...Θέλετε πρωτοτυπία για το απεριτίφ; Αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από τα αλμυρά μπισκότα μας για το απεριτίφ.
Γιατί να μην δοκιμάσετε τα αλμυρά μπισκότα μας με Γαλλικό Εμμεντάλ και Φλέρ ντε Σέλ;
Αυτή η γενναιόδωρη γεύση του εμμεντάλ, ενισχυμένη με μια πινελιά αλατιού στο τέλος, σας περιμένει.
Ενέργεια: 2219 kj / 531 kcal
Λίπη: 30 g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 21 g
Υδατάνθρακες: 51 g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 7,2 g
Πρωτεΐνες: 13 g
Αλάτι: 2.1 g...
...Είναι αλάτι από τη γη (και όχι από τη θάλασσα)
Είναι το αλάτι που πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείται για να φτιαχτεί το προσούτο Bayonne IGP.
Είναι ένα μη ιωδιωμένο αλάτι με διαφορετικές ιδιότητες από το θαλασσινό αλάτι. Έχει μια ελαφρώς διαφορετική γεύση και είναι 10 φορές πιο αλμυρό. Έτσι, βάζετε λιγότερο.
Πολλά γαστρονομικά εστιατόρια το χρησιμοποιούν για τις γευστικές του ιδιότητες. Τα κρέατα είναι πολύ καλύτερα με αυτό το αλάτι.
... σουσαμιού περιέχουν επίσης πολλούς μεταλλικούς και θρεπτικούς παράγοντες.
Περιέχουν κυρίως φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο,
μαγγάνιο, ψευδάργυρο, χαλκό και βιταμίνη B1.
Με την ευχάριστη γεύση τους που θυμίζει φουντούκι, οι σπόροι σουσαμιού ολικής άλεσης χύμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σαλάτες, καθώς και στα πρωινά σας με γιαούρτι ή με τυρί κότατζ, για παράδειγμα...
Κατά προτίμηση, οι σπόροι πρέπει να διατηρούνται σε δροσερό μέρος.
...Το μαύρο αλάτι, γνωστό και ως κάλα ναμάκ, είναι ένα είδος αλατιού που χρησιμοποιείται στην ινδική και πακιστανική κουζίνα. Παράγεται με τη θέρμανση του αλατιού με αναγωγικούς παράγοντες και βότανα, με αποτέλεσμα ένα μαυρισμένο χρώμα και χαρακτηριστική γεύση.
Το μαύρο αλάτι περιέχει αρκετά μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο. Χρησιμοποιείται συχνά για να προσθέσει γεύση...
...Αυτό το μείγμα θα σας επιτρέψει να φτιάξετε σπιτικά μπέργκερ γεμάτα γεύση. Αυτό το μείγμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τα κρέατά σας. Αποτελείται από πάπρικα, μαύρο πιπέρι, σκόνη σκόρδου, σκόνη κρεμμυδιού, γλυκιά πιπεριά και αλάτι.
... πικρή γεύση. Ουδέτερος, μη τοξικός, διαλυτός στο νερό. Η υδατική διάλυση είναι ουδέτερη. Η διαλυτότητα του ασβεστίτη έχει ελάχιστη αλλαγή με την αύξηση της θερμοκρασίας, 16g/100g νερού στους 0°C και 18.4g/100g νερού στους 100°C. Ειδικό βάρος: 2,023 (20 ℃), φαινομενική πυκνότητα 900-1000g/L. Θερμοκρασία αποσύνθεσης με θέρμανση > 400 ℃.
... χρωστικών, και συνεχή έλεγχο από τον μάστερ τεχνίτη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής. Αυτή η βελουτέ σούπα από πράσα τοποθετείται στην κατηγορία ανώτερης ποιότητας. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά προϊόντα που επιλέγονται σε ανοιχτό πεδίο, χωρίς συντηρητικά ή τεχνητά πρόσθετα και σύμφωνα με μεθόδους που σέβονται πρώτα απ' όλα την αυθεντική γεύση μιας σπιτικής συνταγής. Συστατικά: πράσα 33%, πατάτες 22%, κρεμμύδια, καρότα, ζωμός κοτόπουλου (σέλινο), φρέσκια κρέμα, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας 1,3%, αλάτι.
... γκρίοτ είναι μια νόστιμη μαρμελάδα φρούτων που αποτυπώνει τη μοναδική και νόστιμη γεύση των κερασιών γκρίοτ. Αυτά τα κεράσια είναι γνωστά για την χαρακτηριστική τους οξύτητα, το σκούρο κόκκινο χρώμα τους και τη πλούσια και πολύπλοκη γεύση τους, κάνοντάς την μαρμελάδα γκρίοτ μια εκλεπτυσμένη και γευστική επιλογή.
