... βοδινό και τους ξηρούς καρπούς από ζαμπόν, προσφέροντάς σας έναν δίσκο απεριτίφ 100% χωρίς νιτρίτες και συντηρητικά. Όλα τα αλλαντικά μας χωρίς νιτρίτες παρασκευάζονται από προσεκτικά επιλεγμένα χοίρους στην Αβερν.
Προέλευση: Λαϊσάκ, Αβερν
Βάρος: Περίπου 200g
Συστατικά: Χοιρινό, αλάτι Γκεράντ και πιπέρι Καμποτ IGP, φυσικό έντερο...
...Γάλα ωμό IGP προέλευση Γαλλία, γαλακτικοί ζυμομύκητες, πυτιά, αλάτι
Αλλεργιογόνα Γάλα και προϊόντα από γάλα (συμπεριλαμβανομένων των λακτόζης και πρωτεΐνης γάλακτος)
Βεβαίωση ΓΤΟ Τα προϊόντα μας δεν υπόκεινται σε σήμανση ΓΤΟ σύμφωνα με τους κανονισμούς 1829/2003ΕΚ και 1830/2003/ΕΚ. Σεβασμός της μη παρουσίας ΓΤΟ στο όριο του 0.9% σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ΕΚ 1829/2003 και 1830/2003...
... σε αλάτι μέχρι να φτάσει στις τελικές δεξαμενές, που ονομάζονται «μάτια». Στα μάτια, η συγκέντρωση συνεχίζεται υπό την επίδραση του ήλιου και του ανέμου μέχρι να φτάσει σε κορεσμό. Τότε εμφανίζονται λεπτοί και ελαφροί κρύσταλλοι αλατιού που επιπλέουν σε πλάκες στην επιφάνεια του νερού, είναι η «φλούδα αλατιού». Είναι σπάνια καθώς η παραγωγή είναι χαμηλή. Συλλέγεται με ένα συγκεκριμένο εργαλείο: τη λούσσα. Χρησιμοποιείται όπως το ψιλό αλάτι, αλλά η γεύση της είναι ασύγκριτη.
Ean13:3701511702496
Référence:FleurSelGuerandeIGPLabelRouge1...
... εμποτιστεί. Το πάχος του κομματιού (από 0,5 έως 1 Kg περίπου) κυμαίνεται από 4 έως 8 εκ.
Συστατικά: Λάρδο από την Κολόννα ΙΓΠ, φυσικό θαλασσινό αλάτι, μαύρο πιπέρι, σκόρδο, δεντρολίβανο, μπαχαρικά και αρωματικά βότανα.
Χωρίς Συντηρητικά – Χωρίς Αλλεργιογόνα – Χωρίς Γλουτένη – Χωρίς Γάλα και παράγωγα – Χωρίς Γενετικά Τροποποιημένα – Χωρίς Γλουταμινικό.
...Είναι αλάτι από τη γη (και όχι από τη θάλασσα)
Είναι το αλάτι που πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείται για να φτιαχτεί το προσούτο Bayonne IGP.
Είναι ένα μη ιωδιωμένο αλάτι με διαφορετικές ιδιότητες από το θαλασσινό αλάτι. Έχει μια ελαφρώς διαφορετική γεύση και είναι 10 φορές πιο αλμυρό. Έτσι, βάζετε λιγότερο.
Πολλά γαστρονομικά εστιατόρια το χρησιμοποιούν για τις γευστικές του ιδιότητες. Τα κρέατα είναι πολύ καλύτερα με αυτό το αλάτι.
...Οι αλυκές του Καμπότ, ιδανικά τοποθετημένες στο δέλτα του ποταμού και κατά μήκος των ακτών του κόλπου του Σιάμ, εκμεταλλεύονται εδώ και αιώνες. Χάρη στην IGP "Πιπέρι του Καμπότ", οι αλωνιστές έχουν εισέλθει στην ίδια διαδικασία πιστοποίησης με τη βοήθεια των αλωνιστών από τη Γκεράντ.
Να αγωνιστούν ενάντια στην όρεξη των κτηματομεσιτών, να αναδείξουν μια ποιοτική χειροποίητη παραγωγή, «Υπάρχει...
...Αυτό του φελίνο, ανάμεσα στους χίλιους ιταλικούς σαλάμια, είναι το πιο γλυκό, φτιαγμένο με λίγο αλάτι, κόκκους πιπεριού και ωριμασμένο στην κοιλάδα του προσούτο της Πάρμα. Μόνο από βαριά ιταλικά χοίρους, ξεκινώντας από το “τρίτο του πάγκου” (άπαχη σάρκα, χωρίς νεύρα και με μια στρώση λίπους), πρώτα αλεσμένο σε μέτρια κοπή, στη συνέχεια ζυμωμένο με την καρύκευση (αλάτι, πιπέρι, λίγο λευκό κρασί...
...Από το 2012, το Ζαμπόν της Βεντέ είναι μια Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ). Παρασκευάζεται από μια παλιά συνταγή τυπική της περιοχής του Βεντέ.
Το Ζαμπόν της Βεντέ είναι ένα ωμό ζαμπόν που τρίβεται στο χέρι με ξηρό αλάτι και περιχύνεται με κρασί. Η καφέ κρούστα του καλύπτεται με ένα μείγμα μπαχαρικών και αρωματικών φυτών, που περιλαμβάνει κανέλα, θυμάρι και δάφνη. Κάθε κομμάτι στη...
... σάλια! Τα μπαχαρικά και τα βότανα της Προβηγκίας φροντίζουν να αρωματίσουν απαλά τη συνταγή.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καρύκευμα, ως συμπλήρωμα σάλτσας, για τις παλέτες σας à la Diable, τα wok λαχανικών σας και κυρίως για τα κοτόπουλά σας!
Υλικά: ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αλσατίας 41% (νερό, σπόροι ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ, ξίδι, αλάτι, μπαχαρικά, φυσικά αρώματα, θειώδες νάτριο), μέλι IGP Αλσατίας 20%, χυμός λεμονιού, ξίδι, σκόρδο, αλάτι, τζίντζερ, βότανα της Προβηγκίας
Παρασκευάζεται στη Γαλλία
250 Ml
0 (Κλίμακα Scoville)...
Η KingoFood πουλά προϊόντα ιταλικής εξαιρετικής ποιότητας. Αλλαντικά όπως η Finocchiona IGP, κρέατα πρώτης ποιότητας αρωματισμένα με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και άγριο μάραθο. Ή το πεκορίνο, ωριμασμένο σε σπηλιά, με έντονη γεύση. Και κρασί: Chianti Riserva - Camperchi - Πρώτη Επιλογή - D.O.C.G. Οι χρόνοι και οι τρόποι αποστολής των προϊόντων είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες. Έχουμε επιλέξει συγκεκριμένα συστήματα αποστολής με ισοθερμικό υλικό και συνθετικό πάγο που επιτρέπει τη διατήρηση των θερμοκρασιών των προϊόντων για έως και ενενήντα έξι ώρες (4 ημέρες).