Η Metarom France είναι μια οικογενειακή ΜΜΕ που ειδικεύεται στη δημιουργία, κατασκευή και διανομή αρωματικών λύσεων και καραμελών για τη βιομηχανία τροφίμων.
Εδραιωμένη στην αγορά των γλυκών τροφίμων και ενεργή στον τομέα των συστατικών τροφίμων, η εταιρεία, που βρίσκεται στο Boves (80), στα Hauts-de-France, υποστηρίζεται από τις αξίες της βιωσιμότητας, της ασφάλειας και της ηθικής. Οι 140 συνεργ...
Η TER Chemicals Distribution Group είναι ένας παγκόσμιος διανομέας ειδικών χημικών και πρόσθετων τροφίμων με υποκαταστήματα σε 16 χώρες. Το πρόγραμμα προϊόντων περιλαμβάνει πρόσθετα, κεριά, ρητίνες και πλαστικά κάθε τύπου, χρωστικές και ειδικές χημικές ουσίες, καθώς και πρόσθετα για τη βιομηχανία τροφίμων και ζωοτροφών. Η αποστολή μας είναι να λειτουργούμε ως αφοσιωμένος τεχνικός και χημικός σύμβο...
Τρόφιμα, Τροφοδοσία, Φάρμακα.
Η βασική μας ικανότητα, βασισμένη σε δεκαετίες εμπειρίας στο εμπόριο πρώτων υλών. 40 χρόνια εμπειρίας στους τομείς Food, Feed και Pharma μιλούν από μόνα τους. Η εστίασή μας είναι σε ποιοτικά προϊόντα, σε συνδυασμό με την τεχνική υποστήριξη που προσφέρει η ομάδα πωλήσεών μας.
Ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων από γνωστούς, κυρίως ευρωπαϊκούς κατασκευαστές μας καθιστά έ...
...ΑΝΕΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ - ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΙΣΧΥΡΟ ΕΚΚΡΙΤΙΚΟ
Μικρό λουλούδι αλλά μεγάλη αρωματική δύναμη! Η Ινουλέ είναι μια σπάνια και πολύτιμη πρώτη ύλη που είναι ακόμα λίγο γνωστή. Συνιστάται ιδιαίτερα για την άνεση στην αναπνοή, που είναι η ειδικότητά της.
Αναφορά: P7...
...
Ζάχαρη, φέτες μπανάνας (μπανάνα, ζάχαρη, λάδι, μέλι, αρωματικήύλη) (24%), βούτυρο κακάο (18%), σκόνη πλήρους γάλακτος, γαλακτοκομική ζάχαρη, σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος, γεύση γιαουρτιού (
Προέλευση
Η μπανάνα προέρχεται αρχικά από την Ασία. Σήμερα καλλιεργείται στην Αφρική, την Κεντρική και Νότια Αμερική. Οι φέτες μπανάνας παράγονται κυρίως στην Ασία.
... των φύλλων του δέντρου τσαγιού χρησιμοποιήθηκε από τους Αβορίγινες, οι οποίοι τα χρησιμοποίησαν για απολύμανση και για τη θεραπεία πληγών. Σήμερα, αυτό το δέντρο καλλιεργείται σε μεγάλη κλίμακα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος για το αιθέριο έλαιο από αυτή την πρώτη ύλη, το οποίο περιέχει πάνω από 90 ενεργές ενώσεις. Ο πόνος του τσαγιού αποκτάται κατά τη διαδικασία απόσταξης με ατμό - ατμό - ατμό...
... υποστεί ήπια επεξεργασία σε κενό και φιλτράρονται, με περιεκτικότητα σε ξηρή ύλη περίπου 80%, τα οποία μπορούμε να παράγουμε σε σχεδόν απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων, από πολύ ανοιχτό έως σχεδόν μαύρο. Σε αντίστοιχες...
