...Ανακαλύψτε τη σάρκα μας από χοιρινό, προετοιμασμένη με τη μεγαλύτερη φροντίδα για να προσφέρει νόστιμο και ποιοτικό κρέας. Ιδανική για επαγγελματίες του κρέατος και λάτρεις της μαγειρικής, το χοιρινό μας εκτρέφεται υπό βέλτιστες συνθήκες για να εξασφαλίσει τρυφερό και ζουμερό κρέας. Χρησιμοποιήσιμο για μια πληθώρα συνταγών, από αλλαντικά μέχρι μαγειρευτά πιάτα, η σάρκα από χοιρινό είναι μια εξαιρετική επιλογή. Παραγγείλετε τώρα και απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα του χοιρινού μας κρέατος.
...Η Μουστάρδα με Μέλι και Σκαλόνι είναι ένα νόστιμο καρύκευμα που συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με τη χαρακτηριστική γεύση του σκαλονιού. Αυτό το μοναδικό μείγμα είναι ιδανικό για να προσθέσει μια γκουρμέ πινελιά στα πιάτα σας. Είτε για να ντύσετε μια σαλάτα, να μαρινάρετε ένα κρέας ή απλά ως συνοδευτικό, αυτή η μουστάρδα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Με καθαρό βάρος 250g, είναι ιδανική για οικογενειακά γεύματα ή με φίλους. Η πλούσια γεύση της και η κρεμώδης υφή της την καθιστούν απαραίτητη στην κουζίνα σας.
... πρωινό, σε γλυκά ή σε αλμυρά πιάτα.
Στην κουζίνα, για μια γλυκιά/αλμυρή συνδυαστική γεύση, οι σταφίδες μπορούν να συνοδεύσουν κρέας όπως κοτόπουλο ή πάπια. Μπορείτε επίσης να τις προσθέσετε στις σαλάτες σας.
Μπορείτε να τις πασπαλίσετε πάνω σε φρέσκο τυρί κατσικίσιο, για έναν τέλειο συνδυασμό.
Βρείτε τις πράσινες σταφίδες μας, που είναι φυσικά λιγότερο γλυκές, εδώ.
Ιδέες συνταγών:
Φρέσκο τυρί κατσικίσιο με σταφίδες,
ψωμί με σταφίδες, kouglof,
κέικ με σταφίδες,
ρύζι με γάλα και σταφίδες,
ΚΟΥΤΙ: 10Kg...
... γνωρίζει το cordon bleu; Αυτό το κοτόπουλο που είναι επιδέξια τυλιγμένο σε μια χρυσή τριμμένη ψωμί που προσφέρει αυτή την ιδιαίτερη τραγανότητα στο στόμα. Η τριμμένη ψωμί Tropical θα σας επιτρέψει να κάνετε ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιήστε τις φιλέτες κοτόπουλου σας, μαρινάρετε ή αφήστε τις να μουλιάσουν σε ασπράδι αυγού, στη συνέχεια εφαρμόστε απευθείας την τριμμένη ψωμί στο κρέας σας. Θα αποκτήσετε ένα τραγανό προϊόν χρώματος κίτρινου, με μια λαμπερή τριμμένη ψωμί γεύσης κάρυ, διακοσμημένη με πιπεριές, μαϊντανό και κρεμμύδια. Οι πελάτες σας θα το λατρέψουν!
Αναφορά: ART0027...
...Αληθινή μπύρα Αββαείου. Πολύ ισορροπημένη, με ωραία στρογγυλάδα.
Μια στρογγυλή και γλυκιά μπύρα. Περιέχει νότες από βύνη καθώς και έντονες φρουτώδεις νότες που προσφέρουν στρογγυλάδα. Λεπτές ανθισμένες και λυκίσθινες νότες στο τελείωμα.
Είναι μια μπύρα που είναι ισορροπημένη με σώμα.
Στυλ: Ξανθιά Μπύρα
Αλκοόλ: 6.4°
Βύνη: Pilsen, Munich 25, Αββαείου και Σιτάρι
Λυκίσκος: Golding, Challenger και Strisselspalt
IBU: 21
Τυρί: Ecume de Wimereux, Gorgonzolat, φρουτώδης Comté
Κρέας: Χοιρινό κρέας (ψητό Orloff)
Ψάρι: Σοταρισμένες καραβίδες
Πιάτα: Potjevelsh...
... τη θερμοκρασία από 20 έως 60 °C, ανά 10 °C.
Αυτός ο αφυγραντήρας διαθέτει 7 προγράμματα:
1 Καθολικό
2 μανιτάρια / φρούτα σε λεπτές φέτες
3 χορτοφαγικό, που είναι βελτιστοποιημένο στους 39 βαθμούς
4 πολύ ζεστό, 68 βαθμούς, ιδανικό για κρέας, αποξηραμένο κρέας κ.λπ.
