...Τα σκόρδα σε κόκκους, σκόνη και φέτες είναι βασικά συστατικά στις παγκόσμιες κουζίνες. Το σκόρδο είναι γνωστό για τη versatile γεύση του που συμπληρώνει μια ευρεία γκάμα αλμυρών πιάτων. Οι κόκκοι και η σκόνη χρησιμοποιούνται σε σάλτσες ζυμαρικών, τηγανητά πιάτα και στην ινδική κουζίνα, ενώ οι φέτες προσθέτουν μια μοναδική γεύση σε ψητές πατάτες. Για να διατηρηθεί η ποιότητά τους, τα προϊόντα σκόρδου θα πρέπει να αποθηκεύονται σε αεροστεγή δοχεία, μακριά από το φως και την υγρασία.
...Αφιερωμένο στον Φράνκο, η αρχή αυτού του ταξιδιού. Ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να κάνουμε αυτή την πάθος τη δουλειά μας. Γλυκά και καθησυχαστικά αρώματα, αποφασιστικά και αξιόπιστα. Όπως τα χέρια που μας έφεραν μέχρι εδώ.
Η επιλογή Arabica ξεχωρίζει για τα μπαχαρικά αρώματά της που θυμίζουν τις μυρωδιές της κανέλας, του κάρδαμου, του φασολιού τόνκα και ιδιαίτερες νότες που παραπέμπουν σε αρωματικά ξύλα, όπως το ροζ και το σανταλόξυλο.
...Οι πολύχρωμοι κόκκοι πιπεριού δεν είναι μόνο οπτικά ένα εντυπωσιακό στοιχείο, αλλά ως μείγμα μπαχαρικών αποτελούν ένα πραγματικό πολυλειτουργικό μπαχαρικό. Σε αυτό το πολύχρωμο μείγμα, ο έντονος μαύρος πιπέρι, ο πικάντικος πράσινος πιπέρι, οι ελαφρώς φρουτώδεις ροζ μούροι και ο λεπτός λευκός πιπέρι συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους.
Οι διαφορετικές γευστικές ιδιότητες και οι βαθμοί πικάντικης...
...Το αλάτι του Χιμάλαϊ είναι το καθαρότερο και πιο υγιεινό αλάτι στη Γη. Προέρχεται από ένα μόνο μέρος - την ανατολική ομάδα του Χιμάλαϊ στο Πακιστάν. Έχει χρώμα από λευκό έως ανοιχτό ροζ και σκούρο κόκκινο. Δημιουργήθηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια ως αποτέλεσμα της ξήρανσης των ωκεανών, και οι αποθέσεις του βρίσκονται σε βάθος 400 έως 600 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης. Το αλάτι του...
... κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαΐων σχηματίστηκε πριν από περισσότερα από 250 εκατομμύρια χρόνια κατά την εξαφάνιση του αρχαίου ωκεανού. Συλλέγεται με το χέρι στις υψίπεδες του Θιβέτ. Παλαιότερα, το αλάτι από τα Ιμαλάια ονομαζόταν επίσης "αλάτι του βασιλιά", επειδή το αλάτι υψηλής ποιότητας πωλούνταν μόνο στην τοπική αριστοκρατία. Το ροζ χρώμα προέρχεται από τα μέταλλα που έχει απορροφήσει το αλάτι, όπως το...
...Το ροζ πιπέρι δεν είναι αληθινό πιπέρι όπως το μαύρο, το λευκό ή το πράσινο. Οι κόκκοι του ροζ πιπεριού, που ονομάζονται επίσης κόκκοιροζ πιπεριού, είναι μούρα του πιπεριού από το Περού (Βραζιλία). Αυτό το δέντρο ανήκει στην οικογένεια του σούμακ και του κάσιους. Το βρίσκουμε στη Βραζιλία, την Παραγουάη, την Αργεντινή και στην Καλιφόρνια, τη Φλόριντα, το Τέξας και την Αριζόνα. Η γεύση του ροζ...
...Ο ροζ τήκτορας αλουμίνας (ροζ οξείδιο του αλουμινίου) περιέχει οξείδιο του χρωμίου, το οποίο δίνει στο υλικό το ροζ χρώμα του. Η ενσωμάτωση του Cr2O3 στη δομή του κρυστάλλου Al2O3 παράγει μια ελαφρά αύξηση της σκληρότητας και μειωμένη εύθραυστοτητα, σε σύγκριση με το καφέ και το λευκό οξείδιο του αλουμινίου.
