Ιταλία, Pasturo
...Είναι ένα μαλακό τυρί Π.Ο.Π. που παράγεται αποκλειστικά από την τυροκόμηση παστεριωμένου πλήρους γάλακτος αγελάδας. Έχει κυλινδρικό σχήμα με επίπεδες επιφάνειες, ευθύ ύψος και μέσο βάρος περίπου 12 κιλά, με παραλλαγές ανάλογα με τις τεχνικές παραγωγής. Μετά το αλάτισμα με ξηρό αλάτι για μερικές ημέρες, οι μορφές τοποθετούνται σε κατάλληλους χώρους ωρίμανσης; κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου...
Χαρτοφυλάκιο (7)
Ιταλία, Lauro
...Οι φυσικοί αποφλοιωμένοι φιστίκια είναι μια πραγματική λιχουδιά. Δεν υποβάλλονται σε αλάτισμα ή ψήσιμο και είναι επομένως ένα εξαιρετικό φυσικό φάρμακο για την υγεία μας: αρκούν μόνο 3 την ημέρα για να γεμίσουμε με τις πιο σημαντικές θρεπτικές ουσίες για την υγεία: βιταμίνη A, B1, B2, B3, B5, B6, C, σίδηρο, φώσφορο, κάλιο και χαλκό. Επιπλέον, το αποφλοιωμένο φιστίκι είναι ένα πολύ ευέλικτο...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Annone Di Brianza
...Μηχανές ιδανικές για εργαστήρια ή μικρές παραγωγές. Μηχανές ιδανικές για εργαστήρια ή μικρές παραγωγές. Μελετημένη τόσο για το μασάζ όσο και για το αλάτισμα κρεάτων όπως: προσούτο προς ψήσιμο, λευκά κρέατα, κ.λπ. Επιπλέον, είναι δυνατή η χρήση της χάρη στα περιλαμβανόμενα αξεσουάρ για την ανάμειξη μπαχαρικών και/ή φαρμάκων. Ηλεκτρική συσκευή ελέγχου με ηλεκτρονική ρύθμιση της ταχύτητας και ρύθμιση χρόνων κύκλων εργασίας μέσω PLC. Σειρά ME-V με δυνατότητα κενού.
Χαρτοφυλάκιο (23)
Ιταλία, Cremona
... υπάρχουν λίγα συστατικά, αλλά είναι όλα ανεκτίμητα, όπως στις συνταγές του παρελθόντος. Η μακρά ωρίμανση μέρα με τη μέρα στην "κατάλληλη απόσταση" για να προσφέρει ένα αναγνωρίσιμο άρωμα και γεύση με το αλάτισμα και τη χειροποίητη δέσμευση. Οι καθημερινές έλεγχοι ποιότητας, η μανιακή προσοχή στη φροντίδα της αριστείας, η αποκλειστική επιλογή των εκλεκτών ιταλικών κρεάτων υψηλής ποιότητας. Αξιακά...
Ιταλία, San Demetrio Corone
Φτιαγμένη ειδικά για την παραγωγή αλλαντικών, όπως το καποκόλο και η παντσέτα D.O.P., η Madeo Industria Alimentare ασχολείται επίσης με την παραγωγή προσούτο και σαλάμι από μαύρο χοίρο Καλαβρίας. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως παραδοσιακές, όπως η αλάτισμα που γίνεται ακόμα με το χέρι στις τυπικές άλμης, όπως παλιά. Ωστόσο, όπου είναι απαραίτητο, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, τόσο ώστε η ξήρανση να ανατίθεται σε μηχανήματα ενθαλπίας, που εκμεταλλεύονται τις εξωτερικές κλιματικές συνθήκες για να αναπαράγουν στο εσωτερικό την ιδανική αερισμό.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play