Η αγροτική επιχείρηση CASERE είναι τέλεια ενσωματωμένη στην περιοχή D.O.C. Lison - Pramaggiore, που βρίσκεται στον δήμο San Stino di Livenza (Βενετία). Η ιδιαίτερη διαμόρφωση του εδάφους έχει επιτρέψει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας τόσο στα λευκά όσο και στα κόκκινα κρασιά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν οκτώ ποικιλίες που εκπροσωπούνται στον Εθελοντικό Συνεταιρισμό Οίνων D.O.C. Lison - Prama...
Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FORFORELLI βρίσκεται στη Βιττόρια. Είναι μια νεαρή και καινοτόμος αγροτική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2018, αλλά εδώ και πολλές γενιές είναι αφιερωμένη στην παραγωγή λαχανικών. Οι κυριότερες παραγωγές της εταιρείας περιλαμβάνουν ντοματίνια, ντομάτες datterino, τόσο κίτρινες όσο και κόκκινες, καθώς και αγγούρια. Η έδρα της βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή της Βιττόρια, και τα χω...
Πλέον από τρεις γενιές, η αγροτική επιχείρηση Beatrice παράγει ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ψυχρής έκθλιψης (παραγωγή σε πέτρινο ελαιοτριβείο) σε ένα από τα ελάχιστα παραδοσιακά ελαιοτριβεία που υπάρχουν στην Ιταλία. Το λάδι ονομάζεται "l'oro de o'Munaciello" και είναι αφιερωμένο στον κ. Αντώνιο Beatrice, ο οποίος ίδρυσε την επιχείρηση τη δεκαετία μετά τον μεγάλο πόλεμο. Η έκταση βρίσκεται πά...
Η Maistrello A. & Figli είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της φυτοκομίας εδώ και τρεις γενιές.
Ο στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τον πελάτη με επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα.
Επιπλέον, είναι για εμάς ουσιώδες η πιστοποίηση ποιότητας στα προϊόντα μας.
Ειδικευόμαστε σε φυτά για επαγγελματική χρήση (φυτεύσεις οπωρώνων και αμπελώνων) και σε φυτά για χόμπι.
Στο Σάννιο Μπενεβέντο, περιοχή όπου η παράδοση της ελιάς είναι από τις πιο αρχαίες στην Ιταλία, η εταιρεία μας παράγει στη Σαντ'Αγκατά ντε' Γκότι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ιταλικής προέλευσης "Terre Caudine", χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελιές που συλλέγονται από τους ελαιώνες μας. Στους πρόποδες του όρους Ταμπούρνο, σε υψόμετρο περίπου 200 μ., παράγουμε ένα ιταλικό ελαιόλαδο που προέρχεται...
Η Αγροτική μας Επιχείρηση ασχολείται με την παραγωγή ΚΡΟΚΟΥ. Έχουμε επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα και το προϊόν μας έχει πιστοποιηθεί ως κρόκος πρώτης ποιότητας από ένα εργαστήριο ACCREDIA. Πωλούμε λιανικά και χονδρικά κρόκο σε καθαρά νήματα και βολβούς κρόκου. Ο κρόκος μας και οι βολβοί μας είναι MADE IN ITALY.
Είμαστε μια οικογενειακή αγροτική επιχείρηση με έδρα το Alto Salento στην Καροβίνιο (BR) - Πούλια, σε υψόμετρο 160 μέτρων και 5 χιλιόμετρα από τη θάλασσα Αδριατική στο νότιο Ιταλία. Παράγουμε από τα εδάφη της Masseria Pietrasanta, που είναι ιδιοκτησία μας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από υπεραιωνόβιες ελιές που προστατεύονται από την περιφέρεια Πούλια και φτάνουν τα 800/1.000 χρόνια, αρωματισμένα...
Παράγουμε και πωλούμε απευθείας στην επιχείρηση τοσκανέζικο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και ενοικιάζουμε διαμερίσματα σε αγροτουρισμό για διακοπές στην Τοσκάνη.
