Η Arvaloo δραστηριοποιείται στην παραγωγή και το εμπόριο προϊόντων κάνναβης και CBD. Προμηθεύουμε κυρίως χονδρέμπορους και μάρκες υγείας και ευεξίας.
ΒΙΟ CBD έλαια κάνναβης, φυσική καλλυντικά, βιομάζα, ανθοί CBD, εκχυλίσματα, ατμιστικά προϊόντα, τσάι κάνναβης ή σπόροι κάνναβης από δική μας παραγωγή. Το χαρτοφυλάκιό μας ενημερώνεται τακτικά με γνώμονα την αγορά. *Καμία πώληση ανθών CBD στη Γερμανί...
Ο υπερ-πλήρης βιολογικός χονδρέμπορος & συνεργάτης Private Label
Τι είναι σημαντικό για εσάς όταν συνεργάζεστε με έναν βιολογικό χονδρέμπορο; Επιλογή μεταξύ μικρών και μεγάλων ποσοτήτων παραγγελίας. Μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων. Online παραγγελία σε δίκαιη τιμή. Ένας συνεργάτης που είναι υπεύθυνος επιχειρηματίας. Αυτό και πολλά περισσότερα είναι η VehGro για εσάς, ο νούμερο 1 βιολογικ...
Η Diafood GmbH είναι μια κορυφαία εταιρεία στην επεξεργασία φυτικών πρώτων υλών, ειδικευμένη σε υψηλής ποιότητας αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά και βιολογικά προϊόντα. Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας, η Diafood έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη μέσω της ποιότητας και της βιωσιμότητας. Η εταιρεία συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας βιολο...
...Συμπαγής επαγγελματικός μύλος κρέατος για τον πάγκο πωλήσεων και την προετοιμασία
Ο επαγγελματικός μύλος κρέατος Carneoline FW N22/82 αλέθει ωμό, μαγειρεμένο ή καπνιστό κρέας. Ακόμα και το μαρμαρωμένο κρέας – σε ζεστή ή κρύα μορφή – μπέικον, εντόσθια, δέρμα και λαχανικά μπορούν να αλεσθούν. Οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων θα επιτύχουν τέλεια αποτελέσματα και οι μηχανές μπορούν να...
...Το βούτυρο εξάγεται από τους καθαρούς σπόρους του φρούτου για να αποκτηθεί ωμό, φιλτραρισμένο και ακατέργαστο βούτυρο.
Επίσης διαθέσιμο ως αποσμητικό βούτυρο: Αποκτάται από τους σπόρους του φρούτου Copoazú, είναι ένα φυσικό μαλακτικό και ανώτερο ενυδατικό συστατικό σε
συνθέσεις περιποίησης δέρματος και μαλλιών. Πολύ απαλό σε σύγκριση με άλλα φυτικά βούτυρα. Πολύ ευχάριστο στην αφή και δεν κάνει...
...Ο ασαφής διαχωρισμός μεταξύ της κλασικής λειτουργίας μεταφοράς από «Α» σε «Β» και της «ενεργής» συνεργασίας στη διαδικασία παραγωγής συχνά ξεπερνιέται με το Siegling Transilon.
Στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, οι ταινίες διαδικασίας μας καλύπτουν πολύ λεπτές στρώσεις από τσόχα; σε βιομηχανίες ζαχαροπλαστικής, σχηματίζουν τελειωμένα και μηχανικά κομμάτια από ωμό ζυμάρι; στη βιομηχανία ξύλου...
...Οι κόκκοι κακάο, ή ωμό κακάο, είναι οι σπόροι του κακαόδεντρου, που καλλιεργούνται σε γόνιμα εδάφη του Καμερούν χωρίς λιπάσματα ή χημικά προϊόντα, 100% φυσικοί και βιολογικοί.
... gingerbread. Δεν είναι κατάλληλο για ψητά με όγκο (π.χ. κέικ) και διαφέρει από το baking powder κυρίως λόγω της απουσίας όξινων συστατικών.
Το αλάτι ελαφιού έχει μια ελαφρώς ενοχλητική οσμή αμμωνίας, η οποία εξαφανίζεται κατά το ψήσιμο. Έχει γεύση αλαμιάκ, ωστόσο δεν θα πρέπει να καταναλώνεται ωμό, καθώς αυτό είναι επιβλαβές για την υγεία.
...Τρεις τρυφερές σφαίρες από Criollo ωμό κακάο και υψηλής ποιότητας μπαχαρικά. Μόλις διαλύσεις τη θροιστή σφαίρα Criollo σε ζεστό υγρό, μεταμορφώνεται σε ένα ρόφημα με έντονη γεύση κακάου και μακράς διάρκειας επίδραση.
...Θέρμανση: 1800W, με βαλβίδα αποστράγγισης 1/4", πλαστικό, αποσυναρμολογούμενο για καθαρισμό; θερμοστάτης και πλαστικό καπάκι; Ø 35cm. Κατάλληλο για την παραγωγή τυριού από ωμό γάλα.
