... περιοχή που ονομάζεται "cordón de lomo", προσφέροντας μια μοναδική υφή και υψηλή περιεκτικότητα σε άπαχο κρέας, ιδανικό για πολλές μαγειρικές παρασκευές. Το βάρος του κυμαίνεται μεταξύ 150 και 225 γραμμαρίων, αποτελώντας ένα τέλειο κομμάτι για ψησίματα, μπάρμπεκιου ή γκουρμέ πιάτα. Οι ιβηρικοί χοίροι, που εκτρέφονται ελεύθερα και τρέφονται με βελανίδια, προσφέρουν κρέας εξαιρετικής γεύσης και ζουμερότητας. Ιδανικό για όσους αναζητούν την αυθεντική ιβηρική εμπειρία σε κάθε μπουκιά.
ΑΠΟ ΤΟ 1983
Η Productos Cárnicos BRISA, S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο Γκουιχέλο, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή προϊόντων ιβηρικού υψηλής ποιότητας.
Οι αρχές της χρονολογούνται από τον Μάρτιο του 1983, σε ένα μικρό εργοστάσιο περίπου χιλίων τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της πόλης Γκουιχέλο. Ο χώρος όπου κατασκευάστηκαν οι πρώτες εγκαταστάσεις ήταν...
... γαλοπούλα και βοδινό, τα οποία κατασκευάζουμε σε ξεχωριστές εγκαταστάσεις. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων (IFS, BRC). Η Luis Oliveras είναι παρούσα στον τομέα Horeca και στη λιανική πώληση. Διαθέσιμες μορφές: - Ολόκληρο κομμάτι για κοπή στο εργαστήριο και ολόκληρο βιομηχανικό κομμάτι για επαγγελματίες κοπής. - Συσκευασίες φέτας από 50g έως 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Σαλάμι Tunnel Ταπας Chorizo Pepperoni Chorizo πίτσας Salchichón Cecina/Bresaola Σαλάμι...
... - Οι ιβηρικές χακίνες είναι συντηρημένα, μαριναρισμένα ή αλλαντικά κρέατα. Μεταξύ των πιο γνωστών είναι τα chorizos, salchichón, caña de lomo και άλλα αλλαντικά όπως η butifarra, ο morcón ή το κρέας με τρύπες. - Τυριά - Cabrales, Payoyo, Boffard ή manchego...