Σκληρότητα: 9 μοχ
Μορφή: γωνιώδης
Πυκνότητα: 3,92 g / cm3...
... αναφέρεται στα γραπτά του Ζοού Νταγκουάν, Κινέζου διπλωμάτη που έγινε δεκτός τον 13ο αιώνα από την αυτοκρατορία των Χμερ. Η καλλιέργεια ευνοήθηκε τον 19ο αιώνα από την γαλλική προστασία, αλλά σχεδόν εξαφανίστηκε εντελώς κατά τη διάρκεια των Χμερ Ροζ μεταξύ 1974
Καθαρό βάρος: 250 γρ
Συστατικά: κόκκινο πιπέρι Καμπότ
Βοτανικό είδος: Piper nigrum
Περίοδος συγκομιδής: Φεβρουάριος - Απρίλιος...
Από μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική, προμηθευόμαστε προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, και της Άπω Ανατολής. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων μας είναι το Palm Kernal Oil, το Palm Oil, το Rapeseed Oil, το Soybean Oil, το Sunflower Oil, τα Blends, το Corn Oil, το Cottonseed Oil, το High Oleic Sunflower Oil, το Poultry, το Pork, το Beef, το Fi...
...Η σειρά μας από χρώματα για κεριά προέρχεται από την Ευρώπη.
Αυτό το ροζ χρώμα θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τα κεριά σας στις επιθυμητές σας αποχρώσεις και εντάσεις.
Μη τοξικό, αποτελείται από φυσικά λιπαρά οξέα και κορεσμένα αλκάνια.
Αυτό το ροζ χρώμα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τέλεια με όλους τους τύπους κεριών, είτε είναι ορυκτά είτε φυσικά, για την κατασκευή των κεριών σας.
Πολύ συμπυκνωμένο, μακράς διάρκειας, εύκολο στη χρήση και στη δοσολογία.
Όψη: σκόνη, κόκκοι ή νιφάδες
Χρώμα: ροζ
Σημείο ανάφλεξης: 200°
Αναφορά: LB-COLROSE...
.../κόκκοι κρεμμυδιού είναι ένα παράγωγο κρεμμυδιού, που χρησιμοποιείται συνήθως ως μπαχαρικό γεύσης. Μπορεί να παραχθεί από λευκά, ροζ ή κόκκινα κρεμμύδια. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φυσικά πρόσθετα τροφίμων σε πολλές χώρες. Η VIMAL, ως πρωτοπόρος κατασκευαστής και προμηθευτής σκόνης/κόκκων κρεμμυδιού, υλοποιεί την προμήθεια και εξαγωγή του προϊόντος από την Τουρκία.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Τιμές ανά 10...
...Η φυσική σκόνη από κατεψυγμένα σμέουρα παρασκευάζεται αλέθοντας ολόκληρα κατεψυγμένα μούρα σε σκόνη. Αυτό το προϊόν περιέχει μικρές λευκές κουκίδες που προσφέρουν ελαφριά τραγανότητα.
Ποιο είναι το χρώμα της;
Τα κατεψυγμένα σμέουρα έχουν ένα κορεσμένο ροζ χρώμα (βελούδο), απολύτως ταυτόσημο με το φυσικό.
Πώς μυρίζει;
Έχει μια απαλή μούρο μυρωδιά, τυπική για ώριμα σμέουρα. Αυτό το προϊόν περιέχει 100% αποξηραμένα μούρα χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή συντηρητικών.
Πώς είναι η γεύση της;
Η σκόνη από κατεψυγμένα σμέουρα έχει μια τέλεια ισορροπημένη κορεσμένη ξινά-γλυκιά γεύση.
...Ιταλικά βότανα - ένα εξαιρετικά καλά συνδυασμένο μπουκέτο βοτάνων με προσθήκη ροζ μπιζελιών και θαλασσινού αλατιού. Είναι δύσκολο να βρείτε ένα πιάτο στο οποίο να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ιταλικά βότανα: ζωμοί και σάλτσες, κρέας κάθε είδους, αρτοσκευάσματα, πιάτα ψαριών, φυσικά, λαζάνια και πίτσα, πολλές σαλάτες.
Συστατικά
Θαλασσινό αλάτι, δεντρολίβανο, κόκκοι πιπεριού, θυμάρι...