...Η βρώσιμη ζύμη μπισκότου μας για Private Labels παρασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας και δεν περιέχει αυγά, διογκωτικά ή ωμό αλεύρι. Ασφαλής για κατανάλωση και ιδανική για ψήσιμο, η βρώσιμη ζύμη μπισκότου μας παρουσιάζεται ως μια λειτουργικά θρεπτική σνακ που είναι "καλύτερη για εσένα".
... υψηλής ποιότητας λιπαρά οξέα είναι επίσης γνωστά ως λιπαρά οξέα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6.
Τα λιπαρά οξέα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 βρίσκονται σε ιδανική αναλογία (1:3).
Συστατικά: 100% λάδι κάνναβης από ελεγμένη βιολογική καλλιέργεια; Βιολογικό & ωμό φαγητό
Προέλευση: Γερμανία
Παραγωγή: Κατασκευασμένο στη Γερμανία
Περιεχόμενο: 250ml
Αποθήκευση: Κρύο, ξηρό και προστατευμένο από το φως, καθώς και καλά κλεισμένο, αλλά όχι στο ψυγείο. Η εμφάνιση θολότητας ή κατακάθι δεν αποτελεί ένδειξη υποβάθμισης ποιότητας. Μετά το άνοιγμα, καταναλώστε το σύντομα.
...Μπορεί να ονομάζεται με διάφορα ονόματα (καρύδι, φουντούκι, φουντούκι δέντρου), χρησιμοποιείται στην παρασκευή ορισμένων γλυκών, είναι συστατικό διαφόρων τύπων σοκολάτας.
Προσφέρουμε φρέσκα, υψηλής ποιότητας φουντούκια, προετοιμασμένα με φροντίδα και με υγιεινό τρόπο.
Τύποι
Ωμά φουντούκια (με κέλυφος)
Ωμά φουντούκια (χωρίς κέλυφος)
Λευκό ωμό φουντούκι
Ψημένο φουντούκι
Ψημένο και αλατισμένο...
...Τέλειο για ψήσιμο και γεμάτο γεύση!
Καρυκευμένο, ωμό, με βρώσιμη vegan επικάλυψη
Chunky, ζουμερή υφή για ευχάριστη αίσθηση στο στόμα
Περίπου 10 εκ. μήκος
Επαγγελματική συμβουλή: Σουβλάκι με λαχανικά στη σχάρα.
... ιδιαίτερα ωφέλιμη σε σαλάμια και ωμό προσούτο όταν αυτά πρέπει να ωριμάσουν ή να αποθηκευτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα (π.χ. σαλάμι πίτσας).
Η χρήση σε αλλαντικά που παρασκευάζονται χωρίς νιτρωδές αλάτι είναι επίσης επωφελής, καθώς εδώ λείπει η αντιοξειδωτική δράση του νιτρώδους.
...Τεχνητά έντερα για διάφορες εφαρμογές (ωμό λουκάνικο, μαγειρεμένο λουκάνικο, βρασμένο λουκάνικο) σε διάφορα χρώματα, διαμετρήματα και με διάφορα εκτυπωμένα σχέδια. Όλοι οι κατασκευαστές διαθέσιμοι.
...Σπόροι κάνναβης (= σπόροι κάνναβης), Vegan, επίσης αποφλοιωμένοι
Οι σπόροι κάνναβης του βιομηχανικού κάνναβη, ενός φυτού της οικογένειας Cannabaceae, διακρίνονται συνήθως από μια μικρή, επίπεδη-ωοειδή μορφή σε χρώματα γκρι-πράσινο έως καφέ.
Το προϊόν μπορεί να καταναλωθεί ωμό και ακατέργαστο, με ή χωρίς άλλα τρόφιμα.
Αριθμός άρθρου: 37000...
...Κατά τη διάρκεια της συγκομιδής μελιού, ο μελισσοκόμος αφαιρεί τις καλυμμένες κηρήθρες από την κυψέλη, απομακρύνει τα κηρώδη καλύμματα και περιστρέφει τις κηρήθρες για να ανακτήσει το μέλι. Το παραγόμενο ωμό μέλι μεταφέρεται σε μία από τις εγκαταστάσεις παραγωγής μελιού της Norevo για περαιτέρω επεξεργασία. Είτε στις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις στην Αργεντινή, την Ουγγαρία, το Μεξικό, την Κίνα ή τη Γερμανία – το ωμό μέλι αναλύεται, ομογενοποιείται, καθαρίζεται και τυποποιείται για να πληροί τις διάφορες απαιτήσεις των βιομηχανικών πελατών μας.
... φθοράς της κυψέλης μέτρησης.
Μια συσκευή ανάλυσης FT-NIR για τυπικά και απαιτητικά δείγματα. Ιδιαίτερα κατάλληλη για δείγματα με υψηλή περιεκτικότητα σε στερεά, προστιθέμενη πρωτεΐνη ή κρυστάλλους ζάχαρης, που δεν μπορείτε να μετρήσετε με ένα σύστημα βασισμένο σε FTIR ή δεν τολμάτε να μετρήσετε εκεί!
