...Το ελαιόλαδο είναι ένα υγρό λίπος που προκύπτει από την πίεση ολόκληρων ελιών, του καρπού του δέντρου Olea europaea, μια παραδοσιακή καλλιέργεια. Χρησιμοποιείται συνήθως στην κουζίνα, για το τηγάνισμα τροφίμων ή ως ντρέσινγκ για σαλάτες.
Οφέλη και Χαρακτηριστικά:
• Premium Γεύση και Άρωμα: Λεπτό αλλά έντονο, με νότες από πράσινα φρούτα, φρέσκα βότανα και μια ελαφριά πικράδα που προσφέρει βάθος...
... φυσικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, άρωμα, πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά αποκτάται με την αποθήκευση υπό ατμόσφαιρα αζώτου και την εμφιάλωση μακριά από το φως και το οξυγόνο. Οι δραστηριότητες ποιοτικού ελέγχου σχεδιάζονται και αναπτύσσονται σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 σε όλες τις διαδικασίες από τη συγκομιδή μέχρι την κατανάλωση.
Το ελαιόλαδο που παράγουμε υπό την επωνυμία OliveOilsLand®, η οποία είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής ελαιολάδου στην Τουρκία.
...Το Nobilis Traditional είναι ένα καλά ισορροπημένο EVOO με μεσαία γεύση. Προέρχεται από μισά πράσινα και μισά μαύρα ελαιόκαρπα από τα δέντρα Olea Pteleos και συλλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Έχει χρυσό-πράσινο χρώμα, βελούδινη υφή, γλυκιά φρουτώδη γεύση και άρωμα φρέσκων ελιών.
Αποτελεί εκπρόσωπο πολλών αιώνων τοπικής κουλτούρας και ιστορίας καλλιέργειας ελιάς στην προκλητική προσπάθεια παραγωγής Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου στην απότομη ημιορεινή παραλιακή περιοχή της Ελιάς Πτελεού.
...Ελληνικό μείγμα ελιών σε λάδι. Εμφάνιση: μαύρο, βιολετί, πράσινο χρώμα για τις ελιές, με βότανα. Γεύση/Άρωμα: τυπικό της ποικιλίας, αλμυρό με έντονη γεύση, ευχάριστα στρογγυλεμένο.
... περιοχή του καθίσματος απομακρύνει αποτελεσματικά τα ούρα και τα κόπρανα, ενώ ενυδατώνει το δέρμα και σχηματίζει μια λιπαρή προστατευτική μεμβράνη, που απομονώνει την ευαίσθητη περιοχή, προλαμβάνοντας έτσι την εμφάνιση ερεθισμών στο δέρμα. Εκχύλισμα άνθους βιολογικής καλέντουλας και 47% βιολογικό ελαιόλαδο.
Φόρμουλα χωρίς άρωμα. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο.
Φιάλη 300mL.
99,6% του συνόλου...
...Φύλλο με βούτυρο και εμεντάλ με ζύμη από μαύρη ελιά για να ενισχύσει τη γεύση. Ακόμα καλύτερα αν ζεσταθούν ελαφρώς στον φούρνο μέσα στη συσκευασία. Συστατικά: αλεύρι σίτου, βούτυρο 29,02%, εμεντάλ 7,89%, μείγμα μαύρων ελιών 5,48% (μαύρες ελιές 91,2%, αλάτι, λάδι κανόλα, οξυντικό E330), αλάτι, λάδι κανόλα, μαγιά, άρωμα, μείγμα βοτάνων με σκόρδο και κρεμμύδι, μαύρο πιπέρι, χρωστική E160c. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, σόγια, φουντούκι, αμύγδαλο, αυγό.
...Το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο χαρακτηρίζεται από ένα λεπτό φρουτώδες άρωμα ώριμων ελιών, γι' αυτό και η εξωτική του μυρωδιά.
Το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μας διατηρεί μια φρεσκάδα υψηλής ποιότητας. Αποθηκεύεται σε άζωτο, για να αποφευχθεί η οξείδωση.
Αυτό το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι ιδανικό για μαγειρική σε χαμηλή θερμοκρασία, το μυστικό της τυνήσιας και...
...Πιπεριά Jalapeno
Οι Jalapeños αρχικά συγκομίζονται πράσινοι και στη συνέχεια ωριμάζουν σε κόκκινους καθώς εξελίσσονται.
Πράσινοι Jalapeños: Προσφέρουν μια πικάντικη γεύση και αναζωογονητική γεύση, συχνά χρησιμοποιούνται σε μαρινάδες, σάλτσες ή σερβίρονται φρέσκοι δίπλα σε διάφορα πιάτα.
Κόκκινοι Jalapeños: Διαθέτουν μια πιο γλυκιά γεύση και πιο σύνθετο άρωμα, χρησιμοποιούνται συνήθως σε τουρσιά, αποξηραμένοι και αλεσμένοι σε σκόνη τσίλι.
