... παράδειγμα την πάστα αμυγδάλου ή το μαρζαπάν, που ονομάζεται επίσης βασιλική πάστα (γιατί είναι άξια ενός βασιλιά!).
Μια αρκετά διαδεδομένη και παρασκευασμένη με αυτούς τους νόστιμους σπόρους είναι το γάλα αμυγδάλου, νόστιμο και θρεπτικό, είναι τέλειο ως υποκατάστατο του γάλακτος για βρέφη που υποφέρουν από δυσανεξία στο αγελαδινόγάλα ή για όσους ακολουθούν μια vegan διατροφή.
Το γάλα αμυγδάλου συχνά συγχέεται με την ορζάτα, η οποία είναι μια γλυκιά ποτό με βάση το βενζοϊν.
...Η Σκαμόρτσα από Βουβάλι είναι ένα τυρί που παράγεται αποκλειστικά από γάλα βουβαλιού. Σε αντίθεση με τη σκαμόρτσα από αγελαδινόγάλα, έχει μια πιο μαλακή και πιο λευκή κρούστα, μια πιο υγρή υφή και μια πιο έντονη γεύση, που προέρχεται από το γάλα βουβαλιού.
Τύποι και Συσκευασίες
Λευκή και καπνιστή
Μέγεθος: από 250 γρ έως 500 γρ συσκευασμένο κενό αέρος
Κωδικός: FERRSCA1
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ: 30 ΗΜΕΡΕΣ...
...Μοτσαρέλα, τυρί που έχει παρασκευαστεί με τη μέθοδο pasta filata και χειροποίητη διαθέσιμη σε:
Νοτίνι, Τρέτσια με βάρος κατόπιν αιτήματος του πελάτη.
Μοτσαρέλα από βουβαλίσιο γάλα DOP, 100 γρ. - 250 γρ. - 500 γρ. - 1000 γρ.
Μπουράτα: Παραγωγή αποκλειστικά χειροποίητη, η pasta filata περιέχει στο εσωτερικό της μια λεπτή καρδιά από stracciatella και κρέμα.
Χειροποίητη ρικότα από 100% αγελαδινόγάλα. Ευχάριστα πλούσια και κρεμώδης, ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση στην κουζίνα.
Μασκαρπόνε: Φρεσκότατο, παρασκευασμένο μόνο από κρέμα αγελαδινού γάλακτος, χωρίς συντηρητικά.
...Ο κατσαροκάβαλος είναι ένα ημι-ώριμο τυρί με ελαστική ζύμη, που παράγεται αποκλειστικά από αγελαδινόγάλα και παρασκευάζεται παραδοσιακά στο χέρι. Το όνομά του "κατσαροκάβαλος" προέρχεται από το γεγονός ότι αυτό το προϊόν ωριμάζει σε ζευγάρια "πάνω σε ξύλινες δοκούς" για τουλάχιστον 45 ημέρες.
Παρουσιάζεται σε έντονο κίτρινο χρώμα, έχει παχύρρευστη υφή και γλυκιά, ελαφρώς έντονη γεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί μόνο του ή με ψωμί, ακόμη και ψημένο στη σχάρα ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί από την Πούλια.
...Ο Caciocavallo Piccante είναι ένα τυρί που ωριμάζει για ένα χρόνο, με έντονα πικάντικη γεύση και γεμάτο αρώματα και μυρωδιές. Παρασκευάζεται από πλήρες αγελαδινόγάλα, έχει σχήμα σταγόνας με κεφαλή και λεπτή, λείες κρούστα. Η ζύμη, αρχικά μαλακή, γίνεται συμπαγής και νιφάδες με την παρατεταμένη ωρίμανση. Η γεύση είναι αρωματική και ευχάριστη, με μια γλυκύτητα που εντείνεται μέχρι να γίνει πικάντικη σε προχωρημένη ωρίμανση. Αυτό το τυρί είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια έντονη και αξέχαστη γευστική εμπειρία.
... διαφοροποιημένη αγορά με μια μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων γαστρονομικών προϊόντων, με μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση, σε πλήρη σεβασμό προς την αρχαία αγροτική παράδοση και εκείνους που ασκούν το επάγγελμά τους με πάθος και αφοσίωση. Προσούτο, σαλάμια, λουκάνικα, καποκόλι, φινόκιο, μπέικον, τυριά από πρόβειο και αγελαδινόγάλα είναι μόνο μερικές από τις πολλές γαστρονομικές σπεσιαλιτέ που παράγει η...
Αποστέλλουμε σε όλη την Ευρώπη τα καλύτερα τυπικά προϊόντα της Σαρδηνίας: Τυρί από πρόβειο γάλα; Τυριά από αγελαδινόγάλα; Κρασιά (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Λικέρ μύρτου; Παραδοσιακά γλυκά; Παραδοσιακά ζυμαρικά (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Οι πελάτες μας είναι ιδιώτες και μεταπωλητές. Γρήγορες αποστολές!!
Μια κορυφαία εταιρεία παραγωγής τυριών και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων με πάνω από 30 χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας στην εκτροφή προβάτων, σήμερα η Dedoni παράγει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και εισάγει επίσης προϊόντα από αγελαδινόγάλα. Παράγουμε σύμφωνα με την παράδοση και όλους τους κανονισμούς της ΕΕ. Διανέμουμε τα προϊόντα μας σε μερικές διάσημες αλυσίδες σούπερ μάρκετ όπως η AUCHAN...
Παράγουμε Fior di Latte, μοτσαρέλα από γάλα βουβάλου, τυριά από πρόβειο, κατσικίσιο και αγελαδινόγάλα, ρικότα από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, ρικότα βουβάλου και γιαούρτι από αγελαδινό, βουβάλου και κατσικίσιο γάλα.