Το 1994 ιδρύθηκε η GAEC (Ομάδα Αγροτικής Εκμετάλλευσης σε Κοινή Βάση) Kraus & Fils. Σε απόσταση είκοσι πέντε χιλιομέτρων, η συγχώνευση δύο οικογενειακών εκμεταλλεύσεων δίνει ζωή στο DOMAINE LA GOUJONNE, ένα αμπελώνα τριάντα πέντε εκταρίων, που εκτείνεται στις AOP (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) Côtes de Provence και Coteaux Varois en Provence. Το κτήμα επεκτείνεται και οι πωλήσεις αναπτύσσοντ...
...Η cuvée Blanc de Noirs εκτιμάται για την αμπελώδη, ισχυρή και εξαιρετική της πλευρά. Η σύνθεσή της, που αποτελείται εξ ολοκλήρου από Pinot Noir, αντικατοπτρίζει το terroir της Σαμπάνιας. Αναδεικνύει πιάτα με χαρακτήρα όπως το πτηνό, το ψητό αρνί, το φιλέτο μοσχαριού καθώς και τα σκληρά τυριά.
...Φρούτο μιας διαδικασίας που έχει τελειοποιηθεί υπομονετικά και ενός εξαιρετικού terroir, αυτή η Cuvée του Distillateur αποτίει φόρο τιμής στην τεχνογνωσία που μεταδόθηκε από τον Roger Damoiseau Πατέρα και Υιό, καθώς και στα 40 χρόνια συγκομιδής της 3ης γενιάς.
Ο Ρούμι Vieux Agricole V.O (Very Old) αποκτά την ονομασία του αφού έχει παραμείνει τουλάχιστον 3 χρόνια σε βαρέλια 180 έως 200 λίτρων που...
...Το Chianti Classico Riserva της Rocca Delle Macie γεννήθηκε ταυτόχρονα με το οινοποιείο. Σήμερα, αυτό το ιταλικό κρασί είναι ένα από τα απαραίτητα του τοσκανικού αμπελώνα.
Ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για δύο χρόνια, αυτό το Chianti έχει ωριμάσει για αρκετούς μήνες σε μπουκάλι.
Με ένα ρουμπινί χρώμα, η cuvée χαρακτηρίζεται από μια όμορφη ζωντάνια που αποτυπώνει τον χαρακτήρα και τη φρεσκάδα του terroir. Είναι γεμάτο αρώματα κερασιού και βιολέτας.
Αυτό το Chianti Classico Riserva σίγουρα θα ταιριάξει με όλα τα κρέατα και τα ζυμαρικά.
...μαύρη σταφίδα) αναμειγνύονται με έντονες μπαχαρικές νότες (πιπέρι, γλυκόριζα, θυμάρι, βανίλια, κακάο κ.λπ.) καθώς και μια πινελιά γραφίτη και βιολέτας που προσφέρει μια όμορφη κομψότητα στο στόμα. Ένα πολύ μεγάλο κρασί παλαίωσης και terroir που αξίζει να περιμένει μερικά χρόνια ώστε να μπορέσει να εκτιμηθεί στην κορύφωσή του.
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Κόκκινο κρασί
Ποικιλία: 100% Grenache
AOC: Châteauneuf-du-Pape
Παλαίωση: Να καταναλωθεί από το 2025 και να διατηρηθεί μέχρι το 2040
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C...
...{"Nez":"Πρώτη μύτη φρουτώδης πολύ ώριμη όπου αναμειγνύονται το ροδάκινο, η συκιά και το ψωμί μπαχαρικών. Μετά από αερισμό, η αίσθηση του terroir αναδεικνύεται.","Accord metvin":"πίτες με ψάρι, λεπτά ψάρια, αλλαντικά ή ζαμπόν \"à la chablisienne\".","Appellation":"Bourgogne Côtes d'Auxerre.","Conditionnement":"τιμή ανά μονάδα πωλείται σε κουτί των 6 φιαλών, μπορείτε να συνδυάσετε με άλλες εσοδείες...
...Sauvignon Blanc IGP μυστικό των εραστών cuvée "Το Ραντεβού"
TERROIR :
Συντίθεται από πέντε terroirs που έχουν επιλεγεί αυστηρά, το Sauvignon blanc αντλεί τη φρεσκάδα και τη μεταλλικότητά του από τη Λεκάνη του Thau, από την Λιμνοθάλασσα της Marseillette, από την υψηλή κοιλάδα του Aude, κοντά στο Limoux, και από την Δυτική Aude. Σε ορισμένες από αυτές τις περιοχές, η διαφορά θερμοκρασίας είναι πολύ...
...Σκούρο κόκκινο, αυτή η cuvée συγκεντρώνει το καλύτερο από τους αμπελώνες μας, τη δύναμη του Grenache, την κομψότητα του Syrah, τον χαρακτήρα του Carignan, οι νότες από μαύρους καρπούς συνδυάζονται με τον χαρακτηριστικό χαρακτήρα αυτού του κρασιού terroir.
... μια προσέγγιση βιώσιμης ανάπτυξης και κατέχει την πιστοποίηση Haute Valeur Environnementale επιπέδου 3 (HVE 3) από το 2019.
Όλα τα κρασιά έχουν δοκιμαστεί από τους Paolo Basso και Paz Levinson, δύο από τους μεγαλύτερους σομελιέ στον κόσμο, και έχουν αναφερθεί πολλές φορές, κυρίως στο Sommeliers International, αλλά και στο Terre de Vins, και έχουν βραβευτεί για ένα από αυτά (Cuvée Odette 2009) κατά τη διάρκεια μιας νίκης σε τυφλή γευστική δοκιμή απέναντι σε ένα μεγάλο cru classé του Saint-Émilion στη La Plateforme Lyon το 2018.