Βάρος: 335γρ
UGS: 3 455 149 000 324...
...Ποιότητα αποξηραμένων φρούτων - Επιλογή των πιο όμορφων φρούτων, βαθμών και pl - Οι απαραίτητοι ψητοί φιστίκια, πάντα τόσο νόστιμοι! Το πλεονέκτημά τους; Είναι χωρίς αλάτι, για μια ακόμη πιο αυθεντική γεύση!
Ιράν - 12X150G...
... πληροφορίες για 100 g ψωμιού μπαχαρικών
Ενέργεια 1319 KJ / 315 Kcal
Λίπη 2.7 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 66.3 g
εκ των οποίων σάκχαρα 40.8 g
Πρωτεΐνες 4.7 g
Αλάτι 0.2 g
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 4 μήνες μετά την παραγωγή.
Χειροποίητο ψωμί μπαχαρικών μη κομμένο για να διατηρεί την υγρασία του.
Νόστιμη γεύση από μέλι κάστανου, φαγόπυρο και λουλούδια της περιοχής Κεντρικής Γαλλίας.
Συστατικά (μέλι, αλεύρια, αυγά και βούτυρο) συλλεγμένα από το Λουαρέ-Σερ.
Πηγή φυτικών ινών, χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Ακόμα και η φόρμα είναι κατασκευασμένη από το τμήμα μας.
...58% μαύρη σκόρδο, ζωμός λαχανικών (νερό και λαχανικά σε μεταβλητές αναλογίες: καρότα, σέλινο, κρεμμύδι, πράσο), θαλασσινό αλάτι από την Cervia.
Η μαύρη σκόρδο δεν είναι μια ποικιλία σκόρδου αλλά σκόρδο που έχει κονφίσει σε θαλασσινό νερό και μας έρχεται κατευθείαν από την Κορέα και την Ιαπωνία.
Αποξηραίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία μεταξύ 60 και 80 °C σε υγρή ατμόσφαιρα για μια περίοδο που μπορεί...
...Στη γεύση, είναι ελαφρώς ιωδιούχος και στη συνέχεια πολύ κρεμώδης με λεπτές αρώματα φρέσκων φύκων και αμυγδάλου. Συνιστάται να το παραγγείλετε εκ των προτέρων. Ωρίμανση από 1 έως 3 μήνες.
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 90€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ
Εξπρές παράδοση σε 24/48 ώρες
Τήρηση της αλυσίδας ψύχους
100% Περίγορδος
Αναφορά: PTCAVO30
Σύνθεση: Αυγά οξύρρυγχου, αλάτι
Εκτροφή: Γαλλία
Είδος: Οξύρρυγχοι οσσιέτρες
Συντήρηση: Συντήρηση 4 μήνες το πολύ στους 4 °C; δείτε την ημερομηνία λήξης στο πίσω μέρος της συσκευασίας
Συνιστώμενη ποσότητα: 15g / άτομο...
...Η δύναμη και η γεύση που χαρακτηρίζουν τη μουστάρδα Ντιζόν θα την κάνουν μια εξαιρετική συνοδεία για τα κόκκινα κρέατα.
Συστατικά: Νερό, σπόροι μουστάρδας, ξίδι, αλάτι, συντηρητικό: θειώδες νάτριο.
Διατίθεται επίσης σε κουβά 1,1kg, 5kg, 10kg, 25kg, καθώς και σε δοχείο με αντλία 3L.
...ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΝΒΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟ ΣΙΤΑΡΙ
- Χειροποίητη και Τοπική Παραγωγή
- Γρήγορο Μαγείρεμα: 3/4 λεπτά
- Σιτάρι από βιολογική και βιοδυναμική γεωργία
- Πλούσια σε ίνες και πηγή πρωτεϊνών
- Βεγκαν, χωρίς αυγά και χωρίς λακτόζη
- Συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη
Για μια εναλλακτική στα κλασικά ζυμαρικά, επιλέξτε τη γεύση και την μοναδική υφή των ζυμαρικών μας από χανβά που είναι κατάλληλα για όλη την...
... προτάσεις το 2015!
(βάζα 270g)
Από πάντα, αυτά τα γευστικά και αυθεντικά προϊόντα αρέσουν σε πολλούς. Ιδανικά με γιαούρτια, παγωτά και ως γέμιση σε γλυκά και για άλειμμα σε κρέπες, μπριός, βάφλες, ψωμιά... .