5 ζυμαρικά
6 οικονομικό, μέγιστη ισχύς 260 W. Ιδανικό για χρήση σε τροχόσπιτα
7 αθόρυβο για νυχτερινή χρήση, το επίπεδο θορύβου...
... πιάτα σας!
UGS:2200063000000
Βάρος:0,300kg
Ακριβής πληροφορία σχετικά με το βάρος: Προϊόν επιρρεπές σε αφυδάτωση
Συστατικά: Κρέας χοίρου προέλευσης Γαλλίας
Διατροφικές αξίες KJ/Kcal: 1141 KJ / 274 Kcal
Λίπη: 17,30g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά (AGS): 6,74g
Υδατάνθρακες: 1,80g
Εκ των οποίων ζάχαρη: 1,20g
Πρωτεΐνες: 27,60g
Αλάτι: 4,61g
Αλλεργιογόνα: πρώτη ύλη που αφορά: καρύκευμα
Αλλεργιογόνα: γάλα: πρώτη ύλη που αφορά: καρύκευμα...
...Οι Πέρσες και οι Αιγύπτιοι θεωρούσαν την échalote, πριν από 2.000 χρόνια, ως ιερό φυτό.
Φυτό με βολβούς, κοντά στο κρεμμύδι και το σκόρδο, χρησιμοποιείται συχνά στη μαγειρική, ψιλοκομμένο σε σαλάτες ή σάλτσες όπως η μπεσαμέλ ή το βούτυρο λευκό.
Ολόκληρη, μαγειρεμένη ή γλυκισμένη, θα είναι εξαιρετική για να συνοδεύσει ένα ψάρι, ένα κρέας, ή φουά γκρα.
Ο ιδανικός σύντροφος για όλες τις συνταγές σας με κρασί, ή απλά για να ενισχύσετε τα πιάτα σας. Ιδανικό για κόκκινες σάλτσες, το μαγείρεμα κρεάτων, τις ατμισμένες πατάτες, πιάταμε ντομάτες, και παραδοσιακές σούπες.
SKU:SGE250...
... (pessacléognan) και γαρονικά χαλίκια. Ο Graves rouge διαθέτει την γαλλική ετικέτα AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) καθώς και την ευρωπαϊκή ετικέτα AOP (Appellation d'Origine Protégée).
Ακολουθεί μια πρόταση μενού των οποίων όλα τα πιάτα θα ταιριάζουν τέλεια με τον Graves rouge:
Ορεκτικά:
- Gratton de lormont
- Tricandilles
- Πασχαλινό πιτάκι
- Παστό κρέας λαγού με στυλ Gisors
- Σαλάμι με ροκφόρ
Ορεκτικά:
- Τηγανητά μανιτάρια από το Μπορντό
- Ομελέτα με μανιτάρια chanterelles
- Αυγά μολέ Masséna
- Αυγά scrambled με δάσος
- Ποτηράκια αυγών χωρίς ανησυχία
Κυρίως πιάτα:...
... σταφύλια, καραμέλα και νότες ξύλου στο οποίο ωριμάζει. Όλα αυτά το καθιστούν ένα αληθινό καρύκευμα που αναδεικνύει τα πιάτα που συνοδεύει. Χρησιμοποιούμενο με τα ελαιόλαδα εξαιρετικής ποιότητας San Carlos ή Pago Baldios San Carlos, αυτό το μείγμα θα μεταμορφώσει τα πιάτα σας προς μεγάλη ευχαρίστηση των γεύσεών σας.
Συνιστάται για μαρινάδες, θηράματα, πουλερικά, μοσχαρίσιο κρέας, ψάρια και θαλασσινά...
Μπουκάλι γυαλί 250ml...
... της όσο και για την απαλή και κρεμώδη υφή της.
Συνδυάστε την με τις καθημερινές σας συνταγές για παραδοσιακή κουζίνα ή προσφέρετέ την στους καλεσμένους σας για να ενισχύσετε διάφορα πιάταμεκρέας ή αλλαντικά.
Συστατικά: Νερό, σπόροι μουστάρδας, ξίδι, αλάτι, μπαχαρικά, φυσικά αρώματα, συντηρητικό: θειώδες νάτριο.
Διατίθεται επίσης σε κουβάδες των 1,1kg, 5kg, 10kg, 25kg, καθώς και σε δοχείο με αντλία 3L.
... Ωμέγα 3-6-9!
Συμβουλές χρήσης: Ωμό ή αναμειγμένο 5% έως 30% με άλλα αλεύρια, στις ζύμες σας για ψωμί/κέικ, στα γλυκά και αλμυρά πιάτα σας, για να παχύνετε τις σάλτσες σας, σε ένα smoothie ή σε ένα πρωτεϊνικό σέικ.
