...Εξοπλισμός υδρογόνωσης και αντιδραστήρες υδρογόνωσης (αυτοκλάβες υδρογόνωσης) σχεδιασμένοι για χρήση στη λεπτή χημεία, τη βιοχημεία, τη φαρμακευτική, την τεχνολογία τροφίμων και τη ζύμωση.
... κενού και ατμοσφαιρικής πίεσης.\nΣύστημα ανακύκλωσης προϊόντος εξοπλισμένο με ευρωπαϊκές αντλίες και βαλβίδες για καλύτερη απόδοση.\nΘύρες παρατήρησης με γυαλί.\nΔιπλό τζάκι.\nΣυμπαγής σχεδίαση.\nΟμογενοποιητής με λειτουργία αντλίας.\nΛάμες σχεδιασμένες για ανάμειξη και ζύμωση.\nΣύστημα CIP.\nΣύστημα ατμού.\nΑντλία κενού.\nΑναδευτήρας με προηγμένο σχεδιασμό αγκύλης.\nΑυτόματο σύστημα ανοίγματος και...
...αναστέλλει την αποδόμηση των μυϊκών πρωτεϊνών και υποστηρίζει τις διαδικασίες επούλωσης. Έτσι, μπορείς να προσθέσεις την 100% καθαρή L-λευκίνη ως συμπλήρωμα διατροφής στα σέικ σου ή στα BCAAs, για να αποκτήσεις την απαραίτητη ενεργειακή ώθηση κατά την προπόνηση.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Vegan
Επισήμανση τροφίμων: E 641
Παραγωγή: Ζύμωση από καλαμπόκι...
... pH (ORP) υδατικού διαλύματος σε βιομηχανικές διαδικασίες σε τομείς όπως η πετροχημεία, η διύλιση πετρελαίου, η μεταλλουργία, η μηχανική, οι σταθμοί παραγωγής ενέργειας, η παραγωγή χαρτιού, η φαρμακευτική, η εκτύπωση και βαφή, η τροφή, η ζύμωση, η περιβαλλοντική προστασία και άλλες βιομηχανίες.
● Υψηλής αντίστασης προενισχυτής με υψηλή ανοσία σε παρεμβολές;
● Η απόσταση παρακολούθησης pH (ORP) και ηλεκτροδίου φτάνει τα 100 μέτρα (προαιρετικός προμεταφραστής);
● Απομονωμένο ρεύμα εξόδου 4~20mA
RS485 επικοινωνία;...
...Το κακάο είναι η ξηρή ουσία που προκύπτει μετά τη ζύμωση και το ψήσιμο των σπόρων του κακαόδεντρου, μαζί με το βούτυρο κακάο. Οι κόκκοι κακάο είναι αποφλοιωμένοι σπόροι κακάου που έχουν σπαστεί σε μπουκιές. Οι κόκκοι κακάο μας είναι άψητοι και έχουν πλούσια, έντονη γεύση κακάου. Οι κόκκοι κακάο προέρχονται από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια και είναι χωρίς πρόσθετα.
Λίπος: 55 γ
Ίνες: 29,0 γ...
...Εντατικός, φρουτώδης, χαμηλής οξύτητας λευκός οίνος από το Piwi Cabernet blanc
Περιγραφή: Εντατικός, φρουτώδης, χαμηλής οξύτητας · νέα, λευκή ποικιλία σταφυλιού που προήλθε από την οικογένεια Cabernet. Βραβευμένος με Χρυσό στο Διεθνές Βραβείο Οίνου PIWI 2021.
Συνοδευτικά πιάτα: Ψητές γαρίδες στον φούρνο με ελαιόλαδο, φρέσκος ταύρος με πράσινη σάλτσα. Καπνιστός πέστροφα ή πέστροφα Μυλλερίν. Λαχανόπιτα
Οινοποίηση: 24 ώρες εκχύλισης, ήπια πίεση, αυθόρμητη ζύμωση σε δρύινο βαρέλι, 12 μήνες ωρίμανσης με τις οινολάσπες, βιολογική αποδόμηση οξέος, εμφιαλωμένο με μόνο μία διήθηση.
...απορρίμματα κατασκευών και κατεδαφίσεων, οργανικά και εμπορικά απόβλητα
• Ενσωματώστε με πολλές τεχνολογίες μετατροπής: αναερόβια ζύμωση, αεριοποίηση και πυρόλυση
• Χαμηλότερα κόστη επεξεργασίας και εργασίας ανά τόνο...
... εργαζόμαστε αξιόπιστα και διακριτικά για την επιτυχία των πελατών μας – ως "Η μάρκα πίσω από τη μάρκα".
Η Dr. Suwelack είναι ο ειδικός στην ήπια επεξεργασία τροφίμων. Οι βασικές μας ικανότητες περιλαμβάνουν την ξήρανση, τη ζύμωση και την εξαγωγή. Επεξεργαζόμαστε καφέ, ξινές ζύμες, αρτοσκευάσματα, γαλακτοκομικά προϊόντα και άλλα τρόφιμα σε υψηλής ποιότητας προϊόντα. Χρησιμοποιούμε μια μοναδική...
