Η PASTA GIRARDI είναι μια οργανωμένη χειροποίητη επιχείρηση από το Πιεμόντε, ειδικευμένη από το 1997 στην καθημερινή παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής, ραβιόλι, λαζάνια και έτοιμων γκουρμέ πιάτων υψηλής ποιότητας για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (HORECA) και για τη λιανική πώληση, τόσο ανεξάρτητη όσο και οργανωμένη. Κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσοχής στην έρευνα και την επιλογή ...
... PASTAPIU είναι το ιδανικό συστατικό για την παρασκευή παραδοσιακών φρέσκων ζυμαρικών σε όλα τα αμέτρητα σχήματα και τύπους τους, συμπεριλαμβανομένων των σφολιατών, των πιεσμένων ζυμαρικών, των γκνιόκι, των τροφίε και των γεμιστών ζυμαρικών όπως τα ραβιόλια, τα τορτελίνι, τα αγνόλι και πολλά άλλα.
...Η Soluzioni Alimentari ασχολείται με την παραγωγή τροφίμων χωρίς γλουτένη.
Μεταξύ των προτάσεων: γκνιόκι alla romana χωρίς γλουτένη, κρέπες, ραβιόλια, πιάντες, ψωμί και άλλα νόστιμα προϊόντα. Τα γκνιόκι alla romana χωρίς γλουτένη είναι προμαγειρεμένα και έτοιμα προς κατανάλωση σε λίγα λεπτά. Μπορούν να ζεσταθούν σε φούρνο μικροκυμάτων σε μόλις 2 λεπτά ή σε 15 λεπτά στον φούρνο.
Η εταιρεία πωλεί σε χονδρικές αγορές τροφίμων, εστιατόρια, πιτσαρίες, σούπερ μάρκετ, GDO, φαρμακεία και εξειδικευμένα καταστήματα.
...καθώς η πικρή γεύση τους καλύπτει το ήπιο-γλυκό άρωμα του προσούτου. Κομμένος σε μικρές λωρίδες ή κύβους, αναδεικνύει το υπέροχο άρωμά του σε ζυμαρικά, με γκνιόκι, κρέπες ή σε σούπες λαχανικών και φασολιών.
Κατασκευαστής: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Ιταλία.
Αεροξηραμένο ωμό προσούτο από χοίρο. Συστατικά: Χοιρινό κρέας, θαλασσινό αλάτι. Αποθηκεύστε σε ψυχρό χώρο από +1°C έως +10°C. Προϊόν από Ιταλία. IT-99-L-CE...
...Στούντιο και κατασκευή μηχανών και εγκαταστάσεων για την παραγωγή φρέσκου, ξηρού, γεμιστού ζυμαρικού, ραβιόλι, αγιολότι, γκνιόκι, τσιχλίτσες, μαλφάτι κ.λπ..
Μηχανές για ζυμαρικά, εξωθητές, λαμαρινάκια, φύλλα, ραβιολατρικές μηχανές, γκνιοκατρικές μηχανές και άλλοι τύποι μηχανών για την παραγωγή ζυμαρικών από 5 έως 200 κιλά/ώρα.
Αυτόματοι βραστήρες ζυμαρικών και σταθμοί μαγειρέματος για γρήγορη...
... ένα από τα δυνατά μας σημεία, καθώς στο αγροτουριστικό μας μπορείτε να απολαύσετε βιολογικά μενού που ετοιμάζονται με αγάπη χρησιμοποιώντας τα προϊόντα που καλλιεργούνται στον κήπο μας. Το μενού περιλαμβάνει σπιτικές σπεσιαλιτέ όπως: Ταλιατέλες με σάλτσα από χήνα, ελάφι ή αγριογούρουνο, Παπαρδέλες με σάλτσα από χήνα, ελάφι ή αγριογούρουνο, Γκνιόκι με τρούφα, με σάλτσα από χήνα, ελάφι ή αγριογούρουνο...
Η Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, με επικεφαλής τον Καβαλιέρε Aldo Cozzi, κατέχει εδώ και αρκετά χρόνια ηγετική θέση στην εθνική και διεθνή αγορά στην κατασκευή και πώληση μηχανών για κοντή και μακριά ζυμαρικά, φρέσκα, ξηρά, παστεριωμένα, κατεψυγμένα και συναφή προϊόντα όπως Ραβιόλια, Καπελέτι, Τορτελίνι, Γκνιόκι κ.λπ., καθώς και ειδικά και παραδοσιακά προϊόντα, ακόμη και με τη χρήση...
... οι τροφοδότες, αλλά και για τους διανομείς της μεγάλης διανομής. Η περιφερειακή μας δραστηριότητα είναι εντελώς χειροποίητη, γεγονός που μας επιτρέπει να επιτύχουμε ανώτερη ποιότητα στα προϊόντα μας: γκνιόκι, ειδικότητα με μελάνι σουπιάς, ταλιατέλες, ταλιατέλες με βασιλικό, γυρές σπανάκι, ρικότα, κανελόνι με κρέας, μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας, σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, σάλτσα ντομάτας με ελιές.
Η Zini από το 1956 παράγει φρέσκια ζυμαρικά και κατεψυγμένες σάλτσες με προηγμένη τεχνολογία IQF. Η γκάμα φρέσκων ζυμαρικών περιλαμβάνει συνταγές γεμιστών ζυμαρικών, ζυμαρικών με αυγά, ζυμαρικών φούρνου, πολέντα και γκνιόκι, που είναι το καμάρι της εταιρείας, με ετήσια παραγωγή άνω των 6 εκατομμυρίων κιλών. Η Zini διαθέτει επίσης μια σειρά από κατεψυγμένες σάλτσες σε νιφάδες, διαθέσιμες στις κύριες συνταγές της ιταλικής παράδοσης.