Ο Σαν Μάουρο ντελ Τσιλέντο είναι το χωριό του ελαιόλαδου. Βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από την αναγνωρισμένη τουριστική τοποθεσία Ατσιάρολι, αυτό το χωριό είναι μέρος του Εθνικού Πάρκου Τσιλέντο και Βάλλο Ντιάνου. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από παλιούς νερόμυλους, από μονοπάτια βυθισμένα στη μεσογειακή βλάστηση και από ελαιώνες. Η AziendaAgricola Botti, ισχυρή από την ανήκειν της και την αγάπη που την συνδέει με τη γη της, παράγει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό της από τις ελιές της με παραδοσιακό τρόπο.
Η επιχείρηση βρίσκεται στη Σαβίνα Ρομάνα, στον δήμο Μοντελιμπρέττι. Εκτρέφονται περίπου τριακόσιες κατσίκες ράτσας Μαλτέζικης. Η διατροφή βασίζεται στη βοσκή της επιχείρησης, σε χόρτο και σε ζωοτροφές χωρίς ΓΤΟ με βάση το καλαμπόκι και το κριθάρι. Η κατσίκες Μαλτέζικης ράτσας προσαρμόζονται καλά στο περιβάλλον μας και παράγουν γάλα κατάλληλο για μεταποίηση. Η μέτρια παρουσία οσμής και γεύσης από τ...
Η Αγροτική Επιχείρηση La Torre βρίσκεται κοντά στο Σαντάντζελο ιν Κόλλε, στην νότια περιοχή του δήμου Μονταλτσίνο. Η επιφάνεια εκτείνεται σε τριάντα έξι εκτάρια, εκ των οποίων 5,6 είναι φυτεμένα με αμπέλια. Τα κρασιά της επιχείρησης είναι το Μπρουνέλο ντι Μονταλτσίνο, το Ρόσσο ντι Μονταλτσίνο, το Άμππελιο, το Ρόσσο Τοσκάνου και σε εξαιρετικά χρόνια το Μπρουνέλο Ριζέρβα. Οι αμπελώνες που εκτίθενται...
Το "Κάστρο του Ρονκάδε" είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές μαρτυρίες της αγροτικής κουλτούρας στην κοινωνία της Βενετίας. Βρίσκεται σε μια γραφική πόλη της Τρεβίζο, μόλις λίγα λεπτά από την επαρχία της Βενετίας. Η είσοδος στο Κάστρο του Ρονκάδε σημαίνει βύθιση σε μια παραμυθένια πραγματικότητα. Το επιβλητικό αναγεννησιακό συγκρότημα αναπαριστά πιστά τα χαρακτηριστικά του αρχαίου κάστρου, και τα...
Η αγροτική επιχείρηση Chicco Rizzo έχει αποκτήσει μια πιο έντονα αγροτουριστική διάσταση από το 2010, έτος ολοκλήρωσης μιας διαδικασίας αποκατάστασης που διήρκεσε τέσσερα χρόνια. Η προσφορά της επιχείρησης, επομένως, προτείνει γνήσια και φυσικά προϊόντα που φροντίζονται προσωπικά, συνδυασμένα με ένα μείγμα χαλάρωσης και αγροτικής γοητείας σε μια μαγική ατμόσφαιρα που συνδυάζει θάλασσα, περιβάλλον ...
Η Αγροτική Επιχείρηση Venditti Fabio, που ιδρύθηκε το 2000, είναι μια επιχείρηση σε συνεχή ανάπτυξη, ειδικευμένη στην παραγωγή και μεταποίηση οπωροκηπευτικών προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στις καρότες. Βρισκόμαστε στην Πεδιάδα του Φουτσίνο, μια περιοχή ιδιαίτερα γόνιμη για οπωροκηπευτικά προϊόντα κάθε είδους.
Βιολογική Αγροτική Επιχείρηση, για την παραγωγή Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, Θυμάρι, Φασκόμηλο, Ρίγανη, Δεντρολίβανο και Δάφνη. Η επιχείρηση εκτείνεται σε μια επιφάνεια 36 εκταρίων που βρίσκονται κυρίως στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου του Τσιλέντο και ασχολείται με την παραγωγή, κοπή, επεξεργασία και μετατροπή αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών.
Ιστοσελίδα πώλησης κρασιών που παράγονται από την αγροτική επιχείρηση Matteoli στην καρδιά της Τοσκάνης, στο Gaiole in Chianti. Μια μικρή παραγωγή γνήσιων και ποιοτικών κρασιών που αποκτώνται μέσω μιας χειροποίητης διαδικασίας επεξεργασίας. Όλες οι φιάλες κρασιού, συμπεριλαμβανομένων των magnum, μπορούν να αγοραστούν με εξατομικευμένες ετικέτες; ετικέτες που μπορούν να δημιουργηθούν γρήγορα και εύ...
