Ισπανία, Guijuelo (salamanca)
Χαμόν και Ιβηρικά αλλαντικά. Τα προϊόντα μας από την Ιβηρία είναι η αντανάκλαση του περιβάλλοντος στο οποίο αναπτύσσονται: η δασική περιοχή, ένα δώρο της φύσης όπου τα δείγματα μας μεγαλώνουν και αναπτύσσονται για να προσφέρουν τα καλύτερα ιβηρικά προϊόντα. Στην Castro y González, προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η βιώσιμη ανάπτυξη αυτής της πηγής ζωής και είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι κάθ...
Χαρτοφυλάκιο (55)
Ισπανία, Nigrán-Pontevedra
Η GAICTECH, ηγέτης στην κατασκευή μηχανημάτων για τη βιομηχανία κονσερβών, ειδικεύεται στην επεξεργασία τόνου, πελαγικών και θαλασσινών. Η εκτενής εμπειρία μας μας έχει επιτρέψει να καταταγούμε ως παγκόσμιο σημείο αναφοράς με παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες. Η ηγεσία μας προέρχεται από το σχεδιασμό ανώτερων τεχνικών λύσεων, καθώς και από την κατασκευή μηχανημάτων κονσερβών που είναι εύκολα σ...
Χαρτοφυλάκιο (24)
Ισπανία, Guijuelo-Salamanca
...Κέντρο από αποσπασμένο ζαμπόν. Παρουσιάζει ροζ χρώμα, εξαιρετική γεύση, βαθύ άρωμα και μαλακό λίπος. Χειροποίητα κομμάτια, χαμηλά σε αλάτι και με ωρίμανση 24-30 μηνών. Διαδικασία Παραγωγής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε κελάρι και αποσπασμένο. Βάρος: 1,600 Kg Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC. Διαδικασία Παραγωγής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε κελάρι και αποσπασμένο. Βάρος: 1,600 Kg...
Χαρτοφυλάκιο (43)
Ισπανία, Santoña-Cantabria
... προσοχή την εξέλιξή του. Με την ίδια προσοχή, και αφού φτάσουμε στην ιδανική περίοδο ωρίμανσης, προχωρούμε στην επόμενη φάση, το χειροποίητο τρίψιμο, που συνίσταται στην αφαίρεση με δίχτυα της επιδερμίδας από κάθε ένα από τα ψάρια που έχουν αφαιρεθεί από το αλάτισμα, ένα προς ένα. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούνται όλες οι ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά της πρώτης ύλης. Στη συνέχεια, κόβεται, πλένεται και συμπιέζεται. Οι τελευταίες φάσεις είναι το φιλετάρισμα και η συσκευασία σε ελαιόλαδο.
Χαρτοφυλάκιο (14)
Ισπανία, Murcia
...Αυτή είναι μια αυθεντική θαλάσσια απόλαυση. Η αντσούγια παραμένει σε αλάτισμα και καθαρίζεται σχολαστικά. Στη συνέχεια, αφυδατώνεται με φυγοκέντρηση για να επιτευχθεί το σωστό επίπεδο υγρασίας και συσκευάζεται σε άλμη.
Χαρτοφυλάκιο (178)
Ισπανία, Cijuelas (granada)
...Αλατισμένες ελιές, μια γαστρονομική τέχνη Σήμερα, οι ελιές είναι μία από τις πιο συνηθισμένες τάπες στα καταστήματα εστίασης, που συχνά τις σερβίρουν αλατισμένες ακολουθώντας το χαρακτηριστικό στυλ της ίδιας περιοχής. Έτσι, η παράδοση του αλατίσματος των ελιών παραμένει ζωντανή, με αμέτρητες δυνατότητες. Για το αλάτισμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι πράσινες ή οι μαύρες ελιές και είναι δυνατόν να...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ισπανία, Quart De Poblet
... φέτες στην Κοινότητα της Βαλένθια. Συνδυασμένο με αυτό, το μαχητικό και επιχειρηματικό του πνεύμα τον οδήγησε να ιδρύσει το πρώτο του ξηραντήριο ζαμπόν στην τοποθεσία Τσέστε, όπου πραγματοποιούνταν η πλήρης διαδικασία ωρίμανσης του ζαμπόν, δηλαδή από το αλάτισμα μέχρι την εμπορία του ωριμασμένου προϊόντος, τόσο ολόκληρου όσο και σε φέτες. Σήμερα, η Jamones Moreno είναι μια εδραιωμένη επιχείρηση...
Ισπανία, Barbastro
Στις εγκαταστάσεις μας των 12.000 τετραγωνικών μέτρων, πραγματοποιούμε κυρίως την αλάτισμα, ξήρανση και ωρίμανση ζαμπόν (με την εγγύηση του CONSORCIO DEL JAMON SERRANO και της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ - ETG) καθώς και παλέτες, προχωρούμε σε αποκόκκαλο και κοπή (ζαμπόν και παλέτες αποκοκκαλισμένα ολόκληρα και μισά, με δέρμα χωρίς δέρμα και πλήρως γυαλισμένα, καθώς και ζαμπόν και παλέτα...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play