...Το Calvi Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Pinzimolio 2 L προέρχεται από ελιές που έχουν ωριμάσει μόνο μερικώς.
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Ιταλικό λάδι – Ψυχρή εξαγωγή
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο "Pinzimolio" παράγεται με πίεση μέσω ψυχρής εξαγωγής από ελιές που έχουν ωριμάσει μόνο μερικώς. Έχει κίτρινο χρώμα με πράσινες αποχρώσεις.
Το "Pinzimolio" επεξεργάζεται και συσκευάζεται κρύο (μη...
Επεξεργασία προϊόντων αλιείας με την ιδιωτική ετικέτα "Ittimar" και για τρίτους, παράγει χειροποίητες κονσέρβες ψαριών προωθώντας το Made in Italy και παράγονται διάφορες σειρές προϊόντων από τόνο μέχρι λαβράκι, amberjack κ.λπ.
...Ο Tuber Magnatum Pico Extra, εκλεκτός λευκός τρούφος, αντιπροσωπεύει την αριστεία του τομέα. Αυτός ο τρούφος επιλέγεται προσεκτικά τόσο από τα μυκοριζικά εδάφη της εταιρείας Valtrebbia Tartufi όσο και χάρη στη συνεργασία με έμπειρους τρουφοσυλλέκτες σε όλη την Ιταλία. Το προϊόν διαθέτει τέλεια μορφή και λείο φλοιό, με χρώμα που κυμαίνεται από κρέμα έως κίτρινο ώχρα. Το έντονο άρωμά του, με νότες σκόρδου, τυριού και βρεγμένης γης, το καθιστά ιδανικό για γκουρμέ πιάτα. Μόνο οι τρούφοι μεγαλύτερων διαστάσεων και με τις καλύτερες χαρακτηριστικές κατατάσσονται ως Extra.
... κυμαίνεται από χρυσό κίτρινο έως πράσινο. Το ελαιόλαδο Soledòr Extra Virgin μεταμορφώνεται από προσεκτικά επιλεγμένες και μαζεμένες ελιές προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα και η γεύση που στη συνέχεια προσφέρεται σε πολλούς που επιλέγουν το προϊόν μας.
...Ένα ισχυρό, δυναμικό και αυθεντικό λάδι, έντονα πράσινο με χρυσές αποχρώσεις.
Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι περιέχει τρεις φορές περισσότερους πολυφαινόλες αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο λάδι. Από το κίτρινο-πράσινο χρώμα, στην οσμή παρουσιάζεται με μέτρια φρουτώδη αίσθηση, πολύ πικρό και πικάντικο. Στη γεύση βρίσκονται νότες άνηθου, φινόκιο, πιπέρι, χόρτο και αμύγδαλο.
Επιβλητικό κλείνει...
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο φρουτώδες ελαφρύ με αρώματα ώριμης ελιάς που παραπέμπουν σε κίτρινο μήλο ή στον καρπό της αμυγδαλιάς.
Έχει μια απαλή και λεπτή γεύση, λιγότερο επίμονη σε σύγκριση με άλλα λάδια.
Ιδανικό για οποιοδήποτε πιάτο; προσαρμόζεται ιδιαίτερα σε πιάτα μέτριας δομής όπως: ορεκτικά και βλαστάρια ραπανάκι, φάβες και πικραλίδες, λευκά κρέατα, ατμισμένο ψάρι, σαλάτες, κ.λπ…...
...το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Olive Armonico ταιριάζει σε μέτρια νόστιμα πιάτα. Ιδανικό για χρήση στο τραπέζι, για να εμπλουτίσει λεπτά πιάτα όπως η Bresaola και οι φρέσκες σαλάτες, είναι επίσης εξαιρετικό στην κουζίνα για να καρυκεύσει ψάρι, ριζότο, ζυμαρικά και τηγανητά. Συνιστάται για όλα εκείνα τα πιάτα όπου το λάδι έχει τον ρόλο της βελτίωσης της ουσίας, χωρίς να καλύπτει τα αρώματα.
... προέρχεται από την απλή άλεση των ελιών που συλλέγονται απευθείας από τα δέντρα μας στη Σαντ'Αγκατά ντε' Γκότι, όπου κυριαρχούν οι ποικιλίες Ορτίτσε, Ρατσιόπελλα και Ορτολάνα. Ακριβώς λόγω των χαρακτηριστικών και της ποιότητας αυτών των ελιών, παράγεται με βιολογικό τρόπο ένα λάδι με κίτρινο χρώμα και πράσινες σμαραγδένιες ανταύγειες, με ευχάριστη πικρή και πικάντικη επίγευση που είναι καλά ισορροπημένη.