...Αυτή η νόστιμη αρωματισμένη ζάχαρη αποτυπώνει τη ζωντανή και ξινή γεύση του cassis, προσφέροντας μια εξαιρετική πινελιά για τις δημιουργίες σας στην κουζίνα.
Συστατικά Ποιότητας :
- Ζάχαρη Τεύτλου Μη Επεξεργασμένη : Μια ζάχαρη ποιότητας, για μια αυθεντική γλυκύτητα.
- Φυσική ΑρωματικήΎλη από Cassis : Ένα πλούσιο και έντονο άρωμα, για μια έκρηξη γεύσεων.
- Φυσική Μωβ Χρωστική : Χρήση φυσικής...
...Ο πολυ(αιθέρας-αιθέρας-κετόνη) (PEEK) ανήκει στην κατηγορία των υλικών υψηλής απόδοσης (HPM), είναι ένα πλαστικό με μερικώς κρυσταλλική δομή και εξαιρετική θερμική αντοχή. Είναι ευέλικτο στην επεξεργασία, μπορεί να εξωθηθεί και να χυτευτεί. Το PEEK αποτελείται από γραμμική αρωματική πολυμερική αλυσίδα.
μηχανικά: μεγάλη μηχανική αντοχή και σκληρότητα,
θερμοκρασιακό όριο: υψηλό ανώτατο θερμοκρασιακό όριο (250–310 °C)
ικανότητα: εξαιρετική χημική και υδρολυτική αντοχή
αντοχή: μεγάλη αντοχή ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες
ραδιενεργό: αντέχει καλά σε ισχυρή ραδιενεργή ακτινοβολία...
... δύο και τριών τοις εκατό. Αυτό που είναι ιδιαίτερο σε αυτή την ποικιλία ζάχαρης είναι οι ιδιαίτερα μεγάλοι κρύσταλλοι. Η γεύση αυτής της βιολογικής ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο θεωρείται ιδιαίτερα αρωματική και συνδέεται με το κριθάρι και την καραμέλα.
...Φυτό που προέρχεται από την ανατολή των ΗΠΑ και στη συνέχεια εισήχθη στην Ευρώπη, περιγράφηκε από τον Ισπανό γιατρό βοτανολόγο Μοναρντές. Ονομάστηκε κόκκινο τσάι ή τσάι του Όσγουεγκο από τους Αμερικανούς ιθαγενείς που χρησιμοποιούσαν τα λουλούδια για να παρασκευάσουν πεπτικές ποτά, η μονάρδα εκπέμπει λεμονάτες γεύσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αρωματικήύλη σε ζωμούς, σαλάτες, κρέατα...
... κυρίαρχος, επιβάλλει εδώ τη σφραγίδα και τη συγκέντρωσή του. Η αρωματική, εντυπωσιακά ακριβής, εξελίσσεται σε βαθιές νότες ώριμων μαύρων φρούτων (φραγκοστάφυλο, βατόμουρο, κεράσι, δαμάσκηνο) που συνδυάζονται με πλούσιες μπαχαρικές νότες (γκαρίγκ, πιπέρι, γλυκόριζα). Η ύλη γίνεται στρογγυλή χάρη στους 18 μήνες ωρίμανσης σε μεγάλα βαρέλια, προσφέροντας λεπτές ξυλώδεις, βανιλιές και καβουρδισμένες νότες. Μια...
... αποκαλύπτονται χωρίς περιστροφές αρώματα από μύρτιλο και σμέουρο, υπογραμμισμένα από μια κομψή ξυλώδη νότα με τόνους καφέ. «Έχει κλάση», γράφει ένας γευσιγνώστης, μαγεμένος από την απαλή και βελούδινη ύλη του, που είναι μακράς διάρκειας αρωματική.
Δημοσίευση: Château Rocher Corbin
Ονομασία: Montagne Saint-Émilion
Χρονιά: 2015
Καλλιέργεια: Βιολογική
Ποικιλία: Cabernet Franc Merlot
Ετικέτα: Ονομασία Προέλευσης Ελεγχόμενη
Αναφορές: Χρυσό μετάλλιο...