Η Αγροτική Επιχείρηση Vasari, που βρίσκεται στους λόφους της καλλιτεχνικής πόλης Σάντα Λουτσία ντελ Μέλα, στην επαρχία της Μεσσήνης (300 μέτρα υψόμετρο), είναι μια παραγωγική πραγματικότητα που υπάρχει εδώ και πάνω από 400 χρόνια: βιολογική επιχείρηση πιστοποιημένη από το 1990, που πρώτη στην επαρχία της Μεσσήνης ανακάλυψε πριν από 40 χρόνια το κρασί που προτιμούσε ο Αυτοκράτορας Ιούλιος Καίσαρας,...
Η αγροτική μας επιχείρηση καλλιεργεί βιολογικά περίπου 25 εκτάρια ελαιώνων στην επαρχία του Τράπανι. Οι ποικιλίες ελιών που καλλιεργούμε είναι η Cerasuola, η Nocellara del Belice και η Biancolilla, μαζί με ποσοστά άλλων αυτόχθονων ιταλικών ποικιλιών. Αναζητούμε να επεκτείνουμε τη βάση πελατών μας και τους εισαγωγείς του υπέροχου προϊόντος μας.
Η Αγροτική Επιχείρηση Altamura ειδικεύεται στην παραγωγή σαλατών baby leaf (Ρόκα, Μικρή Σαλάτα, Μιζούνα, Bull's Blood, Σπανάκι, Βαλεριάνα, Ρωμαϊκή, Lollo Rosso/Biondo και πολλές άλλες ποικιλίες). Η επιχείρηση εκτείνεται σε μια επιφάνεια περίπου 80 εκταρίων (συν 160 εκτάρια καλυμμένα με θερμοκήπια από συνεργάτες που παρέχουν ακατέργαστο προϊόν).
Η διατήρηση της φρεσκάδας και της γεύσης των σαλατών...
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 μετά από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον τομέα των φρούτων και λαχανικών και έχει εξειδικευτεί με την πάροδο του χρόνου στην επεξεργασία και εμπορία εσπεριδοειδών, με ιδιαίτερη αναφορά στο Μπεργαμότο.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΑΙΘΕΡΙΟΥ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΟΥΣ, ΕΛΑΙΟΥ ΑΙΘΕΡΙΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ. Η εταιρεία Patea είναι μια πραγματικ...
Η Αγροτική Επιχείρηση Prada ιδρύθηκε το 2017 από το πάθος μας για τη φύση. Μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την εκτροφή σαλιγκαριών, τα σαλιγκάρια μας εκτρέφονται σε εξωτερικούς χώρους με 100% φυσική μέθοδο και είναι διαθέσιμα, για τη γαστρονομία και τη εστίαση, ζωντανά, προμαγειρεμένα και συντηρημένα. Έχουμε επίσης μια καλλυντική σειρά με βάση την καθαρότερη βλέννα σαλιγκαριού. Από τ...
Η εταιρεία μας βρίσκεται στους λόφους της λίμνης Γκάρντα, στην πόλη Πουεγνιάγκο σούλ Γκάρντα. Διαθέτουμε αμπελώνες σε διάφορες τοποθεσίες στη Βαλτενέσι και συλλέγουμε τα ίδια σταφύλια με διαφορετικά χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν να παράγουμε κρασιά με μεγάλη πολυπλοκότητα. Η επιλογή της κατάλληλης γης και οι εφαρμοζόμενες γεωργικές τεχνικές μας έχουν επιτρέψει να επιτύχουμε μια τέλεια ισορροπί...
Η οικογενειακή επιχείρηση είναι πιστοποιημένη βιολογική από το ICEA από το 2003. Ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '30 από τον παππού Αντώνιο, αναπτύχθηκε από τους γιους Μαύρο και Σαβέριο, και καινοτομήθηκε από τον εγγονό Αντώνιο, τον τρέχοντα ιδιοκτήτη. Βρίσκεται στους λόφους της Λουκάνια, στους πρόποδες του βουνού Βούλτουρ, ενός πια σβησμένου ηφαιστείου, σε υψόμετρο περίπου 300 μέτρων, στην το...