... κούπα ζεστού τσαγιού. Μπορεί κανείς επίσης να πασπαλίσει τη σκόνη πάνω σε σούπες και στιφάδο για μια οξύτητα. Στο ψήσιμο, μπορεί κανείς να προσθέσει τη σκόνη χαμομηλιού στη ζύμη για μπισκότα, στη ζύμη για σκόνες και ακόμη και σε μάφινς – για να προσθέσει ένα λεπτό λουλουδάτο άρωμα.
Συνιστώμενη Αποθήκευση
Το πιο σημαντικό σημείο είναι ότι τα αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά δεν μπορούν ποτέ να...
Ιδρυμένη το 2011 στην Αμπρούτσο, Ιταλία, η Promix Srl είναι σημείο αναφοράς στον τομέα των ημιτελών προϊόντων για αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και πιτσαρίες, συνδυάζοντας την παραδοσιακή τέχνη με την τεχνολογική καινοτομία για να προσφέρει προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Τα ημιτελή μας προϊόντα αναπτύσσονται με ηθική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας φυσικά και βιώσιμα συστατικά, εξασφαλίζοντας μια καθαρή ετι...
...Για ομορφιά από μέσα.
Οι λάτρεις της μπύρας το ήξεραν πάντα: Η μπύρα δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά είναι επίσης υγιεινή αν καταναλώνεται με μέτρο. Στη ζύμη της μπύρας (Saccharomyces cerevisiae), που προκύπτει από τη ζύμωση, υπάρχει ένας πραγματικός θησαυρός από μεταλλικά θρεπτικά συστατικά, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και πάνω από όλα βιταμίνες. Τα κύτταρα της ζύμης είναι συγκρίσιμα με μια βιολογική...
...Η αλεύρι ρυζιού είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη, έχει μια λεπτή και ουδέτερη γεύση. Προέρχεται από το αλεσμένο ρύζι. Χρησιμοποιείται καθημερινά στην ασιατική κουζίνα για την παρασκευή ζυμαρικών και χαρτιού ρυζιού, το οποίο αργότερα είναι ένα συστατικό των πιο γνωστών ρολών άνοιξης. Επειδή το αλεύρι δεν έχει γλουτένη, η ζύμη μετά το ψήσιμο μπορεί να είναι πολύ εύθραυστη, σαν άμμος. Για να...
...Προπιονικά βακτήρια
1 - Παροχή προπιονικών και γαλακτικών βακτηρίων
2 - Βοήθεια στη διατήρηση φυσιολογικών βλεννογόνων και συμβολή σε προστασία από οξειδωτικές βλάβες
3 - Υποστήριξη του ενεργειακού μεταβολισμού
4 - Συντήρηση των φυσικών αμυνών
Πρόσφατες μελέτες έχουν αναδείξει τις ιδιότητες ενός βακτηριακού είδους που βρίσκεται σε τυριά με ψηλή ζύμη: Propionibacterium freudenreichii ssp...
...Η Βιολογική Πρωτεΐνη Ζύμης είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης που εξάγεται από τη ζύμη του φούρναρη (S.Cerevisiae), με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη μεταξύ 55% – 70%. Η Βιολογική Πρωτεΐνη Ζύμης είναι μια μοναδική εναλλακτική λύση της ζωικής πρωτεΐνης και της πρωτεΐνης σόγιας, και αποτελεί πραγματική επανάσταση για την τρέχουσα αγορά πρωτεϊνών που καθοδηγείται από τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα φυτά.
EC αριθμός: 614-750-7
CAS αριθμός: 68876-77-7...
...Η βιολογική μας ζύμη θα σας εκπλήξει τόσο με τη γεύση της όσο και με τα οφέλη της. Φτιαγμένη από σπέλτα, αυτός ο σπόρος ρυθμίζει τη διέλευση και προάγει την εντερική ευεξία.
Καθαρό βάρος: 400g...
...Κατασκευαστής και προμηθευτής καλαμακιών από ζύμη, η εταιρεία ECOBL σας προσφέρει καλαμάκια από φυσική ζύμη. Είναι λεία και μπορούν να χρωματιστούν σε μαύρο!
Αυτά τα βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα καλαμάκια είναι ιδανικά για να απολαύσετε χυμούς, αναψυκτικά και κοκτέιλ.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
...Η ζύμη μπύρας και η τροφή μασού 1,5 κιλού είναι ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει τη ζύμη μπύρας με το μασού που προκύπτει από τη διαδικασία ζύμωσης. Αυτό το μείγμα προσφέρει μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για τα ζώα. Η ζύμη μπύρας είναι γνωστή για την ικανότητά της να βελτιώνει την πέψη και να υποστηρίζει την υγεία του εντέρου, ενώ το μασού παρέχει επιπλέον ίνες. Η χρήση αυτού του προϊόντος στη ζωοτροφή συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικής απόδοσης και στη μείωση των πεπτικών προβλημάτων. Είναι ιδανικό για τα ρυγχώδη, τα πτηνά και άλλα αγροτικά ζώα.
...Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε αυτό το mochi με πράσινο τσάι matcha. Δημιουργήσαμε ένα παγωτό με βιολογική σκόνη τσαγιού matcha τυλιγμένο σε ζύμη ρυζιού matcha.
Δεν μπορείτε να το αρνηθείτε, αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί, θα το λατρέψετε!
...Αναφορά
3380390197403
Παρασκευασμένα στη Γαλλία στα εργαστήριά μας.
Η λευκή ζύμη έχει ανοιχτό χρώμα και η πιο ουδέτερη γεύση της συνδυάζεται εύκολα με διάφορες γαρνιτούρες.
Συμβουλές χρήσης
Ρίξτε τα μακαρόνια σε μεγάλη ποσότητα βραστό αλατισμένο νερό, μαγειρέψτε για 7 λεπτά για « al dente » και 9 λεπτά για μαλακή υφή.
Στραγγίστε και απολαύστε αυτά τα ζυμαρικά ζεστά απλά με μια σταγόνα ελαιόλαδου ή συνοδευόμενα από σάλτσα της επιλογής σας.
Ανώτερη σιμιγδάλι από λευκό σιτάρι *
*προερχόμενο από βιολογική γεωργία...
...Το βιολογικό ψωμί ολικής άλεσης 51 % είναι ένα ψωμί που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των συστατικών που προέρχονται από τη βιολογική γεωργία και των ολικών σιτηρών. Με μια απαράμιλλη καβουρδισμένη απόχρωση, με πυκνή και ελαφρώς σκούρα ψίχα, αυτό το ψωμί έχει μια χαρακτηριστική γεύση καθώς τα ολικά συστατικά και η προζυμένια ζύμη του προσδίδουν μια ελαφρώς ξινή και πολύ ιδιαίτερη γεύση. Τα ολικά...
... αρτοσκευάσματα όπως μπριός, ζύμη μπισκότου και μάφινς. Σε vegan προϊόντα υποκατάστασης κρέατος, η σύνδεση του LeinPRO σε συνεργασία με το FavaPRO 25 καθιστά περιττή και αχρείαστη τη χρήση μεθυλοκυτταρίνης.
Απόθεμα: Γερμανία
Παραγωγή σε: Γερμανία
Σακί: 25kg
Παλέτα: 600kg...
... είναι εξαιρετικά εύκολες στη χρήση.
Ρίξτε τη μίξη BROTGEFUEHLE χωρίς γλουτένη σε ένα μπολ ανάμειξης. Προσθέστε νερό. Ανακατέψτε. Μετά από 5-6 λεπτά, προσθέστε λίγο λάδι, ανακατέψτε ξανά - έτοιμο. Ρίξτε τη ζύμη σε μια φόρμα, αφήστε την να ξεκουραστεί λίγο. Στη συνέχεια, ψήστε για 60-70 λεπτά. Ένα μοναδικό βιολογικό αποτέλεσμα ψησίματος χωρίς γλουτένη και σιτάρι με τραγανή κρούστα και όμορφη ψίχα...