Ό,τι κι αν θέλετε να μετρήσετε, μπορούμε να το κάνουμε: WPC, συμπυκνώματα, παγωτό, γάλα καρύδας, ζυμωμένα προϊόντα, Skyr, Mascarpone, φυτικά ποτά, δείγματα με ζάχαρη και πρόσθετα, ωμό γάλα, τυποποιημένο γάλα, ορός γάλακτος, κρέμα και άλλα.
...Δειγματολήπτης με αναρρόφηση για επαγγελματική και γρήγορη απομάκρυνση φλοιού από ωμό σιτάρι για ποιοτική επιθεώρηση κατά την παραλαβή εμπορευμάτων.
...
Οι επιφάνειες των προσόψεων μπορούν να εμποτιστούν με αδιάβροχο υλικό και επιπλέον να προστατευτούν από ανεπιθύμητες "γραφικές τέχνες" με προστασία κατά του γκράφιτι.
Καθήκον
• Οι τοίχοι είναι υγροί, ο σοβάς πέφτει και μυρίζει "μουχλιασμένα" στο υπόγειο. Ο σοβάς της πρόσοψης είναι υγρός, λεκιασμένος και θολωμένος.
Λύση
• Αποκαλύψτε τις επιφάνειες του σοβά μέχρι το ωμό τοίχο, επεξεργαστείτε τις κατά των βλαβερών αλάτων, στεγανοποιήστε με μίγμα στεγανοποίησης και σοβάρετε με ανακαινιστικό σοβά. Καθαρίστε τις επιφάνειες των προσόψεων και εμποτίστε τις με αδιάβροχο υλικό.
...{"Anwendung":"Χρήση: Ιδανικό για εκλεκτούς ορεκτικούς, π.χ. σασίμι ή ταρτάρ από ωμό τόννο ή σολομό. Καπνιστός σολομός και καπνιστός χέλι. Ταρτάρ από ράχη ελαφιού ή μοσχάρι. Συνοδεύει ψητό κρέας. Φρεσκοαλεσμένο πάνω σε φούρνου ψημένα ριζόσπαστα λαχανικά. Εκλεπτυσμένο σε γλυκό από δαμάσκηνα ή μους από υψηλής περιεκτικότητας σε γάλα σοκολάτας.","Geschmack und Aroma":"Γεύση και Άρωμα: καπνιστό, ζεστό...
"die algenbauer" είναι ένα συνδετικό κρίκο μεταξύ παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας γερμανικών φυκιών. Σε αυτή τη διαδικασία, όλοι οι διαδικασίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με εταίρους στη Γερμανία. Συνεπώς, οι ποιοτικές απαιτήσεις των προϊόντων μας είναι υψηλές. Η διαφάνεια και η βιωσιμότητα των προϊόντων ανήκουν επίσης στη φιλοσοφία μας.
...Σκληρό τυρί από ωμό γάλα με τουλάχιστον 45% λιπαρά σε ξηρή ύλη; παρασκευάζεται παραδοσιακά με το χέρι; ωριμασμένο για τουλάχιστον 3 μήνες
Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη
Περιεκτικότητα σε λιπαρά: 50%
Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη...
...καθώς η πικρή γεύση τους καλύπτει το ήπιο-γλυκό άρωμα του προσούτου. Κομμένος σε μικρές λωρίδες ή κύβους, αναδεικνύει το υπέροχο άρωμά του σε ζυμαρικά, με γκνιόκι, κρέπες ή σε σούπες λαχανικών και φασολιών.
Κατασκευαστής: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Ιταλία.
Αεροξηραμένο ωμό προσούτο από χοίρο. Συστατικά: Χοιρινό κρέας, θαλασσινό αλάτι. Αποθηκεύστε σε ψυχρό χώρο από +1°C έως +10°C. Προϊόν από Ιταλία. IT-99-L-CE...
... συστατικά και φυσικές βιταμίνες. Τροφή για σκύλους και γάτες, με 70% λαχανικά και 30% φρούτα, βιολογικά και συμβατικά, συμπληρώνει τέλεια τη διατροφή του σκύλου σας με ωμό ή μαγειρεμένο κρέας καθώς και με καθαρές κονσέρβες κρέατος, 100% ποιότητας τροφίμων.
Η καζεΐνη είναι μια φυσική πρωτεΐνη και κύριο συστατικό του γάλακτος. Βασικά, διακρίνουμε μεταξύ τεχνικής όξινης καζεΐνης και βρώσιμης καζεΐνης. Για να παραχθεί η καζεΐνη, το ωμό γάλα αποβουτυρώνεται για να παραχθεί αποβουτυρωμένο γάλα. Με την προσθήκη οξέος ή ρεννίνης, η καζεΐνη (γαλακτοπρωτεΐνη) διαχωρίζεται από τον ορό γάλακτος και στη συνέχεια πλένεται, ξηραίνεται και αλέθεται. Με αυτόν τον...