...Το λάδι ανώτερης κατηγορίας, γνωστό και ως λάδι ελιάς εξαιρετικής ποιότητας, παράγεται απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών, χωρίς την παρέμβαση χημικών προϊόντων. Αυτός ο τύπος λαδιού χαρακτηρίζεται από την υψηλή του ποιότητα, την έντονη γεύση και το φρέσκο άρωμα. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και υγιεινά λιπαρά οξέα, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για μαγείρεμα όσο και για ντρέσινγκ. Η διαδικασία εξαγωγής του διασφαλίζει τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών και της φυσικής γεύσης των ελιών, προσφέροντας ένα καθαρό και εξαιρετικής ποιότητας προϊόν.
...Φυσικό τρόφιμο par excellence με πολλές αρετές, συμβάλλει στην ανάπτυξη του σώματος, ειδικά λόγω της αντιοξειδωτικής του ποιότητας. Το ελαιόλαδο παράγεται από τους καρπούς της ελιάς και αποκτάται με ψυχρή πίεση από την σάρκα των ελιών. Οι φιάλες μας διατηρούν όλο το χαρακτηριστικό άρωμα, ή τη περιβάλλουσα γεύση με μικρή πικρή επίγευση αλλά ταυτόχρονα μαλακή και λεπτή, και το τυπικό χρώμα που...
... διαδικασία, οι ελιές από την ακτή του Αιγαίου στην Τουρκία εκθλίβονται χωρίς να εκτίθενται σε θερμότητα. Αυτή η μέθοδος διασφαλίζει ότι τα υγιή συστατικά και στοιχεία των ελιών διατηρούνται.
Συσκευασία
Γυάλινη φιάλη: 250 ml, 500 ml, 1 λίτρο
Φιάλη PET: 1 λίτρο, 2 λίτρα
Κονσέρβα: 5 λίτρα
BULK...
...Ο Natale αντιπροσωπεύει το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, προϊόν της Σικελίας. Με την ειδική φιάλη "Quadra Marasca". Η νοστιμιά της Nocellara Etnea προέρχεται απευθείας από τις εκτάσεις Cuscunà! Η αριστεία στη γεύση και το έντονο άρωμα.
Το 100% Σικελικό ελαιόλαδο Natale έχει αποκτήσει διάφορες πιστοποιήσεις, χάρη και στη δυνατότητα της Εταιρείας Filiera να παρακολουθεί τη διαδικασία παραγωγής, από την καλλιέργεια των ελιών μέχρι τη συγκομιδή. Επιπλέον, η εταιρεία Cuscunà εγγυάται την έκθλιψη εντός 8-12 ωρών από τη συγκομιδή.
...Περιοχή παραγωγής ελιών S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Έλαια μονοκαλλιέργειας Coratina που χαρακτηρίζονται από μέτρια-έντονη επίπεδο φρουτώδους, πικρού και πικάντικου, με κυρίαρχο άρωμα φρέσκιας αμυγδάλου και ελαφρές αισθήσεις χόρτου/φύλλων και αγκινάρας.
...Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πρώτης συγκομιδής είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προέρχεται από την πρώτη συγκομιδή ελιών. Αυτό το λάδι χαρακτηρίζεται από τη έντονη και φρουτώδη γεύση του, καθώς και από το φρέσκο και βοτανικό του άρωμα. Ιδανικό για να ντύσετε σαλάτες, να μαρινάρετε κρέατα ή απλά να το απολαύσετε ωμό, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πρώτης συγκομιδής είναι ένα βασικό συστατικό στην...
... περιοχή μετά τα μέσα Δεκεμβρίου είναι διαυγές, χρυσό κίτρινο χρώμα και έχει ρευστή σύσταση.
Εκτός από την μοναδική γεύση και άρωμα των ώριμων ελιών στον ουρανίσκο, αφήνει επίσης μια ελαφριά γεύση και άρωμα μήλου.
Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια διαφορετική, γκουρμέ γεύση σε ζεστά και κρύα πιάτα.
... λεπτά x 4 φορές την ημέρα για ομοιόμορφη κατανομή του αλατιού και του οξυγόνου σε όλα τα στρώματα της δεξαμενής, προκειμένου να ενισχυθεί η γεύση και το άρωμα των ελιών. Οι τιμές του αλατιού και του pH μετρώνται με ασφάλεια κάθε εβδομάδα για να διασφαλιστεί η γεύση και η υφή των ελιών. Μετά την παστερίωση και αποστείρωση, οι ελιές μας γεμίζονται σε κονσέρβες των 0,9 κιλών και 2 κιλών στο λάδι...
... τη καθαρή γεύση του, ικανό να αναδείξει τη γεύση κάθε πιάτου χωρίς να βαραίνει τις γεύσεις. Σε αυτό το χαρακτηριστικό και καινοτόμο ελαιοτριβείο της Βενετίας χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας των ελιών, ξεκινώντας από τη συλλογή που γίνεται αυστηρά με το χέρι, ώστε να μην βλάψει τον καρπό πριν από την άλεση.
Εκτός από την προσεκτική και σχολαστική εργασία παραγωγής εξαιρετικού...
... αντιπαραβάλλονται με μια πολύ κομμένη ακτογραμμή που ονομάζεται κορνίτσα Ντζιτζελιέν. Θεωρείται ως ένας βασικός πόλος παραγωγής φρούτων και λαχανικών στην Αλγερία, διαφοροποιείται ιδιαίτερα σε αυτές τις παραγωγές ελιών.
Το ελαιόλαδο Jordan είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Σήμερα, ο Bastian Jordan ηγείται της Jordan Olive Oil, στην τρίτη γενιά. Οι ποικιλίες ελιάς Kolovi και Adramitiani είναι οι δύο τύποι ελιών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του ελαιολάδου μας και καλλιεργούνται αποκλειστικά στο ελληνικό νησί Λέσβος. Οι ελιές ψυχρής έκθλιψης επεξεργάζονται φυσικά, διατηρώντας τη μοναδική τους γεύση και το λεπτό τους άρωμα. Η φιλοσοφία μας είναι απλή: να παράγουμε ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα του κόσμου σε λογική τιμή.
... είναι μια τέλεια σύνθεση θρεπτικών ιδιοτήτων που προσδίδουν στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο μας, βιταμίνες και ανεπανάληπτες θρεπτικές ιδιότητες, καθιστώντας το μοναδικό. Παράγουμε και επιλέγουμε σωστά πέντε διαφορετικές ποιότητες ελιών: Leccino, Ogliarola del Bradano, Coratina, Bernaldese, Gravina. Μαθαίνοντας την πρωτοτυπία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής, γεννιέται εδώ η ιδέα να...
... έντονη φρουτώδης γεύση, η πικρία και η πικρή γεύση των πράσινων ελιών γίνονται αισθητές σε ελαφριά ένταση.
Συνθήκες Αποθήκευσης: Μπορείτε να αποθηκεύσετε το ελαιόλαδο σας στους 18 °C σε δροσερό, φωτεινό και χωρίς υγρασία περιβάλλον ή στο ψυγείο.
Τιμή Οξύτητας: Μέγιστο 0,6%
Άρωμα: Ελαφρύ
Περίοδος Συγκομιδής: 15 Οκτωβρίου - 15 Δεκεμβρίου
Χρόνος Παραγωγής: Εντός 5 Ωρών
Περιοχή: Ακχισάρ...
... παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, που χαρακτηρίζεται από μέτριο φρουτώδες άρωμα, τύπου χόρτου, με νότες από αγκινάρα και πικάντικες και πικρές νότες. Συνιστάται να συνδυάζεται με σούπες δημητριακών ή οσπρίων, ψητά και σαλάτες.
Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Σικελίας. Η Oliosa είναι μια νέα εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση και διανομή εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου Σικελίας, που παράγεται και εμφιαλώνεται στην επαρχία του Παλέρμο. Ένα βιολογικό ελαιόλαδο χωρίς ίχνη φυτοφαρμάκων ή άλλων επιβλαβών ουσιών, που προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη σικελικών ελιών, με έντονο άρωμα και αποφασιστική γεύση, εμφιαλωμένο σε μορφές 750-500-250-100ml, διαθέσιμο επίσης στην αρωματισμένη εκδοχή με σκόρδο, πιπέρι, βασιλικό, λεμόνι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο και ρίγανη.
... από τον αγροτουρισμό αναπτύσσεται η αγροτική μας δραστηριότητα, 15 εκταρίων και 6000 ελαιόδεντρων για την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου και ελιών επιτραπέζιας κατανάλωσης με έντονο άρωμα. Αποκλειστικά για τους πελάτες μας, αφιερωνόμαστε στην παραγωγή λαχανικών και φρούτων, της γνησιότητας των οποίων διασφαλίζεται περισσότερο και καθίσταται δυνατή από την περιορισμένη παραγωγή. Το επιχειρηματικό συγκρότημα αποτελείται από ευρύχωρες αίθουσες που έχουν πρόσφατα ανακαινιστεί με γούστο και κομψότητα για να φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις σας και από άνετα και ιδιωτικά δωμάτια για τις διαμονές σας.
... κάθε ένα παράγεται από διαφορετική ποικιλία ελιών. Έτσι, το καθένα έχει διαφορετική γεύση και άρωμα: από πολύ ήπιο, με όμορφο άρωμα φρέσκου χόρτου ελαιόλαδο Arbequina, μέσω του πικάντικου Picual, μέχρι την έντονη, δυνατή Cornicabra. Προσκαλούμε τους λάτρεις του ελαιολάδου!!!
... συσκευασίες κενών αέρος. Το ελαιόλαδό μας προέρχεται από την άλεση ελιών Biancolilla της Καλταμπελότα (η ποικιλία Biancolilla είναι αυτόχθονη της Καλταμπελότα), που του προσδίδουν το αναγνωρίσιμο πράσινο χρώμα με χρυσές ανταύγειες και την φυσική του θολή εμφάνιση. Εκτιμάται για την εξαιρετική του γεύση, πλούσια και στρογγυλή, με ελιές πράσινες και ελαφριά αίσθηση πικρού και καυτερού. Επιπλέον, διαθέτει έντονο και ισορροπημένο φρουτώδες άρωμα, με νότες αμυγδάλου.