... την επεξεργασία του προϊόντος σε διαφορετικές θερμοκρασίες, κόβοντας τόσο λίπος όσο και κρέας, και φτάνοντας σε παραγωγή έως 8-10 τόνους ανά ώρα. Υπάρχουν τρεις τύποι κόφτες κρέατος ανάλογα με τη θερμοκρασία εργασίας και τις ανάγκες παραγωγής.
Κάθε κόφτης κρέατος Velati τροφοδοτείται από ιμάντες μεταφοράς, η ταχύτητα των οποίων ρυθμίζεται από έναν μεταβλητό ταχύτητας, επιτρέποντας τον έλεγχο της...
...Καθολικές ψαλίδες με λεπίδες από ατσάλι με επικάλυψη τιτανίου
Εργονομική λαβή με μαλακές επενδύσεις
Συσκευασμένες σε blister "Δοκιμάστε με"
Ιδανικές για υφάσματα και υφάσματα, χαρτί, αλλά και στην κουζίνα για κοπήκρέατος και ψαριού
cm:13
cm:21
cm:23,5...
... παράδοσης, εξασφαλίζοντας ένα γνήσιο προϊόν που σέβεται το οικοσύστημα.
Γαστρονομικές Εφαρμογές του Λευκού Τρούφου Δεύτερη Επιλογή
Ο Λευκός Τρούφος Δεύτερη Επιλογή είναι απίστευτα ευέλικτος και κατάλληλος για πολλές χρήσεις στην κουζίνα:
• Σάλτσες και Κρέμες: Ιδανικός για τη δημιουργία πλούσιων και αρωματικών ντρέσινγκ.
• Πρώτα Πιάτα: Ιδανικός για τρίψιμο σε ζυμαρικά, ριζότι ή νιόκι.
• Πιάτα Κρέατος...
... οποιασδήποτε κόλλας ή χημικής συγκόλλησης. Συνιστάται για καρότσια στη βιομηχανία τροφίμων και χημικών, βιομηχανικά καρότσια, εξοπλισμό και καρότσια για τη βιομηχανία κρέατος και ψαριών, σφαγεία, φαρμακευτική βιομηχανία, μηχανές πλυσίματος δαπέδων και σκούπες, και για έλξη.
... ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ: Γωνιακός τριταρνέ με κοχλία φόρτωσης και εργασίας για την άλεση ολόκληρων μπλοκ κρέατος κατεψυγμένου και για την επεξεργασία φρέσκου κρέατος. Φόρτωση της χοάνης περίπου 550 λίτρα. Δυνατότητα επεξεργασίας περισσότερων μπλοκ ταυτόχρονα.
... γεύσεις της περιοχής μας, διατηρώντας με την πάροδο του χρόνου τις αξίες και τον σεβασμό προς την παράδοση.
Από την εμπειρία στην επιλογή και την κοπή του κρέατος, μέχρι την παρασκευή και την χειροποίητη δέσμευση, τα αλλαντικά μας παρακολουθούνται με προσοχή σε όλη τη διαδικασία παραγωγής μέχρι την ωρίμανση και τη συσκευασία.
Στην παραδοσιακή τέχνη των προϊόντων μας, μπορεί κανείς να ανακαλύψει όλη τη ζεστασιά και το άρωμα των ριζών μας.
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που μας συνοδεύουν και μας εμπνέουν ακόμη και σήμερα να βελτιώνουμε και να προχωράμε το Αλλαντοποιείο Μπιλάντσια.
...Η Polli Azzolina ασχολείται με την εκτροφή και σφαγή πουλερικών, παραγωγή και κοπήκρέατος. Αναγνωρισμένη με το σήμα ΕΕ IT 1047/M. Ιδρύθηκε το 2003 και σήμερα είναι παρούσα κυρίως στην αφρικανική αγορά. Λιανικό και χονδρικό εμπόριο φρέσκου και κατεψυγμένου κρέατος, κοτόπουλου, κότας, μοσχαριού, χοιρινού. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να μας στείλετε email.
Σήμερα η Εταιρεία παράγει μια πολύ μεγάλη γκάμα μηχανημάτων για την επεξεργασία κρέατος και ζυμαρικών, μηχανές για αποφλοίωση, κοπή, μαγείρεμα, συντήρηση, σε πολλά διαφορετικά μοντέλα που ικανοποιούν τις ανάγκες της μεγάλης και μικρής εστίασης αλλά και των μπαρ, fast-food και οποιουδήποτε αναζητά, για τη δουλειά του, προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, αποδοτικά, πρακτικά και εύκολα στη συντήρηση.
Η...