...Για να το αποφύγουμε, πρέπει, για παράδειγμα, να συνδυάσουμε το αλεύρι ρυζιού με άλλα αλεύρια (π.χ. πατάτας, ταπιόκας, κάστανου), να αυξήσουμε τον αριθμό των αυγών ή να προσθέσουμε στο ψήσιμο ώριμη μπανάνα, καθώς και περισσότερα λιπαρά.
<strong>Συστατικά:</strong> αλεύρι ρυζιού
<strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong> Ενεργειακή αξία 1481kJ/349kcal - 18% RWS* Λιπαρά 0,7g - 1% εκ των οποίων...
...μάφιν, τηγανίτες και μπισκότα, προσθέτοντας μια διακριτική γλυκύτητα και μοναδική υφή. Το διατροφικό του προφίλ συμβάλλει στη βελτίωση της πέψης και της ρύθμισης του σακχάρου στο αίμα, καθιστώντας το δημοφιλή επιλογή για όσους έχουν διατροφικούς περιορισμούς ή αναζητούν ένα υγιεινό συστατικό για τις μαγειρικές τους δημιουργίες.
...Προέλευση: Το βιολογικό μας αλεύρι βρώμης προέρχεται από βιολογικά καλλιεργημένες και συγκομισμένες βρώμες από τη Φινλανδία. Τι είναι το αλεύρι βρώμης; Το αλεύρι βρώμης αποτελείται από κόκκους βρώμης που αλέθονται σε αλεύρι. Δεν είναι το ίδιο με τις νιφάδες βρώμης, όπου οι κόκκοι βρώμης κόβονται και πλατύνονται. Το αλεύρι βρώμης είναι εξαιρετικό ως συστατικό για ψήσιμο σε κέικ, τηγανίτες...
...Οι αλεύριες μας από βρώμη προέρχονται από την άλεση νιφάδων βρώμης, μια διαδικασία που προσφέρει υψηλή πεπτικότητα του προϊόντος και το καθιστά κατάλληλο για παρασκευές στην κουζίνα ως υποκατάστατο της κανονικής λευκής αλεύρι, για συνταγές τόσο γλυκές όσο και αλμυρές.
Όλες οι αλεύριες μπορούν να γίνουν παρασκευές για pancakes.
...Αυτό το μείγμα καθιστά γρήγορο και εύκολο το μαγείρεμα τηγανίτων από φαγόπυρο. Το αλεύρι φαγόπυρου, το οποίο είναι η βάση του μείγματος, είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, που περιέχει όλα τα οκτώ απαραίτητα αμινοξέα. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γ...
... χρησιμοποιήσετε το αλεύρι sorghum στο ψήσιμο
Καλύτερες συνταγές χωρίς γλουτένη με αλεύρι sorghum
Είναι το αλεύρι sorghum καλό για τη νόσο του celiac;
Υγειονομικά οφέλη του αλευριού sorghum
Αλεύρι sorghum για παρασκευή ψωμιού
Συνταγή γιατηγανίτες χωρίς γλουτένη με αλεύρι sorghum
Διατροφική σύγκριση του αλευριού sorghum με το αλεύρι αμυγδάλου...
... αλεύρι καλαμποκιού χρησιμοποιείται για την παρασκευή δημητριακών, ενώ το λεπτό αλεύρι χρησιμοποιείται για πουτίγκες, ζυμαρικά, τηγανίτες και άλλα αρτοσκευάσματα. Τα δημητριακά καλαμποκιού παρασκευάζονται από προγεμισμένα και θρυμματισμένα κόκκους καλαμποκιού, ένα έτοιμο προϊόν που δεν απαιτεί επιπλέον μαγείρεμα. Καταναλώνονται ως συνοδευτικό πιάτο, καθώς και ως ανεξάρτητο πιάτο. Ο καλαμπόκι καλλιεργείται για σιτηρά και συγκομίζεται στη φάση της ωρίμανσης γάλακτος-κελύφους από θεριστές ζωοτροφών με ειδικούς θεριστές. Ο καλαμπόκι για σιτηρά έχει υψηλή απόδοση.
...Η Οργανική Αλεύρι Καρύδας Econutrena είναι ιδανική για όλους τους λάτρεις της καρύδας. Το αλεύρι καρύδας προσφέρει ένα ελαφρύ άρωμα και γεύση καρύδας σε οποιοδήποτε ψητό προϊόν, σε παχιές και λεπτές τηγανίτες. Το αλεύρι καρύδας φτιάχνει υπέροχα θρυμματισμένα μπισκότα.
Το αλεύρι καρύδας Econutrena παρασκευάζεται από οργανική σάρκα καρύδας, αποξηραμένη και αλεσμένη σε λεπτή σκόνη.
Είναι χωρίς...
...πολύ λεπτό αλεύρι, χωρίς πικρή γεύση, χωρίς γλουτένη, vegan, παραγόμενο στη Γερμανία
Αλεύρι από φασόλια, χωρίς πικρή γεύση
Γνωρίζουμε τη φασόλια ως Saubohne, Favabohne, χοντρό φασόλι, Pferdebohne, Viehbohne, Faberbohne. Το αλεύρι από φασόλια χωρίς πικρή γεύση είναι λευκό και έχει επίσης πυκνωτικές ιδιότητες.
Χώρες προέλευσης: Δανία, Γερμανία
Εφαρμογές για όλα τα πρωτεϊνικά αλεύρια:
-Ψωμιά...
... πρωτεΐνης, η κασάτα γκρυτσάνα αποτελεί σημαντικό στοιχείο της vegan και χορτοφαγικής διατροφής. Η ελαφρώς πικρή γεύση της κασάτας συνδυάζεται ιδανικά τόσο με κρεατικά όσο και με χορτοφαγικά πιάτα – τηγανίτες, πιρογκί, ντολμαδάκια ή κρέπες.
... είναι φυσικά πλούσιοι σε θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη A, η βιταμίνη E και επίσης σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Τα παραπάνω αποδεικνύονται από εργαστηριακά αποτελέσματα. Ιδανικό για προσθήκη σε διάφορες υγιεινές τροφές όπως: smoothies, γιαούρτι, χυμούς, ωμές μπάρες, ωμές πραλίνες; επίσης σε ψητά πιάτα ως αλεύρι γοφών τριανταφυλλιάς: τηγανίτες, cupcakes κ.λπ.