Συντήρηση: σε κλειστό δοχείο, σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως και τη θερμότητα. Για να διατηρήσετε τη γεύση, καταναλώστε εντός τριών μηνών μετά το άνοιγμα ή διατηρήστε το στο ψυγείο...
... παραμείνουν πολύπλοκες φρουτώδεις νότες από κεράσι, βανίλια και κακάο.
Φωτογραφία μη συμβατική - Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις συσκευασίας - επικοινωνήστε μαζί μας
Συνοδευτικά Πιάτα-Κρασιά: -Απεριτίφ -Μαγρέ του Πάπια -Κρέας σε...
... κρέας, θηράματα, πουλερικά, πικάντικα πιάτα, τυρί σφιχτής ή μπλε ή μαλακής υφής, φρέσκο τυρί, επιδόρπιο
Οινοποίηση: Η προζυμωτική εκχύλιση διαρκεί 10 ημέρες στους 8°C. Η αλκοολική ζύμωση ακολουθείται από κλασική οινοποίηση με ελαφριές καθημερινές ανυψώσεις για να ενισχυθεί η εκχύλιση. Μετά τη μηλογαλακτική ζύμωση σε βαρέλια, η ωρίμανση πάνω σε οινολάσπες διαρκεί 4 μήνες.
Μάτι: εντυπωσιακό βαθύ χρώμα...
... αποκαλύψει φρουτώδη, γλυκά και έντονα αρώματα για τα απεριτίφ και τα κοκτέιλ σας, αλλά και για πιάτα όπως πεπόνι ή φρουτοσαλάτα. Τέλος, αφεθείτε να σας παρασύρει το extra old pineau με τις ξηροκαρπάτες, καραμελωμένες γεύσεις φρούτων του, ένα κομψό και πολυτελές μπουκέτο που θα ταιριάξει καλά με φουά γκρα, λευκό κρέας, Roquefort και πολλά άλλα.
...Διαθέσιμο σε αποξηραμένο τζίντζερ ή σε σκόνη τζίντζερ, αυτό το μπαχαρικό θα συνοδεύσει υπέροχα τα πιάτα ψαριού σας και θα αναδείξει εξίσου τις μαγειρικές σας δημιουργίες μεκρέας ή ψητά.
Βρείτε το 100% φυσικό τζίντζερ μας συσκευασμένο σε αεροστεγή επανασφραγιζόμενα σακουλάκια:
Το τζίντζερ είναι ένα φυτό που μεγαλώνει σε τροπικές χώρες. Στη Μαδαγασκάρη, καλλιεργείται στην ανατολική πλευρά της...
...Συντηρητικά Guintrand
Αφού ζεσταθεί, η Σάλτσα Προβηγκίας μας θα εμπλουτίσει τα πιάτα σας με ζυμαρικά, ρύζι, κρέας ή ψάρι. Ενσωματωμένη στις παρασκευές σας, θα αναδείξει ευχάριστα τη γεύση των ρατατούι, μποέμ, γεμιστών ντοματών κ.λπ...
... μαρί) με θερμικό λάδι
Κανονικό και ομοιόμορφο μαγείρεμα (κοχλίας χωρίς τέλος)
CIP σε λειτουργία (επιλογή)
Υγιεινός και ανθεκτικός σχεδιασμός από ανοξείδωτο χάλυβα
Πιστοποιημένα υλικά για επαφή με τρόφιμα...
... σούπα ή ένα βελουτέ.
Η κανέλα για να ενισχύσει τα πιάτα σας με λαχανικά, ψάρι ή λευκό κρέας.
*Η κανέλα σε γλυκιά εκδοχή:
Αυτό το μπαχαρικό ταιριάζει ιδιαίτερα καλά με τους χειμερινούς καρπούς όπως το μήλο, το αχλάδι, το κάστανο ή το πορτοκάλι. Έτσι, στις γλυκές συνταγές βρίσκουμε τις κλασικές τάρτες μήλου και κανέλας ή τις σπιτικές κομπόστες αρωματισμένες με κανέλα.
Τα οφέλη της Κανέλας σε ραβδιά:
Η Κανέλα διαθέτει κυρίως αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
... οφέλη για την υγεία της μπανάνας πλατάνου είναι πολλά.
Η Musa paradisiaca είναι στην πραγματικότητα ένα φρούτο που καταναλώνεται ως λαχανικό, καθώς η γεύση της είναι πιο κοντά σε μια γλυκοπατάτα παρά σε μια μπανάνα. Μπορεί να βράσει, να τηγανιστεί ή να σοταριστεί. Είναι επίσης δυνατό να κρατήσει τη φλούδα της για να ψηθεί στο φούρνο. Η μπανάνα πλατάνου χρησιμοποιείται κυρίως για να συνοδεύει πιάταμεκρέας, κοτόπουλο, ψάρι, αλλά και κάρυ, πικάντικες σάλτσες και γάλα καρύδας...
