... της βαρύτητας.
Η οικογένεια, αναγνωρίζοντας την προσφορά του εδάφους, παθιασμένη με το επάγγελμά της και ευαισθητοποιημένη για το περιβάλλον, εργάζεται με τον μεγαλύτερο σεβασμό στα σταφύλια.
Οι αμπελώνες μας παράγουν σταφύλια εξαιρετικής ποιότητας. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται περιλαμβάνουν Viognier, Clairette, Grenache για τα λευκά και Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot και Caladoc για τα...
... μπορούν να διατηρηθούν σε ντουλάπι για αρκετούς μήνες.
Pop και είναι έτοιμο! Μόνο να ανοίξετε μια Popine σύμφωνα με τις επιθυμίες σας!
Πριν και μετά το άνοιγμα: Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.
Τα αλλαντικά που περιέχονται στις Popines είναι χωρίς συντηρητικά, γι' αυτό συνιστάται να καταναλώνονται γρήγορα μετά το άνοιγμα.
Petit Pont κόκκινο: Ποικιλία 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon.
Δώρο σε μαύρη μαγνητική συσκευασία ή σε χάρτινη βαλίτσα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Προέλευση: Laissac, Aveyron...
... θρυμματίζονται. Ζυμώνεται για 2 ή 3 εβδομάδες σε θερμορυθμιζόμενες δεξαμενές γύρω στους 25°C. Ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια για 18 μήνες. Ο οίνος μπορεί να διατηρηθεί 8-10 χρόνια.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ
Βαθύ κόκκινο χρώμα, έντονη μύτη και πολύ λεπτές αρωματικές νότες κόκκινων φρούτων, απαλές τανίνες με ωραία διάρκεια.
Συνοδεία φαγητού: θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το κόκκινο κρασί Bandol με κυνήγι, στιφάδο, τυριά…
Ιδανική θερμοκρασία γευσιγνωσίας: από 16° έως 18°C. Ανοίξτε 1 έως 2 ώρες πριν από τη γευσιγνωσία.
...Αυτό το κρασί γοητεύει με την αρωματική του κομψότητα, με νότες από ώριμα μαύρα φρούτα και λεπτές μπαχαρικές νότες. Στο στόμα, παρουσιάζει μια έντονη ένταση, μια όμορφη ισορροπία και μια σίγουρη κομψότητα από την πρώτη του εμφιάλωση.
Συνοδεύει ιδιαίτερα καλά μια daube de bœuf ή ένα ριζότο με μανιτάρια.
...Ονομασία BASTIDE DE FAVE – RESERVE DU PRIEURE
Χρώμα Ροζέ
Ονομασία AOP Coteaux Varois en Provence
Ποικιλίες Syrah 50%, Vermentino 40%, Cinsault 10%
TAV 13% vol.
Οινοποίηση Μακράν: προζυμωτική σε κρύο, Ζύμωση στους 18°C Ζύμωση και παλαίωση σε οινοποιητικά βαρέλια (300 L) για 8 μήνες
Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Η μύτη εκφράζει γευστικές νότες από γλυκανισσό και λευκό ροδάκινο, ελαφρώς ενισχυμένες με...
...Ενδυμασία: Syrah - Cinsault
Οινοποίηση: Άμεση πίεση, στατική απολάσπωση και ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή στους 14" / 16" για 15 έως 20 ημέρες.
Ρούμπα ροζ ανοιχτό και λαμπερή,
Η μύτη προσφέρει αρώματα από φρέσκα κόκκινα φρούτα, καθώς και όμορφες
ανθικές νότες.
Ζωντανό και φρέσκο στο στόμα.
Χρυσό μετάλλιο από τους Gilbert και Gaillard
IGP Côtes Catalanes
Ενδυμασία: Syrah - Cinsault
Εδάφη: Αργιλο-ασβεστολιθικά...
...Τα Coteaux Varois παρασκευάζονται με τα καλύτερα σταφύλια της Προβηγκίας (Rolle, Grenache, Syrah, Cinsault). Αυτή η νέα ονομασία έχει γρήγορα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Τα λεπτά αρώματά της από φρέσκα φρούτα και μπαχαρικά την καθιστούν ένα εξαιρετικό κρασί που θα σας μαγέψει από την αρχή του απεριτίφ.
...Το κρασί: Αυτό το όμορφο ροζέ από το κτήμα Figuière θα σας προσφέρει πολλή ευχαρίστηση και φρεσκάδα για τις ηλιόλουστες καλοκαιρινές σας βραδιές! Οι νότες εσπεριδοειδών (γκρέιπφρουτ, λεμόνι), ροδάκινου και φράουλας, καθώς και η όμορφη μεταλλικότητά του, θα σας μεταφέρουν αμέσως κάτω από τον προ Provençal ήλιο για να γεμίσετε με χαλάρωση. Μια κομψή απόλαυση που μπορείτε να μοιραστείτε χωρίς μέτρο!
Περιεκτικότητα: 75cl
Τύπος: Ροζέ κρασί
Ποικιλίες: Grenache, Cinsault, Syrah, Cabernet-sauvignon
IGP: Μεσόγειος
Φυλάξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2026
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C...
...".
Όσον αφορά τα κόκκινα και ροζ κρασιά, το κυρίαρχο σταφύλι είναι το Mourvèdre. Υπάρχουν επίσης άλλα σταφύλια που είναι επίσης παρόντα: το Grenache, το Cinsault, η Syrah και το Carignan. Για τα λευκά κρασιά, υπάρχει ένα μείγμα δύο κύριων σταφυλιών: η Clairette και το Ugni blanc. Η έννοια του μείγματος είναι πολύ σημαντική καθώς κάθε σταφύλι προσφέρει τη δική του ιδιαιτερότητα και ακόμη και σε μικρές ποσότητες, είναι η εγγύηση της πολυπλοκότητας των κρασιών.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!