Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Περιγραφή
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΩΝ ΒΑΘΩΝ
Ιδρυμένη το μακρινό 1857, η Bertani διαχειρίζεται πάνω από 200 εκτάρια αμπελώνων, που βρίσκονται σε κρίσιμες περιοχές για την παραγωγή κρασιού στη Βενετία: Valpolicella, Valpantena, Lago di Garda και Soave. Ακολουθώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής, η εταιρεία καταφέρνει να δημιουργήσει κρασιά προσεγμένα και με εξαιρετικά υψηλά ποιοτικά πρότυπα, χαρακτηριστικά του...
... σε όλα όσα κάνουμε, από τον αμπελώνα μέχρι την κάβα. Η παραγωγή κρασιού που υποστηρίζουμε με συνέπεια και αναγνωρισιμότητα χρόνο με το χρόνο προέρχεται από τα εδάφη που αντιπροσωπεύουν την περιοχή του Astigiano. Προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να χρησιμοποιούμε μια χειροκίνητη προσέγγιση κατά τη διαδικασία οινοποίησης, επιτρέποντας στο κρασί να περάσει μέσα από μια σειρά φυσικών διαδικασιών...
Η Comavit Pali Precompressi Srl παράγει και εμπορεύεται παλιούς και αξεσουάρ για την εγκατάσταση αμπελώνων και οπωρώνων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε δύο αλληλένδετους τομείς: ο ένας είναι η παραγωγή παλιών από προεντεταμένο σκυρόδεμα και μέταλλο; ο άλλος είναι η πώληση μιας ευρείας γκάμας συστημάτων για την καλλιέργεια αμπελώνων και οπωρώνων και αξεσουάρ δικής της παραγωγής και των πιο...
... Τρεμπιανό, ή διεθνείς όπως το Σιράχ και το Σαρντονέ. Τα παραγόμενα κρασιά είναι παραδοσιακού τύπου, με επεξεργασία σε ανοξείδωτο χάλυβα και σε μεγάλα ξύλα. Η παραγωγή είναι περίπου 2,5 εκατομμύρια φιάλες το χρόνο με περίπου το 60% εξαγωγή στην Ευρώπη, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα κρασιά Σαρδηνίας της Κάβας Γιογαντίνου, που ειδικεύεται στην παραγωγή κρασιού εδώ και πάνω από μισό αιώνα, διαθέτει 250 συνεργαζόμενους αμπελουργούς με συνολική εκτάση αμπελώνων 320 εκταρίων, έχοντας έτσι μια αδιαμφισβήτητη ηγεσία μεταξύ των κρασιών Σαρδηνίας. Με μια σύγχρονη γραμμή εμφιάλωσης, εγγυάται μια ωριαία παραγωγή 4500 φιαλών και προσφέρει έτσι κρασιά Σαρδηνίας σε εθνικές και διεθνείς αγορές. Η Κάβα Γιογαντίνου χαρακτηρίζεται λοιπόν από μια υψηλού επιπέδου παραγωγή με παραγωγικές πιστοποιήσεις D.O.C.G.G, D.O.C. και I.T.G. Κρασιά Σαρδηνίας.
... Νερέλλο Μασκαλέζε. Ο σκοπός είναι να αναδείξει τον πλούτο της οινοπαραγωγής των αμπελώνων στις πλαγιές του Έτνα: εδάφη ηφαιστειακής προέλευσης, ιδανικά για την καλλιέργεια του Νερέλλο Μασκαλέζε και άλλων αυτόχθονων ποικιλιών που, σε αυτή την ιδιαίτερη περιοχή, βρίσκουν την μέγιστη έκφρασή τους. Έτσι γεννιέται μια φυσική παραγωγή, γεμάτη φροντίδα και πάθος για το κρασί, μια πραγματική γνησιότητα.
... CAPASONI και βαρελιών που προορίζονται για τη ζύμωση και τη συντήρηση του κρασιού. Το 1989 σημειώθηκε μια σημαντική στροφή, καθώς όλα τα εκτάρια που εκτείνονται πέρα από 150 εκτάρια μετατράπηκαν στη μέθοδο της Βιολογικής Γεωργίας.
Για την παραγωγή του: NEGROAMARO ROSSO - NEGROAMARO ROSÈ - FIANO BIANCO με τη βιολογική μέθοδο.
... εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιών, επιβλητικών ελαιώνων και ροδακινιών με φρούτα πλούσια σε χρώμα, άρωμα και μοναδική γεύση. Χάρη στην εξαιρετική παραγωγή πολύτιμων ροδακίνων και την υψηλή ποιότητα των επιτραπέζιων σταφυλιών, η Συνεταιριστική Ένωση κατάφερε να γνωρίσει και να εκτιμήσει τα προϊόντα, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά κυρίως στο εξωτερικό. Η υψηλή τεχνολογία για την επεξεργασία και τη συντήρηση...
... του Mont Blanc. Η αγρονομική διαχείριση των αμπελώνων, χειρονακτική, ακολουθεί τις πρακτικές της ολοκληρωμένης προστασίας για την προστασία του περιβάλλοντος. Τα κρασιά, γευστικά, φρέσκα και κομψά, εκφράζουν την ουσία του ορεινού terroir. Η ετήσια παραγωγή ανέρχεται σε περίπου 160.000 φιάλες.
Καντίνα που ειδικεύεται στην παραγωγή κρασιών του Κολλιό. Παράγει εκλεκτό βιολογικό κρασί Φριουλάνου: Σκιόπεττινο, Φριουλάνο, Μαλβάζια, Ριμπόλα Γιάλο, Σοβινιόν. Η Τενουτά Λα Πόνκα παράγει λευκά και κόκκινα φριουλάνικα κρασιά: Σκιόπεττινο του Κολλιό, Φριουλάνο του Κολλιό, Μαλβάζια του Κολλιό, Σοβινιόν του Κολλιό, Ριμπόλα Γιάλο του Κολλιό. Μια οινοποιία που πήρε το όνομά της από το έδαφος στο οποίο βρίσκεται. 35 εκτάρια καλλιεργημένων αμπελώνων για βιολογικά και εκλεκτά κρασιά.
...Η αγροτική επιχείρηση Villa Antica διαθέτει περίπου 35 εκτάρια αμπελώνων, εκ των οποίων 15 καλλιεργούνται με τη μέθοδο "guyot" και 20 με τη μέθοδο "casarsa", σε πλήρη σεβασμό στη φύση των ποικιλιών και την γεωγραφική τους ιδιαιτερότητα. Το σύστημα εργασίας αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης για να διασφαλίσει πλήρη έλεγχο της ποιότητας. Η παραγωγή χαρακτηρίζεται από 45% Pinot Nero...
... εργασία στα χωράφια. Με την πάροδο των ετών, οι ιδιοκτησίες αυτές αυξήθηκαν με την αγορά νέων εκτάσεων κατάλληλων για την εγκατάσταση αμπελώνων για ποιοτικές παραγωγές. Από αυτό προκύπτει η πεποίθηση ότι όταν η παράδοση και ο τοπικός πολιτισμός συνδυάζονται με την επιθυμία να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, μπορεί να δημιουργηθεί μια πραγματική δύναμη και μια θεμελιώδης πόρος για την περιοχή. Οι...