... για τους καταναλωτές.
Ζυμωμένο ξύδι σε σύγκριση με το συνθετικό ξύδι
Το ξύδι μπορεί να παραχθεί με διάφορους τρόπους. Το φυσικό ζυμωμένο ξύδι προέρχεται από τη βιολογική ζύμωση αλκοολούχων υγρών και έχει γεωργική προέλευση. Αντίθετα, το συνθετικό ξύδι παράγεται κυρίως από ορυκτές πηγές ενέργειας.
...
- Σφράγιση και αποκατάσταση σε περιπτώσεις υγρών ζημιών.
Είμαστε ειδικοί σε βιοαεριοστάσια, σιλό, αεροκαθαριστές, τραπέζια ζωοτροφών, ξηρή ζύμωση, διαχείριση αποβλήτων, αποθήκες λιπασμάτων, κοπριάς και σιτηρών, αίθουσες παραλαβής, στάβλους, αγροτικούς δρόμους. Συνεργαζόμαστε στενά με τους κατασκευαστές των χρησιμοποιούμενων υλικών και εκτελούμε επικαλύψεις με εποξειδικές ρητίνες και πολυουρεθάνες. Φυσικά, είμαστε πιστοποιημένοι με SIVV.
... προζύμι. Τα αρτοσκευάσματα με φυσικό προζύμι είναι ιδιαίτερα μακράς διάρκειας και έχουν μια τυπικά πικάντικη γεύση. Σε πολλές αρτοποιίες, για λόγους κόστους, συχνά χρησιμοποιούνται τεχνητά προζύμια με χρόνο ζύμωσης λίγων ωρών. Γενικά, μια τόσο σύντομη ζύμωση δεν είναι επιθυμητή, καθώς οι χαρακτηριστικές γεύσεις και αρώματα αναπτύσσονται μόνο μετά από μακρά ζύμωση. Το φυσικό προζύμι της Grimminger...
...Η Χημική Εταιρεία Budenheim KG είναι ο διεθνής ειδικός σε υψηλής ποιότητας και υψηλής καθαρότητας φωσφορικά άλατα και ειδική χημεία για εφαρμογές σε όλους τους τομείς της ζωής και τις βιομηχανίες.
Τα φωσφορικά άλατα βρίσκουν εφαρμογή σε πολλές βιομηχανίες όπως για παράδειγμα:
•Κατασκευή
•Χρώμα & Επικάλυψη
•Ζύμωση
•Ανθεκτικότητα στη φωτιά
•Προστασία από φλόγες
•Γυαλί & Γυαλοκεραμικά
•Πλαστικό
•Μπαταρίες λιθίου-ιόντων
•Ιατρική τεχνολογία
•Μέταλλο
•Τρόφιμα
•Χαρτί & Ξύλινα σύνθετα υλικά
•Φάρμακα & Καλλυντικά
•Καθαριστικά
•Υφάσματα & Δέρμα
•Νερό...
Η Allinox GmbH - KUNZE food technology αναπτύσσει έπιπλα κουζίνας και είναι πολυειδικός ειδικός στη ζύμωση, την ψύξη και την κατάψυξη. Η Allinox GmbH - KUNZE food technology παράγει βιομηχανικές εγκαταστάσεις (εγκαταστάσεις ζύμωσης ροής; εγκαταστάσεις εισόδου; συμπαγείς θάλαμοι ζύμωσης; κινητός χώρος ζύμωσης; κλιματιστικά μηχανήματα), ψυκτικές εγκαταστάσεις (έτοιμες προς χρήση ψυκτικές...
... και να επιλύει άμεσα προβλήματα.
Οι μηχανές σχεδιάζονται ειδικά σύμφωνα με τον στόχο χρήσης σε συνεργασία με τον πελάτη. Είτε πρόκειται για παστερίωση, ζύμωση, ψύξη ή κατάψυξη τροφίμων: οι μηχανές και οι εγκαταστάσεις που κατασκευάζει η Heinen είναι καινοτόμες και εξαιρετικά αξιόπιστες.
Η NETZSCH-Feinmahltechnik GmbH είναι η παγκοσμίως ηγέτιδα εταιρεία στην υγρή άλεση, την ανάμειξη και την ζύμωση. Η NETZSCH-Feinmahltechnik παράγει μηχανές παραγωγής σε διάφορα μεγέθη και πλήρεις γραμμές παραγωγής. Ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών είναι διαθέσιμο για την υποστήριξη των πελατών.
Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκεται ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια εφαρμογών...
Αντί να έχετε 12 ξεχωριστές κουζίνες στην κουζίνα σας, μπορείτε να κάνετε τα πάντα με τον Thermomix. Από το άλεσμα σιτηρών, το μαγείρεμα, τον ατμό, το τρίψιμο, την ζύμωση ζυμών, το πουρέ και πολλά άλλα. Είτε μαγειρεύετε ολόκληρα γεύματα, είτε ετοιμάζετε παγωτό, είτε παρασκευάζετε τον πουρέ για το μωρό σας, ο Thermomix διευκολύνει τη δουλειά σας στην κουζίνα. Επαναστατεί τη δουλειά σας στην...
