η πρώτη εντύπωση των...
...χορτοφάγους, vegans - άτομα που είναι αλλεργικά στο γάλα και στα αυγά. Τα πιάτα που σερβίρονται στα καλάθια ψωμιού, εκτός από το ότι είναι εντυπωσιακά, συνιστώνται για να αποφευχθεί το ψωμί που περιέχει μαγιά, το βάρος του είναι μόνο 60 γρ. Ο καλάθις ψωμιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μπαρ, εστιατόρια, πισίνες, παραλιακά καταστήματα, γκολφ κλαμπ, αγροτουριστικά καταλύματα, ξενοδοχεία, γυμναστήρια...
...Η C. Siebrecht Söhne KG προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για όλες τις εφαρμογές των αρτοποιείων. Η Siebrecht Söhne κατασκευάζει προϊόντα υπό τρεις μάρκες:
Agrano-Προϊόντα
•Προμείγματα
•Μίγματα αρτοποιίας
•Έτοιμα μίγματα
•Προζύμια
•Συστατικά ψωμιού
•Βιολογικές μαγιά
•Βιολογικά προϊόντα
•Ψωμί με μειωμένους υδατάνθρακες
Siebin-Προϊόντα
•Μίγματα αρτοποιίας/Μίγματα ψησίματος
•Μέσα...
... λουλουδιών, αλάτι και λίγο βιολογικό ελαιόλαδο. Το BackNatur Ferment μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα προϊόντα:
- Ψωμί: για όλα τα είδη δημητριακών, ψωμιά από αλεύρι και σιτάρι
- Μπαγκέτα, Τσιαμπάτα: Ιδανικό για αλεύρια σίτου και σίκαλης, αλλά και ολικής άλεσης
- Ψωμάκια: για όλα τα είδη δημητριακών, ιδανικό για ολικής άλεσης, αλλά και για αλεύρια τύπου
- Λεπτά αρτοσκευάσματα: για όλα τα ελαφριά αρτοσκευάσματα σίτου και σίκαλης
- Κομμένα ψωμάκια...
Παραδίδουμε καθημερινά εντός λίγων ωρών σε όλη την Ιταλία ψωμί σπιτικό τύπου ανοιχτού ή σκούρου χρώματος, ψημένο σε ξυλόφουρνο, σε μορφή καρβελιών ή φρατζολών. Αυτό το ψωμί, που παράγεται στα Ρωμαϊκά Κάστρα, χαρακτηρίζεται από τη χρήση φυσικής μαγιάς, αλεύρου σίτου ημιολικής και ψησίματος σε ξυλόφουρνο. Η ζύμωση επιτυγχάνεται με προζύμι και λίγο μαγιά μπύρας. Ζυμώνουμε τα υλικά για περίπου 40...
...όπως αλεύρια πρώτης ποιότητας, φυσική μαγιά "criscito" και αλάτι, σε συνδυασμό με την χειροποίητη επεξεργασία που ακολουθείται από μια ζύμωση τουλάχιστον τεσσάρων ωρών και ψήσιμο σε ξυλόφουρνο, παράγεται ψωμί μοναδικό και γνήσιο. Αφιερώσουμε κάθε ενέργεια και προσοχή στις διατροφικές ανάγκες για μια υγιεινή, ισορροπημένη και έξυπνη διατροφή. Τα προϊόντα μας ανακαλύπτουν με τρόπο νόστιμο και ελκυστικό...