... Γκεράντ, καθώς και προϊόντα AOP και AOC για το τυρί και το κρασί του Καόρ, προκειμένου να τα ενσωματώσουμε στις παρασκευές μας. Προσφέρουμε κρέας πάπιας σε μορφή confit μηρών, γαστέρων, φιλέτων αλατισμένων με αλάτι Γκεράντ ή με φουά γκρα, κονσέρβες και/ή αποξηραμένα λουκάνικα, γεμιστά έντερα και πολλά άλλα πιάτα προς γεύση... Είμαστε βραβευμένοι κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια, στο πλαίσιο του γενικού...
Βρισκόμενη στην Ολόν Σερ Μερ, στη Βαντέ (85), η Κρεοπωλείο Ολόν προσφέρει τα προϊόντα της από κρέατα, αλλαντικά και catering. Οι μάστερ τεχνίτες κρεοπώλες Aline και Sylvain, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, σας προσφέρουν κρέας και πουλερικά πρώτης ποιότητας, παραδοσιακά αλλαντικά και νόστιμα έτοιμα πιάτα. Η Κρεοπωλείο Ολόν εγγυάται κρέατα υψηλής ποιότητας, προερχόμενα από τοπικούς παραγωγούς...
...τα οποία συχνά είναι λίγο σκονισμένα. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η ειδικότητα του Pelmeni είναι τα πελμένι, τα σιβηριανά ραβιόλια που είναι απίστευτα δημοφιλή στη Ρωσία από τον μεσαίωνα, φτιαγμένα από σκληρό σιτάρι και γεμιστά μεκρέας και/ή λαχανικά, καταναλώνονται με ζωμό, σμετάνα και φρέσκα βότανα όπως ο άνηθος. Το Pelmeni επαναστατεί με τα παραδοσιακά πελμένι, προσφέροντας νέες συνταγές...
... κόκκινων κρασιών που προέρχονται από μία μόνο ποικιλία, το gamay noir à jus blanc. Αυτά τα κρασιά, εύκολα στην απόλαυση, ταιριάζουν υπέροχα με διάφορους τύπους πιάτων. Από ωμά ή μαγειρευτά πιάτα, μέχρι πιάτα μπιστρό ή fusion κουζίνας, καθώς και κόκκινο ή λευκό κρέας, κόκκινα φρούτα, τυριά και πικάντικα πιάτα. Κάθε γευστική επιθυμία είναι καλή, είναι η ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα κρασιά τους MODE, CLASSIC ή CHIC ανάλογα με την έμπνευσή σας της στιγμής.
Η εταιρεία Jean LARNAUDIE ειδικεύεται στην παραγωγή περιφερειακών σπεσιαλιτέ από κρέας πάπιας. Έτσι, η εταιρεία παράγει φουά γκρα, κονσέρβες, τερίνα και έτοιμα πιάτα. Στην Jean Larnaudie, το ολόκληρο φουά γκρα μαγειρεύεται ακόμη με χειροποίητο και παραδοσιακό τρόπο.
Εδραιωμένη εδώ και πάνω από 60 χρόνια στο Lot στην περιοχή Quercy, η Jean Larnaudie αποτελεί κυρίως ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι...
Η Maison CONQUET ειδικεύεται στις γαστρονομικές παραδόσεις του Aubrac.
Η Maison παράγει έτσι αλλαντικά, κονσέρβες και πολλές κρέατα και ειδικότητες με βάση το καθαρόαιμο βόειο κρέας Aubrac, χοιρινό, αρνί από το Aveyron και μοσχάρι.
Η επιχείρηση παράγει επίσης μαγειρεμένα πιάτα, εντόσθια, aligot και τοπικά τυριά όπως η tome. Τα μαγειρεμένα πιάτα που προσφέρει η Maison είναι κυρίως tripoux, γεμιστό λάχανο και farçous aveyronnais με δαμάσκηνα.
... προσφέρει επίσης υπηρεσία παράδοσης μέσω των εφαρμογών Ubereats και Deliveroo. Στο εστιατόριο σας στην Colombes απολαμβάνετε κρέας ποιότητας στην καλύτερη τιμή. Τα μενού είναι διαθέσιμα από 9,90€ το μεσημέρι και 12,90€ τα βράδια της εβδομάδας. Τα πιάτα κυμαίνονται από 9,90€ έως 49,90€. Για να συνοδεύσετε το κρέας σας, ο Le Shérif σας προτείνει συνοδευτικά και σάλτσες σπιτικής παρασκευής χωρίς...