Μαρμελάδα γάλακτος
Γαλακτοκομική ειδικότητα, κρεμώδης συνδυασμός φρέσκου γάλακτος και ζάχαρης με λεπτή γεύση καραμέλας γάλακτος. Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα...
... άνηθο για τις πολλές ιαματικές του ιδιότητες, ο άνηθος είναι επίσης ένας θησαυρός στον τομέα της γαστρονομίας. Προσφέρει μια νότα φρεσκάδας με γεύση ανισό και λεμονιού σε μαρινάδες, ελαφριές σάλτσες, ωμά λαχανικά και φρουτοσαλάτες και φυσικά σε ψάρια, με τα οποία δημιουργεί την τέλεια συμφωνία.
Στην καθημερινότητα, ο άνηθος χρησιμοποιείται επίσης για να αρωματίσει το ελαιόλαδο, τα ξίδια, τα τουρσιά ή...
...Δοκιμάστε αυτή την προετοιμασία για επιδόρπια με την υπέροχη γεύση τιραμισού, δεν θα μπορείτε να την αποχωριστείτε! Χωρίς ενοχές χάρη στη χαμηλή της θερμιδική αξία.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Πρωτεΐνες γάλακτος, άπαχο γιαούρτι σε σκόνη, στιγμιαίος καφές (4,5%)
Πηκτικές ουσίες: Γκουάρ και καραγενάνες
Αρώματα
Φυτικό λάδι (φοινικέλαιο)
Σκόνη από τυρί κότας (αποβουτυρωμένο γάλα, γαλακτοκομικοί μικροοργανισμοί...
...%, αλάτι 1%
Το γλυκό του madd είναι μια παραδοσιακή χειροποίητη παραγωγή που δημιουργείται αποκλειστικά για τη Seneafood.
Συστατικά: Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, ζάχαρη 45%, νερό 4%, αλάτι 1%
Κυρίαρχη γεύση: Ελαφρώς ξινή
Υφή: περιέχει κουκούτσια
Συμβουλή γευσιγνωσίας: Να καρυκεύεται σύμφωνα με την προτίμησή σας (αλμυρό, πικάντικο ή γλυκό)...
...Η μλουχία είναι ένα παραδοσιακό τυνήσιο πιάτο,
Πρόκειται για ένα πλούσιο στιφάδο με βάση την κορέτα και ελαιόλαδο. Αυτή η σκόνη κορέτας δίνει σε αυτό το πιάτο όλη του τη γεύση.
Σύνθεση: Νερό, μλουχία (σκόνη κορέτας), ελαιόλαδο, ντομάτες, ήπια χαρίσα, σκόρδο, αλάτι, μπαχαρικά.
Σύνθεση: Νερό, μλουχία (σκόνη κορέτας), ελαιόλαδο, ντομάτες, ήπια χαρίσα, σκόρδο, αλάτι, μπαχαρικά
Σε απόθεμα: 1000 προϊόντα...
... περιέχουν καθόλου THC, επομένως δεν έχουν καμία ψυχοτρόπο επίδραση!
Πώς να καταναλώσετε τα Brownies Bloom&Cie;
Ανοίξτε τη συσκευασία φρεσκάδας της Σοκολάτας Bloom&Cie
Δαγκώστε απευθείας την ταμπλέτα σοκολάτας
Μην ξεχάσετε να κλείσετε τη συσκευασία μετά την κατανάλωση
Διατηρήστε τη Σοκολάτα Bloom&Cie για μέγιστο 30 ημέρες μετά το άνοιγμα
Συστατικά
Μαύρη σοκολάτα (πάστα κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*), φλοίδες αλατιού, CBD (εκχύλισμα κάνναβης κανναβιδιόλη), λάδι καρύδας MCT, τερπένια και πολύ αγάπη!
Γεύση: Μαύρη σοκολάτα 71% κακάο & Φλοίδες αλατιού
CBD: 50mg ανά ταμπλέτα...
... σάλια! Τα μπαχαρικά και τα βότανα της Προβηγκίας φροντίζουν να αρωματίσουν απαλά τη συνταγή.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καρύκευμα, ως συμπλήρωμα σάλτσας, για τις παλέτες σας à la Diable, τα wok λαχανικών σας και κυρίως για τα κοτόπουλά σας!
Υλικά: ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αλσατίας 41% (νερό, σπόροι ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ξίδι, αλάτι, μπαχαρικά, φυσικά αρώματα, θειώδες νάτριο), μέλι IGP Αλσατίας 20%, χυμός λεμονιού, ξίδι, σκόρδο, αλάτι, τζίντζερ, βότανα της Προβηγκίας
Παρασκευάζεται στη Γαλλία
250 Ml
0 (Κλίμακα Scoville)...