Σχεδίαση, κατασκευή και συμβουλευτική για μικροζυθοποιίες και ζυθοποιίες
Συντήρηση και επέκταση της γκάμας μπύρας
Ανάπτυξη εποχιακών και ειδικών μπυρών
Εκπαίδευση σε συνταγές, ζυθοποίηση και ζύμωση.
Ο Δρ. Λούντβιχ Λοκ εφηύρε το 1880 ένα διάλυμα, ειδικά για την παραγωγή αλμυρών ψωμιών - το σημερινό διάλυμα για μπρέτζελ. Ακόμα και σήμερα προμηθεύουμε αρτοποιεία στη Γερμανία και πέρα από τα σύνορα. Με την πάροδο των χρόνων, έχουμε επεκτείνει τη γκάμα μας. Σήμερα διαθέτουμε δικό μας ραφείο, όπου κατασκευάζουμε διάφορες πετσέτες για διάλυμα και ζύμωση σε κανονικά και ειδικά μεγέθη. Επιπλέον, προσφέρουμε και άλλα πρόσθετα προϊόντα γύρω από το θέμα του διαλύματος για μπρέτζελ, όπως τον εξουδετερωτή για χρησιμοποιημένο διάλυμα ή τον αραιόμετρο για τον προσδιορισμό της συγκέντρωσης του διαλύματος.
...EndoGrade, Υπηρεσίες: Ζύμωση, Σύνθεση γονιδίων, Αφαίρεση ενδοτοξινών, Ανίχνευση ενδοτοξινών, Έκφραση πρωτεϊνών, Καθαρισμός πρωτεϊνών, Πολυποίηση πρωτεϊνών, Δοκιμή LAL. Ο κύριος στόχος της Hyglos GmbH είναι η παραγωγή και εμπορία προϊόντων και υπηρεσιών που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια με βάση την τεχνολογία πρωτεϊνών βακτηριοφάγων. Πολλά έργα έχουν φτάσει στα πρότυπα παραγωγής και εκτός από το καθιερωμένο χαρτοφυλάκιο με τις δύο ομάδες προϊόντων «Endoline» και «Food Diagnostics», προγραμματίζονται και άλλες εισαγωγές προϊόντων, όπως π.χ. στον τομέα «Νέες αντιμικροβιακές θεραπείες κατά του MRSA».
Ένα πολυαισθητηριακό MiniLab για βιολογική παρακολούθηση διαδικασιών και συστήματα ελέγχου διαδικασιών είναι υπό ανάπτυξη. Προβλεπόμενοι τομείς εφαρμογής: Ζύμωση στη βιοτεχνολογία, φαρμακοβιομηχανία, ζυθοποιία, τεχνολογία τροφίμων και περιβάλλοντος, βιοαεριοστάσια. Βασίζεται στη μινιμαλιστική προσέγγιση ενός συμπαγούς συστήματος ανάλυσης με τη βοήθεια της μικροτεχνολογίας και της βιοαισθητικής. Μη επεμβατική online ανάλυση σε πραγματικό χρόνο σε υγρά. Έρευνα και ανάπτυξη, συντονισμός έργου, συνεργασία.
Νέα τεχνολογία βιοαερίου BEKON για ξηρή ζύμωση. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας βιοαερίου BEKON παράγεται υψηλής ποιότητας βιοαέριο, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια και θερμότητα σε κατάλληλες μονάδες συμπαραγωγής. Ο παραγόμενος υψηλής ποιότητας κομπόστ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πολύτιμο λίπασμα στην γεωργία ή στην κηποτεχνία.
Εγκαταστάσεις βιοαερίου από 18 έως 75 kW με 100% ζύμωση κοπριάς. Σύμφωνα με το EEG 2012, οι μικρές εγκαταστάσεις βιοαερίου ή οι εγκαταστάσεις βιοαερίου αγροκτήματος επιδοτούνται για γεωργικές επιχειρήσεις.
... επεξεργασίας,
4. Συστήματα ζύμωσης για την αναερόβια επεξεργασία της οργανικής κλάσης αποβλήτων,
5. Έτοιμες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τη διαδικασία BTA®, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.bta-international.de.
Η BTA International είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την υδρομηχανική επεξεργασία και την επακόλουθη ζύμωση βιοαποβλήτων, οικιακών απορριμμάτων και άλλων δημοτικών ή...
...Παράγουμε μικρά μόρια μέσω σύνθεσης κατά παραγγελία. Οργανική χημεία, ζύμωση. Η Cambrex προσφέρει ανάπτυξη σύνθεσης, Έρευνα και Ανάπτυξη, ανάπτυξη διαδικασιών, τεκμηρίωση, παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων. Εξωθερμική χημεία, χημεία αζώτου, νιτροποίηση, υδρογόνωση, χiral μόρια.