... για την ανακούφιση γενικών πεπτικών προβλημάτων στην περιοχή του γαστρεντερικού. Η ναυτία υποτίθεται ότι εξαφανίζεται χάρη στη φρέσκια μυρωδιά του ελαίου λάιμ. Η αντιβακτηριακή και αντιϊκή δράση του ελαίου λάιμ υποστηρίζει, εκτός από την πέψη, και το ανοσοποιητικό σύστημα. Εφαρμοσμένο στην περιοχή των αναπνευστικών οδών ή ως καθαριστική αρωματικήύλη, το έλαιο λάιμ βοηθά κατά την περίοδο του...
...συμπληρωμένο από νότες κρίνου της κοιλάδας και εσπεριδοειδών. Η γεύση και το άρωμα του γλυκάνισου αποκαλύπτονται πλήρως όταν θερμανθούν. Αυτό καθιστά το μπαχαρικό απαραίτητο συμπλήρωμα για την παρασκευή γλυκών και μαρμελάδας. Ο παχύς γλυκάνισος αναδεικνύει τέλεια τη γεύση του αρνιού και του χοίρου, συμπληρώνοντας αρμονικά τη γεύση του κρεμμυδιού και του σκόρδου. Χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για σάλτσες...
...Σκληρό τυρί από ωμό γάλα με τουλάχιστον 45% λιπαρά σε ξηρή ύλη; παρασκευάζεται παραδοσιακά με το χέρι; ωριμασμένο για τουλάχιστον 3 μήνες
Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη
Περιεκτικότητα σε λιπαρά: 50%
Γεύση: ελαφρώς πικάντικη έως αρωματική, ελαφρώς ξηροκαρπάτη...
... κάθε ενός από τους ωμούς καφέδες μας. Το Espresso Monte Carlo επέλεξε μια παραδοσιακή διαδικασία μαγειρέματος αργά σε χαμηλή θερμοκρασία, επιτρέποντας στον καφέ να αναπτυχθεί καλύτερα. Όπως ένας καλός μάγειρας στη γαστρονομία, αυτή η μέθοδος καβουρδίσματος καφέ είναι άμεσα υπεύθυνη για την ποιότητα και την αρωματική πολυπλοκότητα που βρίσκετε σε κάθε κούπα από τις εξαιρετικές μας συνταγές! Επιλέξαμε τις μεθόδους "χωριστού καβουρδίσματος" και "αργού καβουρδίσματος".
...προσφέρει φανταστική αισθητική και αρωματική φινίρισμα. Κατάλληλα επεξεργασμένη, είναι εξαιρετικά ανθεκτική στους μύκητες, είναι ελαφριά και έχει μια πραγματικά ξεχωριστή συμπεριφορά, με τεράστια σταθερότητα και αποδεκτή συμπεριφορά σε οποιοδήποτε παράμετρο σε σύγκριση με την πλειονότητα των κοινών ξύλων. Η κρυπτομερία ιαπωνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή σπιτιών, στη ναυπηγική βιομηχανία, ως πρώτη ύλη για εργοστάσια κυτταρίνης και χαρτιού, για εργασίες ξυλουργικής, φράχτες, αισθητικά συμπληρώματα για αρχιτεκτονικά έργα, κόντρα πλακέ, έπιπλα, κατασκευή κυψελών και σανίδες σερφ.
... και πιο απαιτητικής πελατείας. Τα προϊόντα της Vitalis Dr. Joseph Χρησιμοποιούμε στην Vitalis Dr. Joseph καθαρές φυσικές ουσίες, απορρίπτοντας οποιαδήποτε συνθετική αρωματική ουσία, χρωστικές, συντηρητικά, ορυκτά έλαια και πειράματα σε ζώα. Είναι φροντίδα μας να διασφαλίζουμε, σε στενή επαφή με τους παραγωγούς των πρώτων υλών, σταθερή ποιότητα και διαφάνεια, από την ακατέργαστη ύλη μέχρι το...