...Συστατικά:
- Σπόροι μουστάρδας *
- Ξύδι αλκοόλης*
- Ακατέργαστο αλάτι
- 2,5 % σκόνη πιπεριού Espelette
- Νερό
- *Προϊόντα βιολογικής γεωργίας
Συμβουλές χρήσης:
Αυτή η μουστάρδα με πιπέρι Espelette είναι ιδανική για να ενισχύσει σάλτσες και βινεγκρέτ.
Θα προσθέσει γεύση σε κρέατα και ψάρια.
Απλώστε την στις ψητές σας σούβλες, ροστμπίφ και αρνί για να διατηρήσετε την τρυφερότητά τους.
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε βάζο 100 γρ. & 200 γρ.
...Αυτή η κομψή και μοντέρνα συσκευασία περιέχει ένα ντουέτο από 2 σακουλάκια τρούφας: με φυσική σοκολάτα καθώς και με σοκολάτα και τραγανά κομμάτια καραμέλας με αλάτι.
Απολαύστε αυτές τις μαλακές και εκλεπτυσμένες τρούφες σοκολάτας για όλες τις γευστικές περιστάσεις. Και χάρη στο εύκολα κλείσιμο καπάκι της, η τρούφα κακάο διατηρεί όλη της τη γεύση.
... ταιριάζει καλύτερα στο προϊόν σας.
• ΤΥΠΟΣ ΖΥΜΗΣ: Για τα σνακ, επιλέξτε τη ζύμη σας! Για παράδειγμα, επιλέξτε μια σφολιάτα για ένα τραγανό σνακ, ή τη φουγάτσα για μια μαλακή ζύμη.
• ΣΥΝΤΑΓΗ: Συνεχίστε την προσαρμογή των ζυμών σας ρυθμίζοντας την περιεκτικότητα σε αλάτι, τα δημητριακά που θα προσθέσετε... Προσαρμόστε την επικάλυψη στις ανάγκες σας: παραδοσιακές ή χορτοφαγικές συνταγές.
• ΕΦΑΡΜΟΓΗ...
Οι ομάδες μας μπορούν να σας υποστηρίξουν σε κάθε βήμα της δημιουργίας των αρωματισμένων προϊόντων σας, τόσο για την ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος όσο και για την τροποποίηση μιας συνταγής (μειωμένη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλάτι, λιπαρά κ.λπ.). Η γεύση και το άρωμα στο σύνολό τους είναι καθοριστικοί παράγοντες στην απόφαση αγοράς για τους πελάτες σας. Είναι λοιπόν ένα βήμα που δεν πρέπει να...
... Γκεράντ, καθώς και προϊόντα AOP και AOC για το τυρί και το κρασί του Καόρ, προκειμένου να τα ενσωματώσουμε στις παρασκευές μας. Προσφέρουμε κρέας πάπιας σε μορφή confit μηρών, γαστέρων, φιλέτων αλατισμένων με αλάτι Γκεράντ ή με φουά γκρα, κονσέρβες και/ή αποξηραμένα λουκάνικα, γεμιστά έντερα και πολλά άλλα πιάτα προς γεύση... Είμαστε βραβευμένοι κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια, στο πλαίσιο του γενικού...
...Στη Saumoneraie Saint Martin, εργαστήριο παραδοσιακής καπνιστής, σεβόμαστε τη μεγάλη παράδοση για να αποκαλύψουμε στους αληθινούς λάτρεις τη γεύση ενός αυθεντικού σολομού. Κάθε σολομός επεξεργάζεται ατομικά, έχει επιλεγεί φρέσκος (και όχι κατεψυγμένος), αλατισμένος με ξηρό αλάτι Guérande «Nature&Progrès», καπνισμένος απαλά σε κρύο με ξύλο οξιάς, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά. Σας προσφέρουμε επίσης μια εκλεπτυσμένη γκάμα καπνιστών και μαριναρισμένων σολομών, pastis Fenouil, Bourbon Poivre, Vodka Aneth.
... μέρος της συγκομιδής για να φτιάξουμε τα αλεύρια και τα ζυμαρικά μας.
Τα αλεύρια μας παρασκευάζονται κρύα σε μύλους από γρανίτη του Tarn, ο μύλος μας είναι γαλλικής κατασκευής, διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά των σπόρων. Τα ζυμαρικά μας είναι χωρίς αυγά, χωρίς αλάτι, χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα για να εγγυηθούν μια γεύση και ποιότητα απαράμιλλη.
Αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση...