Το λάδι από σπόρους σμέουρων προέρχεται, όπως υποδηλώνει το όνομα, από την πίεση των σπόρων των σμέουρων. Έχει ελαφριά υφή, απορροφάται καλά, αφήνει το δέρμα ελαφρώς ενυδατωμένο και ελαστικό. Το λάδι από σπόρους σμέουρων χρησιμοποιείται κυρίως στη φροντίδα του προσώπου, για ευαίσθητο, αλλεργικό και ξηρό δέρμα, για μασάζ και φροντίδα μαλλιών. Το 80% της σύνθεσης αυτού του λαδιού είναι απαραίτητα ακόρεστα λιπαρά οξέα (EFA) - ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Αυτά τα λιπαρά οξέα είναι πολύ αγαπητά από κάθε τύπο δέρματος, ειδικά από το λιπαρό, καθώς βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων σμήγματος και προλαμβάνουν το σχηματισμό μαύρων στιγμών. Επίσης, συμβάλλουν στην εξομάλυνση του χρώματος, φωτίζουν τις δυσχρωμίες και διευκολύνουν την διείσδυση των συστατικών στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Το λάδι περιέχει επίσης βιταμίνες A και E. Έχει αντιρυτιδικές επιδράσεις, υποστηρίζει τη διαδικασία δημιουργίας ελαστίνης και κολλαγόνου, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Υποστηρίζει την προστασία από την ακτινοβολία UVB.
Ο πράσινος καφές είναι κόκκοι κακάου που δεν είναι άνετοι, από τους οποίους παράγεται επίσης ο παραδοσιακός καβουρδισμένος καφές. Έχει μια λεπτή ανοιχτό πράσινη απόχρωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή, δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φυλλικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ / 381KCAL - 19% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 13G - 19% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 0,8 g - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 40g - 15%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g 0g - 0% * RWS - Αναφορά διατροφικής αξίας και NBSP; <strong> Χρήση </strong> Παρασκευή Πράσινου Καφέ
Οι βραζιλιάνικες καρύδες είναι ξηροί καρποί που προέρχονται από τα τροπικά δάση του Αμαζονίου στη Βραζιλία, τη Βολιβία και το Περού. Έχουν λεία και βουτυρώδη υφή και γεύση ξηρού καρπού. Καταναλώνονται ωμές ή ψητές, είναι πλούσιες σε ενέργεια και πολύ θρεπτικές. Οι βραζιλιάνικες καρύδες είναι μία από τις πιο συμπυκνωμένες διατροφικές πηγές σεληνίου. Μια καρύδα μπορεί να περιέχει έως και το 175% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (ΣΗΠ). Το σελήνιο είναι ένα ιχνοστοιχείο που είναι απαραίτητο για το ανοσοποιητικό σύστημα, τον θυρεοειδή και την κυτταρική ανάπτυξη. Η κατανάλωση βραζιλιάνικων καρυδιών μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως:
- Ρύθμιση της λειτουργίας του θυρεοειδούς
- Μείωση της φλεγμονής
- Υποστήριξη της καρδιάς, του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού συστήματος.
Επιπλέον, οι βραζιλιάνικες καρύδες είναι πλούσιες σε υγιή λιπαρά, μαγνήσιο, χαλκό, φώσφορο, μαγγάνιο, θειαμίνη και βιταμίνη Ε. Η βραζιλιάνικη καρύδα περιέχει αντιοξειδωτικά όπως το σελήνιο, τη βιταμίνη Ε και φαινόλες. Μόνο μία καρύδα την ημέρα μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της φλεγμονής.
Οι χουρμάδες είναι μια πολύ υγιεινή διατροφική επιλογή. Είναι καλή πηγή διαιτητικών ινών, θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών. Περιέχουν βιταμίνες της ομάδας B, A, K και πολλά μέταλλα. Είναι μία από τις καλύτερες πηγές καλίου. Τα θρεπτικά συστατικά στους χουρμάδες σχετίζονται με πολλά οφέλη για την υγεία. Οι πολυφαινόλες, οι ενώσεις που περιέχονται στους χουρμάδες, έχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, βοηθώντας στην πρόληψη πολλών ασθενειών και λοιμώξεων. Οι χουρμάδες παρέχουν κάλιο, ηλεκτρολύτη απαραίτητο για το καρδιοαγγειακό σύστημα. Το κάλιο έχει καλά γνωστό αποτέλεσμα στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Οι χουρμάδες έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και παρέχουν ίνες. Οι τρεις αυτοί παράγοντες υποδεικνύουν την κατανάλωση χουρμάδων για την υγεία της καρδιάς. Οι χουρμάδες είναι επίσης πλούσιοι σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο χαλκός και το μαγνήσιο. Επιπλέον, περιέχουν μαγγάνιο και σίδηρο.
Το matcha, μια σκόνη χρώματος σμαραγδένιου πράσινου, είναι ένα εξαιρετικά αποκλειστικό και υψηλής ποιότητας πράσινο τσάι που προέρχεται αποκλειστικά από φύλλα tencha. Χρησιμοποιείται στην τελετή του τσαγιού - chanoyu. Το αποκαλούν η βασίλισσα των πράσινων τσαγιών. Ποια είναι η διαφορά του από το κανονικό πράσινο τσάι; Είναι πιο γλυκό και φωτεινό από αυτό. Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι οι θάμνοι που προορίζονται για την παραγωγή τσαγιού Matcha προστατεύονται από τον ήλιο με ειδικά στρώματα πριν από τη συγκομιδή τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή αμινοξέων που συμβάλλουν σε ένα πιο βαθύ και μοναδικό άρωμα Matcha Tee. Η σκίαση προκαλεί την παραγωγή περισσότερης χλωροφύλλης στα φύλλα, η οποία με την πάροδο του χρόνου μετατρέπεται σε κατεχίνη. Στη συνέχεια, τα φύλλα συγκομίζονται, ξηραίνονται και τρίβονται μέχρι να γίνουν σκόνη.
Η Μεθυλενίου Μπλε, γνωστή επίσης ως Χλωριούχο Μεθυλθιονίνιο, έχει εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανίες, κυρίως ως χρωστική και στην ιατρική.
Στην ιατρική χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της μεθαιμοσφαιριναιμίας, της δηλητηρίασης από κυανίδιο, της τοξικότητας από ιφοσφαμίδη, του σηπτικού σοκ, της αναφυλαξίας και άλλων.
Στην κτηνιατρική χρησιμοποιείται σε υδατοκαλλιέργειες ως θεραπεία για μυκητιασικές και παρασιτικές λοιμώξεις.
Άλλες χρήσεις της Μεθυλενίου Μπλε περιλαμβάνουν: δοκιμές νερού, ως χρωστική ή λεκέ, ανάλυση θειούχων, βιολογική χρώση, δείκτης οξειδοαναγωγής ή παραγωγός υπεροξειδίου.
Η BHM Chemicals είναι προμηθευτής υψηλής ποιότητας Μεθυλενίου Μπλε διαθέσιμη σε διάφορες ποιότητες: PH. Eur., USP και άλλες ανάλογα με την τελική εφαρμογή.
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 10kg
Το Αποβουτυρωμένο Γάλα σε Σκόνη (SMP) είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που προκύπτει από την εξάτμιση φρέσκου παστεριωμένου αποβουτυρωμένου γάλακτος αγελάδας μέσω της διαδικασίας ψεκασμού. Το SMP είναι ένα πολυδιάστατο συστατικό με υψηλό δείκτη διασποράς και διαλυτότητας στο νερό, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για χρήση στη βιομηχανική παραγωγή. Η ευρεία γκάμα εφαρμογών του περιλαμβάνει την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως γιαούρτια, ποτά με βάση το γάλα, υποκατάστατα τυριών, επιδόρπια, κρέμες για καφέ και τσάι, καθώς και γάλα UHT.
Το SMP έχει διάρκεια ζωής περίπου 12 μήνες. Η εύκολη διαχείριση και η ομαλότητα του εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας.
Η πάστα από φιστίκια, επίσης γνωστή ως βούτυρο φιστικιού, στην εκδοχή "τραγανή", δηλαδή με κομμάτια φιστικιών. Παρασκευάζεται με 100% φιστίκια, επίσης γνωστά ως γη, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η χρήση φιστικιών, σε σύγκριση με άλλους ξηρούς καρπούς, ξεχωρίζει με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Έχουν επίσης πολλή βιταμίνη B3, φυτικές ίνες και μέταλλα, ειδικά κάλιο. Είναι πηγή ακόρεστων λιπαρών οξέων. Η ροζ-κόκκινη φλούδα τους περιέχει πολυφαινόλες, τοκοφερόλες και φλαβονοειδή που έχουν την ικανότητα να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> ψημένα φιστίκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 2527kJ/609kcal - 30%RWS*λίπος 49g - 70%συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 9.3g - 46%υδατάνθρακες 16 g - 6%συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 4g - 4%πρωτεΐνη 26G - 52%αλάτι 0.018g & lt; 1%*RWS - αναφορά αναφοράς - αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp; <strong> εφαρμογή </strong> για άλειμμα σε σάντουιτς, τοστ, ψωμί
Το ρύζι μπασμάτι έχει λεπτούς κόκκους και μια συγκεκριμένη αρωματική γεύση καρυδιού. Κατά το μαγείρεμα, οι κόκκοι του γίνονται μακριά και αφράτα. Το μπασμάτι είναι ένα είδος ρυζιού που θεωρείται το πιο ευγενές στον κόσμο. Είναι η πιο δημοφιλής κουζίνα της Ινδίας. Οι λευκοί του κόκκοι είναι πλούσια πηγή ινών, πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Η σύνθεσή τους περιλαμβάνει επίσης πολλά μέταλλα, όπως σίδηρο, σελήνιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, χαλκό και φώσφορο, καθώς και σημαντικές ποσότητες βιταμινών της ομάδας B. Gwirodans 80.89gw, σάκχαρα 0,33 gbielko 7.51go bbner 1.8gsól & lt; 0,01g & nbsp; <strong> χρήση </strong> μαγειρέψτε το ρύζι σε νερό σε αναλογία 1:2. Ένα βασικό συστατικό για την προετοιμασία ενός πιάτου με την ονομασία ρύζι πιλάφι της ινδικής κουζίνας. Μπορεί να είναι μια προσθήκη στα κυρίως πιάτα και το συστατικό τους. Συνδυάζεται καλά με λαχανικά και κρέας ή ψάρι. Ένα συστατικό των γλυκών επιδορπίων και του ρυζιού.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και πνεύμα. Η συνολική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων εξαλείφει τις επιπτώσεις του στρες και την προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Το Shiitake <em>(Lentinus edodes)</em>, στην Πολωνία γνωστό και ως ιαπωνική σκληρή, έχει εξαιρετικές ιδιότητες υγείας που χρησιμοποιούνται στην ιατρική εδώ και αιώνες στην ανατολή. Σε αυτές τις περιοχές, τα μανιτάρια Shiitake ονομάζονται ακόμη και «ελιξίριο της ζωής», καθώς προσφέρουν στον άνθρωπο υγεία και ακόμη και μακροχρόνια ζωή. Δεν είναι περίεργο - αυτά τα καφέ και σάρκινα μανιτάρια με το κυματιστό καπάκι είναι ένας θησαυρός συστατικών που έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του σώματος. Όλοι έχουν περιεκτικότητα σε κάλιο και καταπραϋντική νιασίνη (βιταμίνη B3), ειδικά τα αποξηραμένα. Υπάρχει επίσης ενίσχυση της βιταμίνης D καθώς και ασβέστιο και φώσφορος.
Η σόδα - το διττανθρακικό νάτριο - έχει βρει ευρεία χρήση στην ιατρική, τη μαγειρική, τα καλλυντικά και πολλά άλλα. Έχει έναν πολύ μεγάλο αριθμό εφαρμογών. Νομίζω ότι είναι κυρίως γνωστή ως προσθήκη σε όλες τις μορφές ψησίματος. Είναι επίσης συστατικό πολλών καλλυντικών και προϊόντων καθαρισμού. Προστίθεται σε σαμπουάν για τα μαλλιά, σε κραγιόν για τα χείλη, σε οδοντόκρεμες. Στα καλλυντικά, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες και ακμή.
<strong> Η χρήση της σόδας είναι τέλεια όσον αφορά τις οσμές και τον καθαρισμό. Ο παράγοντας μπορεί να αφαιρέσει δύσκολους λεκέδες, να εξαλείψει δυσάρεστες οσμές και να βοηθήσει στον καθαρισμό του φούρνου ή του φούρνου μικροκυμάτων. Οι σόδες έχουν ελαφρώς διαβρωτικές ιδιότητες, γεγονός που τις καθιστά σαφώς ικανές να απομακρύνουν τη βρωμιά από διάφορες επιφάνειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση της κλίμακας από το βραστήρα, τις κατσαρόλες ή την καφετιέρα.
Η εταιρεία POL-KONGRES PROJEKT ενοικιάζει εφέ φωτισμού κατά τη διάρκεια:
- συνεδρίων, κογκρέσων, συμποσίων, συνελεύσεων
- δεξιώσεων, επίσημων δείπνων
- παραστάσεων κοινωνικού χορού
- σκηνικών εμφανίσεων - για θεατρικές, καλλιτεχνικές ομάδες, καμπαρέ
- επιδείξεων μόδας
- προωθητικών εκδηλώσεων - π.χ. νέο μοντέλο αυτοκινήτου ή εντελώς νέα μάρκα στην αγορά
Η πάστα αμυγδάλου, γνωστή και ως βούτυρο αμυγδάλου, παρασκευάζεται από 100% καβουρδισμένα αμύγδαλα, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Τα αμύγδαλα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιεινά ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά δεν αυξάνουν την απειλή της "κακής" χοληστερόλης στο αίμα. Επιπλέον, η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα γνωστό αντιοξειδωτικό, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, καθαρίζει τις φλέβες και προλαμβάνει τις καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω της σύνθεσης ασβεστίου, μαγνησίου, μαγγανίου, χαλκού, βιταμίνης Κ, πρωτεΐνης και ψευδαργύρου. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες B, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 2612kJ/630kcal - 31% RWS*λιπαρά 52G - 74% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 4.
Οι σταφίδες Sultan από οικολογικές καλλιέργειες είναι ζουμερές και γλυκές. Πολύ γλυκές, περιέχουν μόνο φυσικά σάκχαρα. Οι σταφίδες, δηλαδή οι αποξηραμένοι σταφίδες, έχουν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και διατροφικές αξίες, χάρη στις οποίες είναι ένα από τα πιο υγιεινά σνακ. Οι σταφίδες βελτιώνουν τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος, μειώνουν τη χοληστερόλη και προλαμβάνουν την οστεοπόρωση. Οι σταφίδες περιέχουν επίσης ιώδιο - ένα μέταλλο που επηρεάζει θετικά τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Επιπλέον, εκτός από τη βάση των αποξηραμένων φρούτων και των ξηρών καρπών, διακρίνονται για την περιεκτικότητα σε βόριο - ένα στοιχείο που υποστηρίζει τη λειτουργία των γκρίζων κυττάρων και βελτιώνει τις δυνατότητες συγκέντρωσης. Αυτό - όπως οι σταφίδες - περιέχει ρεσβερατρόλη, δηλαδή αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες. Οι σταφίδες Sultan είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, πλούσιες σε βιταμίνες C και E, καθώς και σε ψευδάργυρο και κάλιο.
Οι καρύδες κατατάσσονται πρώτες μεταξύ όλων των ξηρών καρπών όσον αφορά τον αριθμό των ΕFA, δηλαδή των απαραίτητων λιπαρών οξέων. Φαίνεται ότι 3 καρύδια καλύπτουν ήδη την ημερήσια ανάγκη σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Περιέχουν επίσης L-αργινίνη, μια ουσία που επηρεάζει την διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Οι ιταλικές λιχουδιές περιέχουν μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών, είναι πλούσια πηγή πολύτιμων πρωτεϊνών, φυτικών ινών και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Οι μελέτες δείχνουν ότι η τακτική κατανάλωση καρυδιών μπορεί να είναι χρήσιμη για την πρόληψη της ανάπτυξης καρδιοπαθειών. Τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και τα φυτικά στερόλες που περιέχονται στα καρύδια έχουν ευεργετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα: μειώνουν την LDL (κακή χοληστερόλη), έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μειώνουν την ιξώδη του αίματος και την τάση σχηματισμού θρόιστων. Στην μέση ενέργειας 100 GP 2681KJ/ 692kcal - 34%RWS*λίπος 60.3g - 86% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 6.
Η αναδιπλούμενη βάση σνακ από κόντρα πλακέ είναι η τέλεια λύση για όσους εκτιμούν την ποιότητα, τη μοντέρνα αισθητική και την αισθητική. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κόντρα πλακέ, που είναι ανθεκτικό. Η βάση αναδιπλώνεται εύκολα και χωρίς εργαλεία και καταλαμβάνει λίγο χώρο αποθήκευσης.
Η βάση διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, επιτρέποντας την προσαρμογή της σε κάθε προϊόν και εσωτερικό χώρο. Διαθέτει τέσσερις ράφια που προσφέρουν αρκετό χώρο για την έκθεση μιας ευρείας γκάμας σνακ.
Πλάτος: 43 εκ
Βάθος: 38 εκ
Ύψος: 180 εκ
Ο βιολογικός σιρόπι αγαύης είναι ένα φυσικό προϊόν από οικολογικές καλλιέργειες. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει σαρκώδη και παχιά φύλλα, τοποθετημένα σε ροζέτα, καλυμμένα με αιχμηρές ακίδες. Η ελαφριά αγαύη πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο λεπτή από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του ελαφρού σιροπιού αγαύης είναι πιο λεπτή και πιο ουδέτερη από τη γεύση του ελαφρώς καραμελωμένου σιροπιού σκούρας αγαύης. Η αγαύη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-υγρή μορφή. Οι vegans το χρησιμοποιούν εθελοντικά ως αντικατάσταση του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και έχει ευρεία χρήση στη μαγειρική. 15% RWS* Λίπος: 0g - 0% συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων: 0g - 0% Υδατάνθρακες: 71g - 27%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων: 69g - 77% Ίνες: 5.8g - 0g - 0% Αλάτι: 0.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η κυρίαρχη ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τις επιπτώσεις του στρες και να προσαρμόζουν το σώμα σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Είναι ένα μύκητας που εμφανίζεται στο βόρειο ημισφαίριο στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία, γνωστό επίσης στην Πολωνία με το όνομα: Podkorowy Slottore. Αν και οπτικά δεν φαίνεται πολύ ελκυστικός στο πλαίσιο της κατανάλωσης, ο μύκητας chaga κερδίζει δημοτικότητα στον δυτικό κόσμο λόγω των πιθανών οφελών για την υγεία. Η ωοθήκη περιέχει τεράστιες ποσότητες μελανίνης. Μετά την έκθεση του μύκητα στο ηλιακό φως, η εξωτερική πλευρά του μύκητα γίνεται βαθύ μαύρο, ενώ το εσωτερικό παραμένει σε ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα. Στην Πολωνία, το Chaga είναι υπό μερική προστασία είδους. Το Chaga χρησιμοποιήθηκε ως παραδοσιακή ιατρική στη Ρωσία και σε άλλες βόρειες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως για την ενίσχυση της ανοσίας και της γενικής υγείας.
Η αλεύρι ρυζιού είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη, έχει μια λεπτή και ουδέτερη γεύση. Προέρχεται από το αλεσμένο ρύζι. Χρησιμοποιείται καθημερινά στην ασιατική κουζίνα για την παρασκευή ζυμαρικών ρυζιού και χαρτιού ρυζιού, που στη συνέχεια είναι ένα συστατικό των περισσότερων γνωστών ρολών άνοιξης. Δεδομένου ότι το αλεύρι δεν έχει γλουτένη, η ζύμη μετά το ψήσιμο μπορεί να είναι πολύ εύθραυστη, σαν άμμος. Για να αποφευχθεί αυτό, μπορείτε, για παράδειγμα, να συνδυάσετε το αλεύρι ρυζιού με άλλο αλεύρι (π.χ. πατάτας, ταπιόκα, κάστανο), να αυξήσετε τον αριθμό των αυγών ή να προσθέσετε στο μείγμα μια ώριμη μπανάνα, καθώς και περισσότερα λιπαρά. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αλεύρι ρυζιού & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100 γ </strong> ενεργειακή αξία 1481kJ/349kcal - 18%RWS*λίπος 0.7g - 1% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.15g & LT; 1% υδατάνθρακες 76.9g - 30% περιλαμβάνοντας σάκχαρα 2g - 2% πρωτεΐνη 7.6g - 15% Ίνες 2.3g αλάτι 0.1g - 2% *RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων & NBSP; <strong> Χρήση </strong> Συστατικό γλυκών κέικ, γλυκών, ψωμιού
Οι σπόροι ηλίανθου ήρθαν στην Ευρώπη από τη Βόρεια Αμερική. Είναι πηγή πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Το λάδι ηλίανθου παράγεται από σπόρους ηλίανθου - μια πλούσια πηγή λινολεϊκού οξέος. Χρησιμοποιούνται επίσης ως συστατικό φαρμακευτικών παρασκευών - κρέμες, σαπούνια, θρεπτικά συστατικά - λόγω της πλούσιας θρεπτικής τους αξίας. Είναι πλούσιοι σε βιταμίνες: Ε, της ομάδας Β, C, A και σε ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, νάτριο και ψευδάργυρο. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύοντας από τη φλεγμονή. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχονται σε αυτούς προστατεύουν από καρδιοπάθειες, βελτιώνουν τον μεταβολισμό, ενισχύουν το νευρικό σύστημα, ενδυναμώνουν και σφραγίζουν τα αιμοφόρα αγγεία, συμμετέχουν στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών (ιδιαίτερα η βιταμίνη Ε, το σελήνιο, ο χαλκός, το μαγγάνιο και ο ψευδάργυρος), επηρεάζουν θετικά την υγεία. Η νεανική εμφάνιση του δέρματος, ενισχύει τα μαλλιά και τα νύχια.
Η Ασερόλα είναι μια πηγή βιταμίνης C, η οποία αυτή τη στιγμή λείπει. Αυτό οφείλεται κυρίως σε αυτή τη μονότονη και άβολη διατροφή, με πολύ λίγα λαχανικά και φρούτα και επεξεργασμένα τρόφιμα. Αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο, καθώς το ανθρώπινο σώμα δεν αποθηκεύει βιταμίνη C και επομένως δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσει τα αποθέματά της. Επομένως, η βιταμίνη C πρέπει να παρέχεται συνεχώς, ειδικά κατά τις περιόδους αυξημένης ζήτησης, δηλαδή το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη. Η Ασερόλα περιέχει τις υψηλότερες ποσότητες L-ασκορβικού οξέος, δηλαδή της φυσικής βιταμίνης C, από όλα τα φρούτα στη Γη. Κατά μέσο όρο, η Ασερόλα περιέχει περίπου 1500 mg βιταμίνης C (έως 4000 mg) ανά 100 g φρέσκου βάρους, δηλαδή περίπου 30 φορές περισσότερη από το λεμόνι. Η φυσική βιταμίνη C, που προέρχεται από την Ασερόλα, απορροφάται πιο εύκολα και απορροφάται καλύτερα από, για παράδειγμα, αυτή που διατίθεται στα φαρμακεία με τη μορφή δισκίων.
Τσάντα πλέξης από βιολογικό βαμβάκι (φαίνεται σαν μια πιο χοντρή μπλούζα),
πλεκτό καλάθι, φυσικό μπεζ χρώμα.
Κλείνει με τράβηγμα των σχοινιών. Γιατί
μπορεί να φορεθεί στην πλάτη, αλλά και από τις λαβές. Γιατί
ο σκοπός του προϊόντος είναι να συσκευάζει πράγματα για την παραλία, γιατί
ή για μαθήματα γιόγκα.
Το προϊόν απευθύνεται σε γυναίκες που εκτιμούν την οικολογία
και είναι σωματικά δραστήριες.
Αντικείμενο: πλεκτός ύφασμα
Διαστάσεις: Πολυαμίδιο 20 % Ακρυλικό 80 %
Τύπος μοτίβου: πλεγμένο
Ικανότητα: 2kg
Διαστάσεις: 61 × 41 × 19 cm
Νόστιμη και υγιεινή πάστα A'la Falafel παρασκευασμένη με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με προσθήκη κάρυ και τζίντζερ, που της δίνουν μια ανατολίτικη νότα. Είναι εξαιρετική ως προσθήκη σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> βρασμένα ρεβίθια 44%, λαχανικά (34% - καρότα, σέλινο, κρεμμύδι), νερό, λάδι canola, μηλόξυδο, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, κάρυ (συμπεριλαμβανομένης της μουστάρδας), πιπέρι, αποξηραμένο τζίντζερ., 6gsól 0,7 g & nbsp; <strong> Χρήση </strong> για άλειμμα σε ψωμί, σάντουιτς και τοστ. & nbsp; <strong> Σχόλια </strong> Αποθηκεύστε στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
Το λάδι λεβάντας παράγεται από φρέσκα άνθη λεβάντας, γνωστά ως ιατρική λεβάντα. Η λεβάντα προέρχεται από την μεσογειακή περιοχή και καλλιεργείται σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας. Στην φυσική ιατρική, το λάδι λεβάντας χρησιμοποιείται για μασάζ σε μύες, πόνους στις αρθρώσεις, καθώς και σε μώλωπες. Σε μορφή εισπνοής, χρησιμοποιείται για ρινικές λοιμώξεις, λαρυγγίτιδα και φλεγμονές. Είναι μια πολύ δημοφιλής προσθήκη στα καλλυντικά: βοηθά στην αντιμετώπιση της ακμής, απαλύνει το δέρμα και μειώνει την παραγωγή σμήγματος. Τα κύρια συστατικά του λαδιού - λιναλόλη και οξικό λιναλύλιο - μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά την υπερδραστηριότητα του κεντρικού νευρικού συστήματος, με άλλα λόγια, βοηθούν στην επίτευξη ύπνου. Για αυτόν τον σκοπό, απλώς εφαρμόστε μερικές σταγόνες λαδιού στο μαξιλάρι. Η ευχάριστη μυρωδιά της λεβάντας βελτιώνει επίσης τη συγκέντρωση και βοηθά στη μάθηση.
Οι σταφίδες είναι γνωστές και χρησιμοποιούνται στη παγκόσμια κουζίνα εδώ και αιώνες. Οι αποξηραμένοι σταφύλοι δεν είναι μόνο νόστιμοι, αλλά και υγιεινοί. Οι σταφίδες Σουλτάν είναι διακριτές από άλλες ποικιλίες σταφίδας λόγω της εξαιρετικής γλυκιάς γεύσης τους, η οποία στερείται της ξινής γεύσης που χαρακτηρίζει άλλες ποικιλίες αυτής της ομάδας. Με τη βοήθεια του ηλιακού φωτός, κατά την ωρίμανση των σταφυλιών, η φυσική τους ζάχαρη, η φρουκτόζη, κατακάθεται, χάρη στην οποία οι σταφίδες μας χαρίζουν γλυκύτητα και μοναδική γεύση. Περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου και φωσφόρου, που έχουν θετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή πολύτιμων βιταμινών: A, C, E, βιταμίνες του συμπλέγματος B, καθώς και μικρο- και μακροστοιχείων: κάλιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Οι σταφίδες περιέχουν πολύτιμες διαιτητικές ίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Περιέχουν σίδηρο, χαλκό και βιταμίνες απαραίτητες για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα.
Προέρχονται από δημητριακά που είναι γραμμένα στο έδαφος και, στην πολωνική κουζίνα, είναι γνωστά και χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια. Για πολύ καιρό, είχαν ξεχαστεί και τώρα επιστρέφουν στη μόδα. Τα δημητριακά καταναλώνονται μετά από βράσιμο ή ωμά. Προστίθενται σε γάλα, γιαούρτι και φρούτα.
Ο βιολογικός σιρόπι αγαύης είναι ένα φυσικό προϊόν από τη βιολογική γεωργία. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει σαρκώδη και παχιά φύλλα, που είναι τοποθετημένα σε ροζέτα και καλύπτονται με αιχμηρές άκρες. Η αγαύη θα έπρεπε να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο ευαίσθητη από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του σκούρου σιροπιού αγαύης είναι πιο έντονη, με μια νότα καραμέλας σε σχέση με το λεπτό και ουδέτερο ανοιχτό σιρόπι. Το λαχανικό αγαύης είναι ένας φυσικός γλυκαντικός παράγοντας φυτικής προέλευσης σε ημι-παχύρρευστη μορφή. Οι χορτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως υποκατάστατο του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και ευρεία μαγειρική χρήση. 1253KJ/296 kcal - 15%ΣΗΔ*Λίπος: 0g - 0% συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων: 0g - 0% Υδατάνθρακες: 71g - 27%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων: 69g - 77% Ίνες: 5,8g πρωτεΐνη: 0g - 0% Αλάτι: 0,05g - 0,05g.
Οι αποξηραμένες δαμάσκηνες περιλαμβάνονται στα αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς. Μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ ή ως συστατικό σε πολλά πιάτα. Οι αποξηραμένες δαμάσκηνες είναι μια πολύτιμη πηγή θρεπτικών συστατικών, ιδιαίτερα φυτικών ινών και πολυφαινολών. Αποτελούν πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων και φυτο-ενώσεων. Βιταμίνη Α, Ε, Κ, C, από την ομάδα Β, παντοθενικό οξύ, κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, όλα αυτά περιέχονται στις αποξηραμένες δαμάσκηνες. Επιπλέον, τα φρούτα περιέχουν πολυφαινολικά συστατικά που είναι ισχυροί αντιοξειδωτικοί παράγοντες. Οι αποξηραμένες δαμάσκηνες θεωρούνται ένα από τα καλύτερα φυσικά μέτρα για τη δυσκοιλιότητα. Χάρη στις φυτικές ίνες, βελτιώνουν την εντερική περισταλτική. Η σορβιτόλη που περιέχεται στα φρούτα δημιουργεί το περιβάλλον για την ανάπτυξη της απαραίτητης βακτηριακής χλωρίδας. Η κατανάλωση υπερβολικά μεγάλου ποσού δαμάσκηνων ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει μετεωρισμό και διάρροια. Η δαμάσκηνα είναι αρκετά θερμιδοφόρα, αλλά συνιστώνται για αδυνάτισμα και για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους. Η κατανάλωση αρκετών κομματιών δαμάσκηνων την ημέρα μπορεί να υποστηρίξει ένα άτομο σε δίαιτα αδυνατίσματος, και αυτό